uppföljning till tänkvärt..

De två bussarna som krockade utanför Uppsala idag, det är ett hemskt, men bra, exempel på hur livet kan ändras på två röda sekunder. 6 stycken dog, och flera är svårt skadade. Folk i bussarna var påväg till jobbet, en helt vanlig morgon. Tänk er varje morgon när ni går hemifrån, allt är frid och fröjd. Men så tar livet slut, en helt vanlig skoldag. Avståndet mellan livet och döden är mindre än man tror.. "Man ska aldrig skiljas osams" sa min gamla engelskalärare en gång, och det är så sant. Tänk för de anhöriga till de döda, om de hade skiljts arga på varandra på morgonen. De har ingen chans att reda ut det. Personen i fråga dog, och ni var osams. Hur lever man vidare med det, att inte ha sagt, upplyst henne, om hur mycket hon betyder för dig. Se till att aldrig skiljas arga på varandra, det har jag börjat tänka på sen hon sa det, och säg inte Hejdå, säg Vi ses! Och en än gång, berätta för era nära hur mycket de betyder för dig! Man vet aldrig när livet kan vända..


att äta..

.. FÖR MYCKET! Det är ännu ett av mina problem. Fan, fínns det framme så tuggar man. Jag konstaterade det ordentligt när jag va i Hässelby (nej inte hässelby gård) i lördags. Jag bara åt och åt och åt. Vindruvor, naturgodis, tacos, glass med frukt, vanligt godis, mera naturgodis.. FAST jag höll på att spy, så åt jag. För det står framme, och jag kan inte hålla tassarna borta. Asså palla. Och idag, när jag och Sophia lallade, ja då trycker jag i mig godis, fast jag är redo att gå och bajsa (uuuh. spy ville jag egentligen skriva, men jag har redan skrivit det så.. fick bli bajsa..) Jag vill inte äta, för jag tränar inte, men jag äter ändå, för att jag är tjock och inte kan begränsa mig och måste äta allt jag ser. Godmorgon världen, jag ska sluta äta när jag INTE ÄR SUGEN LÄNGRE! så är det.. DÅ vet vi alla det. 
Plus att Sophia håller på att fixa och trixa med min ultra-bra kamera från NEW YORK.                    "Wiihow, yeehow"(Citat från Gwen Stephanies ft. Akons låt Sweet escape)
Btw appropå Hässelby gård som alla säger är "Hej farligt område gå inte där" åkte vi förbi med t-banan och när man kollade ner på vägen nedanför så står två polisbilar där och skriver upp en kille (eller Tar närvaro, som jag uttryckte det). Haha palla att det stämmer, alla fördomar om Hässelby Gård. Don't go in there!

tänkvärt..

Jag fick ett mail här om dagen. Det var ett bildspel, med text till, som sa så sanna saker att jag bara satt och tänkte fem minuter efteråt.  Den pratade om livet, att man skall ta vara på varje sekund, varje minut. Det här låter pessimistiskt men, man vet aldrig när livet tar slut. När som helst, när man som minst anar det. När man som mest tänker Det händer inte mig, då kan allt vända.

Låt inte gårdagen ta för stor plats av dagen

De saker du har "tänkt att göra", gör dem nu! Det telefonsamtalet du sagt till dig själv att "jag skaaa göra det. bara inte nu", gör det! Ring den du skulle, skjut inte upp det. Den personen du tänkt att "jag ska väl ta att höra av mig någon dag", hör av dig nu! Livet är inte evigt, och det kan ta slut när som helst. Vem vet hur många "imorgon" vi kommer få uppleva?! Istället för att tänka, BERÄTTA  för folk, hur mycket du uppskattar dem. Vänner, familj, pojk/flickvän. Det gör en sjukt glad att få höra att man är omtyckt, älskad. Jag lovar! Dina nära får inte reda på det för att du TÄNKER att du älskar dem, SÄG det till dem istället!

kärleken botar alla, både de som får, och de som ger den

Hur lever vi?

Ja, hur har vi det egentligen? " det är inte många som vet hur bra de har det, däremot hur bra andra har det". Det ordspråket känns ganska rätt. Det är ju så.. Det är så mycket snack om de stackars barnen i Afrika, men i slutänden skiter ändå alla i dem. Man klagar på att man inte har fått mer än 300 spänn av pappa till stan, UTÖVER sitt studiebidrag, och aldrig har man tillräckligt med kläder, och när man väl har det, ja då är dom för fula, och man måste köpa nya. Har ni tänkt på, de som lever under svältgränsen (det är en hel massa människor), de skiter väl i vad de har för kläder på sig, hur snygga de är i håret, eller på vilket ställe de ska käka mat på idag. Nej, de har fullt upp med att överleva. 
         Jag kommer på mig själv ibland, nu i efterhand, att vid påsk för några år sedan, hade jag önskat mig boken "Veterinärerna". Mamma hade då vart och köpt en bok och gömt den och allting (observera i PÅSK-present, som man då annars brukar få typ godis i), och jag springer runt och är galen av förväntan. Och så hittar jag boken, och upptäcker att det är "Djursjukhuset" istället, inte "veterinärerna". Jag blir då skitbesviken och kan knappt säga tack. HUR SJUKT ÄCKLIGT BORTSKÄMT BETÉR MAN SIG INTE DÅ?!??! HUR DÅLIG ÄR MAN INTE PÅ ATT UPPSKATTA ATT MAN ENS FÅR NÅGONTING?!?! usch jag får så dåligt samvete när jag tänker på det. Och som på julafton. Det är ju precis samma sak där.. Man blir skitbesviken bara för att man inte får en NY MOBIL varje år typ..  Gud vi måste lära oss att uppskatta det vi har! Tänk efter.. Man har ju hur många jävla prylar som helst. Och dagens problem är liksom "vilket TV-program ska jag titta på, jag hinner inte alla fyrtiofyra som går.."  Man klagar på att "alla andra får det, och alla andra fåt det.." Gaah, Be happy for what you get! Nej men ni fattar.. Ta vara på att ni ens bor i Sverige. Inga krig och oroligheter. Bara det är väl guld värt..

lite forskningar kring fettisdagen

Fettisdagen (den feta tisdagen[1]) är tisdagen efter fastlagssöndagen och den sista dagen före den kristna fastan; dagen mellan blåmåndagen, tidigare ibland även kallad bullmåndagen, och askonsdagen. Att det är sista dagen innan påskfastan har givit upphov till traditionen att denna dag, och ursprungligen bara denna dag, äta semlor, även kallade fastlagsbullar eller fettisdagsbullar. Eftersom dessa bullar gjordes av vetemjöl (vitt mjöl) kallas denna dag också ”vita tisdagen”.

Hur det ska uttalas är en aning kontroversiellt, sannolikt för att ordet, enligt svenska stavningsregler, kan ha bildats av antingen fet-tisdagen eller fett-tisdagen. Vissa kallar även dagen "fettis-dagen".

Sammanfattning på normal SVENSKA kan tolkas ungefär såhär: den 20 februari käkar vi feta semlor som endast ska innehålla massa mjöööl, grädde och mandelmassa. Traditionen kommer från att man tryckte i sig denna feta jävla bulle efter fastan (som man hade förr. ni kanske inte ens vet vad det är, alla oallmänbildade ungar som lever nu. Man åt inte på lång tid. hajar ni, THEY DIDN'T ATE/EAT or whatever.) Man uttalar det olika.. Smaken är som baken liksom. DELAD! (hah, den hade ni inte hört förut.. )

Så, käka en semla och va glad att vi slipper fasta!

(källor: Det första stycket kom från Wikipedia, resten kom från min egen hjärna..)


vilken helg..

hemma från Järvsö. Som är en årlig tradition bland oss pappor och ungdomar i gänget. Vi är 33 personer (endast pappor och barn) som åker upp till Järvsö över en helh varje år. Det har vart en händelserik helg. Man skrattar mer än man åker skidor känns det som.. Det är väldigt kul. Vi åkte upp på torsdagen. Det tog oss två timmar till arlanda (iom att vi stannade och handlade där, och käkade äckliga burgare på "Donkan", som farbror missuppfattade nicknamet som) och sen kom vi upp vid halv elva. Utmattade. Dagen efter, upp och åk skidor. Den dagen dominerades av att Felix och jag krockade (eller så va dte jag som åkte liiiite för nära honom i en sväng, störtlopp, och han började åka slalom) så vi körde in i varandra och jag gled på mage fem  meter utan skidor och felix fortsatte åka på en skida i godan ro, han trodde han hade två, men kom sen underfund med att han hade tappat en tjugo meter upp i backen, och skulle försöka bromsa = splitt.. Jag hade hela ansiktet (tom. innanför glajjorna) och innanför jackan med massa god snö, och min kusin trodde jag hade dött. Men sen hörde hon hur jag gap-flabbade så hon taggade ner lite. och jag gjorde illa min tumme lite, men det va kul.. Annars gick det bra. Bra backar. Sen var det lite Anja-TV och sådant.. Skid-VM is the shit. eller? På lördagen var det skidor och misslyckade fika-försök på ett antal olika ställen. Sen vare after-ski med ett sopigt band. och senare på kvällen middag. och sen ett band igen. DÅ va det kul. När alla gick upp och körde loss. och det avslutades med Purple rain, fint.
Sen vare hem och hitta sin kusin spy-sjuk. Men gick och la oss och sov och va glada och åkte lite skidor idag och sen drog vi hemåt. Det har gått fort. Men skönt att va hemma. Då vet ni min helg i järvsö. Kul kul, denna vecka kommer bli ett helvete i skolan. Seeya bitches.

denna då..(innan jag åker)

inget slår att se ROSA- the movie TVÅ gånger på bio.. haha sköning sophie.


bortrest

(oh det där lät som att jag skulle utomlands eller nåt.. ) jag ska till Järvsö och ha lite fekke med Lill-Babs och co. Så kommer skriva igen på söndag. Var inte oroliga!

Slutgiltiga alla hjärtanes..

Okej. Nu har jag min uppfattning. ALla hjärtans dag är överskattat. Det är så jäkla mycket tjat och reklam och skit om dagen så det blir helt överskattat. Man har för höga förväntningar. Hur kul är det egentligen. Det är en skitdag. De som inte har någon de känner att de älskar, eller blir älskad av, blir bara ännu ledsnare, de som har någon tror att det kommer bli världens bästa dag i deras förhållande. Men varför skulle det bli det? Bara för en dum påhittad dag som fått namnet Alla Hjärtans Dag. Har man någon eller några man älskar, så är väl alla dagar värda. Varför skulle denna dag vara bättre än någon annan? Man får för höga förväntingar på att allt ska bli perfekt, så man blir mer neråt en uppåt. Jag kom på mig själv idag, att ha dessa förväntningar. Sedan fick jag ett sms av Sophia, kort av Carro och Philip, lite choklad av mamma och pappa och få höra "jag älskar dig" av Oliver. Jag kände, att dessa saker räknas mest, dessa saker får en på fötter igen, får humöret uppåt. Det är tanken som räknas, att bry sig. Att visa att man bryr sig. Men det kan man göra vilken dag som helst, det är det som är min poäng. Alla hjärtans dag blir det bara framtvingat, lite pressat, som att man måste, men det kan också va en push att göra något, att visa folk att man tycker om dom och bryr sig. Så helt åt helvete är det inte. Det är ju alltid lite både och, med allt.

Tack Oliver för att du finns! Tack mina närmsta Aba-vänner som finns kvar, som verkligen har hållt i sig, det är vänskap. Tack mina nya klasskompisar. Tack ni andra jag känner och umgås med. Ni betyder mest!
Och glöm inte.. Det är tanken som räknas. Visa uppskattning för dem ni tycker om, även andra dagar. Det är inget som kan vara bättre än att få höra att man är omtyckt och älskad.. That makes your life.

Till carro. och så..

IDag fick jag reda på att Carro inte läser min blogg för att jag inte nämnt hennes namn någon gång här.
Därför, Carro, ska du veta att jag har inte glömt dig. Och jaghar inte glömt någon annan heller, bara för att jag inte nämnt erat namn.

Förövrigt läste jag om några som blev kära genom att spela WoW i tidningen idag. Dom är gifta nu, och ska spela WoW denna dag (alla hjärtans dag, för dom utan kalender) för att fira. Det ... kan man ju också göra.

Alla hjärtans dag är rätt knäpp. Men ändå en bra anledning att få va med sin plutt. eller med sin bästis. eller flirta lite. utan att behöva känna skuld för att man inte typ pluggar eller nåt sånt lustigt.

Jag <3 geléhjärtan idag. och alla andra imorgon.

(denna text var tillägnad dom som känner sig bortglömda i min blogg, även fast dom verkligen inte är det, bara för att jag inte nämnt era namn. ni är pluttiga alla jag känner.)

Steg upp på morgonen, innan min dag var riktigt vaken.. mmm, vilken härlig dag[...]
(summer is in the air. inte sant?!)


blandband

"du är helt jävla sjuk, du vet det va.." (jag skulle svara på ett GB, där har du responsen .. ;P)

Okej, först.. det här med svnarna i en lägenhet på kungsholmen..Hur fan fick tanten med sig ELVA SVANAR hem till en lägenhet. Jag vet att hon bar dom i en IKEA-kasse från vattnet, men hur fan fick hon tag i dem? Är inte svanar skitfarliga, och aggressiva och allmänt säriga?! Jo.. så hur i hela fridens namn fick människan hem dom? Antingen va hon svan-expert, och snackade lite med dem och bad dem komma. Eller så va hon ett föredetta peddo, OCH svan-expert, så hon sa till dem att "hoppar ni ner i påsen så ska ni få lite godis när vi kommer hem.. ", ELLER så hade hon bara en jättestor hov och en giftpil, som hon skjöt svanarna med och hovade in dom och sprang hem med sin IKEA-kasse.. Så var det nog.

sen.. har jag världens sämsta kommentar till att gå ut och ev röka vattenpipa eller vad fan dom pysslar men, "Min kompis ska köpa semlor till sin familj, så jag går med honom bara. ska snacka lite" ööh?

Alla hjärtans dag imorn också.. Där är det mycket delade meningar. Endel tycker det är en mysig dag att passa på att gulla till det lite extar med sin älskling, och endel tycker bara det är en skitidé med den dagen. Att är man tillsammans, så är man ju kära, och behöver inte ha nån dag att slösa pengar i tvång att köpa något fint till sin lover, att det gör man bara för att man måste, för att det är alla hjärtans dag. att Varför ska det va sån press att göra det en dag, älskar man varandra kan man ha alla hjärtans dag varje dag, utan namnet. och att den dagen bara är till för de som är HEMLIGT kära i någon, inte för de som redan är tillsammans.
Sånt säger folk.. Och ja.. Have no idea om vad som är rätt. Det är nog upp till var och en.
Själv tänkte jag endast käka gelé-hjärtan, frukost lunch middag. och kanske vara extra snäll. och kanske bjuda dom jag tycker om på några hjärtan, och kanske ha lite passionerad sex med oliver, och va glad i skolan for all my friends!
Kanske nåt sånt..
Vi får väl se..

Plus att jag fått ett infall av "man lever bara en gång"-syndromet.. Att köpa något gott typ varje dag. att unna sig lite. Klart man ska unna sig, men jag undrar om jag unnar mig lite för mycket. det har iofs bara pågått sen i torsdags typ. Så en så länge har jag hälsan kvar. Varning för barn-fetma i tidningarna liksom. Hej kom och hjälp mig, I will become one of those.. If i not stop this. Wich I will. So calm down, I'm not going to be to fat because of the "one-life-thing".. Nobody will. Just live your life! (jag älskar min engelska ja.. ) Jag brukar titta på Grey's Anatomy på datan (har för övrigt sett endel på säsong tre nu, och nya LOST-avsnittet, som kommit ut på datorn. Så säg till om ni vill att jag ska berätta vad som komma skall..)och jag lyssnar och hör, men sen kommer det fram att jag förstod nog inte. För jag SUGER på engelska. haha. och jag älskar det. orka bry sig. jag kan svenska. och lite spanska. och lite engelska. shit det kommer man långt på liksom. Bye bye y Hasta la Vista.

det handlar om..

.. att kombinera.
Det handlar om att kombinera sitt umgänge.
Att kombinera pojkvän, vänner och familj.
Det låter självklart. Det är självklart. Det är också lättare sagt än gjort.
Jag är väldigt dålig på det. Det blir helt fel i mina kombinationer. Jag vill klara av det. Men det blir inte rätt. Hur svårt kan det egentligen va, tänker många och ger menande blickar till varandra.
Det ÄR svårt. Det är självklart, men det är svårt!
Jag vet att folk inte alls är nöjda med hur jag kombinerar mitt liv, jag är inte nöjd själv.
Jag hoppas ni har tålamod, jag jobbar verkligen på det, att klara av det, att få en jämnvikt, men det tar tid.
Alla ska veta att jag har inte glömt någon, jag vill kunna vara som alla. Vill kunna vara med alla jag vill , men det går inte. Och jag vill inte att folk ska tröttna på mig. Jag gör så gott jag kan. jag ska bli bättre.
Vill man så kan man.
Jag vill göra en bra kombination av vänner, pojkvän och familj i mitt liv. Så alla får lika stor plats. För ni betyder alla sjukt mycket för mig! Glöm inte det!


SORRY!

uppdatering är påväg. håll ut!

Att ta en sovmorgon..

Det va en kväll, en ganska slapp kväll, där Grey's Anatomy varade längre tid än det brukar, och klockan bara flög iväg. Denna kväll var jag inte hemma, utan borta, och skulle gå hem från detta ställe, för att komma hem i tid till sov-dags, som denna kväll inföll senast 23.00.
För att inte komma hem efter läggdags, var jag tvungen att gå MITT I Greys Anatomy (som tur är har en pojke som heter Oliver alla avsnitt på datorn. Så jag kan ta igen det senare)
Jag fick sällskap hem denna kalla februari-kväll.
När jag i godan ro strosade runt i mitt rum och gjorde mig iordning för att sova, slog tanken mig, som jag och en vän tidigare pratat om i skolan, att man skulle kunna ta en sovmorgon imorn. en egen. som tyvärr inte inföll på schemat. Eftersom vi började åtta den morgonen, med en onödig estetiskt val-lektion, kändes tanken till sovmorgon ganska lockande.
Efter ett tags sms:ande tog vi beslutet att vi skulle ställa klockan på den fruktansvärt tidiga tiden 06.00 (som vi i vanliga fall skulle gått upp) och höras då.
Jag gick sedan till sängs, i gott sällskap.
Gryningen kom och klockan ringde. Jag tryckte snabbt av den och såg på min mobil några meter bort på skrivbordet.  Jag beslutade då att jag inte orkade ta mig upp ur den sköna sängen för att sätta på mobilen och höra av mig till min vän. Jag tänkte istället att om jag inte svarar på min väns sms kommer hon förhoppningsvis fatta att det är en egen sovmorgon som gäller.
Jag somnade om med gott samvete.
Vid åtta vaknade jag igen av min brors fina väckarklocka, och kände hur bra denna sovmorgon kändes.
Jag steg upp i den fina morgonsolen och sträckte på mig. Det var skönt!
Sedan blev allt lite stressigt trots sovmorgon, men kom tillslut iväg till t-banan där jag mötte min vän.
Vi spatserade sedan in i skolan, som att ingenting hade hänt, och allt var frid och fröjd.
Dagen blev sedan fulländad av att jag blev medveten om att vi slutar klockan 14.30-15.00 imorgon torsdag, och är helt fria från skolan på fredagen!

Där var historien om När Vi Tog En Sovmorgon, Utanför Schemat!

höstdepp i februari?

orka att man blir knäpp i februari.. HÖSTEN tar vara på allt depp.
Nu ska man va glad.
men ändå är det nån ångest som är med hela tiden.
Jag tror det är sommaren, saknaden!

Så nu ska vi peppa oss själva..

  • Våren kommer snart (även fast det iofs är liiiite mycket snö ute just nu)
  • och sen kommer sommaren.
  • Lyssna på mottot: man lever bara en gång. Unna dig saker. Nåt du tycker om. Gör det!
  • Visa folk som betyder mycket hur mycket dom verkligen betyder för dig! Du blir själv glad av att göra andra glada! och att berätta sånt har aldrig skadat.
okej det här va helt onödigt för alla att läsa. det va mest en skrivning för min skull.

"asså mickan, din blogg.. vissa saker är så oinressanta så de blir intressanta"



orka..

Denna måndag har  gått som en riktigt jäkla måndag, åt helvete.
det är bara: "PALLA NÅNTING. NEJ!"
Men jag fick låna oliver mössa imorse.
Och det första alla påpekar är, Snygg mössa!
Kan ni gissa vad det va på mössan?!?
AIK såklart .
Haha ja. så nu är jag väl AIK:are då.. eftersom jag gått med en sån mössa, jag håller inte på något speciellt lag,min pojke är AIK:are och alla verkade tycka AIK är bra så.. så Why not?! Dom är säkert söta. ;P

Knäppt att va glad, fast dagen vart jobbig.
btw palla att man kan FUSKA på sl:s sms-biljetter. så jävla sopiga dom ääääär!
Haha dom är verkligen sämst.
Indragna SL-kort och höjda prisen in my ass..

Ah, dagen är genomliden, trots ett svenskareferat om Svenska Akademin (vilket skit. dom heltids-anstället typ sig själva. och så sitter dom och har möten varje torsdag i två timmar där ingen får vara med och dokumenten hemlighetsstämplas 50 år framåt. sen går dom och käkar middag på samma resturang. varje vecka. och ger nobelpris i litteratur. fett sköna Aftonbladet och Expressen. Sista torsdagen i ocktober, klockan ett, avslöjar man vem som får nobelpriset i litteratur. och Dom krävde då att tidningarna skulle få veta det dagen innan, så de han förbereda sig. Och Svenska Akademin gick med på det.
Ja då kan ni gissa vad som händer, när Aftonbladet och Expressen får reda på nånting.
Samma kväll, (alltså dagen innan man avslöjar det inför världen) står nobelpristagarens namn i litteratur skrivet med fetaste bokstäverna. Alltid ska dom va först.
Så det va det förtroendet dom sabbade. Nu avslöjar man aldrig innan den ständige sekreteraren framför det klockan ett på torsdagen.)

Där hör ni på en bildad människa. Som vet sin sak. Svenska Akademin ftw.. eller inte..


this is me (ja jag har tråkigt)


Okej.. SOmsagt jag har verkligen inget att göra. det här är typ helt åt helvete. men visst. vi kör på det ändå.
är man sjuk så är man. Plus att ni här får lite extramaterial (= kommentarer efter varje svar. Grattis)

FAKTA
Namn:
Mickan (smeknamn)
Födelsedag: 4 juli (amerikas nationaldag)
Bor: Bromma (fint)
Ögonfärg: Blågröngul (aaascoola. )
Hårfärg: brun (snygg)

FAVORIT..
Färg: Röd och SVART ( emo ftw)
Plats: hötorget (så jäkla bra shopping!!)
Fordon: skrinda (bakom min hund)
Film: Sthlm boogie (fräck)
Affär: Skoltröje-shoppen på internet. (skitbra!)
Serie: Grey's anatomy. (förutom att jag vet vad som händer.. P)

BRUKAR DU..
Titta på dig själv i spegeln: Spegelkåt (of course)
Sova: nejdå. vem gör det liksom..?!
Drömma mardrömmar: me like. inte.
Försöka vara annorlunda: ibland.
Klä dig i svart: kan förekomma ( I knew it. ni tänkte EMO!)
Hata folk: tyvärr så ja..
Lita på folk: ja

NÄR..
Åt du senast: till Beck för en timme sen
Läste du en bok senast: igår (läste jag ut min engelskabok)
Var du på konsert senast: oj, det va länge sen. vill gå.
Köpte du något senast: Ehm. don't know
Svor du senast: hela tiden
Sjöng du senast: hela tiden
Klagade du senast: hela tiden

HAR DU..
Tvångstankar: japp
Någon annan psykisk sjukdom: förhoppningsvis inte
Färgat håret: nix.
Brutit några ben: nästan. räknas en spricka?
Några piercings:  nej tyvärr hörni..
Egen dator: alltid
Gjort bort dig rejält: det har väl alla?
Bra självförtroende: nja.
Sagt jag älskar dig till någon idag: jag har TÄNKT det. om det räknas.
Varit kär: jag ÄR kär.

HUR..
Svarar du i telefonen: Beror ju på om det är coola mobilen eller seriösa hemtelen.
Fördriver du tiden: genom att göra sånt här..
Bäddar du sängen: jag bäddar?
Ofta diskar du: på somrarna
Går det på jobbet/skolan: skitbra
Många stör du dig på: alla och inga
Ofta träffar du din familj: varje dag
Mycket äter du: som en jättestor hääääst

VÄLJ
Katt eller hund: båda
Vit eller svart: svart
Varmt eller kallt: båda
Vatten eller land: båda (fast jag är lite rädd för vattnet, om det är stora fiskar)
Telefon eller internet: internet, och telefon..
Musik eller tystnad: musik
Bok eller film: båda
(haha oliver jag vet att du älskar när man svarar båda på Välj-frågor.. ;))


Ja då vet ni ju typ aaaallt om mig nu. (endel är lite halv-oseriöst, och endel är ren fakta om mig. Så det får ni lista ut själva vad som är vad.. ha så kul!)

lite rättningar kring Beck.

det va tydligen han på resturangen ,han som beck e stammis hos som hade 'blivit biten i örat.
och det är tydligen spår i mörker som är inspelad på odenplan.

there you go.
Tack Catti .. haha öööh jag är helt med i nya Beck, och gamla Beck..

Dagen

"Varför heter du RIP?"
"Min fisk har dött. "
"usch då. "
"äsch, han va tråkig:D" (skitglad)

haha dagens alltså..

Okej, I can tell you. När man är sjuk, och tvingats kvar i skolan av vissa personer (helle känn dig inte träffad) fast man bara skulle va där en lektion och plocka hem lite böcker, då känner man sig lite sämre i sin sjukdom. och vill bara lyssna på Darin och bli frisk. (okej kanske va lite att ta i. men nästan. öh)
Typiskt.
Men iofs kände jag att jag inte hade vart i skolan på en dag med helle och catti o co typ. va lite over-flum.
Men ikväll ska jag vila vila vila.
(men fan, så ringer mobilen och man får reda på att dom har bokat en biobiljett till mig. hallå liksom. haha sköningar. får känna efter lite hur det ska gå.. )
Det är lustigt det där.
Alla är typ sjuka nu..
Öh, jättelustigt.. Nej..:P men ändå..
Så, idag alla barn är det utegångsförbud för SAMTLIGA!
Alla ska va hemma och sörja att jag är sjuk och inte kan gå ut.
Men jag vill iofs va frisk till oliveeer imorn. me miss.

förresten, vad är grejen med att ha elva jävla vild-svanar i en etta på kungsholmen?
Det va lite annorlunda måste jag säga.

Plus att vår rektor är skön. Han skriver sex/samlevnadsspalter för Slitz och igår praoade han i matsalen, la upp mat och sen städade han där.
och lite såå..
Kul kul liksom.

Nattinatt (när nu folket går och lägger sig. )

dieing?

Jag är lite sjuk. Ytterst lite feber.
Jag funderar på att typ gå och se efter om det finns några spännande rekord i Guiness rekordbok.
 Meen, jag tror jag ska överväga den saken lite till.

Idag ska jag bli frisk.
Imorn ska jag fika med sommarjobbsvänner (dom är även vanliga vänner också.P) och kanske göra nåt på kvällen (väldigt beroende på hur jag mår)
På lördag ska jag gå på bio med Felix (bror) och Bella (kompis). Kanske se nåt kul? eller nåt tråkigt?
På kvällen kanske det va fekke, men beroende på mitt tillstånd.
Och på natten kommer OLIVER hem. Äntligen slipper man sakna mer.
Och sen ska jag förmodligen gulla med honom resterande (heter det så?) del av helgen.

Ja, då vet ni hur min helg kommer se ut.. Med reservation för ändringar!

Jag känner att dagens i-landsproblem är att vår städerska är hemma samtidigt som jag är, när jag är SJUK! jag vill vara ensam och sörja över  min svåra sjukdom, utan att behöva flytta mig hela jävla tiden för att inte va ivägen..

Typ the coolest


Våran nya spanskavikare, som iofs slutar idag, är cool.
Hon är från Finland, ser Spansk ut, heter Ahola i efternamn (hello spanish liksom) och har vart Privat Kock på privata lyxbåtar i medelhavet and around that place.
Typ i västindien, franska rivieran osv osv osv.
Hon har lagat mat åt Ariel sharron (hur fan stavas den liraren då??), BILL CLINTON osv.
På Bill Clintons party låg det krypskyttar på alla hus runtomkring, och ambulandshelikoptrar stod redo på parkeringen.
De som serverade var hans egna security-vakter..
Mi god.
Rätt så coolt.
Snacka om att man ska bli privat kock (om man nu kan laga gott käk).
Man åker ner till typ Västindien, och så blir man inringd för två dygn typ, då kanske ägaren till lyxbåten och några andra skall äta.
Och så jobbar man "stand-by" då, och ringer dom klockan två på natten och vill ha en skaldjursbuffé, då ska dom ha en skaldjursbuffé.
Och sen har man ledigt några dagar efter det.
Liksom knalla runt i västindien och gulla med vad man vill.
Hello, lite fint.

Meen, nu när jag tänker efter så..
Jag kan inte laga mat. Jag kan inte prata alla dom språk som hon kan så bra, och framför allt blir jag nog för nervös.
Såå.. jag tror jag satsar på something else.
Typ .. ja, nåt annat.

seeyaaaaaa