19 sept Fredag

Efter en sista lektion med besök av Livets Ord är man ganska färdig för dagen. Fredag! Intressant att höra deras åsikter om livet, men jag kan inte låta bli att tänka dom som lite halv galna, eller snarare att dom skulle kunna bli lite smått galna för att visa sin tro. Men det är bara fördomar.

Hon slutade dock med att berätta att när dom bad för en tjej med ett ben som var kortare än det andra, så växte det ut när de satt där och "helade" det. Dom hade tydligen filmat det hela så den filmen skulle väl bli reformerande för samhället, om den nu existerar..

I tidningen imorse stod en en liten notis om en åsna i Egypten som ätit av ett majs-fält som den inte fick äta av, och man hade då dömt ÅSNAN till ett dygn i bur och ägaren till böter. Men hur dum, eller hur man nu ska uttrycka sig, får man vara när man dömer en jäkla åsna, ett djur, till straff att sitta i en bur ett dygn. Tror dom att åsnan fattar att den fick sitt straff för majs-fältet eller? Ja absolut, det gör den säkert.. Puckon!



Nu är det Friskis som gäller, kom förbi och träna vettja! Hej och hå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback