Tema-inlägg: BAJS OCH TJEJER

I detta tema-inlägg ska vi diskutera ämnet bajs, fis och tjejer.


När man söker på "bajs" på wikipedia ändrar den ordet bajs till avföring, och här kommer lite basic fact om våran kära avföring:

  

Avföring, även kallat skit, fekalier, bajs, exkrementer och spillning kallas den substans som återstår av födan efter att den passerat genom en organism som absorberat delar av dess näringsinnehåll. Även utsöndrandet av denna substans kallas avföring. (wikipedia.org)

Hos däggdjur som människan består avföringen till stor del av bakterier, som trivs i den näringsrika miljön i tjocktarmen. Bland annat trivs bakterier som tillverkar den livsnödvändiga vitaminen B12. Det finns också kolibakterier som gör att man kan få kolera. Det är framför allt förekomsten av bakterier och deras restprodukter som ger avföring dess ytterst oangenäma lukt. Avföringen färgas brun av bilirubin, ett färgämne i gallan. Annars är avföring grå. Kroppen gör sig av med avföringen genom anus.


Det jag vill komma till i detta inlägg
är att folk (antagligen i huvudsak killar) inte tror eller tycker att tjejer bajsar. Tjejer är ju så späda, fina, renliga och objektifierade (är detta ens ett ord eller kom jag just på ett helt nytt ord?) att killar får bilden av att ingen avföring kommer ut ur tjejers kropp. Därför ska jag berätta en hemlighet för er: DET ÄR FEL! 

I en intervju med någon kändis jag läste någon gång var det ett stort citat där det stod "tjejer bajsar inte i min värld". Då kan man fråga sig, varför inte? Skulle vi kunna få maten vi äter att försvinna som ingenting, poff så var allt borta. Tror ni att vi förbränner bort maten så vi inte behöver bajsa? Att den fastnar i magen? Eller att vi kanske rent utsagt inte har något bajs i oss?


I en annan intervju med någon tv-profil pratade dom om fisar. Han sa att om någon kompis fiser eller pruttar så är det roligt, men sen la han till att om hans tjej (som han hade två barn med, vilket tyder på att dom vart ihop rätt länge) skulle fisa skulle han tycka var jätteäckligt och inte okej. 

Slutsatsen man kan dra av det är att hans tjej aldrig har pruttat "öppet" i deras hem. Hur sjukt är inte det? Ett mänskligt behov kallas det, för ALLA människor. Man fisar ca 15 gånger per dag, det ni! Så just deal with it!

Tyvärr har en del den synen på att det är äckligt att tjejer bajsar eller pruttar eller rapar eller vad man nu kan tänka sig, och det är ju väldigt underligt.
   Killar då, är det coolt när dom gör det eller bara manligt? Killar brukar väl för sjutton tävla om vem som fiser högst, rapar längst eller kan hålla sig från att skita bäst (kom jag på den där leken nu också kanske? Ja men ni hajar grejen). Snarare så är avföring i alla dess former som sagt en MÄNSKLIG grej, inte en killig som vissa verkar tro, eller vill tro.


Kommentarer
Postat av: Nickie

Haha, fy fan va rätt Mickan!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback