11 feb måndag

Hade två lektioner idag. Så nu är jag hemma, har redan hunnit trycka i min två kakor (orka att alltid ha kakor hemma, jag måste få  min familj att sluta, annars kan inte jag sluta. problemet är att det är typ bara jag som går och hetsäter dom, alla andra har full kontroll. help me!) så nu är det FÖR FAN slut på det! punkt.

har i alla fall ätit havregrynsgröt också. Åh så bra då vet alla. Jag hade i banan i den innan jag körde den i micron, vilka experiment. det va helt okej.

Ska nu ut med min hund, plugga lite (höh lär ju hända, blir nog ikväll) och sen sticka och träna. Leo går nu på antibiotika så förhoppningsvis (HAN MÅSTE) blir han frisk snart. jag måste ha pengar, fatta!!

Funderar lite om jag ska hitt på nåt på alla hjärtansdag till min kära pojkvän. Åker till Järsvö på torsdagkväll så det är som det är, men blir säkert trevligt. Har dock svårt jävla separationsångest, jag ska va borta tre dagar och saknar typ redan oliver och alla här hemma. haha how sick am I?

Såg en bra film igår: The 12 monkeys army (de 12 apornas armé) med Brad Pitt och Bruce WIllis. Bra film, dock från -95 så jag är lite sen som vanligt. Men ÄNDÅ!

Jaja hej då nu ha rjag inger vettigt att skriva mer..

ps. resten av handpenningen är inbetalt nu, så Alanya here we come!

Kommentarer
Postat av: Louise

niice ^^ vilka ska med till alanya?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback