7 dec Fredag

Igår va då Anna och jag på Veckorevynkväll med Reebok-store på söder. Det var trevligt. Man fick pricka av sig på en lista som en ordningsvakt stod i dörren men och väl där inne var det 30% på alla kläder, champagne, små drinkan, pepparkor, snacks och veckorevyntidningar. Och Ebba von Sydow förstås..

     
Vi stod och modellfotade lite på Åsögatan, där det låg, för vi va lite tidiga. Sen fick vi mumsiga cream-flaskor med nån drink, champagnen sprutade och stämningen var hög!

image200
 Ebba Von Sydow hängde lite med oss, fick ett foto på henne bakifrån (hon i svart o hårknut) Anna tyckte dock det va väldigt pinsamt och sprang iväg och gömde sig. Tokig hon är..

Idag var jag och de här snygga människorna  på rättegång. Fått i uppgift att gå på en riktig rättegång på rättskunskapen. Så vi valde att gå på en idag. Vi hade lite problem med att hitta, men i ösregn tog vi oss tappert fram på Fleminggatan, nogrant spejande efter nummer 14 (vi startade på ungefär 124), sen såg vi det! Frågade i receptionen och fick ett fall kl 14. 00. Våld mot tjänsteman på Casino Cosmopol på Kungsgatan. Riktigt spännande, man satt väldigt nära. Endast 8 stolar uppställda som åskådarplaster varav vi tog upp fyra och de två vittnena de resterande två.

   

Nu ÖSREGNAR det om ni inte har märkt det.. Pappa och jag har just varit och handlat, ska käka middag, lite fika med min gudfar sen American Gangsters på bio. Spännande spännande!

Btw jag förstår att ni undrar hur matteprovet gick. haha och det gick helt okej. kändes det som iaf. så G får jag iaf, hoppas jag på. man kan aldrig vara säker i MatteB-kursen. Satt i 3,5 timmar och skrev provet. lite tröttsamt. Nu ska jag nog skriva lite på mitt svenskatal, har hur mycket som helst till nästa vecka. Adios



Önskemål av Jan och Max! Max ville även ha IlDivo men då sa jag stopp.. ;P

Kommentarer
Postat av: Johanni

å, den där Veckorevyn kvällen verkade ju rolig :)

Postat av: Nickie

Glassig kväll ;)

2007-12-08 @ 15:00:22
URL: http://zeasy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback