22 nov Lördag: update inför kvällen

Efter en språngmarsch pga försening till föreställningen som spelades på Elverket på Linnégatan och inte på Dramaten lyckades vi komma precis i tid innan den började. En snäll taxi-chaufför skjutsade morfar gratsi sista biten som inte var lika lätt i benen som vi andra (öh som att vi var det..). Teatern  var bra framtill nära slutet då någon  ny brud kom in och började flumma sönder hela jäkla pjäsen. Jättesynd, trodde jag skulle slippa sånt för en gångs skull.



På bussen hem stod det äckliga små jävla pojkar utan liv och uppfostran som kastade in snöbollar på folk som gick på bussen på den hålplatsen. Jävla idioter! Felix berättade också att de nybyggda husen i Ålsten redan är helt sönderklottrade. JÄVLA IDIOTER en gång till. Jag blir helt upprörd inombords. Fatta hur jäkla mycket pengar det kostar samhället att ta bort allt klotter som några jävla gettofittungar håller på och tror att dom är coola med.

Kan alla fjortisfittor (både pojkar och flickor) lägga ner och tro att ni är så jävla coola och speciellt sluta förstöra samhället genom klotter, förstöring, ouppfostrat beteende etc. Åh skjut alla småfisar som tror att dom är något. Eller spärra in dom i ett rum där alla får klottra och kasta snöbollar på dom hur mycket man vill. Eller så kan man bara sänka straffgränsen så man kan slänga in dom på något hem när dom håller på.. Gosh!

Nu ska jag äta lite middag och sen blir det Oliver. SKa nog kolla vidare på Färjan eller filmen Taken.

Ha en bra kväll!


Hilma tar de första stegen i den nysnöade snön. Hon älskar det. Träffade en liten tjock hund som hatade snön. Han tvärvägrade gå och jag tittade sympatiskt på hussen som var lite avundsjuk på att Hilma var så snökåt..

/M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback