31 jan Torsdag forts

äntligen hemma från träningen. det var skitjobbigt.

vi har nu tre preliminärbokningar på tre olika hotell på tre olika resebyråer. Ett på ving, som dock är på tok för dyrt. Så det ska vi avboka. Ett på Apollo som var på tok för billigt, man började nästan undra, plus att det låg skitdåligt så det ska vi också avboka. Men fritidsresor lär det bli, ett fint hotell som ligger bra till. Så nu jäklar, Alanya here we come! Ska bara helbokas, men det görs snart..

Satt en och en halv timme med historian idag. Nu ska jag göra lite engelska och imorn är det FREDAG!!!!

31 jan Torsdag

Nämen lille Terry! Jag skulle lägga upp mobilbilder, det är där du är med, men så glömde jag det. Tihi. Dock fattar jag inte hur du kunde undvika att hamna på bild hos Marie alltså. menmen, så kan det gå..

 Här får du en special plats bara för att du missade att tajma kameran i lördags min söta!

Ja igår hade jag Leo. Det ösregnade så jag berättade det för Leo ungefär fem gånger inne på dagis och han nickade och såg glad ut. Sen kom vi ut och då påpekade jag att det regnade ytterligare sju gånger. Jag rusade från dagisdörren till taket där under vagnarna står. Leo går sakta sakta och kisar med ögonen för att inte få regn i dom. Efter en för lång tid (ungen var ju nästan genomblöt) fick jag offra mig och springa ut i regnet för att plocka upp honom och kuta tillbaka under taket igen. Båda något dyblöta. Han klättrar upp i vagnen och efter några tysta sekunder säger han: "ikaela, det regnar."

Höhö smart konstaterat där, tre år efter att jag har tjatat om det hela tiden. Plus att han inte alltid får med M:et i mitt namn, så istället för mikaela säger han ikaela.

Vi skulle sen leka kurragömma, och jag fick räkna varje gång. Det puckot gick och tryckte in sig under mitt skrivbord. Jag låtsades inte hitta honom i typ fem minuter, så kikade jag ner och han blev jätteglad att han kunnat gömma sig så länge. Sen säger han "räkna" igen och jag går till andra sidan rummet och börjar räkna. Dock hör jag inte att han rör på sig så jag kikar lite, och ungen sitter på precis samma ställe under mitt skrivbord! Orka att han tror att jag har glömt att han sitter där.. Haha ibland börjar man undra.

Sen sa jag till honom att jag vet ju att du är under skrivbordet nu eftersom du gömt dig där de senaste sju gångerna, så du kanske ska  byta ställe. Då springer han till min garderob och ställer sig innanför dörren och stänger till den. Det va ju lite bättre, tänkte jag. När jag vänder mig om och ska börja leta ser jag dock detta:

 

Han står alltså och håller i garderobsdörren med ena handen. helt tyst är han, och så ser man en hand stå och hålla i dörren. Haha det är ju typ det skönaste jag vart med om på länge.

Mina slutbetyg för hösten var så pass bra att mamma och pappa tyckte jag skulle få välja mat på fredag, rena födelsedagen liksom! Jag har valt mammas musselsoppa med gott bröd till. MMMM!

Jag skulle sedan, lite senare på kvällen, gå till Oliver igår. Det är kallt, snålblåst, snö har lagt sig här och där i geggan och han ska stå utanför MCdonalds. Men det gör han inte. Jag blir onödigt uppretad (tänk på att inte bli det!) och måste slösa pengar på att ringa honom, och precis när han har svarat kommer han runt hörnet. Jag är lite halvsur, det blåser till och mitt engelskapapper som jag har prov på i morgon blåser UR MIN BOK SOM LIGGER PÅ PAKETHÅLLAREN på min cykel och RAKT NER I EN VATTENPÖL! Vad är oddsen?! Jag blir ännu mer irriterad och går extra sakta hem till honom för att det ska hinna rinna av lite.

Puh jag måste lära mig att inte bli så sur på stackars Oliver, men usch, när man blir sur så går det lätt ut över någon annan tyvärr! Must be better! Men säger man att man är sur så håller folk på att retas, och då blir det ju bara värre. Så säger någon nån gång till er att man inte har en bra dag eller liknande, då ska man respektera det och inte hålla på att retas och konstatera hur sur man är, för då får man skylla sig själv om man blir hatoffer för dagen!

Här leker en del av våran klass klappramsor i matsalen:

  
Medverkande på bild: Fabian, Nabbe, Jan, Max, Catti, Adam, Anders.

Nu ska jag göra lite engelska, och sen ska jag tillbaka till skolan. Sitter ju hemma i en håltimme nu. På t-banan hem kom det kontrollanter och kollade färdbevis. Det är inte ofta, så tur att man hade kort!
 
Har lite filmer i mobilen, men vet inte hur man får in dom i bloggen. Måste man kanske ladda upp dom på youtube först. men då måste man ju ha ett youtube-konto, och det orkar man ju inte. Kanske nån annan gång..


30 jan Onsdag forts

Nu ska jag blogga jääättefort eftersom jag inom fem minuter ska  hämta lilla kära Leo på dagis.

Vart en gäspig dag, fick dock en preliminärbokning till Alanya, så vi har platser om vi vill ha dom, och måste senast bestämma den 8 feb. Men somsagt så hoppas jag att bekräftelsebokning blir av på lördag.

Skolan var jättenödig (alltså inte onödig, fast jag var ju ironisk) och jag ska nu inte uppehålla mig mer här.

En rolig grej är dock att alla har så konstiga mailadresser. Man har aldrig bara en normal utan massa knix och omogna eller gamla ord och adresser med. Jag hade mitt namn förut, men det är så lätt för folk att bara söka på eniro så får man ju upp rubbet om en, så bytte till en mer anonym mailadress. Gud så bra! men det är kul i alla fall, för majoriteten av alla mailadresser är lite säriga, och när man då ska säga dom  i seriösa sammanhang så blir det lite kul..

30 jan Onsdag

Efter att ha vaknat åtskilliga gånger under morgonen ringde i alla fall min väckarklocka klockan åtta. Gick direkt upp, klädde på mig (regnkläder eftersom jag insåg att det regnade ute) och gick ut med hunden.

Hon är dock väldigt känslig och fin i kanten för sånt här lerväder så hon tvekade först när jag gick ut i regnet, hon skulle gärna stanna kvar i värmen inne i hallen. Dock kom hon ut, kände hur blött det va och såg misstroget på mig.

Jag började gå över våran lervälling till gräsmatta just nu, och hon var ytterst tveksam då med, men när jag hade gått en bit började hon försiktigt trippa (trippa var verkligen ordet) över gräsmattan. Sen gick vi en sväng, rätt nedstämmande i regnet, då vill man bara vara hemma från skolan och allt när man kommer hem, och sen åt jag frukost.

Ska somsagt in till stan med Catti snart, sen är det två lektioner (som jag väldigt gärna skulle skippa) och efter det är det Leo som gäller (Se positivt, alla har inte jobb, jag tjänar pengar! Jag blir alltid så negativ när jag tänker på att jag ska sitta barnvakt. Det är ansträngande på något sätt. Men jag måste se det positivt!) och sen ska jag förhoppningsvis till Oliver, om inte han jobbar sent.

Så upp med mungiporna, det är bara lite regn, och grå är faktiskt också en färg!


smartass mr bush

Aint life grand

29 jan Tisdag

Just kommit hem från Blackans öppna hus. Sjukt mycket folk, sjukt mycket frågor, lökigt! Men det va kul, gratis bullar!

Catti har tappat bort sitt SL-kort, så när vi ska hem från träningen har vi tre problem:

  1. Det är "dörrar" som öppnar sig, inte vanliga spärrar. Så går ej att hoppa över.
  2. Det piper om man går två stycker på samma "kortdrag"
  3. Det är alltid vakter vid Fridhemsplan

Vi har alltså de senaste två gångerna kört följande trix:
*Jag går igenom och när dom tittar bort (hoppas jag) sparkar jag kortet på marken till henne.
*Jag går igenom MED cattis väska och min, sen säger hon (som om väktarna skulle höra. typ inte alltså, så egentligen är repliken lite onödig, men ändå) att hon har sitt kort i "min/hennes" väska och jag börjar leta (=lägger ner kortet i den) och sen säger jag (som väktarna förmodligen inte heller hör) att hon får leta själv, och så ger jag henne väskan och tada, hon har ett kort!

Har någon något mer tips på knep i dessa situationer kan ni alltid skriva dom!

Nu ska jag göra in engelska och sen ska jag gå och lägga mig. Börjar 12 imorn så tänkte ta en långpromenad med min hund på morgonen och sen åka in till Ving med Catti. Efter skolan är det Leo och sen Oliver. Längtar!


emotest

Emo-test
www.quizme.se/emo

mickan, du är
29% Emo

Du har vissa emo drag eller så tillhör du någon nära besläktad stil. Du kanske skall leta efter nån glam eller metall quiz istället. Synd där!

HAH, så jävla Emo är jag inte (anders!!!!!!! som inte läser min blogg, brukar pika mig lite ibland. mfl)

28 jan Måndag

"Knut är en psykopat" stod det i Expressen för någon vecka sedan. Hur kan en isbjörn vara en psykopat undrar jag?! Han kan tydligen inte umgås så bra med andra isbjörnar eftersom att han är uppfödd med människor på ett zoo, men so, gör det honom till en psykopat? Han har även blivit mordhotad av någon organisation. Hur orkar man, jag tror säkert att Knut blir jätteledsen när han får reda på att han har blivit mordhotad. SUCK!

Det mest onödiga, som jag känner, är skidmode. Varför? Hur orkar man stajla sig för en tur i skidbacken, hur orkar man skaffa dyra kläder, enligt "skidmodet", och åka runt i det. Herregud, en skidjacka, brallor och en hjälm, sen är man väl klar?! Hörni, tänk på att ha hjälm. Bara för att ni åker skitbra kan det komma någon galning som åker på er, och då kan det gå illa!

På onsdag ska jag och Catti åka in och checka in lite hotell på några resebyråer angående Alanya, och på lördag bokas resan! Den som inte bestämt sig då får helt enkelt boka själv, så har vi sagt, annars händer det inget..

Fick även mina H&M-kläder idag. ALLA passade. Orka det, jag som trodde jag skulle få lite pengar tillbaka på något för litet. Hehe, men men jag är skitnöjd ändå!

Blir Leo den här veckan så, får casha in lite då. Känner dock att det inte riktigt är en helt klockren inkomst, men ändå så känner jag att det är det. PÅ ett sätt skulle jag vilja tjäna mer pengar, men på ett annats sätt så skulle jag nog inte palla ett till jobb utöver barnvakt två ggr i veckan. Så får nog nöja mig med detta denna termin i alla fall, så får vi se i höst.

Var och tränade idag. Gått över på intensivpass nu så det är rätt kämpigt. Men kul, och känns bra efteråt. (det var ju ovanligt att man säger, men det är ju så sant)

Vi lekte även klapplekar i maten idag. Jättemoget, men jävligt kul. Så då vet ni.. (har lite bilder som jag får ladda upp nån gång när jag orkar. kanske senare)


Här har vi psykopaten själv.. Isbjörnen Knut!


27 jan Lördag

Ja fy vad jag känner mig dålig. Typ sugigaste updaten ever. Men ändå. Va glada för i helvete, jag driver ju en asbra blogg när den väl uppdateras. Så det så!

Har just kommit hem från Marie (orka att jag hamnar vid datorn direkt efteråt). I alla fall så kom jag dit (missuppfattat tiden lite där, men det hade tydligen alla, för alla hade fått olika tid när man skulle  vara hos henne så, what evah) och det var många trevliga tjejor (ja det heter tjejOR, eftersom det är ett feminint ord i plural) och maten dukades fram rätt fort. Hungrigt folk. Alla hade med sig lite småplock som vi stod och duttade i.

Efter middagen knäppte alla upp sina skärp och byxor och förflyttade sig till vardagsrummet. Någon skrek att en mobil ringde och folk sprang och lyssnade om det var deras signal, men en efter en kom dom tillbaka och skakade på huvudet. Då insåg jag att det kanske är min mobil som ringer, så jag kutar dig och har ett missat samtal från kära Anna som är påväg i minusgraderna från jobbet. Hon dyker upp och vi sitter och sällskapar med hennes mat.

Sen är det efterrätt, kladdiskaka och Gino (frukt med riven choklad över i ugenen). Alla knäppte upp sina kläder lite mer efter det och satt och konverserade ett bra tag.

Resten av kvällen spenderades med Annas ben i en av Maries soffor, ätandes chips och pratandes om onödiga saker med folk som kom och gick i vardagsrummet. Det var supertrevligt allihopa, hoppas inte alla bajsar sönder sina avlopp nu efter allt käk!

          
 
Medverkaden på bilder: Sophie, Amanda, Ida, Lovisa, Marie, Steph, Kim, Anna, Elvira, Sophia, Jag, Maria, Sara, Emma, Ellen, Malin.

I fredags hade vi prov i samhälle, och mitt under provet börjar våran lärare (mentor) gå runt med en korg som han räcker fram till var och en. Efter ett tag inser vi att det är godisklubbor han delar ut. De flesta lärare brukar vilja ha lugn och ro under ett prov, men han går och delar ut godis till alla. Detta resulterade i en mycket nöjd Sp2e trots prov!

Min hund ligger just nu och skäller i sömnen, så ska väl följa hennes exempel.. Natti!

helg

dålig update som vanligt. ska till marie ikväll. skriver imorn

bild + svar på kommentar


Jag Sophia Steph hos Tova


Plus svar på elvis fråga: Enkäten handlade om hur man tyckte att man fick vara med och bestämma/förändra i skolan. Elevstyre och liknande. Hon fick väl inte ut nånting på den enkäten, men ändå! Vår mentor var väldigt noga, nästan som att hon hade legat med honom, att vi skulle vara seriösa och fylla i ordentligt och kommentera på övrigt och hej och hå. Haha, man börjar ju undra liksom, när han är så angelägen om att det måste vara skitbra svar på frågorna..;P

24 jan Torsdag forts

Mina HM-kläder har kommit. Eller en avisering som säger att dom ligger på posten och väntar. Så ja, jag ska vänta in mamma och pappa här och be någon köra mig så jag kan hämta dom. Dock tror jag att hälften av grejerna är för små, som jag har kommit på nu lite i efterhand. Det är därför jag inte har velat köpa saker på postorder, för det är så svårt med storlekar. Men man kan ju returnera, och är det mycket för små kläder så gör det inte så mycket för det leder till att jag får mer pengar till London, och det är inte helt fel och obehövligt..

Vart och tränat, det va himla skönt, plus att det va en skön gubbe med lite kulmage som ledde det. Jag blev faktiskt skittaggad, för han var så skön i sättet liksom. Catti och jag ska träna imorn också. Hurt here we come!

Kom på att Oliver hade laddat ner Grattis världen igår, och vi kollade på det avsnittet när dom var på Nya Zeeland (dit jag förövrigt skulle vilja åka). Dom fick klä ut sig till Frodo och Gandalf och åka runt och pröva extremsportet. Jag tänkte på det på jympan och började seriöst le för mig själv. Hur kul som helst, spana in! (om ni inte redan sett det på tv för ungefär två år sedan. Men jag är ju, som de flesta vet, lite sen med tv-serier så..)

Här badar dom bubbelpol och provar på "lagliga drogor" i sin Gandalf- och Frodoutstyrsel.

En annan fundering är: Varför är det så äckligt att sätta sig på ett varmt säte på t-banan? Är det för att man tror att någon har pruttat på det, eller är det för att man har vetskapen om att någon har värmt upp detta säte med sin rumpa. Ja jag vet inte, men lika äckligt varje gång är det!

24 jan Torsdag

Matteprovet gick åt helvete. så ni vet. G på mig. men bättre det än inget. Nu sitter jag här hos Catti och har druckit en improviserad fruktsmoothie, gjort lite samhälle och vi ska soon sticka och träna. How nice.

Jag är i alla fall glad för matteprovet är gjort. Inget att älta. Det störigaste var att jag skrev x antal rätt svar på mitt KLADDPAPPER som jag sedan slänge, och skrev ingenting på den frågan på mitt provpapper. SUCK! men men:) Orka älta..

24 jan Torsdag

Igår började jag och Oliver se Good luck Chuch. Den sög väldigt många snoppar, så inte att rekomendera! Tittade visserligen inte klart på den eftersom det var så dålig, så kan tyvärr ej avslöja slutet. Ni får spola tills dess själva.
   En film som var bra var Se7en, med Morgan Freeman och Brad Pitt. Handlar om de sju dödssynderna. En rätt ruskig film, men helt klart värd att se. Även Nyckeln till frihet (som jag säkert tjatat om) ska ni se!

Mina filmer jag vill se för tillfället:
*Leo
*Darling
*Du levande



Idag hade vi sovmorgon till klockan 12 då vårt sista matteprov i B-kursen går av stapeln. Dock var jag ju tvungen att gå till denna mupp-UM-mottagning kl kvart över åtta när dom öppnade. Så ja, jag har varit uppe ett tag. Och snabbt gick det, så jag skulle lika bra kunna gjort det en dag innan skolan. Men men, skönt att få det överstökat.

Igår var det svinkallt utan att överdriva, och idag är det ösregn, utan att överdriva. Leo har varit sjuk hela veckan så no money for me nu, inte kul. Har lite brist på det somsagt, men det löser sig. Ska sticka iväg och träna ikväll och sen köra en liten rush med samhälle, matten får jag förtränga. Men men, G får jag alltid!  Måste dock ha VG:P

Nu ska jag gå och äta en utomordentligt nyttig lunch bestående av havregrynsgröt och banan. Eller ja, klockan är i och för sig bara tio över nio, så kanske väntar en timme med lunchen. Men ändå! cu all

23 jan Onsdag

Lite olika iakttagelser och annat för dagen:

Har ni någonsin
sett en kvinnlig pizzabagare? Det frågade sig en reporter i City i morse, och det är ju helt sant! Jag har nog aldrig i hela mitt liv sett en kvinnlig pizzabagare. Dom hade intervjuat några pizzabagare och en av dess kommentarer var: "Jag tror att det är ett för tungt jobb för tjejer." Eh okej, vad är det tunga?

Jonas Gardell och Mark Levengood är de rikaste kändisarna. De tjänar in ca 2 miljoner (tror jag det var, men det låter lite?) var per år. Familjen Reinfeldt kommer inte långt efter. Linda Rosing var den som tjänade in minst på ett år, ca 44 ooo kr. B-KÄNDIS så det smäller om det!!



KTH-studenterna skulle igår slå rekord i att så många som möjligt skulle borsta tänderna samtidigt. Dom är lite roliga tycker jag, kanske ska börja där? En jäkla gemenskap verkar det va i alla fall, men lite knäppt också?

Vi skulle fylla i en enkät från en elev i trean på Norra Real. Vår mentor tar direkt tillfället i akt:
"Det är lite svårt att förstå vissa frågor ibland, men hon kommer ju från Norra Real också så.."
Fler frågar om sista frågan..
"den sista frågan är lite konstigt förmulerad, och det är ju för att den kommer från Norra Real.."

Varför kan inga lärare sätta på en vanlig video/DVD? Jag förstår inte problemet.. Nog för att vissa vuxna är lite handikappade i teknikens värld, men ALLA LÄRARE? Seriöst, har ni någonsin vart med om någon som kan. I alla fall inte kvinnliga lärare. De blir alltid lika nervösa och får ta hjälp av någon "smart" elev som trycker på play-knappen. Uuuh, skillat där, och svårt! Så har det i alla fall vart i alla dom skolor jag gått i (och det är endel..höhö)

Öppet hus på BLG

Jag har lyckats säga ja till att stå som staty på Blackebergs Gymnasiums öppna hus. Jag och några till från klassen ska stå med vår käre mentor och representera samhälle. Jag förstod aldrig om det var samhällsinriktningen eller samhällsämnet. Men jag var så glad ändå. Sen släppte han bomben..

"Tidigare år har ju dom som varit med på det här fått biobiljetter.." (10 stycken till räckte upp handen och var frivilliga att hjälpa till, men tyvärr! TO SLOW!) "..men i år har rektorn bestämt att man inte ska få något." WHAT?! taskiga jävla Silfverstolpe med en liten snopp. Alla var skitsura, utom Catti som tyckte det skulle bli jättekul ändå, tills Jonas fortsatte "men jag kan nog fixa något sådan till er i alla fall. Jag ska försöka". Alla log sina lyckliga, ambitiösa, nöjda leenden igen och lektionen kunde fortskrida, med våra namn stolt uppskrivna på tavlan.

Så allihopa, nu uppmanar jag er, kom till Blackebergs öppna hus den 29 januari kl 17:00-20:00 (nej man behöver inte vara där hela tiden. På ett öppet hus kommer man när man vill och går precis när man vill. Man får till och med bajsa på skolans toaletter, vilket jag kan rekomendera, så kommer skolan behöva stänga i två veckor för vårat "nya ventilationssystem" funka rså himla bra = luften förpestas av minsta lilla prutt)!

Skit i om ni redan går eller har tre år kvar tills ni ska välja gymnasium, ni får ju träffa mig, mina kära klasskamrater och min mysko mentor. Kom för fan, annars kommer jag och gör något äckligt i eran säng innan ni ska gå och lägga er! (OBS! jag har en lista som jag prickar av alla jag känner på, så jag kommer märka om ni inte tittar förbi under kvällen!)


Helgen i bilder

Fredag kväll hos Emma och Tova med fördrink, presentöppning, häng, middag, lite krök:

  
           
Medverkande på bilderna: Sophia, Elvira, Michan, Steph,Josefine, Emma, Tova, Nadine, Anna, jag mfl.

Senare på kvällen hos tova:
     
Medverkande på bilderna: Sophia, Elvira, Steph, Michan, Linus, Anna Ö

Lördag dag spenderades i stan med Anna och Catti, bla på stadsbiblioteket:
  
Medverkande: Anna, Catti, Cattis kamera, stadsbiblioteket

Kvällen och natten spenderades hos min gudfar i Åkersberga:
   
Medverkande på bilderna: Min bror Felix, Oliver, jag

21 jan Måndag

Här sítter jag och hetsäter allt jag kommer över. Herregud, hur ska man få stopp på detta enorma sug hela tiden. Rostade och saltade solroskärnor var min räddning idag.

Var skittrött idag i skolan, vart en lång helg med 18årsparty, stadsgående, kräftskiva/lilljul, film och lite sex. Så idag ska jag gå och lägga mig tidigt. Och plugga matteB, göra min gympalektion (som jag egentligen gjort) och lite samhäll.

Var i vällingby och skulle leta present till Marie (the other 18åring som ska ha middag på lördag) och leta upp denna jävla ungdomsmottagning, som har flyttat. Jag kom upp i vällinby centrum, ställde mig framför en stor fet karta över hela området och försökte desperat hitta något som såg ut som UM.

Jag hittade närakut och mödravårdscentralen, som var det närmsta jag kunde komma en ungdomsmottagning, och bestämde mig för att prova där. Efter en kvart av irrande runt i vällingby hittade jag på en bakgata "läkarhuset". Jag ställde mig diskret (eller?) och läste på hänvisningarna till olika plan i byggnande, men hittade ingen UM. Efter att ha frågat en seg tant i receptionen fick jag reda på att jag skulle snirkla runt lite till och tillslut, efter ytterligare tio minuter, hittar jag denna jävla mottagning, i ett lägenhetsområde som man ALDRIG skulle ha hittat utan hjälp.
 
Väl uppe ser jag en lägenhetsdörr med en lapp där det står ungdomsmottagning på och jag kliver in. plingplong, som i en butik, låter det när jag går in och de tjejer (har nog aldrig sett en kille på UM) vänder sig om och glor. Jag går ett varv och hittar ingen reception så jag sätter mig i ett hörn inne i väntrummet, som dom har försökt "coola ner" lite med massa kuddar och röd färg och tidningar, och två besvärade tjejer sitter i  varsin soffa.

Efter ett tag frågar jag en av dom, som såg minst besvärad ut, om det fanns nån reception och hon meddelade att hon bara suttit där och så kom det en tant. Fuck that tänkte jag och gick ut. Orka sitta där i ett fult äckligt lite väntrum, med artiklar och tidningar om ungdomar, sex och preventinmedel vart jag än vänder mig, bara för att fråga en fråga. Näpp näpp, så nu ska jag ta och ringa dom.



Update: Jag fick komma på torsdag eller fredag. Tack så mycket, ett jävla strul för några p-piller. Börjar överväga p-stav, så slipper man dessa jävla spring på mottagningar hit och dit.

Dagens kommentar: Jag skulle åka mot hässelby/vällingby-hållet och Anders kommentar är direkt: "har du på dig väst" (skottväst för er som inte hajade det roliga.)
 
Some pics from la weekend kommer när jag har gjort några mattetal och sammanfattat samhällen.

20 jan Söndag

Sov över på kräftisen. Därför dålig update. Kom nyss hem, kom på att jag har en basketlektion att göra, så sitter med den nu. Måste räkna lite matte också. Bilder från helgen kommer imorgon, senast! Ni får ursäkta denna überdåliga uppdatering.

I veckan får ni även kondom-tips!


19 jan Lördag

Gårdagen var supertrevlig. Den startadeskl sju i Tova och Emmas lokal, där det var fördrink, middag och efterrätt. En fin service av föräldrar som kom med maten må jag säga. Sen satt vi och snackade lite, till kl 22:00 då vi gick till Tova och några fler kom dit. Alla var fyllon på hög nivå där alltså, haha, det är ganska kul att se när man själv är helt nykter. Men somsagt, en skittrevlig kväll med wonderful people! (lite bilder kommer senare eller imorn)

Idag regnar det och är skitgrått. Jag blev seriöst lite deppad, för jag och Catzi skulle ju fota idag på Ekerö. Det hade jag sett fram emot men icke. Så nu får vi åka till stan istället och ta lite stadsbilder.

Ikväll ska jag på kräftisen och där är det övernattning så update tomorrow om inte annat..

Dagens tips: till skoldagarna, ställ väckarklockan på andra sidan rummet. När det ringer måste du gå upp för att stänga av den, och då är du automatiskt uppe. Förutom Philip som liknande en apatisk sömngångare går upp och stänger av den och sedan hasar tillbaka till sängen och somnar om, utan att komma ihåg att han vart uppe.


18 jan Fredag

Har just sprungit runt istan ett tag. Hittade ett par skor och två "klänningar" på rea. Fantastic. Och två 18-årspresenter blev shoppade också, tills ikväll då jag ska till Emman och Tovan.

Min katt är just nu överettrig och sitter typ och bajsar på min scanner för att hon inte får mat. Snart kommer hon lägga sig över mitt tangentbord i protest. Samtidigt som min hund sitter och råstirrar på mig och försöker se skitsöt ut för att få äppelskruttet jag har kvar från det äpple jag just åt. Blir väl att ge dom här två mat snarast..

Det jobbigaste att se var när vi gick förbi punktshop och ser fyra fjortisar stå och dra i I <3 NY-tröjorna. SUCK skaffa nåt nytt geeks, och när ni ändå håller på, skaffa helt ny stil också! Why not, ni ser ju ut som stryk!

Catti och jag var inne på Fritidsresors resebyrå och intervjuade en arbetande där om lite olika resemål. Nu känns det som det bli Alanya, Turkiet. Vi ska prata ihop oss lite, och se vilka som ska med, och sen får det nog ta och bokas!


Dagens tips: Dra ur pluppen ur klockan när ni ej använder den, så håller batteriet längre. Självklart kan man tänka, men inte helt när det kommer till kritan, för då tänker man inte på en "sån liten skitsak". Men många bäckar små..

Nu är det dags för att ge den här gravt störda katten mat och pyssla lite med dessa 18-årspresenter och en kalender till min gudfar som vi ska till imorn. På återséende!

17 jan torsdag forts

Ja, dagen har varit supernödvändig. Plus att jag har fått hattankar om Stockholms Lokaltrafik. Jävla nötter, sluta upp med att köra tågen FÖR TIDIGT! Här stressar man ihjäl sig för att hinna, och KOMMER I TID, men ändå så ser man tågjäveln gå alldeles för tidigt. What about it, det är inte okej! FATTA!

Jag träffade Anna och Sophia innan jag skulle gå. Dom var arga på varandra för att någon (som man inte riktigt fick ut) hade börjat slå på den andras bröst och så hade det blivit en liten ond fight så båda hade jätteont i brösten och var lite småsura. Sophia gick och rökte och Anna hittade min mobil som hon genast tog tillfället i akt att bättra på stämingen genom att ta ett fint kort på oss. Mjao!



På vägen hem från skolan såg vi hur det satt en sl-chaufför inne där man kör i mittenvagnen och läste tidiningen. Det såg lite kul ut, ungefär som att det var första vagnen och han satt och läste tidningen samtidigt som han körde. Philip skulle då fota honom med min mobil, men blev upptäckt pga att chauffören vänder sig om och ser honom.

Han sätter sig då lite halvgömd på ett säte intill och försöker fota, med en rädsla i blicken. Han ber mig fota lite uppifrån istället så man ser tidningen, men det blev inte helt bra. Man vågade ju inte gå fram till rutan där han satt för han kanske hade backspeglar eller liknande.

 


Fabian tycker det är skitkul och viktigt att vi får ett bra kort så han går fram och trycker mobilen mot rutan och tar ett väldigt skarpt foto. bra gjort!


 
Han, och vi andra, blir så tillfredsställda med våra insatser att vi låter Fabian spela en låt på min mobil högt i tunnelbanan (ett fenomen som Fabian gör dagligen, utan att riktigt förstå att det sitter folk runtomkring).

Efter fem sekunder kommer Philip på att det sitter faktiskt folk runtomkring och tjatar som en mamma till sitt barn på Fabian att han ska stänga av. "Men man får väl säga till om man tycker det är jobbigt" svarar då Fabian. "Men för fan, någon, säg till honom då, ni hörde ju. Hoppas någon slår till dig samtidigt. Oj Fabian shit det kommer någon, han är skitstor" försöker då Philip, men tyvärr så bräcker det inte musikanten. Sen tar jag mobilen och går av. End of the story!

Jag rekomenderade pojkarna att titta i min blogg för att se bilderna sen, och Fabian tyckte han kände igen glittramer.blogg.se. Ja för det är min blogg svarade jag då. Han undrade då om man fick läsa om vad jag och min pojkvän gör i sängen. Ja, vill man det så får man väl såklart det också. Men vi får nog se lite, får vänja mig vid tanken först (vilket kan ta ett tag). Men självklart kan jag rapportera om det händer något kul!

Jag fick även lite påhopp för att jag var för hurtig (gissa av vem! Max såklart.) så jag funderar på att blir ännu mer hurtig och skriva ännu mer om det. Ska se hur ettrig jag orkar vara.. Mot Leo och havregrynsgrötens land!

(det är dagsfärska bilder i denna blogg, så ta till vara på dagen!)


 Update: Nu har jag tränat och det va superskönt! hon är så jävla fit for fight hon som leder så man blir taggad och samtidigt förundrad hur hon kan hålla sig så. Men det va nice, skitbra musik! Jag blir alltid lika taggad då.. Träffade Alex i min klass, sophie i paralellklassen och sen kom till och med ANNA! wihi. så vi hade trevligt!

17 jan Torsdag

Två och en halvtimmes hål i skolan, så åkte hem. Det är jättefint väder, funderar på att gå ut, men kommer nog inte hända. Ska försöka läsa lite och så nu, när jag har lite tid. Jag förstår inte vart kvällarna tar vägen..

Idag ska Leo hämtas, sen ska jag nog sticka och träna halv sex, om jag hinner. Har dock ont i min söta handled pga överansträning/mén från när jag bröt den så är lite svårt med armhävningar men det ordnar sig.

Igår hörde jag en äcklig sak: Man kan ha sex med en tampong inne. USCH usch usch. det lät very nasty. Så det tycker jag inte vi provar! INTE TIPS!

Igår förlorade även vår klass i dragkamp på "onsdagsrasten". Vi förlorade mot matte/data-klassen (alltså enbart killar) som var superseriösa och tagit av sig skor och strumpor ( i ljushallen. lite smutsigt) och hade en kamp-låt som var koomigen-koomigen-koomigen som en snubbe i skittajta byxor stod och skrek så alla skulle dra i takt.

Helgen kommer se ut som följande:
*Fredag: Slutar tidigt, stan med Catti (snacka lite om vår resa och jag ska shoppa lite presenter till kvällen), på kvällen ska jag till Emma och Tova som fyller 18 jordsnurrar!
*Lördag: Fota natur med Catten, Anton (tror ni jag får med oliver?) och min hund någonstans på Ekerö/Judarn, växla pengar med mamma till London, iväg på kvällen på kräftskiva (hemmafångade kräfton bland annat) och lilljulafton, ev sova där.
*Söndag: Inte planerad..


image253
Två trötta pojkar (anders och fabian) på samhälllektionen igår.


Nu ska jag gå och läsa lite i min bok, uppdatera min ipod (som typ inte går) och göra en tallrik havregrynsgröt till lunch! Mycket nyttigt, som alltid känns bra.

16 jan Onsdag

Har just kommit hem från träningen. Catti och jag var extremt otaggade, och fick springa sista biten till lokalen och sen slänga oss in på ett redan påbörjat pass. Men väl där så gick det som en dans. När passet var slut träffade vi Marie och Lovisa och sen kom jag på att jag hade tappat mina vantar. Jag blev lite ledsen och sprang runt och letade lite, tillslut var vi tvungna att gå. Jag frågade då mig själv om det inte fanns någon borttappad-låda någonstans och som ett mirakel står den framför mig. Jag sticker ner huvudet i dess äckliga stank av gamla kvarglömda träningskläder och till min stora förtjusning ser jag mina kära vantar ligga där!

På gympan i skolan idag hade vi brottning. Det var kind of fun. Vi fick pröva några onödiga "övningar" (tex rycka loss sina händer när någon annan höll i) och sen satt hälften av klassen på bänken och pratade i mobil/filmade dom som brottades på en stor matta mitt i salen. Fribrottning var det, så det gick lite vilt till, och för många kändes det inte helt som en naturlig grej att sticka in huvudet mellan benen på någon annan kille etc.

    

En annan rolig grej jag såg imorse var på löpsedlarna för Se&hör och Häntextra. På Se&hörs löpsedel var det en bild på bonden fredrik i bonde söker fru och den av de tjejer som han valde, det stod sedan under "fredrik fick äntligen sin sofia".
   På Häntextras löpsedel var det en bild på bonden fredrik och den andra tjejen som alla tyckte han skulle ha valt, och under stod det "nu har dom äntligen hittat varandra, fredrik valde helt rätt".
   Eh ja, man ser ju där ett väldigt bra exempel på hur sanna skvallertidningar är. De skriver om samma kille, men att han just har blivit ihop med två helt olika tjejer, samtidigt. Bra där!

Här är Catti på engelskalektionen igår, när hon varit en naughty girl förra lektionen. Sen är det en bild på mitt fina skåp där det står Hej Mickan <3:
  

Fick min nya ToppHälsa-tidning idag. Ska läsa lite i den, duscha och sen sticka till Oliver och se lite film. Puss på er!

Min bror hade namnsdag

Igår hade min bror namnsdag, Felix. I våran familjekalender som hela familjen duktigt och pliktskyldigt, så ingen jävel kan komma och skylla på att den inte visste om för då får man "men det har stått skitlänge i almanackan i köket" till svar, skriver upp allt dom ska göra (i alla fall Felix hockeyträning, när pappa är bortrest och vilka jobbtider mamma har. Min spalt är ofta tom/ har övertagits av Felix som har så många träningar. Jag framstår som en rätt misslyckad nolifer i den där kalendern).

Där hade han i alla fall, över allas spalter, ringat in sitt namn som stod som namnsdag på det datumet, ritat en pil och skrivit med skitstora bokstäver över alla andras aktiviteter den dagen: AHA BITCHES!!

Ja, sån är min bror. Och pga det sprang pappa (hela familjen  hade såklart glömt bort hans namnsdag. Ärligt, vem fan kommer ihåg en namnsdag om man inte har larm på mobilen sen urminnes tider tillbaka?!) och köpte massa trisslotter och la i ett kuvert och låtsades att vi veta om det hela tiden, och förberett det där länge. Han misstänkte säkert INGENTING (trisslotter är största nödlösningen/jag-vet-inte-vad-jag-ska-köpa-och-du-önskar-dig-ingenting-eller-så-är-sakerna-du-önskar-dig-alldeles-för-dyra!)

image244
En lagom retarded bild med en tant i bakgrunden. GRATTIS I EFTERSKOTT BITCH-BROTHA!

15 jan Tisdag

Sov järnet inatt. Problemet är dock att jag var skittrött de sista lektionerna i skolan ändå. Kanske borde börja ha med mig russin eller liknande?

Ligger lite mitt emellan att äta GI eller inte. Min pojkvän gör det just nu, och är verkligen jätteduktigt. Jag skulle också vilja prova att köra lite GI (inte kolhydrater såsom ris, pasta, potatis, bröd osv). Men det är väldigt svårt när man är tre till i familjen varav en nästan elitidrottande tonåring, alltså trycker i sig sjukt mycket kolhydrater. 

Kanske kan man göra ett litet mellanting. Att MINSKA på kolhydraterna, och äta NYTTIGT GROVT (som jag visserligen redan gör) bröd. Det skulle kunna vara ett alternativ. Bara för att äta nyttigare. Huvudsaken är ju att man får i sig näring som man klarar sig på, sen kan man ju äta lite vad man vill.

Mitt största problem är ändå småätande. Eller suget efter någonting hela tiden. Man får börja ha solroskärnor och liknande hemma, som man kan springa runt och gnaga på. Mycket givande!

Dagens tips: För er som är superkåta och inte vet vad ni ska göra av det, bli medlemmar på
http://sexnovell.se. Där kan ni läsa om allt ni vill, om fantasin tagit slut. Jag fick själv tipset i somras, jag har ju dock pojkvän, men har man inte det och känner för det så kan man alltid gå in och porra sig lite där.. Eller är det tabu?

Britney special

Har just sett ett program om Britney Spears. Jag sappade lite med fastnade vid detta, på MTV. Jag har inte gillat henne på sistonde, men hon är verkligen pressad från start. 

Hennes mamma började dra med henne på allt Britney möjligen skulle kunna bli känd på redan som nioåring. Sen har det bara fortsatt. Låten Hit me baby one more time blev störta sexvideon (Det var Britney som ville ha skoluniform, alla har bara stöttat henne i det, säger mamma Lynne oskyldigt som helt klart insett att Britney kommer bli gubbars nya sexobjekt) och sen har det bara rullat på.

Hon har varit synlig överallt, och talat mycket om hur hon skulle spara sin oskuld tills hon gifte sig osv. All denna oskyldighet, press från mamma, från medier, från manager, från fans, fick tillslut en motsatt effekt. Hon sågs röka och dricka trots allt prat om oskuldsfullhet. Hennes föräldrar skiljer sig och Justin Timberlake dumpar henne (han uttalar sig även i en intervju helt ironiskt att dom inte haft sex allt, eftersom dom ej var gifta).
   Man kan ju förstå att hon ville bryta sig loss lite från all management från sin mamma och managern, att leva upp till en bild redan innan man är myndig att ta hand om sig själv. Den pressen skulle nog få de flesta att revolutionera, även om Britney tog ut sin förlorade tonårsrevolt några år senare, när pressen blev för hård.

Giftermål med Kevin Federline, sonen Sean och sedan har allt gått som det gått. Man undrar ju när hon var som mest känd, 1999 då hon var som störst inom musikbranschen eller år 2007 då alla skandaler kom?!

Andra frågan blir helt klart; vem var det som ville bli känd egentligen, Britney eller mamma Lynne?


lite extra

FFRI (fina flickor röker inte). Vet ni varför? FÖR ATT NI INTE KAN FÅ TAG PÅ CIGG ERA LOSERS! ni ser för små ut..

Det sa flickan som blödde näsblod: Är det inte det ena så är det det andra..


Emma watson aka Harrypotter-Hermione, du ska inte dricka. Så gör inte Hermione. Ovant!

14 jan måndag forts

Oj vilket dåligt pass jag var på. Lokalerna på Sveavägen SÖG en stor hårig banan, den "stora" hallen var som lilla hallen på Kungsholmen. Nåväl, Catti och jag gick in mycket taggade. Sen såg vi ledaren. En tjock, ful, överglad medelålders kvinna som hade skitdålig musik under hela passet (förutom Smash Mouth i slutet) och som orkade göra ungefär två armhävningar, sen låg hon och låtsasgjorde resten.
   Kan man bli mer otaggad?! Inte att rekomendera. Jag lär inte gå tillbaka till Sveavägen igen..



På t-banan hem kom Catti och jag fram till att det blir Bulgarien (INTE sunny beach fär dom som trodde det) eller Kroatien i sommar. Fortsättning följer..

Har en blogg-funktion i min mobil men jag vet inte riktigt vart bilden skickas om jag trycker på "skicka till blogg", så jag vågar inte. Men någon dag ska jag prova, och så får vi se vart den bilden hamnar. Ska nog inte dra igång med en nakenbild direkt, OM bilden kommer fel och hamnar någon annan stans än på min blogg.

Gårdagens (dagens) kommentar: Oliver och jag sitter och kolla film. I pausen på TV4 är det alltid massa gymnaster som är i ett vardagsrum och någon frågar "vill du ha något från köket" och så skjuter dom genom hans kopp osv. Dom går i alla fall runt i brygga, spagat, splitt, rullar ner för gardinerna och viker sig tredubbla åt alla håll. Olivers kommentar på det hela var då: Jag önskar du var sådär vig.. Ehh, hur tänkte han nu?
  1. Jag är gammal basketspelare, smidighet och basket finns inget likamedtecken emellan.
  2. Jag vill inte ens veta varför han ville att jag skulle va så vig..

Ikväll ska jag göra det jag vill. Alltså planera träning för min hund (jag har blivit skittaggad på det, men det är inget jag ska ta upp plats i denna blogg att skriva om, det får bli på andra forum) och läsa mina två böcker..


14 jan måndag

Försök att slå det här: Igår CYKLADE jag och Oliver till CityGross påväg till Solna. Jag handlade kvällens ingridienser till middagen jag skulle laga + lite saker till min hund + naturgodis (det nyttiga alternativet till en gottegris). Vi CYKLADE sen hem till mig. Jag drog igång med maten; bulgursallad med köttgrillspett och sås. Alla tyckte det va supergott. Tittade lite på Sport Disasters, gjorde sen en efterrätt; Ananasbitar med vaniljkessela och blåbär mixade som sås. Alltså en ytterst nyttig middag. Sen var det en film med John Travolta och Vince Vaughn. Efter det var jag trött, men då var det fotboll. Sverige- Costa Rica. Kollade första halvlek sen däckade jag i sängen.

Har varit dålig på att uppdatera. Not good. Har börjat klura lite på en annan grej istället för dagens tips. För det är himla svårt att klämma ur sig ett bra, genomtänkt tips varje dag. Nog för att jag är kreativ, men det är klurigt.

På IKEA köpte jag en kudde och ljus (för dom som är intresserade).

MatteC drar igång idag. Spännande spännande. Börjar 12.50 så ska ut med hunden och lite så nu. Sen ska jag träna efter skolan.

Dagens jobbiga: Att p-piller håller på att ta slut och man måste pallra sig iväg till en jävla ungdomsmottagning som har FLYTTAT så man inte vet vart den ligger. Plus att det är superjobbigt att få tid om man inte går på den "öppna tiden" som man inte orkar. JOBBIGT!

Now I gotta go och göra lite nytta. Duscha, ut med hunden, klä på mig, ladda min ipod, sticka till skooolan! Mer update ikväll..

12 jan lördag

nu ska jag till ikea. jag är dålig på att uppdatera på helger. kommer sen.

11 jan Fredag

Nu är jag hemma en stund. Har varit i skolan tre lektioner, varav en av lektionerna var prov. Sen åkte jag, anders, adam och catti till stan och gjorde ungefär ingenting. Jo, jag fotade med min mobil för typ första gången. Vi åkte sen hem till catti eftersom jag glömt massa grejer där från nyår, tittade lite på tv och sen gick vi alla hem.

Nu sitter jag här och har just lyckats uppdatera min mobil med musik! Jag är jättehappy för det! Ska på resturang med min farmor (kusinerna och lite så ska också vara med) men det blir eventuellt utan farmor. Men ändå..

Ska ta och kila ut med hunden nu, innan vi ska dra.

Dagens tips: Om du har en Sony Ericsson-mobil kan du, istället för att hålla på och installera disc2phone-program, bara dra de låtar du vill ha till flyttbar disk (din mobilenhet) som ligger på Den här datorn, så hamnar dom där direkt. Supersmart, fick det tipset själv idag.

image243
Ett av mina snygga mobilfoton..

10 jan Torsdag

Min mobil funkar äntligen! Idag har förövrigt vart en vanlig dag. Trodde jag tappat bort min mobil och min halsduk. Men jag sprang runt ett tag och insåg att mobilen skulle inte ligga i jackan, utan i min väska, och halsduken låg på golvet i omklädningsrummet. Pjuu!

Nu ska jag iväg och träna, lite regnigt men det blir nog kul (jag märkte dock just att jag tryckt i mig en bit ungspannakak som inte la sig som bomull i magen kan jag säga. Huh, får se hur den här träningen kommer kännas..).

Innan jag drar undrar jag vad det är med lärare som pratar när man ska läsa någonting. Dom lägger en text på overheaden eller delar ut ett papper, och säger att man ska läsa igenom det. Sen börjar dom babbla på MEDAN man läser. Hur ska vi elever kunna lyssna på läraren och läsa samtidigt?? Det undrar jag.. Lärare i Blackan har en tendens att alltid göra så. Stop it!

Dagens tips: Sätt upp ett mål för Hälsan, ett mål för Relationer och ett mål för Studier/arbete. Bestäm vad målet ska innefatta inom dessa områden, hur länge/tills när det ska gälla och lite konkret hur ni ska kunna hålla det. Hälsa innefattar allt från bra mat, träning till att stressa mindre. Relation kan vara din pojk/flikvän, kompisar, familj etc och Studier/arbete säger sig självt.
   Detta är en enkel, bra grej med tre mål som får ens liv att förhoppningsvis gå lite åt det håll man vill. Börja inte för hårt, utan ta ett nåbart mål. Jag tex. tog, inom området Hälsa, att träna 2 ggr i veckan och inte småäta så mycket. Målet ska gälla fram till sommaren -08, då får man se hur det har gått. Pröva, det är värt ett försök. Ni styr ert liv!

9 jan Onsdag forts

Salem Al Fakir ägde väl Grammisgalan sådär lagom ödemjukt som en årets-bästa ska göra. Även Kent och Lars Winnerbäck glittrade till lite, dock påminde oss bandmedlemarna i Kent att dom var glada för priset men att dom som vanligt inte ler, och det gjorde dom inte heller! Duktigt!

Salem Al Fakir som fick spela slutlåten på Grammisgalan och ställde bokstavligen hela globen upp. Bra jobbat!

Nu ska jag ta mig till sängen och läsa, har två böcker som jag läser lite paralellt, så det går som det går. Jag vill läsa båda lika mycket, så istället för att vänta med den ena så läser jag dom varannan gång. Supersmart, om man är bra på att hålla i sär dom och det är bra böcker som man lätt kommer in i igen.

Har ju haft ett jäkla krångel med Comviq, som tog en vecka på sig att svara på ett "mail" (man chattade tydligen med någon support, problemet var ju bara att man fyllde i ett formulär som mailades till dom, och "chattsvaret" tog en vecka att få. bra chatt!) och sedan ytterligare en vecka att få sim-kortet.
    När jag väl får det måste jag ringa och aktivera det. Jag ringer, men mobilen står på pappa så han måste ringa. Han va självklart bortrest, men ringde nu ikväll från flygplatsen när hans plan var försenat (han var väldigt glad att få något att göra) och dom sa då att mitt nya sim-kort aktiveras om ca tio minuter. 
   Dom stänger av mitt gamla sim-kort och två timmar senare funkar fortfarande inte det nya. Jag sitter alltså med två mobiler varav båda har sim-kort, men inget är aktiverat.
   Jag blir så förbannad så jag ringer till nån brud i kundtjänsten och hon meddelar då att jag måste fått fel tidhänvisning, det aktiveras klockan tolv i natt.
   Happ, då vet man det. Bara att sova och vänta på att få en fungerande mobil i morgon bitti.. God natt!

hästnörd ftw

15 anledningar till att dejta en hästnörd

1) Vi har fyra hastigheter och kan många olika positioner
2) Vi gillar det the dirty way
3) Vi älskar samarbetet
4) Vi gör alltid vårt bästa, och lite till
5) Vi älskar att ha kontrollen
6) Vi kan rida i timmar
7) Vi anpassar oss efter storleken
8) Vi kommer av och på - lätt
9) Vi har rätt ben och ryggmuskler
10) Vi gillar att använda piskor
11) Särade ben är den naturliga positionen
12) Vi bryr oss inte om vi blir kastade vilt omkring
13) Vi som är rutinerade kan göra det 3 dagar i sträck
14) Vi använder ett läderplagg varje ridpass
15) Om vi ramlar av hoppar vi upp igen och kör på, hårdare än någonsin.

9 jan Onsdag

Hinderbana på gympan var urjobbig, så nu har man verkligen gjort något idag! Cattis kommentar på det hela (som hon upprepade till alla typ fyra gånger) när vi skulle ligga och slappna av efter vi sprungit den typ en halvtimme var:
"Fy fan va kul det här va!"
  
Ja själv ger jag ingen kommentar till den kommentar, mer än att den va rätt kul när alla låg och höll på att dö och döda vår gympalärare för alla va så trötta. Men jo, det va nice efteråt!

Jag vill meddela att jag har haft en nyttighetsdag idag. Ätit havregrynsgröt (jag som hatar det) till  lunch, och till mellis, innan jag stack ut och tränade med Malin, åt jag en smörgås med avokado och prickig korv.



Idag (eller va det igår) fick vi reda på att vi skulle göra planscher som något skolarbete i nåt ämne. ORKA PLANSCHER! seriöst, har ni någonsin sett en snygg plansch. Typ inte alltså, det är en dagisgrej som inte kan bli varken snyggt eller bra, och framför allt, ingen läser skiten heller! Man läser ju hellre i ett häfte..

Sen har jag en fråga: Hur använder man tandtråd på de tänder som sitter längre in i munnen? Min tandläkare sa att jag skulle kunna använda tandtråd längre in i munnen. Jättebra tänkte jag och köpte 100pack med tandtråd. Problemet är att jag kommer ju inte åt, man får ju inte in tandtråden mellan tänderna där. Jag vet i och för sig inte hur man ska göra över huvudtaget med tandtråd. Ska man bara trycka den in mellan tänderna och sen dra ut den igen, eller ska man dra den fram och tillbaka där? Hur långt in ska man trycka den? Många frågor, få svar.. Ett mysterium!

Dagens tips: Går i temat nyttighet. Om ni vill kunna äta havregrynsgröt UTAN sylt (som jag inte har förstått att man kan) så ska ni lägga i torkade persikor, russin, lite honung, solroskärnor, pumpafrön och krossade linfrön. Värm det i micron och tada, en gröt som går att äta med mjölk utan sylt! Om man ändå tycker det blir för äckligt kan man riva äpple eller ha en skuren apelsin på.

9 jan Onsdag

Slank hem runt halv nio, har ätit en frukost som mättade rejält och sitter nu här för lite bloggning innan jag ska köra igång med lite naturkunskap, och sedan gå en promenad med hunden.

Idag har vi somsagt endast två lektioner, sen ska jag hem och träffa Mallan med lite vovvar. Long time no see..

Planerar även att se Grammisgalan ikväll, och gå och lägga mig tidigt. Var väldigt trött i morse.

Idag har jag läst mycket intressant i tidningen:

* 70-80% av de som döms till ungdomsvård återfaller i brott inom tre år. Det känns därför väldigt lovande för de här tre dömda från Riccardo-rättegången.
*Jag (och många med mig) har funderat mycket på vart biofilmen Arn är inspelad någonstans. I dag i tidningen stod det att den är inspelad i bland annat Västergötland och Skottland, som väntar sig en turistinvasion (öh?!).
*Basshunters Boten Anna har kommit till England. Låten (på engelska Now you're gone) har klättrat från 170:onde till 14:de plats på brittiska topplistan. (Hur är detta möjligt, den var populär i Sverige sommaren 2006.) Fortsätter han såhär beräknas han vara en av få svenskar som når toppen av Englands topplista.

Dagens tips får ni ta del av senare..


Our one and only Basshunter (everybody else had had more sex than me, uu-u-uh)


8 jan Tisdag

Fan jag glömde göra Leo-experimentet. Får ta det nästa gång. Idag har vart en regning dag. Leo tvingade mig till stallet så han fick klappa lite hästar, men när han väl har en riktigt snäll stor häst framför sig som en tjej i stallet till och med vänder i spiltan för att han ska få klappa, nej då blir han rädd. Och sen klagar han på att det är tråkigt att titta när dom rider! SUCK!

Nu ska jag sticka till Oliver, mer update imorgon, då jag börjar väldigt sent.. Mitt nya "dagens tips" börjar idag, går ut lite lätt med en självkontrollövning. Pröva, de funkar för det flesta, med rätt inställning kommer man långt!

Dagens tips: Det du föreställer dig och tänker kommer att hända/att du känner kommer att bli så i verkligheten också! Tänker du på någonting, till exempel att du ska orka dig igenom hela träningspasset idag, då ställer hjärnan in sig på att du har krafter och kommer att klara det eftersom du "lurar" den när du tänker det!

en ny sak

Jag kom på en sak att börja med; Dagens tips! Varje dag ska ska jag ha ett tips att komma med, de kan variera, alltså kan de handla om vad som helst. Ska prova detta en vecka och se om det funkar något vidare..

Nu får jag sluta uppdatera min blogg, jag har ju trots allt ett liv. Dock gör jag det här för att jag "ska uppehålla mig med något viktigt så jag inte kan plugga".. Höhö cya

7 jan Måndag forts

Imorn ska jag göra ett experiment med Leo. Jag ska krama och pussa på honom och se vad han gör.. mohah han kommer gråta och vilja döda mig! Men det är inte helt säkert, to be continued..

Jag med min fina inställning till livet kom nu fram till att va fan, gymnasiebetygen spelar ju stenhård roll för arbetslivet sen. Eller gör dom det? Vissa går ju på sin personlighet och får skitbra jobb..  Hmm, måste tänka igen vad jag vill göra efter gymnasiet tror jag. Fast man ska ju ändå inte tänka för långt fram, då stressar man bara upp sig. Hmm, det här blev lite klurigt. Well well får titta runt lite (kommer nog dock inte bli klokare på det).

Borde ha någon inriktning på den här bloggen egentligen. Tittade runt och det fanns bloggar om mode (urk), sex (yä), citat (kul?), klimathotet. You name it, i princip allt. Måste fundera ut vad jag ska ha för inriktning. Känner mig lite bortkommen. Meen, får klura lite och återkomma med det. Ska nog plugga lite lite till nu, sen blir det läsa bok!

Medelålders alkis går förbi ett gäng.
Alkisen: Tjena!
Kille 22: Tja...
Alkisen: Håll käften!


jag ska plugga nu..

Okej, nu sitter jag här. IGEN! vad är mitt problem? Tyvärr så vet jag vart problemet ligger.. Det är att jag inte orkar ta mig samman och plugga. Eller jag gör det, för jag har planerat det, jag ska bara komma igång, och DET kan ta ett tag. Men ska snart få lite mat i magen, sen blir det naturkunskap för hela slanten..

Jag tänkte försöka fundera ut något intressant om mitt liv som gått och skriva det här (om jag får lust). Kanske när jag var som fullast, vilket ställe som var det knäppaste att ha sex på, när jag har varit som mest förbannad, eller bara vilka som är mina hemligaste saker (åh nu sätter jag 100 spänn på att 95% av er tänkte på en dildo).

Hmm, jag får ta och fundera vilka confessions jag ska göra här i min filuriga blogg.. Önskemål kan mottagas. Ska även, på något sätt, försöka designa bloggen lite personligare. Hur det nu ska gå till. Man ska fixa med nån stilmall som dom hela tiden varnar för att gör man fel så kommer inget bli som förut. Huh, vem vågar sitta och mixtra med det där då..

Nog fantiserat hörni, go back to study ffs!

7 jan Måndag

Vi fick sluta mycket tidigare från sista lektionen, så jag hann hem en stund innan träningen kl tre. Har fått tillbaka hur mycket prov och skit som helst idag känns det som, både kul och nedstämmande, MEN eftersom jag nu har bestämt mig för att inte älta saker som ändå inte går att ändra på så skiter jag i att vissa saker gick pissdåligt!
   Det är inte jag som är fel, jag har bara gjort ett fel. och vad ska jag göra, allt är inte på blodigt allvar! (mmm jag älskar min nya livsstil! om man nu kan kalla det det, ett nytt tankesätt i alla fall)

Missade Victorias secretshow igår. Eller snarare struntade i den, jag orkar inte se på saker som jag ändå aldrig skulle ha råd att köpa (går de där underkläderna dom har på sig på showen ens att köpa?) och skulle jag ha råd skulle det nog ändå va lite svåra att ha på sig eftersom majoriteten av kläderna har stora vingar eller liknande på ryggen. Så jag sket i det..



Fick reda på att min vecka kommer vara superskön, sluta tidigare och börja senare. Ska dra igång med Leo imorn (Åh vad jag har längtat.. eller? nja, men jag har längtat efter att tjäna pengar. Så jag får se det så att jag får mycket pengar för att sitta med en liten unge fyra timmar i veckan. Inte helt fel när man tänker så!)

Well well, nu ska jag iväg och träna och när jag kommer hem blir det plugg! Har misslyckats med det på lovet så, får ta igen lite nu. Kommer säkert en uppdatering senare ikväll..

6 jan söndag

Haha jag var bara tvungen att skriva ett sånt typiskt "hata-fjortisar-inlägg". Det är så jäkla klassiskt att jag var tvungen, somsagt, efter en lång dag på stan.

Har även kommit fram till att min katt är lite översexuell. Vareviga år har hon perioder då hon väljer att ränna omkring utomhus istället för sin mat. Vareviga år ligger det stora, äckliga, ruggiga hankatter utanför vårt hus och mjaoar sådär parningsmjaondet, typ "komutochhalitesexmedmig". Usch, det är obehaglit.
   Det är som vems mormor som helst skulle springa runt och knulla hit och dit (ja min katt är så gammal. hon ä typ 15 år i kattår, fatt då hur många människorår det är. Det vågar jag inte ens räkna). Motbjudande!
   Plus att vi måste stå ut med denna klimakteriekatt (jag tror hon har hamnat i nån slags gammal-katt-kris, där hon likt fjortisar måste ut och hävda sig och ha sex med allt hon ser, bara för att hon kan. Hon drar en hundar-slickar-sig-på-pungen-bara-för-att-dom-kan!) Jaja, knäppt är det. Och jobbigt. Hon väcker en varje natt, bara för att vara jobbig. Som en jäkla kattunge. What about it?



Well, idag va mamma och jag i stan. Jag köpte lite småsaker, mamma med. Sen åt vi yoghurtglass i gallerian. Yummie! på hemvägen va man sådär lagom stan-trött, ja då lyckas man hamna bredvid värdlens ettrigaste unge som pratade heela tiden (överskottenergi, lägg den på något annat) och hennes fjortis-syrra som endast satt och sminkade sig hela vägen på tolvan. När lillasyrran sen började filma henne i brist på annat att lägga sin energi på så sa storasyrran: "men nu ser det ut som jag typ är värsta sminktjejen på den där filmen bah aaa".. Eh ja, du är det! Hur tänkte hon där?

Haha vad har jag emot fjortisar idag.. Det har bara blivit för mycket. usch, söndagar i stan ska man föröska undvika. Plus att det är ett kul ämne att skriva om, lite lättretligt sådär!

tack och hej, imorn börjar skolan. Och det är väl inget speciellt med det egentlige. vad hetsar folk upp sig för? förutom massa plugg då, som jag har missat lite på lovet. suck, men orka göra sånt på lovet. Svar: NEJ!

Fjortisen, klassiskt?!

Du känner stämningen redan på tunnelbanan när du åkt förbi Rådmansgatan, det är du och fjortisarna. Hötorget nästa, alla går av. Sitter du mot förmodan kvar är det du och Emosarna som drar mot ett riktigt häng på Plattan, T-centralen.

Ja, då menar jag häng. Herregud, har fjortisarna ingen annan stans att vara? Plattan är faktiskt EMO-reserverad, men det skiter dom i. Dom står i ring, ja ni hörde mig, i RING, och killarna drar balla historier och ska hävda sig till tusen med sina 96-byxor instoppade med en toffs i skorna. Tjejerna har just köpt ny blondering på Åhléns och står som tomma flaskor och ser på och garvar så fort någon öppnar munnen, egentligen fattar dom väl ingenting.

Problemet är inte bara att dom är fula, står i ring och inte förstår sitt eget bästa (man visar sig inte som dom gör), så pratar dom ju så jäkla högt. Det är ingen som vill höra erat jävla snack, FATTA!

Jag är ser faktiskt hellre på EMOs, dom är i alla fall tysta och lite färgglada att se på. Fjortisar är bara folk som inte riktigt har hittat sig sjäva helt (det är mycket möjligt att emosarna inte heller har det, eller snarare det är troligt), men det kommer hörni, håll ut! Ni kommer inom en snar framtid inse att man inte kan gå klädda och sminkade som ni på allmän mark. Puss på er..


Okända fjortisar. (nej jag är inte avundsjuk!) Vad vill man med såna här bilder som läggs upp på Snyggast.se? Jo hävda sig, få hör att man är snygg. Knulla kanske? Skaffa pojkvän? Fan vet jag, men nåt skumt är det. 
Alla är fina som dom är (är jag något gammalmodig eller?! men det är faktiskt så), man ska inte behöva visa brösten i världens fetaste push-up bh för att känna sig värd nånting, för att känna sig snygg! Kom ihåg, man kan leva bra ändå! Men vad vet jag, kanske ger det en kick att lägga upp sig själv såhär och få kommentarer, eller bli röstad på eller vad det nu kan tänkas va..
Kanske ska man prova? Nej, jag känner mig lite för gammal för det, och som tur var hade denna fjortis-kultur inte helt nåt oss i Abrahamsbergsskolan när vi var i den åldern som dagens fjortisar är i idag, så vi kan skatta oss lyckliga, I promise! Men kanske skulle lärarna och föräldrarna idag, som så himla gärna vill sätta sig in i sina ungdomars värld på interntet, pröva det här. Det finns ju kurser och skit för föräldrar och lärare som vill prova på spelet World of Warcraft för att förstå vad som fångar deras ungdomars intresse så mycket. Så ja alla föräldrar där ute, varför inte prova på det här. Skaffa er en jäkla push-up, brunkräm och en blondering, sen är det bara att börja fota (TIPS! Ta gärna fotona i webcamen)


Inget personligt mot dom som mot förmodan skulle ta åt sig, jag ville bara yttre mig lite, efter en lång dag på stan idag, med enbart fjortisar i ring på plattan kvar på näthinnan..

Peace and love and let us all be happy!

4 jan fredag forts

Anna- klart vi ska umgås när skolan drar igång och man kommer in i vanliga gängor igen, loven blir ofta sega och slöa, som man dock är värd ibland.
Catti- skaffa en katt-gul lins på ditt högra öga, så kommer alla tycka du är skitcool, kanske nya trendsettern?!

Felix och jag var ute två timmar vid lunchtid med our dog. Det var jättejätteskönt och kul att gå med sin bror ibland också. Hunden åt lite kottar och vi satt på en bänk och kollade på folk som gick förbi, kastade snöbollar och det slutade med att hunden hade knagt sönder allt som kommit i hennes väg (ekorre-betéende?) så Felix drog en kotte i ryggen på henne och meddelade att det var dags att röra på sig. Så det gjorde vi, hela vägen runt Judarnskogen i skolsken.

Såg på Zoolander idag på TV. En skitskön film som alla borde se, en klassiker nästan..


Nu ska jag gå och köpa en ton godis och bara titta på film hela natten med Oliver. Hoppas jag inte somnar direkt bara, är lite sugen på en skräckis. Vi får väl se. Helgen kommer nog bli leka slö, det är ju skola på måndag så man måste slöa ner sig så mycket man kan så man verkligen får krafter igen.

Jag saknar dig Anna Tiselius knäppo, kom att tänka på när du hade din "måste-köpa-nya-porriga-trosor-för-jag-har-ju-bara-mamelucker-period". Det var gulligt, och nu har du ju verkligen skaffat superporriga trosor (I can recomend all you people out there.. ;p) och hon har även ett snoppcoolt nattlinne, lila LEOPARDgenomskinligt mönstrat.. mjaaoo säger jag bara!

image242

4 jan fredag

Min stora passion här i livet är bland annat( ja man har väl endel) böcker. Jag älskar att köpa böcker.. Dock har jag nu kommit fram till att det är bättre att köpa lite mer faktamässiga böcker, för dom kan man ha och läsa flera gånger och titta i och så. vanliga romaner läser man en gång och sen vet man vad som händer i dom (klart det finns vissa man kan läsa igen, men det är inte alltför vanligt)

Idag skulle jag gått på gympa, men självklart vaknar jag upp och känner "jag orkar inte åka till stan för att träna, jag har faktisk jullov" (som att det är en bra ursäkt:P) så nu har jag tvingat min bror att vara hemma med mig så vi ska gå en långpromenad i det fina (hoppas det håller i sig mer än en timme) vädret och bygga lite snögrottor på tomten kanske. Vem vet..

Jag har kommit fram till att jag har ändrat mitt blogg-skrivande lite under årets gång. I början skrev jag mest som krönikor, kommenterade saker och störde mig på saker. Nu skriver jag mest om vad jag gör i mit liv. Hmm, undrar vad NI SOM LÄSER vill läsa egentligen (jag ser att folk läser på min statistik, men ingen jävel orkar kommentera,  förutom catti som har gjort ett bra jobb på sistonde;P därför vet jag inte vad ni vill läsa..) !

well well, fick i alla fall mina beställda böcker idag. Dom kom direkt hem i brevlådan, så jag slapp gå och hämta dom på posten. Skönt skönt. Nu är det bara SIM-kortet som fattas, och resekataloger för sommaren 2008. Ja alltid har man något att se fram emot med postnissen på sin cykel!
   "vad har han för spännande i sin cykelbag den här gången" brukar jag stå och tänka i fönstret när han kommer. Höhö, ja nästan. Det är inte så att jag står och väntar på posten i fönstret, men idag råkade jag faktiskt titta ut och så hör jag duns i vår brevlåda och ser en postcykel i racerfart som inte ens har stannat upp när hon la i paketet.       
    DET är skillat. Ett tungt bokpaket och man stannar inte ens cykeln, rutinerat rutinerat. Där har ni nya postnissar ett mål.. (man borde bli brevbärare ett tag i sitt liv, fatta den konditionen man får. Att träna och tjäna pengar på samma gång, det är inte helt fel. Dock är jag så jäkla slö så jag vetisjutton om jag skulle klara det. Vi får väl se.. )



ja nu har jag snackat en jäkla massa skit (funderar på att bli lite seriösare skribent, typ skriva ordentligt och snyggt och så. Men jag vet inte, får känna efter. kanske lite mer krönikor ibland..), så ska ge mig ut nu innan solen går i moln! cya 

3 jan torsdag

jaha, då var Arn avklarad. Den var helt okej. Jag är dock mycket dålig på att avgöra hur pass "värd" filmen var att se, men ja, den var helt okej (alla andra älskar den så lyssna på dom som kan!) dock supermånga kändisar med. Kul!

Det var en kall dag det här, blåsigt som sjutton. (för er som inte vart ute)

Har även börjat försöka gå tillbaka till mina lite rock-rötter. Lyssnade på Bandit på radio ett bra tag för några år sedan, men sen blev det, som på alla radiostationer, lite för mycket samma så jag övergick till NRJ och det för att lyssna in mig på allt jag hade missat i den världen (dte är ju trots allt den musiken som mest spelas överallt). Nu ska jag i alla fall gå tillbaka till Bandit och lyssna lite och se hur det känns, så jag får en ännu bredare musiksmak igen :P
 
Imorn ska jag försöka träna klockan 12, vi får se om jag orkar upp, men det gör jag nog!

Började med mitt pluggande till naturkunskapen, orkade 2 sidor, sen blev jag för uttråkad. Så ja, så bra gick det:p

Well well, ska gå och lägga mig och läsa nu. Vi ses alla glada

3 jan torsdag

Igår började jag jobba på ett av mina nyårslöften, eller snarare två.

Lagade middag från en kokbok jag fått av mamma. En kycklinggryta med kokosmjölk och couscous till. Jättegott! sen började jag läsa "självkänsla nu" av Mia Törnblom. Har hört att den ska va jättebra men har inte känt något behov eller att den riktar sig till mig i min ålder. När jag väl började läsa den ville jag bara läsa mer och mer och mer. Den är hur bra som helst, man får verkligen en tankeställare, och i alla fall jag känner igen mig mycket.

Idag sov jag skönt tills pappa ringde och väckte mig vid halv elva. Då gick jag upp, insåg att det har kommit ungefär en och en halv decimeter snö under natten, klädde på mig vinterjacka och tog med hunden ut på en timmes promenad i snöstorm. Det va skönt.

Väntar på ett nytt sim-kort till min mobil och böcker jag beställt som båda ska skickas hem till mig. Idag fick jag i alla fall mitt nya SL-kort, så det kändes bra! En sak mindre att vänta på..

Ska in till stan vid tre och träffa catti, sen ska jag gå på bio med morfar ikväll (Arn).

Min fundering idag: Om en kändis kommer in på ett café till exempel, och så sitter en annan kändis där. Hälsar då dom här två på varandra bara för att båda är kändisar (för antagligen så vet dom väl att båda är kändisar) eller är dom som vanligt folk och struntar i att dom vet att båda jobbar inom samma bransch, kändisbranschen.. ?

nyårslöften 2008

Mitt andra nyårslöfte för 2008 får bli att bli bättre på att laga mat!

Jag är fascinerad över folk som kan laga mat riktigt bra. Även fast det inte är så svårt, mest att läsa korrekt ur kokböcker, så är det inte alltid det blir bra. Och ju mer mat man lagar desto vanare blir  man och med det vågar man även exprimentera mer. Att få fram en god maträtt, vilken som helst, är ett plus i kanten på en själv. Att kunna laga en god måltid, och även nyttig, gör en tillfredsställd.

Ju mer man lagar själv, desto nyttigare blir det för det mesta. De färdiga/halvfärdiga rätterna man köper i butik är oftast inte bara det som står, utan en mängd tillsatser tillkommer. Kan man laga egen mat hemma blir det både fräschare och nyttigare!

Nu kom jag på ett till löfte, bara för man sitter och tänker så himla bra saker. Jag ska tänka positivt och inte älta eller vela för mycket. Det är ett av mina största problem; jag ältar, velar och tänker hur jobbigt allt är. Istället ska man släppa det som redan har hänt, man kan ändå inte ändra på det, och man ska tänka positivt. Ingenting blir bättre för att man tänker på hur dåligt allt kommer gå. Allt kan inte gå bra, men det mesta brukar lösa sig!

To sum up, mina nyårslöften för år 2008 blir:

  • Sluta bli så översocial och klängig när du är full, tänk på att sprit tar ett tag att slå ut, så drick måttligt!
  • Bli bättre, gärna bra, på att laga mat!
  • Tänk positivt, sluta älta, sluta vela. Ingenting blir bättre av det!

Oliver och nyårslöfte..

Oliver, jag älskar dig över allt annat på jorden! Åh vad fint klyschit det där blev, men jag gör verkligen det! Utan dig är jag inget inget inget.. Du och jag alltid! Tack för att du gick med mig enda hem på nyår, det betydde fantastiskt mycket! Jag är så glad att du kom också. Och jag vet att jag är fruktansvärt social och allmänt klängig när jag är packad, det ska ändras på!

Mitt nyårslöfte (speciellt för Oliver och mig) är att sluta vara så jäkla klängig och översocial/ska prata med alla hela tiden när jag är full. För är det något sånt som sabbar pga mig så kommer jag inte tycka om mig själv!

Det är inga problem att hålla det löftet, bara jag tänker på det och inte blir för social när man är på plingen (festligt ord) så kommer det gå galant. Tyvärr, som Robert sa under nyår, hindrar inte att man har pojkvän killar från att gå på som fan ändå. Och blir man supersocial osv när man är full gör det verkligen inte saken bättre.

Därför lovar jag klart och tydligt här, för alla som läser och för mig, att håll uppsikt över mig själv, drick inte för mycket och bli inte för social ju fullare jag blir! Spriten tar ett tag att slå ut, och därför hinner man få i sig så mycket mer innan det ger utslag, som jag fick känna på ordentligt detta nyår, men man får sin läxa dagen efter med denna fantastiska bakfylla. Därför lär man sig förhoppningsvis av sina misstag, att ta det lugnt med drickandet!

Detta år ska bli bra, jättebra faktiskt (som ALLA säger. Tänk efter, har ni hört någon som inte säger det vid nyår så är det ju något fel)! Det ska bli ett bra år med Oliver, ett bra år med Vänner, ett bra år med lagom träning, plugg och POSITIVT tänkande! Man måste tänka på vad man har, och ta vara på det. Saker kommer inte igen, jag är lycklig med pojkvän och vänner och det ska jag fortsätta vara! ingenting ska komma i vägen för det, så det så!
   2007 är nu ett minne blott. Håll inte på att älta en massa gammal skit från den året utan ta nya tag för 2008. Ingentning kommer av sig själv, man kan inte  ta saker för givna. Jobba på, det mesta ordnar sig, bara man vill det! Från nyårsnatten då 2007 började till nyårskvällen fram till 12-slaget då 2007 slutade är ETT MINNE BLOTT! Ta med er dom positiva sakerna, som är värda att minnas, som du mår bra av. Resten kan man inte ändra på, och det blir inte bättre för att man tänker på dom och går och ältar. MOVE ON, 2008 ligger framför dig!

Tack Oliver, återigen, för att du finns!





1 januari 2008 måndag

En jättetrevlig nyårsafton fick vi tillslut! Jag åkte till Catti runt halv sju och hon, jag, hennes bror och hans kompis och en kompis till Catti käkade (en och en halv timme för sent, enligt planerna) en utsökt, påjobbad middag med rostbiff, potatis och rotfrukt i ugn, två såser, sallad och vin.

Sen dök Max, Jan, Anders och Jans kompis upp. Dom gick ut och provade vår vattenpipa (som funkade perfekt!) och vi andra åt klart och satt och snacka lite.

Sen kom alla till bordet, och folk tog fram vad dom hade med sig i drickaväg. Pojkarna fick hushålla med sig egen medan jag och fredrik (cattis kompis) blev bjudna på shots efter shots (vodka och saft, punsch direkt från systemet) och tillslut gick Robert iväg och blandade en kanna saft med 95% (ja ni läste rätt) sprit i. Det va till och med en eld på framsidan av flaskan och den var drektimporterad från Tyskland tycktes jag höra.

Sen kom i alla fall Oliver och Oliver, och vi rökte vattenpipa och spelade lite poker.

Lite senare dök Anton, Fabian och deras skånekompisar upp och vi sprang runt lite och var glada.

Vi skulle sen dra in till stan och kolla fyrverkerier. Jag kände då att jag hade blivit bjuden och antagit lite för många shots och vin så jag och Oliver promenerade hem hit istället för att åka till stan.

Väl här gick vi över till några snett över gatan som hade ett nyårsfirande med pompa och ståt (dock var alla lite fulla där med) och innan vi visste ordet av hade de vuxna med barn bestämt sig för att gå hem och vi var ensamma kvar där. Vi dansade lite, drack lite gin och tonics, rökte lite och var allmänt nyåriga.

Idag har dagen varit slö, jag har sovit från och till till nu (dock med ett avbrott vid lunch då jag gick upp och åt oxfilé och potatis från igår) och känner mig lite bakis, lite illamående sådär. Hu, inte kul!

Anyway, tror jag har några få bilder från typ när vi spelar poker igår som jag kan lägga upp om jag orkar, annars var det inte så mycket mer. Glömde lite grejer hos Catti insåg jag idag och tappade min klocka nånstans under kvällen(som vanligt, den åker alltid av, hos Carro gjorde den det också. Hon hittade den i en glipa på sin balkong då. haha)

Det var sammanfattningsvis en supertrevlig nyårsafton (fast man säkert kunnat dricka lite mindra, jag missade ungefär hela 12-slaget med raketerna och det. Har lite minneslucka därifrån) fast va fan, dricka mindre kan man alltid, och jag hade världens bästa pojkvän som fick med sig nästan alla mina saker! Älskar dig Oliver!

Hoppas ni andra hade en utsökt nyårsafton också, och att år 2008 startade med en riktigt slö nyårsdag!
Skulle ju velat fira med de gamla vännerna också förstås, men man kan inte få alla på ett ställe och man kan inte hålla på att åka runt insåg jag. Och jag hade verkligen skitkul igår så, I'm happy!)

(har inte funderat ut nyårslöften, får se om jag gör det. Men förmodligen inte)

Här är lite bilder från nyår (fick tyvärr ingen på den fina middagen eller den fina vattenpipan och Oliver ville inte va med på bild, plus att jag typ glömde att jag hade kamera med mig. Men ändå) :