29 april Tisdag

Wei jag har fått lön! Då känns allt alltid lite bättre. Har svettats sönder hela dagen, sjukt varmt! Cyklade till skolan idag:

Imorn är det den överskattade Valborg. Det blir middag och sedan titta lite på brasa i Rålis I think. Det finns seriöst inga braser någonstans, antingen är dom för fjortis, eller för seriösa, eller för mycket barnfamiljer. Så ja, vi får se hur det blir. Vi ska även få efterrätt i skolan imorn, en hemlig efterrätt. Spännande.
     Treorna har även mösspåtagning imorgon. Då ska kören sjunga och sen ska vi andra stå och jubla med treorna. Why? Vad ska vi jubla åt? "Jaja," svarade Jonas. "Det är bara ett år kvar nu.."

Idag på spanskalektionen försökte vi komma undan genom att sitta vid våra skåp och vänta ut tiden efter att vi börjat. Vi tänkte komma med någon dålig ursäkt för att få komma försent. Problemet var bara att det var två elever på lektionen och vår lärare skickade dom två stackarna att leta efter oss. Hehe. Vi drog ursäkten att vi haft prov som dragit ut på tiden.
     När lektionen väl börjat var det en megastor geting i klassrummet som vi direkt fick ta upp  jakten på. Vår lärare gick ut i korridoren och pratade med någon annan lärare och vi hade geting-jakt:

Max tar kommandot:  
Helle flyr i panik:  
 
Carro inte långt efter:
 
Dom har gömt sig på säkert avstånd:


Det slutar med att jägaren Max ritar lite på sin fotboll:
Han ritar bland annat detta:

En jägarvideo:




Kommentarer
Postat av: Helle

hahaha bästa inlägget på länge! har tom promotat din blogg på min msn bara för att alla måste få läsa om våra otroligt roliga spanska lektioner! vad ska vi hitta på nästa gång!?

2008-04-29 @ 20:06:21
Postat av: mickan

mycket bra helle! Du ligger högt i topp på bloggpromoting!! ;P

ja nästa gång får vi fan klura ut nåt ännu bättre!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback