15 dec måndag: 3 things I like

3 things I like:
  1. Gummistövlar- dom är superlätta att ta när man ska ut på promenad eller hämta barn på dagis eller vad det nu kan tänkas vara. Man kan ha sockor i dom så blir dom varma. De funkar både i lera, slask, regn, snö och på bar mark. Håller tätt för allt!
  2. Varm jacka- när det är rått och kyligt ute vill man inte ge sig ut. Ibland måste man ändå (se exempel ovan) och då är det så skönt att slippa tänka på hur många varma tröjor man behöver under en tunn jacka för att inte frysa, utan bara kunna dra på sig en jacka och skita hur varmt det man har under är. Jackan värmer oavsett!
  3. Britney Spears- hon må vara korkad ibland och hon må vara en oansvarlig mamma men I still like her. Har aldrig varit något riktigt fan utan det har kommit på senare tid. Hennes två senaste album är sköna och hennes dokumentär "for the record" var intressant att se. Hon är också en grym dansare!

Dessa ting är så praktiska att man blir glad av att tänka på det. Ett måste i ditt hem (må det låta präktigt..)! Så skriv på julklappslistan eller spring och köp snarast; höga gummistövlar och en varm jacka! När ni ändå är i farten så släng ner Britneys senaste skivor (och kanske samlingskivor från förr, dom skulle jag vilja ha nu) och njut av innan krogen till exempel.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback