Schlevens dåliga inverkan..

.. speciellt på oss barn i Blackan.
Asså palla att dom typ trycker in en seven eleven i varenda jäääval hörn.
Jag som liksom tänkte sådär några dagar efter nyår (för jag råkade glömma bort att ge nyårslöften på självaste nyårsafton.. ehe) att jag skulle inleda året med att vara LITE nyttig iaf.
Typ INTE köpa på sleven i skolan tex.
Och det har ju lyckats bra..?!
INTE!
Asså palla för det första att alla andra ska gå och köpa, fan tror ni man kan stå emot själv då eller?`
Eh nej, eftersom grupptrycket blir för starkt (ehum. vi låtsas det ändå. man kan ju verkligen inte välja att vara lite nyttig och inte köpa nån skit där..nej nej)
Plus att när det ligger så nära, och skolan har lagt in en och en halv timmes raster, vad finns det för annat att göra i Blackeberg ghetto liksom. (citat från Marcus. Allting är ghetto förutom där han bor).
Nej men orka att skolan och seven typ har snackat ihop sig och skrivit under ett avtal på att om SevenEleven öppnar så nära skolan, så ska skolan lägga in minst tre en och en halvtimmes raster i veckan för varje klass. Så skolan får ut oss ungar i friska luften (på prommis till seven) = "hälsosammare elver", och seven tjänar fett med cash.. 
SOm att inte seven tjänar nog där dom finns överallt. och jag skojar inte. ÖVERALLT!
Kolla själva nån gång, när ni åker i stan. I dom snuskiga hörnen av alla hus, där ni. där hittar ni dom. everytime. och eftersom alla andra caféer är så dyra, och eftersom man i skolan alltid har ett sockersug, så passar dom lömska jäklarna på att utnyttja det genom att öppna everywhere. och där står man sen, med tolv spänn i handen och påväg att beställa en äcklig fet brownie.
VI MÅSTE SÄTTA STOPP!
Hallå liksom. skaffa oss skolungar en diet-butik istället, vi blir nog överviktiga av skolcafét..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback