18 sept Tisdag

Idag är blackans inspark, and I wont be there. tjiho. Fick höra en kul grej om förra årets inspark. Carros kille Gustav kom dit och kön va typ oändligt lång och dom skulle inte få komma in pga för mkt folk (how smart att sälja så många biljetter då.. ) så egen företagare som han är började han köpa upp andras biljetter och sälja vidare dom till folk där. haha klockren sysselsättning utanför en insparksfest.

Igår  var det ju som alla vet (HOPPAS JAG!!) klamydia-måndag, där man får testa sig för klamydia gratis. Då har jag en liten fråga.. Såna tester är väl gratis även när det inte är klamydia-måndag?! Hur tänkte dom där?

Jag läste även i tidningen idag att Bromma Gymnasium hade haft deras "A-vecka" som det så fint händer där dom typ klär ut sig och leker lekar. I en av lekarna hade de äldre eleverna fått de yngre att dricka ättisksprit och en person hade fått uppsöka sjukhus pga det. "man kanske skulle haft lite bättre koll på vad som fanns i dom där glasen" var rektorns kommentar. Nice try att gottgöra saken. Öh?

En annan notis i tidningen var att några elever i en skola hade försökt HÄNGA sin KAMRAT genom att knyta fast ett hopprep i lekställningen. Någon hade dock fått stopp på det hela. För det första, SJUKA JÄVLAR! för det andra, vadå sin "kamrat". Försöker man hänga någon tror jag fan inte man kan kalla varandra för kamrater. eller?

Kommentarer
Postat av: btw sådär

..om blackans inspark förra året;
anledningen till att man inte kom in var inte att skolan sålt för mkt biljetter, utan att det gjorts en hel del fejk-biljetter.

2007-10-14 @ 00:02:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback