övertagen

Alla facebook:are har segrat, dom har pressat mig att skaffa och nu har jag det och har suttit och glott ett bra tag framför den sidan nu.. höhö rätt så kul. Palla att inte va mainstream. mohaha what?

Idag satt jag på t-banan i godan ro påväg in till träning och så kommer det tre fula killar och en tjej och sätter sig i fyrsätena bredvid min fyra. dom stank parfym, inte doftade, stank! dom hade så jävla mkt parfym att jag fick den smaken i MUNNEN.. och dom snackade och kommenterade allt och alla som va annorlunda (dessa småglin var wanna-beeee brats nämligen och vågade fan inte stå ut ett piss bland mängden) och så frågade han som trodde (observera TRODDE) att han ägde allt och alla och trodde han va brat: "vart ligger det här bertkeli (han utalade så) bar?" (han menade berzeli bar kom det fram sen..) patetiska jävla människa som inte är någon. bara TROR och VILL vara någon,.,. bäh.


Årets julklapp

God jul och Gott nytt år, här får du en ANUS-BLEKNING!

AIna-update

   Aina in Sthlm (mitt futurum) by Helle in Mickan-crew AINA-fotograf!

Korpen

Nu ikväll gick jag och oliver en prommis och såg massa korpenlag spela så vi satte oss och tittade. det va roligt faktiskt, det va som en riktigt sommarkväll. Värme i luften, kvällssol (bakom molnen), överseriösa lagmedlemmar och en fru till en av spelarna med sina tre småbarn med sig som hon försöker ha koll på samtidigt som hon tror att hon kan nåt om fotboll och ska skrika åt grabbarna och har klätt upp sig i sina finaste kläder. Så ska en riktigt fotbollskväll se ut.

Anna, you are still the one and only in my crew! De andra får ta och tagga till och SKICKA bilderna också. Fan Anna är min trogna and she owns (äger) you all!


Mickan-crew

Bli en Mickan-crew, alltså en privat AINA (polis)-fotograf till mig. Man fotar poliser så fort man ser dom eller dess bilar eller vad det kan tänkas, bara det har med polis att göra. Sen laddar man in dom i datorn och mailar eller skickar på annat sätt till mig. Bilderna läggs sedan ut här. Med copyright. Så bli Aina-fotograf och en Mickan-crew nu!

De Tre Veteranerna i Aina-fotograferingen till mig är:
Anna
Helle
Catti

(vissa är liiiite sega på att skicka bilderna när dom väl är fotade......... *host* catti och helle)

bäbis i huset

Ja nu är man med bäbis igen. Det va ju ett jäkla skrikande. Först Leo och nu en till. Fast detta är dock inte en människo-bäbis, utan en kattbäbis. Min katt som är typ hur gammal som helst och borde vara steril iom sin ålder har fött en liten kisseunge natten till lördagen när vi var på landet. Längst in i vår garderob nere i källan som är hur mörk och stenig och stor som helst. Vi ställde in en korg med en handduk så den inte blir så kall på stengolvet men likt förbannat så bär hon ur den ur korgen och envisas med att den ska ligga bland all söndrig cement från golvet längst in i garderoben under trappan. Jag försökte en sista gång med att lägga ungen i korgen (den skrek som fan när jag tog upp den, stackarn) och då la sig sindie (mammakatten) i korgen också. SÅ jag kan ha lyckats. Mina framtidsplaner för denna lilla kisse (om nu inte pappa får sin vilja igenom och säljer den) är att ungen och vår hund ska bli bästa kompisar och sova tillsammans och allting. Wohow, dream on! But I like. Så nu är det både Leo (barnvaktsunge, om ni inte hajade det) och kattbäbisen (utan namn och kön, vi har inte kollat alltså) att ta hand om..

Ebba och Pride.

Ebba Von Sydow, vad är ditt problem? Alla skriver ju för fan om dig, och det är inte mycket positivt. Du betér dig som en tonårsbimbo som vill skapa trender på egen hand, och få alla osäkra tonårsbarn på din sida. Hallå, get a life tjejen. Vecko Revyn har blivit så mycket sämre sen hon tog över. För det första är människan med på varenda sida i ett hörn. En artikel om kvinnomisshandel, ja då är hon där på en bild i hörnet. En artikel om mat, ja där är hon igen. I mode-reportagen är hon fan modell själv. Hur jävla självupptagen kan man bli? God! Såhär var det iaf i början när hon tagit över tidningen, och sen dess har jag slutat ens titta åt tidningens håll så hon kanske har ändrat på sig, vad vet jag. men att starta med att göra om Vecko Revyn till en Ebba-revyn med dåliga tips till alla tjejer i yngre tonåren känns ju lite kasst. (Magnus Betnér äger när han härmar henne i Sthlm Live. Så rätt!)

Jag längtar också till pride-festivalen! Det är nog den gladaste festival man kan vara på!

(Nu har jag fan skrivit typ sex inlägg på ett dygn så.. Det får bli dom för i helgen. Ska till landet och där finns det allra minst en dator. Have a nice cloudy weekend)

Darin

Ah, Darin-special på morgon tv.. Han sjöng live, nördade sig lite i soffan och sen såg jag en av hans nya videos! Den va typ dirty. Eller det sprang runt lättklädda tjejer med ridpiskor bakom en Darin med "akta-dig-så-jag-inte-tar-dig-blick".. Senaste Update, alltid i min blogg!

palla..

.. va en fett ful kärring på friskis&svettis och stå längst fram och smöra in sig hos ledaren och sen när hon hör två ungdomar, som är mycket jävla snyggare än hon, som pratar så måååste hon "schhhhhhh:a" över hela salen och göra "blablabla-tecken" . Fy så vissa kan beté sig ibland. Palla va överseriös kärring på 45-50 år. Hallå, du kan ju leva livet annars, du är ju fan inte overold än. men nejnej, redan då ska man tilltal kärring-egenskaper. Najs! NOT!


spanien-aina

 Annas uppdrag vart hon än är. Fota AINA åt mig! Så här kommer jag se ut om jag blir aina i Spanien. Schtek!

Efter regnet..

.. kommer mera regn. och bilköer. Det är mysigt när det regnar! Alla typ hatar det, men jag tycker om det. Fast sol är ju inte helt fel heller måste jag säga. Igår såg jag på fråga olle. det va fett tråkigt. det enda dom snackade om var om det stämde att snoppen är lika stor som handen osv. Sen kom Carolina af Ugglas (lite halvskabbig feminist-liknande kändis typ) med ett påstående att ju större läppar en tjej har, destor större blygläppar har man då. Eh. No comment på den kommentaren liksom.. Hm. Igår i stan TROR vi att vi såg Idol-felicia. Men hon såg jääkligt skabbig ut så. Man vet ju inte. Kändis som kändis liksom. Och fan. .nu regnar det. Jag som skulle träääna. död! (så börjar jag direkt klaga på regnet. fy vad taskigt av mig. jag gillar regn. men inte just nu)

ciao bellos y bellas

PA vs. Facebook

Lägg ner tjatet om jävla Facebook. Vad är det för skit?! Man kan hitta folk i hela världen. OCH? vem vill det? om man inte har bott utomlands och har kompisar där typ. Fan PA är väl precis likadant bara det att det är Sverige. Det är väl liksom mycket roligare och bättre och det har ju alla. Såhär säger jag endast för att jag inte provat facebook och är nöjd med PA. Om jag nån gång skaffar facebook kommer det säkert va jättekul, men just nu är jag glad och nöjd med kära playahead..


Bråk

När jag kom till brommaplan (jag vet ghetto) från skolan i godan ro så ser jag två vakter och eftersom jag är djupt intresserad av sånt så spanade jag lite extra och såg att två personer stod och tjafsade med dom. Den manliga väktaren var typ två meter och verkligen tittade ner på den kaxiga killen (va typ 25 eller nåt. lite fyllo?) och när dom precis skulle dra sig därifrån så skrek typ hans tjej "jävla hora..." nånting till den kvinnliga väktaren och hon lackade och tog tag i tjejen och tjejen hällde öl på väktaren så hon hade öl överallt och sen tog dom tjejen med sig in till spärrarna typ där hon stod och skrek.. Sen va jag tvungen att dra. LÄbbiga typer.

vattenkrig

Idag är det sommar. DÄRFÖR att jag har haft vattenkrig idag! OCH köpt en ny bikini. Schtek. Vadå, har man vattenkrig i shorts och köper bikini, då är det fan inte långt kvar till the real summer.. Visserligen förlorade jag det jävla kriget när oliver hällde en petflaska vatten över mig och jag fick snällt traska in dyblöt med hicka och ställa mig i duschen. Men det va sooooommmmmaaaaarrrr.. najz!

Tack alla jag vart med för ett väldans trevligt påsklov! Och nu kommer anna hem också. yey. Puss till värmen och oliver <3 och mina riktiga old vänner (HJÄRTA) och alla..

Fredag den 13de

akta er alla små lättlurade barn och alla puckade vuxna, idag är det fredagen den trettonde. Någonting hemskt kommer hända er idag, så gå inte ut! Ungefär så är det bland folk idag. Palla. Är ni skrockfulla eller? Nej säger de flesta. Nej men vad är problemet då? All skrock och alla tvångstankar som otur med nycklar på bord osv är bara BULLSHIT! fatta det nån gång. Det är psykiskt, vi inbillar oss det. Ibland går det så långt att det till och med händer något, bara för att vi är så uppe i att det SKA hända nåt. Man orsaker det själv tillslut. Sluta tro på en massa skit.. Fredag den trettonde är en blandning av skrock, gamla historier och religion. Fredag är olycksdag enligt kristendomen, i och med långfredagen, och siffran 13 kommer av att siffran 12 är ett bra tal. Vi har 12 månader, ett dussin är 12 osv. Numret efter, alltså 13, är ett "dåligt" nummer då. Från det kommer det ursprungligen. Sen har det förstärkts och kokats ihop av folk genom bla ett flygplan som kraschade i Anderna nära Chile. Folk överlevde men svalt tillslut ihjäl. De 16 som fortfarande var vid liv när planet hittades 72 dagar senare hade överlevt genom att äta av de döda medpassagerarna. Men so...? Det råkade hända just då, och så tar man saker från kristendomen och från gamla tider osv och kokar ihop en massa skrockskit! Tvångstankar och annat funkar bara för att vi själva inbillar oss att det är sant. Slutar vi göra det så händer inget, om man inte hetsar upp sig så in i helvete. Då är det ju klart det händer nåt, men ni orsakar det ju själva. Skrock och sånt är inte mer än bullshit gott folk! Remember that!

(för er som är bryr er så regnade det igår i Spanien)

300

Igår var jag och Oliver (mot alla odds;P) på bio och såg 300. Jag skulle aldrig komma på att gå och se den, men eftersom det tydligen var "den som är värdast att se på bio" enligt oliver så såg vi den. Och tro det eller ej, den var BRA!
Det började med att vi skulle ta ut pengar nere i t-banan i hötorget. Ingen av oss får in kortet i automaten (som alla andra innan har fått) så vi gullar ut därifrån utan pengar. Provar en annan automat som funkar topp topp. I biobiljettkön kommer jag på att jag inte har något leg (filmen var från 15 år) men det va lugnt, ingen frågade. Sen skulle vi gå och köpa godis, och efter att ha gått två meter utanför bion får jag något i ögat och står och "storbölar" och ojar mig över att det gör ont. Vi kommer på att vi inte vill ha godis och återvänder mot bion där vi köper popcorn och läsk (vi hade faktiskt med oss en vattenflaska. men den va ingen som ville ha. konstigt..) och så kilade vi in på BALKONGEN (vi va på Rigoletto alltså, fin salong!). Filmen var naaajs, äckliga fula skitiga småbarn (typ fjortisar) satt bakom oss och pratade oavbrutet hela filmen. för fan kan dom hålla käften nån gång eller.. Yeye mitt skräp i ögat försvann iaf och alla va glada. MIn oliver är söt. nu är det barnvakt och blöjbyte som står på schemat (fan vart ligger blöjorna? jag hittade dom inte förra gången så jag sket i det.. haha vitsigt. SKET i det. prutt och hej)


bloggar

vad fan ser människor hos såna skitbloggar? ursäkta men vem fan bryr sig om att lilla sandra har på sin en gul piké och ett bar levis-jeans idag? Eller att hon tycker att dom har tre hundra tröjorna var "söta". god! Antingen är det "vill ha saker" som kostar minst 6000 spänn eller så är det nåt annat fult som bara är onödigt pengaslösande. Bloggar är ju till för att utrycka sina åsikter. najs. Vem bryr sig då om jag träffade sophia anna pernilla och carro igår och sen gick till sofie och fikade med min syrra. Vad får folk ut av att veta det? Vissa vet ju inte ens vilka människorna är. Hmm. Det är lite skumt. Men .. det kanske är sånt folk tycker om att läsa. Men för guds skull, skriv sånt när det är nåt intressant som att ni vart på bio och sett nån bra film eller nåt kul hänt, inte bara "jag tog en latte med syrran och sen åkte till carro och sen till sofie och sen sov". Meen, bloggar är till för att skriva vad man vill, så vill man skriva sånt så ska man det, vill man modeblogga (som aboslut kan vara intressant, jag halshugger inte alla nu!) eller liknande så do that! bara ni är glada. Det här var min åsikt idag, och jag är glad. tror jag.

Två saker

Ordet pömsig betyder inte bara lite trött, utan det betyder trött EFTER SEX. Så använd fan inte det fel hörni..

Ni kommenterar dåligt. det känns som man sitter och skriver till sig själv här. jag hoppas ni inte slarvar med läsningen! Det första man gör när man sätter på datorn är att gå in på
http://glittramer.blogg.se . There you go. uppdaterar jag för dåligt eller andra synpunkter så skriv det. töntar. comments is the shit.

BP

Råsunda BP  - Djurgården fredag den 6 april 15:00. BP gör 1 - 0 efter 69 sekunder. Hur jävla mycket får man äga ett rutinerat allsvenskalag? Alla derbylag och resten av allsvenskans elit har frågat BP vilken bottenplacering dom satsar på.. Sorry Djurgården, ni blev så jävla ägda! Det va faktiskt drag på matchen, jag va där. Med typ hela familjen och Oliver. 15000 på läktarna. I sol, skugga, snö, vind och hagel! När matchens slutsekund blåstes och BP hade konstateras vinnare med 1-0 var Djurgårdens supportar ute ur arenan på två minuter. Haha. Dom va söta. På Djurgårdens supportläktare stod ordningsvakterna uppradade på varje trappsteg. På BPs supportläktare stod ordningsvakterna längst ner och snackade med alla föräldrar. haha me like. Jag va huligan och hade AIK-mössa som jag inte vågade ha på mig som min kära pojkvän offrade sig att ha. Hade man haft den på sig hade man vart stort jävla mos. det va dessutom MASSA AINA <3<3<3!

(nu ligger min oliver och felix och kryper för mina fötter.. eller. hehe, dom sätter in sladdar i datorn. men ändå. man kan ju alltid drömma. I'm the king!)

Aina-special..

Idag när jag satt på tolvan så kom tre Aina och pratade med chauffören och han pekade typ och dom tittade runt lite på perrongen. feta coolt. jag höll på att fota med mobilen, men HANN INTE! fuck. Me like Aina much!
Plus att dom har coola bildar och ser coola ut och heter polis, inte politi (som i jävla danmark. hello liksom). I Sverige är dom coolast, utomlands har dom fett fula bilar och uniformer och hela köret. Tillåt mig att skratta.

(Come back våren!)

ganska chill jobb

at vara radiopratare på morgonen. Alla kanalerna har ju morgonprogram.. Dom slutar ju vid tio. Är dom som var programledare lediga då? i såna fall är det ju jävligt najs. att bara sitta och snacka nåra timmar och sen sluta halv tio. naaajs. Iofs kanske dom måste förbereda programmen. men ÄNDÅ!

(look forward to the påskägg)

blondie

såg typ blondiiiiinbella på gympan. Hon är ful. Vad är grejen?

det va typ det.