hej hoes

redan update. oj oj oj. midsommar över. MED SOL! oj oj oj igeen.. ni vet, uppdatering kommer när ni minst anar det. och efter sommaren, kanske redan under sommaren, kommer det bli fräschare, roligare, smartare, seriösare, sorgligare, (till och med kanske lite bilder) och klokare inlägg. Allt kommer bli lika bra som detta år som gått, fast ÄNU bättre. oj oj oj för 3e gången.
så jag ser fram emot er fortsatta läsning. Brows before hoes (nåt sånt, .. det betyder Bruscher före brudar in da gangstah-språk för er som är lite för tröga för att fatta den repliken.. )


bättre barn

idag var allt frid och fröjd med Leo. Jag kom till dagiset och hämtade (och fick byta blöja. herregud) och gick en jävla lång promenad hem, tog en timme. Jag stannad vid varenda fågel så han fick sitta och glo på den i tio minuter. (Dra ut på tiden var det) och när vi kom hem satte vi åter igen på Aristocats. Jag kan den nu utan och innan. respekt! jag hade tänkt stänga av filmen lite innan mamman kom hem så hon inte skulle tro att jag va så olekig som jag va, men hon kom EN timme innan hon skulle komma så min plan höll inte. Fan. Men han satt i mitt knä och läste bok när hon kom in i rummet så det vägde upp allt. Yes nu vet hon att vi gosar! När jag skulle gå sa the fuckin mother att jag skulle få en kram av Leo (som att inte han kan bestämma det själv) så jag satte mig på huk och va beredd på en kram, men i stället kom en sån där tung jävla leksaksbil flygande mot mitt ansikte. Med hälsningar från Leo.. (sen skrek han iaf hej då)

Jag har vart hurtig idag. Cyklat till vällingby, träffat carro och catti, shoppat lite, cyklat hem, bytt skor, cyklat till leos dagis, gått hem en timme med leo, satt banrvakt, bytte om till springkläder, joggade och hämtade min cykel, cyklade hem den. pjuuuu

jag hatar barn

Igår var jag med oliver och hans klassisar mfl och hade "bokbål" (dvs alla brände sitt skolmaterial typ). Det var helt okej, lite kallt men annars så.. Jag stack mig också, som en annan törnrosa, på en rosenbuske, och det känns än idag. Idag hade jag Leo-ungen i TRE JÄVAL TIMMAR! det ska ni lära er, mina vänner, att tre timmar med en liten ettåetthalvårsbarn är som din evighet innan döden. Fy fan. Vi gick till parken ett tag, mend där var det så tråkigt och Leo var så jobbig, som bara skulle klättra där dom stora barnen klättrade och då säkert ramla ner och dö, så vi gick hem till mig och skulle hälsa på hunden. Då va inte hundfan där, utan mina kära katter sprang ut istället och Leo var i extas. grattis. när vi sen gick hem till honom och lekte langade han en bly-tung bil rakt i tinningen på mig, stod vid dörren och skrek efter pappa och kastade ett piano mot mig. Fuck that boy. Idag iaf. Och imorn ska samma procedur upprepas. Jag ska dra ut på tiden som sjutton så jag slipper gå in och leka med ungen, utan man är ute och åker runt i vagnen tills det är matdags, då går man in och äter och sen kommer los padres. Min plan borde vara helt okej. Jag provar den, och jag vet att den funkar, bara jag får tiden att gå tills middagstid (som är kl kvart över fyra för honom.) Annars var jag ute och sprang idag, med en tom ryggsäck på ryggen (eftersom jag skulle hämta lite grejer hos oliver). Jag sprang skitfort för att få ut något av springturen eftersom det inte är så långt till bplan. På vägen skulle jag hämta upp en Pizza som  O beställt så jag svängde in och hörde inte ett piss av var pizza-gubben sa pga min ipod i öronen. Men jag fick en pizza och kutade vidare, ner på b-plan i illfart med en tom ful ryggsäck på ryggen, en ipod i öronen och en pizzakartong i handen. Hej jag är pizzabud gånger hundra. Sen när jag äntligen kom fram så hade pizzan skaktas ihop till en enda stor hög. MUMS, jag vet! 

Snart är det midsommar och jag kommer då inta landet. Ska även jobba där så kommer hem lite från och till hit (har ingen dator på landet) så därför kommer uppdateringen ibland vara lite seg. Men titta ändå efter, för när ni minst anar det, det är då jag har suttit här och fingrat... To be continued! 


hejhejhejhej

jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag kan berätta om min dag. Jag och Oliver sov till kvart över elva, hade lite snuskmys och gick sedan upp. Jag tog en macka, gick till soffan och satt där med oliver i ca två timmar och funderade på vad vi skulle göra. Jag kollade ut lite födelsedagspresenter till mig själv. Åt lite godis. Gick ner till TVn med min bror o min pojk i släp och tittade på Nya Tider och Bachelor (stavning ignorerd). Jag blev sedan tvingad att välja en film, och det blev American Beauty som jag aldrig orkat kolla på.. Den va bra! sen gick jag och oliver och min hund och lämnade en film i ABAs videoaffär. Sen tog vi ner pappas party-tält. sen åt vi godis och nu sitter jag här och nu kom oliver så puss puss


Hörni det regnar..

japp. Igår hade pappa 50årsfest (jag va uppe till halv fyra.. aslänge. fast en gång har jag vart uppe till halv fem... slå det ni) och jag dansade skitsnyggt med alla 40+are på dansgolvet (det va faktiskt riktigt DJ) och tog en del drinkar i den riktiga baren. MOhah. jag är så busig mot min du-är-under-18-och-får-inte-dricka-sprit-pappa. Jag hade lämnat bort min kära hund till Malin W på kvällen, och skulle imorse då ta mitt ansvar och hämta hem henne också. Problemet var bara att jag hade ställt klockan på elva, för att malin skulle slippa ha hunden hela dagen, och jag var skittrött och skulle kunna sovit tre timmar till. Jag drog iväg ett sms  och frågade om det var OK att komma vid halv tolv tolv och hämta, och det var det.. Så jag låg och drog mig ett tag och när jag äntligen kom upp så inser jag att gud måste ha straffat sina änglar ordentligt, så mycket grät dom. Fy fan vad det regnade.. Men det var bara att dra på sig ett par mjukisar och en tröja, gå ner och ta sig en macka och några Daim-kolor och plocka fram stövlar och paraply. Sen traskade jag muntert genom regnet upp till mallan, tog min hund och traskade minst lika muntert hem igen. Jag är så munter! Idag har dagen bestått av pizza, sprite och lite godis. Och så har jag visserligen svabbat golven också. Så här har vi fått motion så det räcker och blir över..


en dag sen skolavslutsfest

Igår var jag en duktig flicka. Gick upp i bra tid, plockade ur diskmaskinen, gjorde iordning pappas tipspromenadsfrågor till hans 50årsfest imorn, förberedde middagen, plockade ner tvätt och hängde upp, tog en joggingtur och hämtade min cykel hos anna, cyklade hem den, stack iväg och satt barnvakt, kom hem och lagade skitgod middag, bytte om och stack iväg till Oliver, väntade in hans kompisar, drack lite cider ("det här är ju 2,5er va fan.." trodde jag ja och kollade närmare: 7,0). Oliver skulle slänga sopor i grovsoporna o helt plötsligt kom hans chef från jobbet (ja han skulle jobba idag) så oliver ryckte kassarna med öl och cider ut händerna på mig och Oliver2 o tryckte ner dom bland soporna (och nej dom ligger inte kvar där så spring inte och leta.. mohaha) sen var det för trångt i bilen så vi fick gå halva biten till typ bromma kyrka tills vi blev upphämtade och virrade omkring tills vi hittade huset. Då var alla jättefulla och jag blev lämnad typ hela festen åt mitt öde med alla där, UTAN oliver som sprang iväg och skulle nyktra till sin kompis som festen var för. Så där satt man. men det va dock trevligt. Historians slut blev att jag och oliver gick hem lite väl fulla för jobbet idag enligt oliver, tog en spyhink och gick och la oss. men det va luugnt, lite bakis idag men dock en mycket trevlig kväll.

IDag fyller Helle år, congratulation (va fan är det för fult ord egentligen)
Imorn ska pappa ha 50årsfest med massa sprit. välkomna på eftersläpp. haha eller
Nu har vi sommarlov!


en bra grej

var att jag och hella blev fotade framför en AINA-bil.. OJojoj här ska ni få seeee


kära väder

nu har vädergudarna kommit på att midsommar nalkas. Därför ger dom oss lite extra regn,blåst och moln. Speciellt under skolavslutning och till självaste midsommarafton. Ah härligt. Sitta ute och äta jordgubbstårta i snålblåsten, och sedan dansa runt stången och leka lekar i lite smått duggregn. Vem bangar liksom..?! ÖH. i alla fall så skulle vi vart vid ängby igår (fantasilöst jag vet) men det var mer; Vi kom, vi såg, vi gick. Bara -92/-93or med polisen och föräldravandrare hack i häl. Palla sånt. Så det blev en del velande på perrongen innan några tillsist bestämde sig för en fest i spånga. men palla spånga i regn en sen onsdagskväll. Nix pix så jag åkte hem och träffade Nickie och Steph och Tova kom sedan. Så det slutade med att jag Nickie Tova Oliver och Hampus satt hemma och åt chips och gullade lite. Så det va rätt så trevlig avslutning iaf.. Och nu har man sommarlov. Det känns ju.. inte. men ändå. Nice iaf. Grattis studenterna och grattis oss som bara har två år kvar nu! yippieheyyey

blackans utspring

fint folk går ut sent, som det heter. Så är det, Blackan gick ut idag med pompa och ståt. Vi ettor fick oss en dänga ("somliga har ett år kvar" satt dom och skrek) och var man då även samare fick man en till ("samarna har komvux kvar" skrek dom också i nån ramsa i kör) så det kändes bra.. Vi åkte sen in till stan för att vänta in flaken. men icke sa nicke. ett matte/data-flak kom in. annars var det bara massa frans stjärt där.. Det va nån trafikkaos eller nåt fick jag reda på när jag kom hem nu. men vi satt där till fem typ sen snubblade vi iväg hemåt. Nu är det mottagning och sen skolavslutningsavslutning.. wei angy here we come. Suck. haha men bättre än inget.

"om allt annat skiter sig kan man alltid bli rörmokare" blir dagens visdomsord.. By max


första badet

ja idag har jag tagit mitt första dopp för i år (lite seg jag vet.. ). På snuskiga kananbadet. men ändå. wei. vi va där och badade med klassen idag. lite cold men ändå. alla var glada. vi fick till och med bulle, kaka och läsk av vår lärare. sweet liksom. och imorn är det skolavslunting. halleluja moment. och med fint väder kan man alltid hoppas.

studenten -09

ja, våran student 2009 snackades det om i matsalen idag. hallå liksom. skapa mer panik tack. Orka att dagens ämne blev studenten. vilka ska med på flaket, klassflak eller bara några. hur många kompisar. vilka kompisar. haha orka disskutera det nu, men ändå gjorde man det. Det är ju trots allt bara två år kvar. wei. positivt.

Min kedja hoppade av påväg till b-plan när jag skulle till stan. jag stannade då och satte händigt tillbaka den. samma sak hände på hemvägen, jag tänkte va lite händig då, men icke. då hänger hela kedjan som nån död orm. palla. så jag fick leda den jäveln hem.

åt mcdonalds solero-glass. Hundra solar. skiiiitgod!

Upptäcktsfärden

Idag besteg jag och pappa fårens högkvarter.. Fårholmen, en ö nära Kapellskär. Vid i land stigning slogs vi av den mäktiga fårskit-och ull stanken. Några regnstänk nådde oss men jag byggde snabbt upp ett regnskydd av min fleecefilt jag hade med mig. Pappa stod utanför. Efter regn kommer solsken tänkte vi och där kom den. Upp på bergen gick vi och dukade upp vår färdkost; Butterkaka, ramlösa, kaffe och fyra nektariner. Efter påladdning av energin började vi vår upptäcktsfärd på ön. Som Indiana Jones klev jag smidigt fram över klipporna i mina flipflopskor. Vi fann vrakdelar (en planka) och ett däck på stranden... Sen såg vi dem. Fåren! Dess respektingivande gestalter stod stilla och förmodligen trodde de nog att de var kamoflerade (så dumma som du är) invid skogsbrynet. Vi gick närmare och fårskocken började röra sig iväg, förutom två. En svart och en vit jävel började röra sig målinriktat mot OSS.. damdamdaaaam. Pappa svingade sig smidigt upp på en klippa, med mig skrikande "jag kommer dö, dom kommer anfalla" efter sig. Efter åtskiliga hejarrop kom jag upp. Den strapatsen gjorde mig kissnödig. Jag satte mig för att ta en drill och insåg efter ett tag att kisset rann ner på min sko. Då var det direkt ner men skor i det tropiskt varma (inte) vattnet. Efter det traskade vi tillbaka, passerade fåren rätt oberörda, klämde i oss den sista butterkakan och åkte hem. Vilken dag.

The day before var vi ute på havet och tittade på Världens tredje största kryssare (som det tydligen har stått en hel del om i tidningen). Den var stor, och den var fin! Grattis Stockholm, kryssaren har nu passerat..

8/6 - studenternas äckliga dag

Idag kom jag till skolan och hade en lektione. resten fick vi håltimme på, slutade alltså typ kvart i tio. Hade inga pengar till stan så åkte hem och ringde Tove. Vi bestämde oss för Bromma Gymnasiums utspring på Stora Mossens IP. Jag träffade min pojkvän där, som var med sina kompisar och "tog studenten". Sen såg vi på alla flak ett tag, avundades alla studenter som fick hoppa upp, skrika, spela fett bra HÖG musik och kasta öl. Det var så deprimerande att se, man blir så jävla avundsjuk! Jag hatar dom, jag är fan inte ens glada för deras skull... Fast jo lite kanske, bara för att jag borde. Men man vet att man själv har TVÅ LÅNGA JÄVLIGA ÅÅÅR kvar tills man får göra samma grej som dom nu. Och då har dom säkert redan förstört för oss och ramlat av flaken så många gånger att vi inte ens kommer att få åka flak! Vi satte oss sedan utanför Eddies grill i Stora mossen och tog en Cola. Två tjejer kom och satte sig vid samma bord och tvättade sina skitiga fötter med lite vatten. Helt plötsligt dök två killar upp och kånkade fram två Vodka (magic chrystal. yey) och pengar vs Vodka kom igång. Byteshandeln var snabbt över, och där satt jag och tove som två fån och låtsades att det regnade. Hej och hå. Flaken kom till sist ut på gatan och förbi oss mot stan. Jag vägrade först gå och se för jag blir bara arg och sur för jag vill också ha kul. När vi gick neråt ropade några killar att vi skulle hoppa upp på deras flak. Det TOG EMOT att inse att det flaket var helt proppat redan, och vi hade inte direkt flakkläder på oss. Så vi fick mot min vilja avböja inbjudan och traska neråt där oliver stod på ett flak. Han fick en puss vid rödljus och sen åkte alla. Vi tog en jäkla lång promenad hem för att traska av oss lite. Gick förbi Toves pojkvän Jon och sedan tolvan hem. snook, SVETT och tårar. ungefär så var det, för att överdriva lite. Och nu ska man på en studentmottagning och käka upp sig ordentligt innan man drar ut till landet och JOBBAR! död åt min helg. Så sammanfattningsvis; Denna dag var en sorgens dag för mig som lätt blir avundsjuk på alla glada. Dagens lärdom; Nästa år blir det redo i "flakkläder" så man bara kan hoppa upp. Dagens måste: NÄsta vecka sla bli en jääävligt rolig vecka med skolavslutning och paarty party. Annars partar jag själv med min sprit. Och mig själv, som är så rolig. YES! mohah hata studenter, heja oss ettor! We can do it 2009, PÅ FLAK! (ingen ska få ta ifrån oss våra flak! Varför tar man annars studenten. inte sant..)

min nya grej

är fotpeeling. yey,. så nu sitter jag och peelar fötterna hela dagarna nä rjag inte är i skolan. greeat! öh. det är very very hot (jag kommer att tänka på krambjörnarna. den filmen när hela deras stad torkas ut och så hjälper de en kille att få tillbaka vattnet. den är cool. och så känns det nu.)

dagens update

Ledigt från typ alla lektioner. Hämtade Leo. Det enda han gjorde va typ att nysa på mig. Känns fint!

(mycket bra jobb på kommentera till frågorna! fortsätt så!!)

för er utan något att göra för tillfället..

svara på detta då. Om inte minst tre svarar raderar jag den här bloggen fan. Här har ni chans att visa att ni läser, ni kommenterar ju aldrig era as! dåligt! så kom igen nu..

1, Vem är du?
2, Är vi kompisar?
3, Hur och när träffades vi?
4, Tycker du om mig?
5, Skulle du kunna pussa/krama mig?
6, Ge mig ett smeknamn och berätta varför du valde just det!
7, Beskriv mig med ett enda ord.
8, Vad var ditt första intryck av mig?
9, Vad påminer dig om mig?
10, Om du skulle kunna ge mig vad som helst,vad skulle det då vara?
11, Hur bra känner du mig?
12, När sågs vi senast?

I want..

.. en ny mobil. Nån som har tips på nån bra lagom prismässig och snygg. ?! Eller är det onödigt att skaffa ny när man har en fungerande. HMM

jag borde..

..ut och springa nu (anledning till att jag inte gör: ont i knät) Godkänd!
..sluta oroa mig för allt 24-7 (anledning till att jag inte gör: kan inte) Inte helt godkänd!
..Sluta bry mig om vad alla andra tycker och tänker (anledning att jag inte gör: jag är svag) Inte godkänd! Går att ändra!
..tänka på mig själv, ta vara på livet, leva det! Denna ungdomstid håller inte för evigt, skaffa dig en framtidsplan, eller gör det inte. Jag står fast vid ett framtidsval, som jag behöver. Mina närmsta vänner och min Oliver. Resten får komma som det gör. Livet avgör, samhället avgör, men framför allt avgör jag väl själv. Men det oroar vi oss inte för nu!


När jag blir mamma, om jag blir mamma, ska jag inte va den mamman som bara låter sin man och sina barn få allt gott och allt bra. Jag ska inte erbjuda mig att äta resterna från igår för att alla andra ska få äta dagens mat. Jag ska inte göra allt åt alla andra. Jag ska inte gå på shopping-runda för att shoppa till min familj! Så som alla mammor gör. Jag ska leva mitt liv MED min familj, inte för min familj..

Lediga dagen D

Ja idag måndag var det helledigt! Härliga tider! Gick en sväng med hunden. Åkte in till stan, träffade Sophia och köpte en almanacka för kommande termin och år. Nu har jag koll på livet igen. :P

Grattis till alla studenter, jag är INTE avundsjuk..

Jag älskar min Oliver väldigt väldigt mycket!

subway, fotboll och värmdö

Helle gav mig en "buy one get one"erbjudande på Subway, "ges endast bort till fattigt folk" var hennes kommentar!

Sverige Danmark- matchen igår var ju en kul match! Det där kallar jag happening.. OJoj. från 3-0 till 3-3 och i sita minutrarna rött kort, domar-påhopp, stoppad match och SVerige vinner med 3-0. Plus två extra supportrar inspringande. PINSAMT danmark. Både spelarens agerande, ed ett knytnäveslag i magen, som ledde tillr ött kort, danska supportrarna som entrar planen och säkerhetsvakterna, som RESTE sig från sin stol när supporten redan hängde om halsen på domaren. Herregud.. Men en intressant macth att se direktsänt på TV va det iaf. Heja Sverige!

Idag var vi på fotbollsmatch i värmdö. Vi skulle ta en glass på mcdonalds. Hon i kassan är först skitseg, hör ingenting och gör fel. Sen efter tio minuter, då skedarna va slut och hon va tvungen att springa och hämta, och två halvfulla glassar gjortk om hon på att glassen var slut! Snyggt donken. död.