30 april Onsdag

Nu sitter jag här och hetsäter lite godis och dricker en kopp te. Grillplanerna skall icke bliva förstörda bara för lite vatten från himlen, här blir det grill vare sig det öser ner eller ej. Vi har ju faktiskt ett parasoll att stå under. Dock blir jag lite småsur att vi, om det nu börjar ösa ner, ej kan sitta ute. Men men, det ordnar sig noog. Det är ju varmt!

Hoppas ni andra får en skön långhelg nu också! Inte helt fel att vara ledig i två dagar extra! Nu ska jag klä på mig tjocka kläder och gå ut och pussa lite på vår grill som jag just lärt mig hur man gör med. Hehe. See you!

29 april Tisdag

Wei jag har fått lön! Då känns allt alltid lite bättre. Har svettats sönder hela dagen, sjukt varmt! Cyklade till skolan idag:

Imorn är det den överskattade Valborg. Det blir middag och sedan titta lite på brasa i Rålis I think. Det finns seriöst inga braser någonstans, antingen är dom för fjortis, eller för seriösa, eller för mycket barnfamiljer. Så ja, vi får se hur det blir. Vi ska även få efterrätt i skolan imorn, en hemlig efterrätt. Spännande.
     Treorna har även mösspåtagning imorgon. Då ska kören sjunga och sen ska vi andra stå och jubla med treorna. Why? Vad ska vi jubla åt? "Jaja," svarade Jonas. "Det är bara ett år kvar nu.."

Idag på spanskalektionen försökte vi komma undan genom att sitta vid våra skåp och vänta ut tiden efter att vi börjat. Vi tänkte komma med någon dålig ursäkt för att få komma försent. Problemet var bara att det var två elever på lektionen och vår lärare skickade dom två stackarna att leta efter oss. Hehe. Vi drog ursäkten att vi haft prov som dragit ut på tiden.
     När lektionen väl börjat var det en megastor geting i klassrummet som vi direkt fick ta upp  jakten på. Vår lärare gick ut i korridoren och pratade med någon annan lärare och vi hade geting-jakt:

Max tar kommandot:  
Helle flyr i panik:  
 
Carro inte långt efter:
 
Dom har gömt sig på säkert avstånd:


Det slutar med att jägaren Max ritar lite på sin fotboll:
Han ritar bland annat detta:

En jägarvideo:




28 april Måndag

Hemma från träningen. Svinjobbigt, jag trodde jag skulle svettas sönder. Har nu lagat mat (matvete med krossade tomater, tonfisk och bön-sås) och ska plugga lite mer idrott snart, och även läsa en bok (Östermalmsmordet) som jag lånat av morfar som i sin tur lånat den på bibblan, så måste mala ut den snarast möjligt.

På Brommaplan brukar det sitta en gubbe och spela dragspel. Han är duktig och sitter där i ur och skur (undrar ofta hur mycket han kan tänkas tjäna på en dag), men nu har han blivit utbytt mot en kvinna.
     Det roliga med henne är att hon söker ögonkontakt med alla som går förbi och säger hej till dom. Ingen svarar. Sedan sitter hon bara och drar på dragspelet, hon spelar ingen melodi. Jag skulle alltså lika bra kunnat sitta där och dra på dragspelet. Det är lite tokigt, hon försöker alltså ragga pengar på att säga hej till folk, dragspelet är bara en bisak, en ursäkt för att få sitta där.

Dagens bilder blev på två småtjejer i Fridhemsplan, som var klädda som att dom var tio år äldre med små handväskor och klackade skor:

 

27 april Söndag forts

Nu har jag njutit av en powerwalk blandat med jogging i 30 minuter och sedan lite styrketräning när jag kom hem. Under rygglyften kom min kära katt och la sig på min rygg. Det var lite skrattretande. Ska nog ta en kopp te och fundera över livet innan jag åker till Oliver och sover. Natti när ni nu går och lägger er!

27 april Söndag

Hemma från landet. Det var skönt och jag hann plugga lite igår också, så inte helt fel. Har dock tryckt i mig hur mycket socker som helst, godis och vita kolhydrater och jag vet inte allt. Haha men jaja, så är det. 

Idag var jag och pappa och köpte två knäskydd till mig, jag har ju börjat känna av BÅDA mina knän igen, så nu får vi stötta upp lite. Köpte även ett hopprep som är väldigt bra träning, och är lätt att använda.

Ska laga mat ikväll. Blir nog Quinoasallad med fetaost. Och prova mitt nya hopprep, powerwalka och använda lite av strykefgrejerna vi har här hemma. Ciao

Lite bildupdate kompenserar ett tråkigt inlägg:

image449
Här visar jag mina skillz på Boule (han i röd tröja bakom är han jag mötte)

Mitt pris+ inbjudan!

Veckorevyn:







Bild 1: Först var vi jätteglada, Bild 2: sen såg vi den tomma goodiebagsvagnen och blev ledsna. Bild 3: Vi sitter och solar lite i Kungsan. Bild 4: Anna spanar lite på några i kön. Bild 5: Vi skriver smörmeddelanden på vår tävlingslapp. Bild 6: Evenemanget ser ut som en fråga-om-sex-hörna, helt i rosa.

Ibland vill jag slå in huvudet på min blogg. den är äcklig, lägger alla bilder i fel ordning, vägrar byta från centrerad text till vänstertext och är allmänt jobbig! men men..

Tema-inlägg: FRUKOST!

Många människor äter inte frukost på morgonen. Det kan bero på olika saker; att man inte kan äta på morgonen, man är inte sugen, man vill banta, man hinner inte etc.

     Dock förstår jag mig inte på sånt, hur kan man INTE vara sugen på mornarna? Jag är till och med sugen på frukost på kvällen när jag går och lägger mig och längtar tills jag somnar och får vakna och gå upp och äta frukost. Frukost är mitt bästa mål på dagen!

     Jag ska nu ge er lite sanningar om frukost, hur viktig den är, hur mycket man inte bör hoppa över den!

  

För er som inte är sugna på morgonen: Man behöver inte äta det första man gör på morgonen utan man kan vänta lite med frukosten, men man bör då ändå kanske se över sitt dygn. Sover du tillräckligt? Man har svårare att äta om man är trött. Har du ätit sent på kvällen? Det kan leda till en minskad aptit på morgonen.

     Det tar ofta några veckor att få in en ny vana. Ska man börja äta frukost på morgonen så gör det successivt så kommer ni få in det som en normal grej varje morgon.

  

För er som vill banta: Att äta frukost gör en smal. Det är vetenskapligt bevisat att de som äter frukost har lägre BMI än dom som hoppar över den. De som äter frukost intar färre kalorier under dagen om de äter en näringsrik frukost. Det är ju mycket svårare att motstå kakfatet om magen ät tom och blodsockernivån ligger långt nere.


För er som inte hinner: Ta er tid! Efter natten behöver glukosnivån i blodet öka för att hjärnan ska få energi. Utan energin är hjärnan inte lika alert, det tar längre tid att minnas saker och uppfattningsförmåga samt reaktionsförmågan försämras. Den mentala prestationsförmågan påverkas av hur hungriga vi är. Studier har visat att ju hungrigare en person är desto sämre blir den mentala prestationsförmågan.

     Ni som inte har tid att äta frukost har det antagligen inte för att ni ska iväg och jobba eller gå i skolan, men hoppar ni över frukosten är ni inte alls lika snabba i skallen och kan prestera lika mycket som ni vill än om ni hade tagit er tiden och ätit frukost.


En bra frukost: Den ska ha ett högt innehåll av kolhydrater och lågt innehåll av fett. Kolhydraterna höjer din blodsockernivå vilket leder till att du känner dig piggare och mätt under förmiddagen. De fyller även på muskelförråden vilket ger dig extra kraft för att till exempel cykla till jobbet eller skolan på morgonen. 20-25 % av ditt totala kaloriintag bör komma från frukosten.


För att få in bra frukostvanor:

  • Tag dig tid. Ställ klockan en kvart tidigare så att du undviker stress. Vid stress är det nämligen väldigt svårt att äta. Lugn och ro.
  • Ät det du tycker om. Det är bättre att du äter någonting än ingenting. Kan du bara dricka är det bättre att du dricker en fruktdrink eller mjölkdrink än att du inte får i dig någonting. Att endast dricka Coca-Cola eller kaffe är dock inte så bra för vare sig magen eller humöret.
  • Sätt dig ner vid frukostbordet. Har du barn är det viktigt att du själv sitter med och äter. Springer du omkring förstår inte barnet varför det skall sitta snällt och äta.
  • Ät kolhydrater. Bra kolhydrater får du genom att äta, flingor, müsli, bröd, mjölk, gröt och frukt.
  • Om du inte hinner eller kan äta frukost, tag med dig ett par smörgåsar som du kan äta under förmiddagsfikat.
Frukost är en bra vana, kom ihåg det!


25 april Fredag

Nu är jag hemma från en dag med Anna. Vi spatserade lite i stan, eller snarare i ungefär fyra timmar, med ett stopp på Veckorevyn som sög en jättestor snopp. Så det var väl sådär. Efter lite solande åkte vi hem till mig och hade lite coctail-party för oss själva. Sen åkte vi till Rålis och skulle hälsa på några, vilket dock var väldigt kallt och när vi kom drog alla så det blev inte så mycket party av det. Nu sitter jag här och klockan är inte så mycket.

Jag känner mig så misslyckad när jag åker hem före min pojkvän och vet att han är ute och festar på krogen. Jag blir så avundsjuk på något sätt, att han har skitkul och jag sitter här i min ensamhet. Äsch, han får igen när jag fyller 18. Problemet är ju att han fortfarande har åldern inne då, så han kan ju parta lika mycket som jag. Och pluset är att nu kan vi äntligen göra något tillsammans. Så look forward to my birthday!

Imorn bär det av till landet. Ska bli skönt, ta det lugnt, gå promenad och plugga lite. Dock hatar jag gubbarna där ute, som bara inte har något liv.

Jag köpte två kjolar idag. Gud så nödvändigt.. Nej, men jag ville ha dom så då fick det bli så!

Och så har jag ju lovat er tema-inlägget för veckan imorn (alltså om tre minuter) så får väl publicera det nu då, eftersom jag åker så tidigt imorn. Och så får ni hålla till godo på det under helgen!

24 april Torsdag forts

Idag såg jag en fin bikini-överdel jag ville ha i en tidning. Det fanns med en halvapriset-rabattkod så jag gick in på deras hemsida och skulle beställa. Sen registrerade jag mig och var i sista steget i kassan då dom säger att "rabattkoden gäller inte för dig". Nähä tänker jag och känner mig lite förolämpad. Sedan tittar jag på tidningen och den är adresserad till min mamma, så därför kan jag inte använda rabatten. BLÄ! Så får försöka haxxa mig in på mammas konto och beställa (problemet är att hon inte har något internetkonto där).

Nu har jag just varit på invigning/dagen innan deras öppning för sommare på Boulebar med pappa och mamma. Det var sol, jag hade en jättejättevårig jacka som knappt är en jacka och solbrillor och alla satt i t-shirt och shorts i princip. Man fick säga sitt namn (eller pappa fixade det där) på en lista och sedan fick man en drink-biljett till baren och en buffébiljett till en grillbuffé som var hur god som helst. Sen tog jag en öl till det, wow liksom! Och så satt vi mitt i solen och åt. Det var ca 600 personer bjudna på detta event så det var trevligt med lite folk. Dock var det "öppet hus" så alla var inte där samtidigt.

Det jag vill komma till är att precis innan vi skulle gå så stod en svensk mästare/bouleinstruktör och spelade mot folk och man vann ett presentkort på Boulebar på 300 kronor om man vann mot honom, så där stod vi och tittade. Sen kom han fram och sa att vi såg sugna ut på att spela.
     Jag var lite feg och bad pappa inleda med en match. Han förlorade. Sen "offrade" jag mig och tänkte att ja va fan, ingen känner mig ändå så hur dålig jag än är så vet ingen who I am. "Du har ju till och med solbrillor på dig" sa han jag skulle möta, och det var ju sant.
     Jag började och fick till ett skitbra "släng". Sen kom han förstås och ägde bort mig men en annan instruktör kom och höll i presentkorten och sa "du är nära nu" och sparkade den lilla bollen mot mina klot så jag ledde. Hehe. Han jag mötte körde sedan bort mitt klot såklart och då hade jag en boll kvar och den andra instruktören skrek "alla sluta spela, mikaela ska köra nu. känn ingen press" och jag kände inte alls press. Dock sög mitt sista kast men ÄNDÅ så lyckades jag charma dom så mycket (eller varför jag nu fick det) att jag fick ett presentkort ändå. Haha jag var stolt!

Så nu jävlar, nu ska jag bli bolueproffs och komma tillbaka dit och spöa honom jag mötte! mohahah

(Jag skulle va en utmärkt bloggerska och ladda upp bilder på presentkortet och allt men så särar sig min mobil så den vill inte. Men så ni vet, jag tänkte tanken!)

Well nattinatt eller nåt, tema-inlägg kommer nog imorn. Look forward!


cykellabb




fabina på helles cykel

24 april Torsdag

Jag har fått jooooooobb i sommar! Jag ska sköta trädgårdsskötsel! mohah jag kommer äga + att jag får jobba ute i tre veckor. Brun MED sol! hehe. Dom ringde klockan kvart i åtta imorse och sa att jag var välkommen vecka 26 så ja, då är det väl bara att dyka upp då, klockan 07:00.

Cykel till skolan är nya grejen alltså. Imorse cyklade vi mot en god frukost i skolan! Då får man två flugor i en smäll, motion innan frukost och en god billig frukost i skolan! Me like! Provade en ny väg på hemvägen. Det var lite spännande men den tog ungefär lika lång tid, med en massa backar!

Nu ska jag iväg och handla lite nyttigheter, sen är det tillbaka till skolan för en historialektion. Then I will be back here again för en liten paus innan jag ska hämta Leo i vårvädret, och efter honom blir det invingning av Boulebar i Rålis. Så jag har speckat schema idag. Gotta go.

23 april Onsdag forts

Idag har typ stockholm överträffat sig själv. I skolan stänger dom ner hela jävla datorsystemet, på Essingeleden krockar en lastbil så HELA Essingeleden har varit avstängd vilket har lett till sjuka köer och helt kaos i stan. I rusningstid krockar en annan lastbil med viadukten i Stora Mossen vilket leder till att ett tunnelbanespår inte går att använda --> det blir enkelspårigt vid storamossens tunnelbanestation. I rusningstid mina vänner! 

När jag kommer från träningen ner på Fridhemsplans perrong är det smockat med folk. Efter ungefär 10 minuter för mycket kommer ett Hässelby-tåg. Problemet är dock att detta tåg är precis lika smockat som perrongen är, så inte en människa kommer på det. Sen står detta tåg i Fridhemsplan i ca 15 minuter till med alla svettiga människor inklämda i tåget och på perrongen.
     Jag lyckas trycka mig på och tåget får äntligen ge sig iväg. Nästa tåg var antingen mot Alvik eller Åkeshov (vilket var konstigt, antagligen ljug, eftersom de flesta tåg vände i Alvik eller Odenplan) och det som tidigast gick gick om 20 minter så jag kände inte för att vänta, och det gjorde nog inte dom som skulle längre än tilt Åkeshov heller.

Så ja, är det solen som bländar?


23 april Onsdag

Idag hade vi cykellaboration med matten på morgonen. Det var... spännande. Eller nåt. Sen skulle klassen ha engelskaredovisning men i och med att alla natur-tvåor gjorde nationella provet i svenska så hade ALLA tvåor i skolan fått sina konton nerstängda (för att naturarna inte ska kunna gå in på internet och fuska). Så ingen kom åt sina powerpointarbeten eller någonting så där satt hela klassen utan en endast redovisning att framföra.

Jag börjar bli lite snurrig på alla metoder att gå ner i vikt eller bli snyggare eller vad man nu kan kalla det. Efter att ha läst Blondinbellas metod som går ut på att inte äta kolhydrater utan en massa fett istället och sedan läst Katrin Schulmans metod att träna och käka skitmycket kolhydrater och bli snygg på det sättet så vet man inte vad man ska tro på.
     Visserligen äter Katrin så mycket kolhydrater för att hon tränar mycket, men det gör ju (som man har fått bilden av) Blondinbella också!? Och ändå så skiter hon i kolhydraterna och det funkar jättebra. 
     Ja jag tror inte jag är ensam om att bli helt snurrig. Men jag håller mig till min "lagom-är-bäst-kost". Man kan äta lagom av allt (jag älskar ordet lagom!).

Bilder från cykellaborationen imorse:
       
Medverkande på bilderna: Helle, Catti, Fabian, Anna, Philip, Mats (mattelärare) ,Thorleif (mattelärare), Adam mfl.

Nej nu är det slutbloggar, träning väntar i detta fina väder. Lite synd att man tränar inne då, men men! Ikväll ska jag även laga mat. Blir något nyttigt, haha för sån är jag (försöker)!


22 april Tisdag forts

Svar till Sofi: Det tar ungefär 15-20 minuter från mig (om du nu vet vart jag bor. höhö) och 20-25 minuter från Helle (som du nog vet vart hon bor). Så man får en lagom workout (aight Max) på morgonen och sedan efter skolan. Men häng med nån gång, du får ju i och för sig ännu längre! Men ändå.. :P

Nu har jag i alla fall powerwalkat i 40 minuter. Det var jobbigt faktiskt! Plus att jag körde med stora armrörelser lite då och då för att få ut med. Funderar på att skaffa stavar, dock känns det lite väl tantigt, men va fan!

Åt sen lite mycket när jag kom hem märker jag nu; helmätt! Nästan så man vill spy lite, men sånt ska man inte hålla på med hörni så nu får jag helt enkelt lära mig av mitt misstag till nästa gång. Problemet är dock att jag inte lär mig av mina misstag med mat och godis. Jag proppar i mig och mår illa och tänker aldrig mer så mycket men sen gör jag det igen ändå, för att det är gott och för att bara stoppa något i munnen hela tiden. Men som tur var så var det inte alltför onyttiga saker jag stoppade i mig efter powerwalken idag så det får väl gå för den här gången.

Shit nu kom jag på ett nytt tema-inlägg. Mohah

22 april Tisdag

Jag förstår att ni är spända och jag ska avsluta den känslan; Cyklingen till skolan gick bra! Snabbare än man trodde också, så blir cykel imorn igen.

I do not know what to write, ska nog börja lite på veckans tema-inlägg.

Ikväll ska jag ta mig en liten powerwalk mitt i allt plugg (om jag nu kommer plugga), tema-inlägg och Klass 9A. Får se om jag hittar någon spännande runda..


britney-love


kommentaren

Postat av: catti

1.jag vill också mingla!
2. jag vill pilla lite med din design, d va kul
3. jag vill också ha en pulsklocka
4.jag ska cykla med er imonr:)
5.jag hatar knän
6. jag hatar min foto lärare för att han bedömer efter va han gillar.
7.jag hatar engelskan för att det är dom trååkigaste ämnena och bara för att
8. jag hatar skolan, för att man borde istället få va ute i solen.
9. JAG ÄLSKAR SOMMAREN
10.PLUS MINA FIIIINA VÄNNER ( MIN POJKVÄN OCKSÅ:p)
11.PS. tänkte sluta lite posetivt:P

2008-apr-21 @ 20:59

Haha Catti är min trognaste läsare som KOMMENTERAR (ni andra jävla slackers är ju inte att lita på alltså! come on liksom. Läsa går ju..). Helle är bra i perioder, Anna också, men Catti är alltid bra! Bra Catti! ;P


image440
Hahah jävla emos alltså!

nord mot syd

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1298&a=763009

Ni är väl med?!

21 april Måndag

Som ni kanske märker så håller jag på att trixa lite med ny design. Suger dock än på det, men håller på att träna. Den som ska ha creden för att jag har kunnat börja fixa med detta är Catti. Hon är skillad hon. Helle satt och hejade på, precis lika engagerad, dock utan någon större kunskap att tillföra inom designämnet, men va fan, galada hejarrop ska man ha också!

Men som sagt min lilla catticat, den är under utveckling och kommer du på något mer bara så säg till!

Har nu varit och tränat och ätit blodpudding. Jag älskar blodpudding. Dock har jag nu kommit på att det kan bero på att man får ha typ sylt eller äppelmos på, det är nog det jag egentligen tycker är gott. Men men..

Jag börjar känna av gamla basketknän nu igen. Gick hos en sjukgymnast med dom men sen blev det bättre, men nu har det kommit tillbaka igen. Sånt orkar man inte när man vill träna seriöst. Så får bli Friskis 3-4 ggr i veckan (beror mycket på när jag har Leo och mycket plugg och liknande) och sedan powerwalk resten. Springa vågar jag inte köra just nu i och med knäontet eftersom det tar rätt mycket på knäna, så får köra lite powerwalk istället.
   Längtar tills min pulsklocka kommer, då kan man bli ännu mer motiverad!

På torsdag ska pappa och jag på invigningen av Boulebar i Rålis, vilket ska bli mycket trevligt(!), och på fredag ska jag och Anna (förhoppningsvis, är det bekräftat än??) mingla lite med Veckorevyn. En favorit i repris. Spännande.

Nytt för veckan är att jag och Helle (och catti nån dag?) ska cykla till skolan två gånger denna vecka. Vi får se hur det går och om det var värt att fortsätta.

Lite bildupdate från helgen:

   
Medverkande på bilderna: Anna Ö, Sophia, Anna, Jag (en la Waynes coffee på Götgatan)

Nu blir det lite plugg och lite dusch och lite Anna Pihl och lite te. Ciao

21 april Måndag

Hörni vänta med att göra illa er tills bekräftelsen har kommit att strejken på sjukhusen är över. Den börjar idag klockan tolv. Den blir inte lika omfattande som man först trodde, men Stockholm blir påverkat bland annat på St. Görans akutmottagning.

Idag blir det skola, träning och sen hem och plugga tills Anna Pihl.

tjuvlyssnat

Flygplan till Turkiet

Det är dimmigt. Helt plötsligt hamnar planet i en luftgrop, som varar i några svindlande sekunder. När allt är normalt igen sitter alla passagerare och är smått chockade. En pojke ~6 hoppar snabbt ur sitt säte och springer fram till cockpit-dörren.
Pojken (mycket argt): HUR FAN KÖR DU EGENTLIGEN?!
Ett fniss sprider sig i planet.

Catti rotar fram kul saker hon..


20 april Söndag

Imorse drack jag två koppar kaffe. Jag skulle jämföra néscafe och bryggkaffe (mitt resultat blev att båda går att dricka utan problem). Dock resulterar för mtcket kaffe för mig att jag blir skitvarm (iofs blir man ju det av varma drycker) och efter ett tag kommer ett jäkla illamående på något sätt. Så så har jag känt mig lite på morgonen.

Pluggade lite, sen hjälpte jag till att vaxa bilen. Det verkar som det var största biltvättardagen idag. hela våran gata tvättade i princip sina bilar. Ett litet vårtecken, för visst fasen var det varmt idag..

Sophia ringde sen och vi åkte in till stan och gick från Odenplan till Nybroplan i det sköna vädret. Nu sitter jag här och ska laga Rostbiff och potatisgratäng och sedan plugga lite..

Seeyou

Tema-inlägg: BAJS OCH TJEJER

I detta tema-inlägg ska vi diskutera ämnet bajs, fis och tjejer.


När man söker på "bajs" på wikipedia ändrar den ordet bajs till avföring, och här kommer lite basic fact om våran kära avföring:

  

Avföring, även kallat skit, fekalier, bajs, exkrementer och spillning kallas den substans som återstår av födan efter att den passerat genom en organism som absorberat delar av dess näringsinnehåll. Även utsöndrandet av denna substans kallas avföring. (wikipedia.org)

Hos däggdjur som människan består avföringen till stor del av bakterier, som trivs i den näringsrika miljön i tjocktarmen. Bland annat trivs bakterier som tillverkar den livsnödvändiga vitaminen B12. Det finns också kolibakterier som gör att man kan få kolera. Det är framför allt förekomsten av bakterier och deras restprodukter som ger avföring dess ytterst oangenäma lukt. Avföringen färgas brun av bilirubin, ett färgämne i gallan. Annars är avföring grå. Kroppen gör sig av med avföringen genom anus.


Det jag vill komma till i detta inlägg
är att folk (antagligen i huvudsak killar) inte tror eller tycker att tjejer bajsar. Tjejer är ju så späda, fina, renliga och objektifierade (är detta ens ett ord eller kom jag just på ett helt nytt ord?) att killar får bilden av att ingen avföring kommer ut ur tjejers kropp. Därför ska jag berätta en hemlighet för er: DET ÄR FEL! 

I en intervju med någon kändis jag läste någon gång var det ett stort citat där det stod "tjejer bajsar inte i min värld". Då kan man fråga sig, varför inte? Skulle vi kunna få maten vi äter att försvinna som ingenting, poff så var allt borta. Tror ni att vi förbränner bort maten så vi inte behöver bajsa? Att den fastnar i magen? Eller att vi kanske rent utsagt inte har något bajs i oss?


I en annan intervju med någon tv-profil pratade dom om fisar. Han sa att om någon kompis fiser eller pruttar så är det roligt, men sen la han till att om hans tjej (som han hade två barn med, vilket tyder på att dom vart ihop rätt länge) skulle fisa skulle han tycka var jätteäckligt och inte okej. 

Slutsatsen man kan dra av det är att hans tjej aldrig har pruttat "öppet" i deras hem. Hur sjukt är inte det? Ett mänskligt behov kallas det, för ALLA människor. Man fisar ca 15 gånger per dag, det ni! Så just deal with it!

Tyvärr har en del den synen på att det är äckligt att tjejer bajsar eller pruttar eller rapar eller vad man nu kan tänka sig, och det är ju väldigt underligt.
   Killar då, är det coolt när dom gör det eller bara manligt? Killar brukar väl för sjutton tävla om vem som fiser högst, rapar längst eller kan hålla sig från att skita bäst (kom jag på den där leken nu också kanske? Ja men ni hajar grejen). Snarare så är avföring i alla dess former som sagt en MÄNSKLIG grej, inte en killig som vissa verkar tro, eller vill tro.


19 april Lördag

Mamma och jag åkte in till Djurgården och promenerade längs Djurgåds Brunns kanal (om den heter så?) och fika på Rosendals café. Supermys!

Sen mötte jag upp Anna och vi drog oss mot Götgatan och spatserade runt där lite. Sen gick vi runt i en cirkel på olika smågator för att hitta ett perfekt café att plugga på. Dock återvände vi till samma ställe på Götgatan en halvtimme senare och hade lite ångest.

Det slutade med att vi slog oss ner på Waynes coffee där vi inte pluggade ett skit. Sophia och Anna kom förbi och snackade lite. Sen gick vi och drog lite till tills vi frös utav helsike och då åkte vi heeeem..

Nu sitter jag här och  har ätit mumsiga räkor och pasta! MIn bror har pokerkväll och jag vet inte om jag vågar lämna huset. Tänk om han har värsta ravepartyt om inte jag är hemma, då är det jag som är ansvarig för mina päron är typ på middag. Hjälp! Vi får se hur detta slutar..


18 april Fredag

Hörni vååååren är här. Tralala och det ska va sånt här väder heeeeeeeela helgen har jag hört ryktas. I like it!

Idag har skolan rullat, sen åkte jag helle och carro och tränade ett hårt intensivpass, men duktig känner man sig efteråt. Älska tränings på fredagar, för det mesta! Imorn ska vi plugga lite historia i stan på nåt mysigt fik (uteservering om det är fint väder).

Fan jag har inget att skriva.. Inget kul som jag kan kommentera, vara upprörd, vara störd på, bli förbannad på. Nej jag kommer inte på nåt.. Hmm tråk tråk. men men, ni kan få en fin bild. Vilken jag nu ska välja..



Det blev en helt meningslös film från Maries 18årsmiddag med en kamerakåt anna i huvudrollen. Birollerna spelas av Lovisa, Sophie mfl. Regisserad och filmad av mig själv. Enjoy!

Och hörni, tema-inlägget will come typ imorn. Be prepared!

17 april Torsdag

Åh min lilla Leo (haha inte ofta det låter så va?!). Idag var vi i parken hela dagen (stelfrusen är bara förnamnet) och när jag hade släppt in honom till pappan så gick han rakt in i vardagsrummet. Jag sa då "hej då leo" och pappan sa "ska du säga hej då då leo. får  mikaela en kram" och så kom han springande skitglad med värsta smajlet och JAG FICK EN KRAAAM av den lilla tuffingen som inte gillar sånt så mycket. haha happy me! Som man brukar säga, det räcker med minsta lilla kärlek för att göra en människa glad!

Så nu är
min dag gjord. Den har för övrigt varit ledig förutom en lektion i skolan. Så jag gick upp runt halv nio imorse och tog en halvtimmes promenad med hunden innan frukost och sen pluggade jag och läste lite. Läser Edward Finnigans upprättelse. Den är bra! Samma författare som Box 21 som jag nyss läste ut så tänkte att jag kör en bok till av samma författare.

Imorn är det redan fredag. Veckorna flyger iväg. Tove, min kära vän som är i USA nu, kommer hem om typ 40 dagar. It is nada. Och då har vi liksom sommarlov. Jaja vi har en del prov och skit kvar så, än är vi inte där. Men snart!

image435
Här spelade vi i Alvik Olovslund f90 basket för typ hundra år sedan..



Har inget annat speciellt att skriva. Jag blev lite besviken, vi skulle storhandla imorn och jag skulle reformera hela vårt kök och hela familjen med massa nyttigheter, men sen så ska vi inte handla imorn längre. Här har jag gått och sett fram emot det och så blir det inget. Too sad! Men men, får bli i helgen istället typ.


snygga eller snygga?

image420
Hahaha är vi snygga eller är vi snygga?!

Blondinskämt

Vad är det för skillnad mellan en blondin och yttre rymden?
- I rymden finns det hopp om intelligens

Hur kan man hålla en blondin sysselsatt hela dagen?
- man  skriver vänd blad på ett A4:as båda sidor

Hur ser man att en blondin har försökt göra chokladsås?
- Det ligger nonstop-skal över allt

Vad är det första en blondin gör på morgonen?
- klär på sig och går hem

16 april Onsdag

Nu ska jag berätta för er exakt vad jag har gjort idag, så ni har något att läsa.
Jag vaknade runt klockan åtta av mig själv, log och drog mig några minuter, gick upp, tog mina p-piller, kissade, satte på datorn. Gick ner och ut till brevlådan och hämtade tidningen. Dukade fram frukost, åt den och läste. Gick upp till datorn, spanade lite bloggar, skrev sedan klart min svenskasammanfattning. Tog en knäckemacka. Tränade med min hund, fick springa till tolvan och in till stan och tränade. Hem igen, käkade en tallrik havregrynsgröt med mjölk och apelsin på. Duschade, satte mig här och fixade videoinlägg. Tog en mellis-macka med kalkon och keso på. Nu ska jag klä på mig, ta ut min vovve på en promenad, släppa in henne igen, hämta Leo, leka i parken med honom ,hem och äta och sen kommer Oliver hit senare när han slutar jobba. 

That is my day. Jag har även börjat skriva på veckans tema-inlägg. spännande spännande.  


EGEN video



nu har jag äntligen skaffat ett konto så jag kan ladda upp EGNA filmer här också.. wohow and enjoy

Första filmen blir från en del va min klass tolkning av Romeo och Julia (i ghetto-version)

mera parlament


parlamentet


15 april Tisdag

Har inget riktigt att skriva just nu. Har inte riktigt tänkt igenom om dte är nåt som jag vill skriva, så jag bar a skriver för att skriva. Det står att bloggen ska byta plattform igen, så då kan bloggen strula.. Vi får se hur det går.

Har varit och tränat nu efter våran retorik-tävling i skolan. Han som  vann var hur grym som helst. Ska se om jag hittar någon film på talet. Någon som har?

Behöver 500 kronor att köpa vissa förnödenheter för. DOCK borde man spara tills man fyller 18 och börjar 3:an. Men blä, man måste ju få lyxa lite nu också. Jaja vi får see..

Nu blir det dusch, lite svenskaplugg, läsa bok, chilla lite och Klass 9A. Imorn är jag ledig så då ska jag plugga, träna och hämta Leo.

Have it nice!

kul kväll!

This was a very funny night!

Det började såhär


och fortsatte såhär:
image421


och slutade med såhär  klockan   i ett tomt Råcksta efter att ha släppt Catti och lämnat den fulla festen i Hässelby..

14 april Måndag (start to chock)

Helle hade hört på The Voice morgonshow i morse där Katrin Schulman hade varit med. Hon tipsade om att man måste våga chocka lite när man skriver blogg.

Nu tänkte jag skriva en massa saker om att jag inte helt vågar men WTF, jag skiter i att skriva det, för vem bryr sig? Och det hjälper mig inte särskilt att våga genom att skriva att jag inte vågar. Så ja, nu ska jag våga, till en viss gräns. Till den gräns jag känner att jag håller just nu, men som helt klart kommer töjas på med tiden!

Helle, Catti och Max tyckte att den här bilden blir en bra start på lite "chock-inlägg":

image434

Ja jag vet inte riktigt om det är vad man menar med chocka, men visst är den lite chockande på sitt sätt. Eller snarare jävligt äcklig. Men det  är ju spännande på sitt sätt, så here you go. Min vågade bild! höhöhö (btw är det kladd-max tallrik. Han sa att om jag nu blir känd för detta inlägg, denna chockande bild, då skulle jag veta att det är han som var roten till det hela..)

Catti jättegammal!

Igår fyllde ju som alla vet Catti arton år, och idag inviger hon sin nya ålder genom att gå på skiva. Självklart så tränade hon ett pass med mig och Sofi innan, för att vara helt fräsch!

Hennes skåp såg ut såhär när hon kom till skolan imorse:


Helle var där tidigt och pimpade det lite extra  

Sen kom födelsedagsbarnet:

Och Fabian också:



Puss på dig min snygging till nybliven artonåring!
<3 You

image433

14 april MÅndag

Mitt på svenskalektionen får jag the message; "jag går in och förväntar mig värsta updaten nu Mickan". Hjärtat börjar slå, adrenalinet pumpar, jag känner stressen komma, pressen.

När jag slog på Aktuellt igår fick jag en chock; Engla är mördad. Det som slår så starkt på en är att dom säger "mördad", inte dödad, utan mördad. Det låter så våldsamt, hemskt och förjävligt. Dock har fyra barnamord ägt rum på bara nitton dagar, vilket är väldigt ovanligt, och oroväckande.

Presskonferensen var idag klockan tio. Vi får se på det i Aktuellt ikväll.

Mattanten i skolan idag berättade att hennes bekanta hade sagt till sin dotter att aboslut inte hoppa in i okända bilar etc. Familjen gjorde sedan ett "test", där de bad en bekant att köra en bil och stanna vid henne när dottern var ute och gick och den i bilen sa att den kände dotterns föräldrar och sa att den kunde skjutsa hem henne. Dottern hoppade glad in i bilen och detta visade: barn tänker inte helt klart.

Man kommer ju aldrig kunna släppa ut sina barn i framtiden. Och inte på internet heller för den delen.

Läs boken "Alexandramannen" så får ni veta hur det går till på internet nu för tiden, hur unga, speciellt tjejer, tänker.

Now it's time to go back to schoooolwork. Mera update kommer hemma sedan.

Anna

image419
Anna, jag är inte snygg.. VI är snygga baby! And you know it, always and forever..

Att sitta och titta igenom gamla kort får mig att skratta för mig själv. Fy vad mycket roligt vi har haft, och än är livet inte slut!

13 april Söndag

Jag håller på att baka bröd. DInkelmorotsbröd. Det ska bli gott. Ska försöka göra något slags matschema för den här familjen till veckorna. Så man kan laga nyttig god mat, och så jag kan laga lite mer mat. Jag ska ju bli bra på det, och jag har redan kommit en bra bit på vägen. Gårdagens mat var god!

Tema-inlägg: ANALSEX

Veckorevyn har skrivit en artikel med namnet: Analsex- för dig som vill veta. Och ja, det vill man väl veta. Eller vill man det?


Jag har inte diskuterat ämnet i sociala sammanhang så mycket mer än vid förkrök med leken "jag har aldrig", men det säger inte så mycket om människors inställning till analsex.

   20-50% av oss svenskar har någon gång provat analsex. I kommentarfältet till artikeln på Veckorevyns hemsida skriver folk allt ifrån "...jag tycker om analsex jättemycket..." till "...varför skulle man vilja testa något liknande. Sjuka människor det finns där ute alltså...".

   Meningarna går isär. Men hur är det egentligen med kunskapen? De som är så fruktansvärt emot, har de någonsin prövat att ha analsex? På de flesta låter det som att de tycker det låter äckligt, men inget som tyder på att de har haft analsex någon gång. Därför ska vi reda ut detta sex här och nu.


Begreppet analsex betyder att man stimulerar anus/analen, antingen med en snopp eller med smekningar/slickningar. Analöppningen är full av nervtråder vilket leder till att man kan uppleva en skön stimulans där. För killars del sitter deras g-punkt en bit in i analen.


Hur funkar analsex? Det är mindre elastiskt i analen än vad det är i slidan, vilket gör att man ska ta det försiktigt och gärna "värma upp" innan. Glidmedel bör användas. Det är alltså inte som i porrfilmer där det ser ut som att de har vaginalt och analt sex direkt efter varandra. Där får skådisarna lavemang innan dom börjar så det ska se renare och enklare ut än vad det är i verkligheten.


Skador? Ringmuskeln är ganska töjbar och går för det mesta tillbaka till "normalt" efter analsex. Dock kan anal inkontinens eller förslappning förekomma, men tar man det försiktigt och SLUTAR NÄR DET GÖR ONT så kan man undvika dessa skador.


Checklista:

  • ANVÄND KONDOM! Både för allmän hygien och för att bakterier i rumpan inte är särskilt bra för snoppar eller vaginor.
  • Töm tarmen.
  • Värm upp med fingrar innan
  • Använd glidmedel
  • Ta det försiktigt och sluta om det gör ont.

Ja då har vi fått en liten liten inblick i analsexets värld. Nu är det upp till var och en om man vill pröva eller ej. Vissa kanske blir äcklade, andra sugna. Själv har jag inte riktigt kommit till den punkten att testa än, men man vet aldrig vad som händer.

   Och alla ni som sitter och säger att man är sjuk i huvudet om man har analsex; TESTA innan ni snackar. Jag respekterar att man kan tycka det verkar äckligt, men man kan inte säga att dom som HAR testat är dumma i huvudet, eftersom dom har mycket mer kunskap och erfarenhet än vad den som inte har testat men ändå säger emot har. Men smaken är som baken, delad. Jag tar inte ställning på någon sida i frågan, jag tycker inte det VERKAR så upphetsande (tänk om man får ett jävla baksug!!!) men samtidigt är det en sexuell aktivitet som många uppskattar så man ska aldrig säga aldrig..


12 april Lördag

Idag är det jag som står för maten. Sqashrullar med halloumi och bulgursallad serveras. Anna och jag har tränat och sen gjort fruktsallad på hennes jobb. Plus att vi hittade skitbilligt naturgodis. me like!

11 april Fredag 2

Idag fick vi chokladpudding till efterrätt i skolan. Det var lite annorlundra, och lyxigt! Carlos (matchefen) hade fjort chokladpudding för 3000 personer, så det borde räcka till alla tyckte han (vi är 1000 elever i skolan)..

11 april Fredag

Och så satt man här igen. Efter dagens skoldag och dagens träning.

Läste i tidningen om att två "bloggare" (40 och 50 år) hade dött i USA av hjärtattack, och detta kopplade dom till stress för bloggen. Eh ja, annars är det ju en vanlig ålder att få hjärtattack i, men ändå..

Sen var det, som vanligt, ett litet reportage om Blondinbella och hennes stress. Den artikeln förstod jag inte riktigt syftet med. Dom berättade om hur Blondinbella känner sig stressad och att hon gått in i "bloggväggen" en gång redan. Sen hade dom intervjuat nån specialist om hennes stress och han hade gett massa "råd" till henne. 

Då är min fråga: Var artikeln skriven till henne? För vem bryr sig om vad HON borde göra mot sin stress med sin blogg. Visst kan man kanske använda tipsen mot sin egen stress, men dessa tips var väldigt inriktade på Blondinbellas bloggstress. Herregud hitta något annat/ANNAN att skriva om, man börjar bli lite trött på Blondinbella. She is everywhere..

Ikväll ska jag och Oliver ha myskväll. Har köpt ananas, vindruvor och mörk choklad. Känns både nyttigt och väldigt gott. Så jag längtar till efter maten!

Tema-inlägget kommer senare eller imorgon! Jag har sparat det lite eftersom på helgerna brukar jag inte vara inne på datorn så mycket och därför blir blogg-udpaterna lidande, så då kan jag bara gå in snabbt och publicera det färdigskrivna tema-inlägget så har ni något att läsa (även fast detta är det första tema-inlägget och därför kanske inte det bästa. Men det kommer fler, ett i veckan, så jag kommer att träna på dom!) 


image417
Visste inte riktigt vad jag skulle publicera för bild till det här inlägget så blir en på Anna och Elvira när dom är skitfulla, skitkissnödiga och försöker dra en pose precis när vi kommer in på festen på båten vid Nybroplan.

student

Hör på radio en reklam för studenmössor från ABC-gruppen som när man beställer mössor där skänker pengar till välgörenhet. De säger att de är ute och marknadsför sig nu och sitter du med i elevrådet eller liknande och är intresserad av att köpa in studentmössor för nästa år student så ska man höra av sig.

Nästa års student, det är liksom vi!!! Haja! Och när dom säger att dom är ute och marknadsför sig inför studenten -09 så känns det inte så långt kvar. Fan VI TAR STUDENTEN DÅ, det OSS dom ska sälja till! Oj vad det har känts långt borta, men nu börjar man få hoppet igen!

STUDENTEN -09 here we come! (oj vad jag kommer tjata om detta nästa år om jag har kvar bloggen då, och det planerar jag att ha så..)

image416
Blackanstudenter -07

10 april Torsdag

Nu har jag just ätit havregrynsgröt och har lite dö-tid över mellan skolan och barnvakten. Tyvärr är jag en sån här människa som bara inte kan göra ingenting, så jag sitter direkt och funderar ut hur jag bäst ska ta tillvara på den här tiden och "passa på" att få massa saker gjorda. När jag inte kan komma på några saker så får jag lite smått ångest, för jag kan ju inte bara sitta och glo eller läsa en bok eller göra ingenting, nej jag måste göra något nyttig.

Men nu är det så kära mig själv att det finns ingenting som du måste göra just nu, inga läxor, inget prov, inte träna, inte göra nånting. Så gå och läs eller nåt..

Och det ska jag också göra!

Kan berätta för er om hur min helg kommer att se ut en så länge:

Fredag: Skola, träna, mys med Oliver
Lördag: Träna med Anna och sedan äta brunch med henne
Söndag: Catti har sin 15-årsdag, träna med Anna på kul på ett pass som en gammal skitraffig lärare leder, då måste vi ju tyvärr bara gå på det, bara för att göra det!

Ja det var lite basic, sen får vi se om något mer dyker upp/försvinner. Tema-inlägget kommer lite senare, ni får hålla er en stund till. haha det är inte alls värsta grejen men ett litet tema-inlägg som sagt. Tänkte köra ett tema-inlägg varje vecka, som blir lite längre och lite mer välskrivet och förkuserat på något än vad vanliga inlägg är. Typ krönika. Så a new things has come!

9 april Onsdag forts 2

Nu har jag i brist på annan sysselsättning provat lite kläder, suttit med min almanacka och skrivit upp prydligt lite planer, spanat på Friskispass, skrivit mitt tema-inlägg (it will be nasty) och gjort ett försök till att gå ut med hunden i regnet. Nu har jag ingen lust att se Sverige pussas och kramas längre, eller jag vet inte men jag tyckte inte det var sådär superduper kul som alla säger att det är, men lite kul är det ju, så får  helt enkelt se om jag orkar gå ner till tvn när det börjar.

Goodbye

9 april Onsdag forts

Det regnade. Leo tvingade mig till parken. Tiden gick rätt fort men vi blev dock blöta. Det känns som man luktar bäbiskläder, vilket luktar äckligt.

Nu vet jag inte varför jag inte orkar göra något eller tänka något. Det är ju inget mer jobbigt den här veckan, förutom barnvakten imorgon men det är pengar så be happy, så nu får jag dra igång mitt bra humör här, och inte sitta och glo för att det är dåligt väder och för att jag inte tänker.

Men när jag väl tänker, då kommer jag på att det är Torsdag imorn, då jag bara har två lektioner. Sen är det FREDAG då det är traditional träning efter skolan och sen myskväll eller partej med englands-studenter som jag inte ens vart med på. Och sen är det lördag och då blir det kanske frukost i stan med Anna och sen träning. Och sen mysipys och sedan är det söndag vilket KAN innebära lite plugg, annars just chill.

image415
Här sitter jag och Anna på en bänk och äter naturgodis och busar lite..btw liksom!


Okej, nu ska jag snart börja med mitt tema-inlägg (haha som att det är värsta stora grejen. Ja ojojoj alla läsare, nu ni, nu kommer bomben! Not! Men ändå, lite tema är alltid kul..)

Uppdaterar säkert sen igen. Ciao bellas y bellos

9 april Onsdag

När jag kommer hem hör jag pappa ligga och hosta i soffan framför tv:n. Det är inte ofta men ser honom hemma sjuk, har nog aldrig hänt, så jag blev lite överraskad. Ja då vet ni..

Ska snart iväg och hämta Leo. Det regnar lite så får se vad vi hittar på. Funderar på att ha en riktigt innedag med honom. Sen blir det lite plugg (spanska och engelska) och så får man vänta på Sverige pussas och kramas. Det är dock väldigt sent men meen..

Usch jag har inget att säga så hej då!

8 april Tisdag forts

Tyvärr everybody så blir det inga tema-inlägg idag. Imorn eller på torsdag (senast) lovar jag er att det ska komma ett. Haha det roliga är att ni antagligen inte vet vad jag snackar om, men med tema-inlägg menar jag ett lite längre inlägg inriktat på något speciellt, som en krönika. Jag ska alltså skriva en krönika.

Träningen gick bra, fullproppat var det! Efteråt lyxade jag till mig med en Gainomax bar. Dom är GODA för att vara en energibar så, det är något att träna för. Så man får äta den goda efteråt. Höhö.

Nu snöar det, how fun, isn't it?! Ska CYKLA till Oliver och spendera natten där. I will see you all tomorrow!

Glöm ej klass 9A ikväll!


wtf hör söker man på Klass 9A och får upp den här bilden.. jaja den får väl duga

världens skönaste par

Fredrik och Filip i förra avsnittet av 100 höjdare- världens skönaste land:

image414
De  var på någon slags "erotisk klubb" i LA och träffade paret som ligger bredvid dom i början av inslaget, då dom kom in och såg väldigt strikta ut. Sen ser dom paret igen, men i denna position, och Filip går fram och säger "här går det hett till", vilket paret skiter i. Sen står Filip bara där och garvar och Fredrik skriker "kom på en bra fråga då!" och Filip svarar "jag kan inte, jag är helt stum". Sen sätter dom sig på sängkanten bredvid paret (se bilden) och snackar lite med varandra. KLOCKRENT!

8 april Tisdag morgon

För er morgonmonster kommer här lite update på vad jag ska göra nu på förmiddagen. Jag har tagit sovmorgon tills nu, halv nio, och börjar tjugo i ett. Innan skolan ska jag:

*Äta frukost
*Gå lite längre promenad med min hund
*Göra läxa (låter som jag är tre år och överexalterd över att jag fått läxa för första gången)
*Äta lunch
*Ev. blogga ett längre inlägg, om jag hinner
*Åka till skolan

Vad var det jag sa igår, jag skulle upprepa allt jag skrev, och visst gjorde jag det..


7 april Måndag forts

Nu har jag tittat på Anna Pihl, Aktuellt (MED fördjupning) och lite American Idol. Tv-kvällen (jag är absolut ingen tv-människa så detta är någonting unikt) fortsätter med 100 höjdare alldeles strax.



På Aktuellt tog dom upp alla protester mot OS i Peking. Det måste kännas bra för Kina, vad som skulle bli deras PR och reklam för landet, med alla dessa protester i London och Paris (där man till och med fick släcka facklan ett tag) och San Fransisco som redan har börjat protesterna inför OS-elden som kommer dit imorgon.

Ja vad säger man, bojkotta OS eller inte? Jag håller faktiskt med vissa uttalanden, som att man ska inte dra in sporten i politiken. Sporten ska inte påverkas negativt (som bojkott av tävlingar) när det är politiken det är fel på. Så kanske en politiskt bojkott? Polen har ju redan bestämt sig, de gör en politisk bojkott, och många andra länder "utesluter inte det". Vi får väl se.. Men visst ska man ha Kinas diktatur i Tibet i bakhuvudet.

7 april Måndag

Ledaren på intensivpasset idag inledde med att säga att hon egentligen var mammaledig från jympan men fick rycka in som vikarie idag. HÖHÖ där stod man och kände att man verkligen borde hänga med ordentligt och köra jävligt hårt på det här passet, så man inte sackar ner sig när en mammaledig leder. Dock var hon sjukt vältränad även fast hon hade en bebis hemma så, man fick ligga i för att hänga med!

När jag är påväg dit går en piffig, snoffsig kärring på tunnelbanan. Helt plötsligt börjar det lukta väldigt starkt (jag som är väldigt känslig för illamående när man åker någonting reagerade rätt direkt på lukten, som inte gör illamående bättre kan jag lova!) och så inser jag att det är kärringen som sitter och målar naglarna. Gud tant, gör det hemma innan du går, inte på en instängd tunnelbana!


Det här var den enda bilden på någon slags tant jag hittade. Egentligen ska hon ha målade naglar och vara snoffsig, men ni får nöja er men den här..


Nu har jag i alla fall bestämt mig för att träna fyra gånger i veckan, vilket funkade förra veckan. Minst två av gångerna ska det vara på Friskis, resterande två kan jag jogga minst trettio minuter hemma om jag inte hinner in till något pass.

Idag redovisade vi vårt porrarbete, det gick bra, så imorn börjar vi 12.40 med ett kortkort utvecklingssamtal och sedan är det två lektioner, sen är det hemma och käka lite mellis och sen in och träna. Sen kommer nog Oliver hit. Then you know. Jag lär ju berätta precis det här imorn också, när jag inte har något att skriva, men va fan ni får ha överséende. Kanske blir nåt lite tema-inlägg imorn om jag har tid. Vi får se.. *spänningen är olidlig*


6 april Söndag

Nu har vi varit och handlat. Jag har köpt en massa nyttigt som man kan äta till mellanmål osv. Var ute och sprang imorse, det var rätt så jobbigt i och med en hel del uppförsbackar, men skönt var det efteråt!

Imorse klockan kvart över åtta kom pappa och Felix hem från New York, och detta är vad man hittar när man kommer ner:



En pil nedanför trappan som ledde in till vardagsrummet där presenterna var uppdukade. Mamma (aka. Kickan som vi skämtar om att någon kallade henne någon gång) fick en Prada-väska, jag (aka. Michell3 som vi också skämtar om) fick ett par skor, en CalvinKlein-tröja och CalvinKlein-strumpor och Oliver (aka. Oliv3r) hade beställt och skickat med pengar till en iPod med 160 GB minne. Så alla var nöjda!

Nu ska det lagas mat och förbannas lite över matteC som är lite omöjligt just nu, och mer omöjligt kommer det bli!

förändring

Förr i tidens reaktion på reklam för cd-skivor: Åh den där måste jag köpa!
Dagens reaktion när dom gör reklam för cd-skivor: Åh den där måste jag ladda ner!


student

image408
Såhär ska det se ut när vi tar studenten!!!!

4 april Lördag

Fredagen var perfect: Skolan, sedan springa runt lite på stan med Helle medan Catti och Carro fotade. Sen tränade vi alla ett intensiv-pass och duschade och gjorde oss fräscha efteråt och åkte sen hem i vårvädret! Härligt var det!

Idag har jag gått med hunden på långpromenad och vart med Oliver. Nu ikväll skulle jag egentligen till Anna men har lagat middag med mamma och vi satt och åt och pratade lite tills nu så blev lite sent att åka till henne tyvärr!

Imorn blir det träning, lite plugg och sen kommer bror och pappa hem från New York.

Mer update imorgon, och kanske lite roligare update då också:P


thailand-bränna

image407


Gissa vem som är Elina och har varit två veckor i Thailand?!

3 april Torsdag

Nu sitter jag här med min katt framför mig och ska göra en uppdatering. Har dock inget speciellt att skriva om, förutom att jag längtar till Alanya, så jag skriver att jag har varit i skolan TRE TIMMAR på min lediga dag för att få klart sociologin. Ett helvete är vad det är, man vill bara ta papprena och riva dom i tusen bitar efter några timmar, men nu så har vi fått ihop det i alla fall. Åtta sidor blev det. Då är det bara redovisningen imorgon kvar..

Annars idag ska jag hämta Leo och inte göra något mer. Vi kanske går till stallet, jag får se. Har tappat motivationen för skitungen nu, han är så grinig hela tiden. Men men, tänk på pengarna!

Imorn är det fredag, happy thoughts, och det är skola och det är träning och det är förhoppningsvis fint väder och det är fredagskväll på kvällen. How nice, huh?!

Nu ska jag gå och göra något annat som jag inte riktigt vet vad, men nu vet ni i alla fall. See you!

2 april Onsdag

Just kommit hem från träningen. När jag cyklade in genom min grind hörde jag någon skrika "mickan" och insåg att det var Elvira och Patrik som stod och skrek. Hade iPod i öronen så dom hade skrikit ett tag, men det var trevligt att träffa dom! Elvira nyss hemkommen från USA. Som för övrigt min bror och pappa åker till på fredag. Lyx!

Ikväll blir det lite samhällsplugg (ingen vila förens skiten är inlämnad) och sedan kommer Oliver hit.

Allihopa, DO NOT FORGETT det nya programmet Sverige pussas och kramas ikväll på femman kl 21:55.

En random bild på söta Catti och jag:

image406
Jag arbetar och Catti spanar!

1 april Tisdag forts.

Nu har jag varit väldigt handy och sytt ihop min jacka. Gud så duktig man känner sig!

Ikväll återstår lite plugg, Klass 9A, läsa Flickan som lekte med elden och hjälpa min kära bror som nu har skaffat ett jobb; dela ut reklam. Jag gjorde också det en gång i tiden, så nu är hans tid inne för detta slavarbete. Men nu för tiden är förhållanden bättre. De får allting bladat (alltså färdigsorterat i varandra, så man slipper så och lägga in reklambladen i tidningarna) och man får även mer betalt. Så grattis till honom!

Han var även jättestolt när han sa till mig: Jag har avinstallerat CS på min dator nu.
Jag frågade då: Varför då?
Han svarade: För att jag ska plugga mer..

Gulligt värre!

En dag såg jag ett Emo:

image405
Det är inget fel med emos, men det roliga med detta emo var att hon satt ner på perrongen. Det är ju inte så man så ofta slänger sig ned på en nerspottad/fimpad/smutsad perrong och väntar på tåget. Men det gjorde hon. Jag kan också försäkra er om att hon inte märkte att jag tog kort på henne, även fast det ser ut så på bilden, och att jag inte uppger var jag såg henne så hon är förutom bilden helt anonym.


1 april Tisdag

Det har varit kaos inom bloggvärlden. Blogg.se har tydligen bytt plattform och man har inte kunnat logga in på TVÅ DAGAR! Har fått lite abstinen, försökt att logga in gång på gång men fått som svar att webbsidan inte kunde visas. Mitt hopp höll på att släckas, men nu äntligen!

Idag är det 1 april. Har blivit utsatt för ett skämt på morgonen när jag skulle skära en ostskiva. Guess what?! Någon (har nu fått reda på att det var pappa) hade tejpat osthyveln. Bra insiativ till 1 april där tycker jag allt. Då fick man sig ett litet skratt på morgonkvisten. Dock har jag vart med om skämtet förr så när det inte gick att skära vände jag direkt på osthyveln och där såg jag tejpen!

Vi har diskuterar lite och har kanske kommit på två skämt i tidningarna: I DN stod det att Hammarbybacken skulle glasas in. Skämt? I Metro stod det att man skulle göra foppa-tofflor med ett chip i som man bara höll fram vid spärren, som ett inbyggt åkkkort. Skämt?

Idag är det supervarmt i luften..