19 nov Onsdag: Mjölkdrickartävlingsbilder + update

Hörni nu är det snökrig snart. Dagens fråga faller ganska naturligt: Ska man ta fram vinterjacka och tjocka skor nu eller är detta bara lite fake-snö som snart kommer att smälta bort?

Som tur var hann jag köra lite bil innan snön började falla. Härligt för mig! Körde i Brommaplansrondellen, till CityGross, gjorde en parkering, hem igen genom Storamossen-korsningen och Alvik.

Vi hade även mjölkdrickartävling idag i skolan. De som var i final hade druckit nio glas mjölk i kvalomgångarna och nu skulle de dricka en hel kanna mjölk. Den som drack upp först vann..







Killen som vann var grym med sista kannan. Dock spydde han i papperskorgen bredvid när han druckit klart. Spyan var dock bara mjölk så var väl bara bra att han fick ut lite (på kortet har han just fått upp det mesta).

Det spelades även lite partymusik i matsalen idag när vi skulle äta. När Jacksson 5 kom höjdes volymen och alla blev till sig.

Nu tar det emot att lämna hemmet och sticka till gymmet, men I guess I have to do it.. Well ska äta lite middag först så får vi se vart denna kväll slutar.

/M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback