30 nov fredag forts.

Nu har jag varit i skolan och hämtat böcker. fick väldig beslutsångest när folk tyckte jag skulle va kvar på sista lektionen. men jag bestämde mig klokt nog för att gå hem och vila. och det behövdes. man blir helt slut av att va ute och röra på sig när man är lite halvsjuk. ( "hej hypokondriker" hälsade Anders snällt. naaw.. suck. haha) och catti hade gjort en skitsmart grej av ett klädesplagg. very good! (och JOnas hade valt ut min artikel om Klamydias ökning som hela klassen fick läsa. Wih. Somsagt, småsaker kan göra en så väldigt glad!)

När jag åkte hem på t-banan var det INVASION av pensionärer! jag skojar inte. när jag gick på satt det fem stycket runt om kring mig och när jag skulle gå av i b-plan var det BARA pensionärer som skulle gå på, och det var många kan jag lova er! Jag blev lite chockad!

Dagens lärdom
blir alltså: Pensionärer rör sig kring tunnelbanestationer runt 12-12.30 på fredageftermiddagar.
Dagens kommentar blev av ett dagisbarn som stod bredvid mig med sitt dagis på blackebergsstationen:
Fröken: Nu måste alla vara tysta när vi kliver på tåget!
Barnet: Ja om man pratar så får man ett mynt i rumpan..
eh what??

Oliver ringde och wainade på att han hade ont i sin mage och att dom bara flyttade runt saker i bygghallen när dom egentligen ska snickra hela fredagen, så han funderade på att gå hem hit och sova tills jag kom hem från leo. så vi får se om man får en trevlig surprise när man kommer hem eller ej..

Har nu laddat ner Mikas och Alicia Keys nya album och ätit en rikigt fruktsmoothie som smakade väldigt gott och bestod av:
Två kiwis
En banan
En apelsin
Lite naturell youghurt
Pappas hemgjorda risifrutti (risgrynsgröt på rulle och vaniljkesella)
Krossade pepparkakor
Väldigt kreativt av mig tycker jag (det va det min svenskalärare sa, du är väldigt kreativ med ska tänka på hur du disponerar texter)



Ska sticka iväg och hämta Leo nu (har hunnit med att göra en naturkunskapslabb också! bra gjort mig själv!) och gå en sväng till stallet i detta fantaaastiska väder.. mmm vad mysigt det ska bli!
   Köra Leo i vagnen enda till stallet (alltså gå bakom den och bli helt jäkla prickig av lera på benen av hjulen som skvätter), sen bära honom inne i stallet (så hans leriga förstora skor slår mot mina kläder varje gång jag tar ett steg) och sedan ha honom sittandes i knät när vi tittar på när dom rider (känna hans lite halvkissiga blöja pumpa ut härlig doft). Så det ska bli skitkul. Och ärligt talat så tycker han mycket om stallet så det är kul att gå med honom där, för vi delar ju intresset eftersom jag tycker om hästar också (och får tiden att gå som barnvakt!).


Massa fina ponies


30 nov Fredag

Here we go again. Vaknade upp imorse och insåg att jag FORTFARANDE har lite ont i halsen och lite snurrig i huvudet. Så hemma idag igen! 

Pratade med Oliver igår och han kände sig bortglömd på den här bloggen (därför ska han få va på ett stort foto i det här inlägget. Har man en bäst pojkvän så har man!) Jag berättade också för honom om min önskelista jag gjort, och vi (han påpekade, för han har högre IQ än jag) kom fram till att det va rätt mycket saker som man kan köpa själv, som tex. bra shampo och balsam. Det är ju en vardagsgrej.
   Snacka om att jag bara har tryckt fram saker och inte tänkt igenom det så mycket. Måste därför redigera lite på min fina önskelista (man vill ju mest ha kläder men det gåååår ju inte. Jag får väl köpa dom själv, slå in dom och låtsas bli överraskad när någon ger mig det) Kan kanske lägga in en bild på min fina önskelista sen..

Ska till skolan och hämta lite böcker, sen har jag barnvakt idag igen. Kan liksom inte ringa samma dag och säga att man är sjuk, det är lite väl osjyst mot föräldrarna som jobbar och har planerat efter att jag ska komma. Fy fy, men vi tar och går till stallet tror jag, så får man det överstökat.



image191
Världens bästa Oliver! Du och jag alltid..

önskelistan

okej, nu har jag suttit en timme och skapat en... önskelista till mig själv! Ve och fasa, men jag kom på en hel del när jag läste nya Cosmopolitan bla. Så har skrivit upp fint och klippt ut bilder på sakerna och klistrat på listan. Ibland har man bara inget liv..


29 nov torsdag forts

Ja nu sitter jag här igen. Har vart uppe och hämtat en sak på posten och köpt nya Cosmopolitan (det lilla exemplaret. 10 kr billigare. snål som jag är) Pengar är till för att slösas, livet är till för att levas! Så det så (jag försöker mest intala mig själv för jag är inte så bra på det jag just sa). Käkar lite rostade och saltade Sojabönor (ja det är gott, dock lite torrt) och har försökt mig på lite matte. FY FAN vad svårt det är. Seriöst, lite panikvarning här alltså. Jag trodde jag hade lite koll men nix, här är det inget som sitter helt ordentligt. Får göra matte varje dag, problemet är dock att jag inte kommer att förstå mer hur man gör bara för att jag sitter och stirrar på boken och VILL räkna matte. suck. vi får se vad som händer. 

För att muntra upp oss alla:

29 nov Torsdag

Innerst inne vill jag ha nya Cosmopolitan, baka en kladdkaka och äta tills jag är mätt och inte tänka på nånting.

Problemet:
Köper jag en Cosmopolitan slösar jag pengar, bakar jag en kladdkaka och äter den blir man tjock och onyttigt och tänker jag inte på nånting så får jag ingenting gjort! (jag har tvångstankar på att göra saker hela tiden)
   Min kropp och mitt huvud säger emot varandra, jag vill en sak men borde verkligen inte! 
   Att tänka att man är ju faktiskt sjuk är inte tillräckligt för mig! Det räcker inte för att jag ska bli helt övertygad, jag går istället och velar hela dagen tills det är fredag imorgon! Vilka problem man kan ha. Lite dagens i-landsproblem-varning där alltså..

I alla fall, för att skjuta upp att bestämma mig lite till så kan man ju spinna vidare lite på 18årsfenomenet. När jag blir 18 ska jag tatuera mig! Jag vet inte vad, och jag vet inte var, men jag vet att jag vill! Tror jag.. På ett sätt vill jag göra något nytt, men på ett annat så har man ju den hela livet. Det är där det går isär lite. Man får väl överväga fördelarna och nackdelarna. Hur det nu ska gå, jag som aldrig kan bestämma mig. Men jag har ju ett halvår på mig!

Jag vill ha mer pengar så jag kan köpa allt jag vill! Studiebidraget kommer ju iofs snart, typ imorn, så det är ju alltid nåt. Dock måste i princip alla de pengarna gå till julklappar åt andra. Det är inte lika kul. Fast det är kul att se den man ger julklappen till bli glad.
   Det är ju dags att skriva önskelista också, appropå julen, och det är man ju rätt bortskämd med att få göra. Jag har på senare tid fått problem med vad jag ska önska mig (vad pekar det på, att jag har allt jag vill? nej det kan inte helt vara möjligt!) men det är så svårt för andra att köpa kläder och skit som man helst av allt vill ha. Och att önska sig pengar känns så vagt, men det är ju det man mest vill ha. Jävla tomten, ge mig något bra bara, så jag slipper få ångest över att inte komma på något bra att önska sig som samtidigt är kul att ge bort för den som köper den..


Samwell - what what

Ännu en dag hemma
. Mamma påstod starkt att jag  hade feber så vad gör man?!

Igår hos Leo var hans storebror Simon hemma. Vi satt och tittade på hjärnkontoret på datorn och diskuterade fenomenet "att stoppa alvedone i rumpan" vilket leder till att det känns som att man ska bajsa på sig tyckte Simon. Allt medan Leo satt och sa "titta hästar, titta hästar" (jag lovade honom att gå till stallet på fredag. han sprang då till dörren och väntade på att jag skulle klä på honom. Han måste ha missuppfattat allting..)

Nu är det ju snart 18årsdags för alla födda 1990! Föräldrarna, i alla fall mina, känns inte helt bekanta med att kommer att kunna gå på krogen och supa, köpa tobak mm. Dom brukar dra upp det lite då och då, och det är bara för dom att njuta medan jag är 17, för sen har dom inte så mkt att säga till om längre. Fast en hållhaka har dom ju, jag bor fortfarande hemma! "ingen rökning i detta hus" är de slagorden jag fått höra här efter att det kommit  på mig två gånger. Så ja, jag lär ju hålla mig till det!
   Jag kan tänka mig att det kommer kännas som ett stort glapp mellan sina kompisar också. Att några helt plötsligt börjar springa på krogen på helgerna och köper tobak helt lagligt, det måste kännas lite knäppt! Men man tar ju igen på dom när man själv fyller (som dock är i juli).
   Samtidigt känns det som att krogen är lite överskattat. Alla som fyller 18 (säkert jag också) springer på krogen så fort dom har en ledig sekund, super sig fulla och blir utkastade. Krogen är väl mest dyrt och långa köer. Men men, klart man måste prova!


Krogen here I come ..

Nu ska jag gå ner och äta nånting gott med min katt och hund som är överlyckliga över att jag är hemma. Innerst inne i alla fall. Min katt har lite svårt att visa det, hon ligger i min sackosäck och vill döda mig för att jag stör hennes förmiddagstupplur här i mitt rum.. Yeye, va fan välj en annan plats då smarto!

Snart..

Snart är det ettårsjubileum på glittramer-bloggen! Pompa och ståt, det ska firas.. (tror ni ska få ett speciel-efterlängtat-inlägg!) Så skriv upp 21 december allihop!
 


 

28 nov onsdag

Idag har det vart febergräns på hög nivå. Kände redan igår kväll hur jag inte alls mådde bra. Dunkade i hela huvudet, var varm, ont i halsen och snorig. Jag var helt på vippen till att dö i feber, Oliver la en kall hand på mig när jag försökte somna, då höll jag på att börja gråta. Var helt knäpp av feber igår, kändes inte alls bra!
   Imorse när jag vaknade kändes det precis lika dant, plus att jag mådde illa och hade ont i hela kroppen. Oliver tippade då på vinterkräksjukan. Men tror det var falskt alarm (har inte spytt idag så ni kan vara lugna).
   Gick i alla fall hem från Oliver runt åtta och vid nio somnade jag i min egen säng och sov sen till ett. Nåt är seriöst fel, så länge kan inte jag sova, men nu gjorde jag det..
   Pappa kom sen hem med pannkakor till mig. Snäll han är! Vi kom också fram till att när man tar hem böcker/jobb och säger att man ska jobba/plugga hemma, då gör man aldrig det! Man är så positiv och drar hem halva skåpet och sen ligger dom i väskan hela veckan tills det är dags att bära tillbaka dom till skolan. Väldigt bra!

Blev jätteglad idag! Catti ringde och skulle fråga hur jag mådde, sen ringde Leos storebror och frågade när vi kom hem för han var hemma. Bara så jag visste, och sen har jag fått jättefina kommentarer i bloggen! Sweet, man blir glad för så lite!

Fredrik och Filip är verkligen mina favoriter! Dom är som syskon och så jävla sköna! Igår i BostonTeaParty handlade det om djur. De besökte en cirkus och fick gå ut och gå med två elefanter i varsitt RULLKOPPEL! som nån jävla liten hund. haha det va nog det roligaste på länge.. Plus alla väckningar på High Chaparall äger också!



Ska gå och hämta Leo nu (kändes jättedumt att säga nej till dom eftersom pappan är i Holland, så mamman lär ju behöva den hjälp  hon kan få! Därför får jag bita ihop. det blir väl bara en timme hoppas jag..)

27 nov tisdag

Ja som ni ser i förra inlägget hade vi lite besök av en gästbloggare! Alltid trevligt.. Det kommer mera, hälsar hon.

Dagens fråga:
Varför kan man inte ha samma tröja två dagar i rad?
Erkänn nu alla, att folk tvättar väl inte tröjan efter att ha använt den en gång? "Nej men man låtsas ju göra det genom att inte ha den på sig nästa dag" var en av responserna på frågan. Nej, man låtsas inte ens det! Inte jag i alla fall. Jag vet inte varför det är så ideal att inte ha en tröja två dagar i rad, om man nu inte smutsar ner den. Jag är själv så, utan att tänka på det, att jag skulle nog inte, av ren reflex, ta på mig samma tröja två dagar i rad. Och jag vet inte varför.. det bara är så. Men byxor funkar ju att ha en vecka i rad. Det är skumt det där..

Jag och Catti besökte nya Vällingby idag. Och oj så fint det har blivit. Jag är imponerad. Har känt förut att Vällingby är lite snuskigt på något sätt, men nu hade dom kristallkronor i det nya taket och en helt ny byggnad med jättefräscha affärer.. Kan rekomendera er! Jättefin julpynting också.. Allt ä ju dock inte helt klart där, men nästan.

Läste även en tidning idag i skolan, en gratistidning, tror det var samma som jag hittade beautisticksen i från igår. I alla fall så var det en sex/kärleks/kroppsfrågespalt där. Jag har tagit ut de bästa:

  • Hur fejkar man en orgasm? (ja du kära flicka lilla.. Du kan ju fundera på att berätta för din partner hur han ska göra för att det ska bli skönt istället för att "lära" dig att fejka. Du kan sen ta reda på vad en orgasm är, eftersom frågan sedan löd "kommer min kille att märka att jag fejkar", och sen; VAD ÄR DET FÖR EN JÄVLA FRÅGA?! stöna extra högt och låt/känn dig lite utmattad efteråt så har du en fejkorgasm! svårt som fan..)
     
  • Rakar killar benen? (Asså.... Det är väl upp till var och en smartass. Man kan ju inte svara på om killar rakar benen. Det är som att fråga om tjejer rakar benen. vissa gör det, andra inte. GOSH!)
image190
Det är en snopp med ett ollon för dom som inte ser..

GÄSTBLOGGAR!!!

image186

HEEEEEEEEJ!!
nu är det inte mickan utan det är hennes asbästavän anna.
 


image187Sökte på "emma" på google.. kan bara säga en sak: emma bergström är en sann stjärt.

ehrm... jag är inte så här tråkig i vanliga fall.. men mickan sitter och knådar mina lovehandels medan jag skriver detta. plus att catti sitter bredvid och knappar mobil och pratar om magnus betnér som hon ska se ikväll.
honkommer ändå aldrig slå mig och mickan som har suttit och pratat naturkunskap med betnérs flickvän/fru(Nån som vet?) på tunnelbanan medan magnus satt mitt emot och smålog och tittade på mickans bröst som lös. han var glad. vi var glada och mickan blev kär.

vem blir inte det???
ganstha pic!!.<3<3<3<3<3








okeeeej... ingenting funkar. facebook pajar.. jag får inga bilder.. allt är sär. jag ska göra lite sår på mina händer. data i skola är bajs..
men to be continued, so to say so to say...

tråkfrågor för dom med inget liv

Värsta smärta? Att bråka med någon man egentligen tycker om

Bästa känslan? Göra någon glad, få komplimanger och få skratta

Första tanken när du vaknar? Jag saknar Oliver/Vad är det för dag idag?

Vilken ringsignal har du på mobilen? Nanana - Johan Glans (från en räddabarnen-gala för tusen år sen)

Har du varit kär? Jag ÄR.

Vad har du på väggarna i ditt rum? teckningar som jag ritat, foton på folk jag tycker om och en merci-chokladask

Vad har du under sängen? En stor låda med bla. min sprit, gamla kalendrar och andra minnen

Ser på? Fredrik och Filip mycket just nu

Lyssnar på? Aint no sunshine- Bill Withers för tillfället

Skriv något smart! Man lär sig av sina misstag!

Om du fick träffa vem du ville, död eller levande, vem? Fredrik och Filip tyvärr. dom verkar sköna

Vad stod det i ditt senaste mottagna sms? Den 7 låter najz, bokar in det på studs!ses imorn, puss (/Helle)

vad vill du bli när du blir stor? Polis eller någonting annat

Hur skulle dina vänner beskriva dig? Rolig och knäpp? (det enklaste är ju att fråga dom)

Vilket är ditt lyckligaste ögonblick? Det där var en liiite för svårt fråga kan jag känna..

Vad skulle du vilja vara världsmästare i? Sjukamp för då är man allround

vilien kroppsdel skulle du kunna klara dig utan? mina naglar, dom biter jag bara på.Dock kan jag ej måla dom då

Vilken superhjältekraft vill du ha? Kunna läsa andras tankar när jag vill, INTE alltid

Vad är du beroende av?  En bra frukost, mobil och skratt

vad skulle du ta med dig till en öde ö? Mobilen (ja den skulle funka där! Comviq ftw. ööh)

image184

26 nov måndag

Idag hade Aftonbladet mycket att skriva om, "Testa om din chef är psykopat. 20 snabba frågor". Ojoj, spännande spännande.

  1. Hur ofta tror man att ens chef är psykopat?
  2. Om man fick psykopat-varningen på chefen, hur skulle man få fram det. På morgonmötet eller?
  3. Vem har gjort dessa smarta frågor? (snacka om att ha NADA att skriva om..)

image183

Hittade sen
en annons i någon gratistidning som låg i skolan, produkten var "beautisticks". På bilden var det en kille som försökte se lite sötsnygg ut och som samtidigt tryckte en finne på näsan med de här två svarta pinnarna, så kallade Beautisticks! What?! Kom på något mer onödigt..

Har varit och tränat och till min stora fasa upptäckte jag min gamla spanska-lärare som sabbat för alla hon hade till spanskan i gymnasiet! Hon har skithett ass.. Kan lägga upp en bild sen. mmm ni kommer vilja göra saker med det! or noooot!

Har engelskanationella imorn igen.. Ladda ladda ladda. Eller inte. vad ska man träna på? ingenting! Det går som det går. sin engelska kan man inte bara ändra på så. Be happy! Nu ska jag rota runt lite i kylen och hitta nåt gott att äta (typ min och mammas quino-sallad från igår! den var riktigt god!)


25 nov. söndag

Visar lördagskvällen i bilder. (det små bilderna får ni trycka på så blir dom större) Dom får tala för sig själva.. Idag har jag sett massa High Chaparall och chillat!

Igår var jag på fest med dom här image127 

och den här image128 !

Vi startade kvällen med några fler personer hemma hos allas vår Kim! Där bjöds det på god mat och mörk choklad!
image129

image130

image131

image132

Sen kom Anna och jag på att vi var lite number2 och jag behövde byta kläder så vi tog cyklarna och cyklade hem till henne, bytte kläder, gjorde det vi skulle och hittade en Sangria vi klunkade i oss på vägen tillbaka! Anna var även väldigt stolt över sina cigg som var "jättelånga" (ja vanliga "hundreds"), Sen höjde vi musiken och DJade fram lite partymusik från min förra Kims Fekke CD(
). Hon spelade och Kim och Elvira dansade sittande på golvet.  

Sen tog vi ialla fall vårt pick och pack och drog oss mot Brommaplan (gående för Kim hade kollat fel på busstabellen). Hon kom sen också på att hon hade glömt alla vinflaskor och skit framme på diskbänken så hon fick ringa Pernillas  bror och be honom gå och plocka undan. Vi kom till Brommaplan och missade självklart t-banan så vi stod där i ovishet när dom ändrade mellan 16 minuter och 26 minuter när nästa skulle komma. Tillslut stod det 6 minuter så vi var nöjda.
image137 

Sen tog vi t-banan till Fridhemsplan och fick gömma oss lite för poliser som gjorde trygghetskontroll (som förövrigt är mycket bra tycker jag!)
    

Vi kom sen till Kungsträdgården och märkte att Kims väska var lite blöt. Den var full med öl! Mums..

image144

Men vi var glada ändå och passa på att fota lite mer!
    

Sen kom vi upp och folk kom på att dom var kissnödiga och behövde göra vissa tjejgrejer *host*


Vi kom sen äntligen fram till GrandHotell (ojoj vi hängde verkligen på fina ställen) folk kom i kavaj och glodde på oss..
 image151

   

Efter ett stopp med dricka och fotning och spring så gick vi vidare mot vårt mål. Vi hittade dock en häst som Elvira skulle klättra upp på. Hon var dock för dålig (jag vet att du kunde elvis, du visade det inte bara) men då kom kimmie springande och ville va med..

    

Vi sprang sen ikapp de andra och traskade vidare. hann fota en hel del mera medan vi gick på Nybrokajen utanför Radisson SAS-hotelle och det innan vi var framme. (Anna pruttade på mig på sista bilden)

    

Sen kom vi fram till denna flytande lokal. Det var en båt, som var en stor lokal med två barer och en DJ och lite så (dock var barerna stängda. jag hade planer på att sparka upp dom och stod och berättade och visade hur jag skulle göra för Anna och Elvis, problemet var att en vakt stod bakom mig och garvade. Jävla svin!)
   Kön var sen lite halvjobbig. Vakterna (som var inhyrda, det var dit dom här 60 kr skulle gå som det kostade) skrek backa och tryckte på framifrån, och alla bak i kön tryckte på framåt så vi stod lite klämda där i mitten och hamnade sist i kön tjugotre gången ungefär. Även fast Kim stod på listan med fem kompisar och många där stod bara och trodde dom skulle komma in. 205 pers var bjudna. Sen mådde vissa lite illa så vi gick och bättrade det lite och tjejbestyr uträttades.

        

Hit in skulle vi..
image176

Vi kom sen in. Äntligen! Kimmie träffade Jacob som hade festen osv. När vi sen kom ner för bron så stod EN TILL vakt som skulle ta betalt. Fy fan då var jag nära på att vända. Försökte gå på sidan men han såg mig och tryckte in mig i kön igen. Jag tog chansen igen  när han var upptagen med att ta betalt av någon annan och drog med mig elvira och smet förbi! Vi kom in gratis! Hur jävla värt som helst!

image177

Vi började med att gå på toa. Som vi blev inlåsta på. Det var en trädörr med en hasp på. Ett dass typ. Och vi fick inte upp dörren. Jag och anna höll på att sparka sönder den och elvira hade klaustrofobipanik. Sen kom det fram att en tjej stod och spydde utanför dörren så nån höll emot. SUCK!



Anna knöt sen lite råbansknopar och vädrade lite ute på "terassen" på båten.

   

Vi hade lagt in våra jackor i en garderob. Ingen stod där. Det var ett litet rum där man fick gömma sin jacka så gott man kunde. Vi gömde våran under sladdar och andra jackor längst in i hörnet. När vi skulle hämta dom låg alla jackor huller om buller på golvet. Alla klev runt på jackorna och en stege och lite hinkar mm låg på golvet. Folk klättrade runt på hyllor och försökte hitta sin jacka. Jag hittade min jacka och sen mina tröjor. Mina saker i fickorna låg utspridda på golvet. Suck. Tur att jag tog ur iPoden mm. Elviras jacka låg sen utanför garderoben på dansgolvet. Vi tog dom och stack ut. När vi kom upp på fast mark igen på "kajen" så kom anna på att hennes halsduk låg kvar där nere. Hon och elvis sprang ner och jag fick stå och snacka lite med vakten. Himla trevligt.. eller? höhö.

Kvällen avslutades sen på Rasmusgrill. Alltid lika gott och lika fullt!

image182

24 nov Lördag

Igår spatserade jag och Catti omkring i stan (jag skulle hitta en julklapp). När vi sen skulle åka hem från t-centralen går vi över Plattan. En kille ropar då till en kille framför och tar upp en FEMHUNDRALAPP från marken och frågar om det är hans. Killen framför svarar nej och ser lite förvirrad ut. Han som hittade femhundringen tar den då och säger okej.
   Vad gör man? Man kan ju inte springa runt och fråga varenda kotte på Plattan. Förr eller senare lär det ju vara nån som säger att det är hans/hennes fast det inte är det. Vem säger nej till en femhundring liksom.
    Men är man så hederlig om man hittar så mkt pengar på marken, att man går runt och frågar vems det är? Ja man är väl det, för det är ju somsagt en hel del kosing. Vore ju pinsamt att bli påkommen med att stoppa den i fickan när den rättmätiga ägare kommer fram och ser det! Men hur vet man att den som säger att det är hans, att det verkligen är det? Hmm, det är svårt. När det gäller pengar kan folk göra vad som helst.
   Jag tycker dock man ska vara så hederlig som möjligt, för det uppskattas då mycket! Och att göra en annan människa så lättad och lycklig om man hittar nåt som den har tappat och lämnar tillbaka det, det slår nog det mesta. Även fast man kan göra mycket kul för hittegods!

Jag fick sen sitta och vänta på mamma en timme, nej jag skojar inte, i hornstull i hopp om att vi skulle åka till IKEA, men icke. Bilen var urladdad pga att lysena har stått på så där satt jag och höll på att avlida av trötthet. Vi kompenserade det dock med att jag fick köpa två linnen och sen gick vi och åt på resturang. Det var trevligt!
    (När Daniel åkte ut från Idol bestämde jag mig dock för att sluta titta på skiten! Där går gränsen att rösta ut Daniel!)

När jag skulle hämta min cykel på B-plan satt jag bredvid några fjortisar. Jag blir ärligt talat lite rädd när man seröst har ett kilo Idomin på läpparna och har stått två timmar framför spegeln för att gå SVEA-mössan att sitta rätt över bakhuvudet så luggen hänger perfekt! Obehagligt.. 
   Det kom sen på två italienare som satte sig bakom mig och började mala på. För det första pratade dom skitsnabb jobbig italienska, men det var inte det värsta. Dom pratade i MUN på varandra hela tiden. DET var jobbigt!

Polisen var i vår skola när de flesta gått hem. Men vi som hade utvecklingssamtal var ju kvar. En polis var nere i skåphallen på andra sidan skåpen där jag har mitt. Max kommer ner i trappan och ser polisen och skriker: MICKAN AINA ÄR HÄR! det högsta han kan. Haha, polisen lär ju verkligen inte ha hört det. Men det va lite spännande!
 image125
Me like Aina. Helle också!

När jag påpekade Max framtida jobb som färdtjänstförare mumlade han surt "ja, så jag kan ta hand om dig när du sitter och dreglar med en käpp i handen". Catti lägger då till skitnöjd "eller när mickan blir bitna av alla sina djur på veterinärmottagningen". Man får igen för de jobb man ger till folk (leken jag tipsade om igår) så akta er för att säga dom högt! ;P 

image126
Catti och Max gillar djur. Så dom kommer bli glada när jag blir veterinär!

Ikväll ska jag till Kim och äta och sen ska vi till nån fest på Nybroplan. Spännande. Somsgat, 60 spänn så vi får hoppas det blir kul! Men det blir det nog! Ska göra klart mitt hälsoarbete nu! Ciaooo

23 nov. Fredag (i skolan)

Jag har slutat för en timme sen. Jag är fortfarande kvar i skolan. Närmare bestämt i datasalen. Det är väldigt givande. Har suttit och kollat på Max och Jan när dom spelar nåt spel på internet, winter*nånting*. Jan har slagit nytt rekord och Max är tyvärr inte i närheten. Men han vill, och han är bra på Tangenta.. Då vet ni!

Har även haft utvecklingssamtal. Gick på fem minuter ungefär. Är rätt nöjd med omdömena så; Be happy!

Det är fredag, vi har ledig eftermiddag, det regnar, och jag sitter här. Det känns bra! Vi har det kul här i datasalen.

Ska på julmarknad med mamma idag. Kul, det regnar! Snacka om att förstöra en marknad. Men vi kanske biter ihop och tar oss dit ändå!

Läste i tidningen i morse att MUF ersätter Tolvan (nockebybanan) på nätterna. Tolvan slutar ju gå runt ett, och nu kör dom en minibuss på nätterna för att ersätta tolvan! Kan va bra att veta if you live around the nockebybana..



Vi fick glass idag till lunchen.

Diskuterade även om någon skulle ingripa om man blir misshandlad eller bråkar. Det har gjorts undersökningar som har visat på att ingen gör något. Och om man tänker efter, vad kan man göra om några står och bråkar. Inte särskilt mycket. Men pågår en misshandel/våldtäkt BORDE FOLK INGRIPA DIREKT! ring någon, vad som  helst!

Dagen jag-har-inget-bättre-för-mig:

Sitt och kolla på folk och fundera över vad dom kan tänkas bli när dom blir stora. Rätt så kul faktiskt!

Nu blir jag så jäkla stressad över att Catti sitter bakom mig och säger en gång i minuten "är du färdig snart, kom igen nu, är du klar?!?!?!?" Så nu får det bli end of the inlägg! Seeya all


Fredag hela veckan- Ranking the stars


22 nov. torsdag

Nu har jag dampat ner mig på vårt brandalarm i köket. Det slutade med att jag tog ner det, drog ur batteriet och i brist på annat slängde den i soffan. 
   Här står jag liksom och ska laga egen müsli. Det enda jag ska försöka göra är att rosta lite olika nötter. När dom är klara måste man ju öppna ugnen för att ta ut dom, och vad fan händer?! Jo larmet går för att det kommer VÄRME från ugnen.
   Samma sak när man ska försöka rosta bröd i brödrosten, då drar brandalarmet igång kl sju på morgonen för att det kom lite värme på det från rosten! SUCK, jävla uppfinningar, kan den lära sig reagera på rätt grejer vore ju ett ganska stort plus.

Jag har även haft ett jäkla oflyt med kollektivtrafiken idag. Tunnelbanerna går ju inte när dom ska. Stoppljusen vill inte bli gröna och en kärring med barnvagn ställer sig och frågar föraren på tolvan hundratjugo frågor så vi blir stående på en station i ungefär fem minuter. KOM IGEN va fan..

Satt även och sneglade på några bredvid mig i datasalen, och insåg att dom tittade på min engelskalärares profil på Facebook! What, ofta en engelskalärare har FB, och med värsta fjortisbilden som profilbild! I like.. (jag har en bild men vågar inte lägga upp den här. Gud vad jag är feg, men någon kanske skvallrar till henne)

Vi har haft det lite tjafsigt i klassen en lång tid, så idag tog vi ett snack. Det kändes skönt, att få lite ordning på allas känslor, tyckande och tänkande. Många misstag och man glider ju ifrån varandra, så enkelt är det bara! Man kan inte vara nära alla.. Jag är glad för dom jag har (aba-gangsterz in ma <3) och de jag umgås närmst med i klassen, och det får räcka. Sen kan man ha kompisar, men alla kan inte vara nära. Tyvärr!
   Problemet kvarstår ju med folk som har pojkvän och folk som inte har det. Folk (inte så mkt längre, för man har väl förstått att man försöker hoppas jag) tycker man skiter i dom och väljer pojkvännen före dom, men så är det inte alla ni som tycker det! Man måste kunna kombinera utan att folk ska lacka för att man någon gång väljer att vara med sin pojkvän vid tillfälle. Det är svårt att förstå utan att ha pojkvän men ja, man lär sig och man försöker! Go for it beatches..

Dagens sexy-mamas:

image124
Marie och Kim på bästa hänget i aba; ICA!

oldies

image117

image118

image119

image120

image121

image122

image123

Några gamla bilder, önskemål från Marie. Har fler att bjuda på, orkar dock inte ladda upp fler nu. Men en vacker jag så kommer det fler. och kanske även nya då! Ojojoj kommer bli en big surprise. man vet aldrig vad som kommer upp i min blogg. det vet nog de flesta (inte minst klassen som tycker om att se snygga ut när dom äter korv;p)

<3

YOU ARE FUCKIN' WONDERFUL!

image115

image116

21 nov Onsdag

En sak jag lagt märke till är den här reklamen på tv som är för något smärtlindrande, typ Alvedone. Den är inspelad på Plattan och man frågar folk hur dom ser ut när dom har smärta, och sedan hur dom ser ut när smärtan lindras. Problemet är bara att när dom ska visa smärta ser det ut som att dom blir avsugna/pullade och när dom ska visa att smärtan lindras ser det ut som att dom får orgasm. Lägg märke till det nästa gång ni ser den, det är precist!

En annan sak jag kommit fram till är att serier på tv blir för utdragna. Det slutar med att man inte orkar följa dom för att det kommer säsong eftert säsong efter säsong. Se bara på LOST, hur orkar dom hålla på?
   Man följer det första säsong och andra säsong och när sista avsnittet på säsong tre kommer och man inser att nej här slutar inte serien, så blir man lite matt. Att dels få vänta ett år på nästa säsong och att ens orka se den när det mest brukar bli massa utdraget tjat, bara för att inte serien ska ta slut. Visst vill man inte lämna sin favoritserie, men ibland får det ju vara nog!

Såg på BostonTeaParty igår, programmet om kändisar. Har ni inte sett BTP så ladda ner det! Hon som spydde på TV pga mensvärk var iaf ditbjuden. Hon var cool. Hon ägde även doktorn i superfemman genom att när han sa att såna här symptom på mensvärk är väldigt ovanliga fråga "har du haft mens?".  Oj oj oj, så äger man en kille!

Ikväll är det Sverige - Lettland! Vår sista chans till EM 2008! Kom igen nu Sverige, släpp loss lite. Lagerbäck LE, Zlatan gör något BRA, publiken TAGGA!

Filmer ni borde ladda ner:
*The Benchwarmers
*Napoleon Dynamite
*Blades of Glory
*300
*Hot Chick
*Sthlm Boogie
*This is England

Dagens nånting:

image114
Jag hade börjat skala en apelsin och insett att den var äcklig och övermogen, så jag la den på köksbänken i hopp om att någon annan kanske ville ha den. När jag senare kom ner låg den kvar, men då med en lapp som min bror skrivit och lagt under riktat till mamma och pappa som skulle komma hem sent på natten från en middag. "Vem vill ha denna läckerbit? Pärla? You name it. En halvöppnad apelsin som är övermogen sitter inte fel efter påskmiddagen! // MVH Personalen"

Swensk tjej is the grej- Schyffert



Jag bjuder på denna innan jag går och lägger mig!

20 nov. Tisdag

Leo och jag hatade varandra igår, och älskade varandra idag. Igår skulle han ha tre tusen kakor och jag sa då nej, du får en kaka. Då blev han helt galen och skrek enda tills pappan kom hem. Lyckat. Vi var dock på Mossen och kollade på lite ishockey innan skriket bröt ut, så lite trevligt  hade vi. Idag var vi hemma hos mig hela tiden. han tyckte det va skitkul att springa efter min hund och katt, ge dom mat, kolla på när dom åt, titta på hästfilmer jag spelat in själv osv. Sen körde vi runt min mobil med hamburgesmycke på i en bil i hela deras hus innan pappan kom. Härliga tider..

Tre filmer jag har planerat att se i livet:
* The Illusionist (osäker på stavning med hört mycket bra om den. Bla av Philip som även vill se The Black Sheep, med en massa får som springer runt och får rabies och käkar människor! En säker filmvetare.. ;P)
*Yalla Yalla (känns som att man måste se den)
*40 year old virgin (samma här. must see)

Ska även försöka kolla på Yoga-DVD som jag fick med en mat-meny på Pressbyrån för ungefär ett år sedan när anna och jag skulle åka till Skaftö
 (då anna hade glamrockarstil och vi hade en bandspelare med oss som anna dock vägrade lyssna på pga mitt heminspelade band jag hade med mig som hon inte gillade.) Har ju en prenumeration på ToppHälsa (jag vet jag är så medveten) och där får jag lite mjukisträningskläder som var bra till Yoga (that's the reason).

Jag och Carro labbade idag på Naturkunskapen och en av uppgifterna var att ta pulsen på sig när man sprungit upp och ner i skolans trappor. Motion of the day (jag gymade iofs på gympan också. HÅRT)

Har inget plugg, vet inte vad som händer.

Var på vårdcentralen imorse och kollade min älskade handled (fick inte särskilt mycket hjälp). Kan vara överansträning, kan komma från min spricka jag fick i armen när jag ramlade av en lite ponie eller liknande. Så ja. Gå till sjukgymnast sa hon. Det lär ju inte hända. Ska sen vaccinera mig mot livmoderhalscancer (hur man nu kan vaccinera sig mot bara en viss cancer, när man inte kan det mot någon annan cancer) och då skrev hon ett recept på att jag ska hämta ut tre spruter på apoteket, sedan gå tillbaka till Vårdcentralen vid tre tillfällen så dom kan ge dom. Kan det bli mer omständigt..

Har de flesta julklappar klara nu. Eller jag vet vad jag ska köpa till de flesta iaf (förutom min bror. Om ni vet vad man kan köpa till en 14årig brat så säg till) så nu vill jag ha det gjort så jag vet hur mkt pengar som blir kvar. Vill shoppa lite till mig själv, ska betala prenumeration och ge pengar för dricka. Sen kostar det 60 spänn inträde på en fezt på lördag, så hoppas fan det är värt det. Plånboken gråter lite såhär innan jul måste jag säga.. Stackarn!

Bilder från i Söndags:

image112
Mallan från i Söndags. Hon fotade med sin 8000 kr kamera och klappade en skitsöt bullterrier (med lite väl synliga pungkulor såg jag nu)

image113
Sen gick jag hem och väckte min älskling som är lite morgontrött (ja kl är 12.30)

18 nov. söndag

Dålig uppdatering under helgen, I know. Har vart så besviken över fotbollsskitmatchen igår så har inte orkat.. (öh okej, så farligt var det inte. men ändå) har vart ute på två timmars promme med mallan och alla hundar idag, övningskört (OJOJOJ), vart på bio och sett The heartbreak Kid med catz<3 och vart med Oliveer! och lite så.. tihi. mer update imorn

image110
Lite från vår nollning

16 nov. fredag

En av de värsta sakerna som kan hända är när man skickar ett sms till fel person! Folk ligger ju så jäkla nära varandra i adresslistan i mobilen, och ibland går det lite väl fort när man ska leta upp en kontakt, och så skickar man och ÄVEN fast man trycker på avbryt när den håller på att skicka så SKICKAR DEN! det är lite jobbigt kan jag känna..
     En kille skulle skriva till sin svärmor eller liknande "hoppas du får kul idag", och ni vet hur det är med T9, istället blev det "hoppas du får kuk idag". Den är lite halvjobbig.
     En annan skulle skicka ett sms och meddela sin kompis att han skulle sätta in pengarna kompisen var skyldig; "Sätt in 5000 på mitt konto, *kontonummer*, annars jävlar". Lite skämtsamt sådär. Problemet var bara att han skickade det till fel person. Det kom han på när han ringde sin kompis och tackade för att han satte in dom så snabbt, och kompisen svarar "Vad snackar du om..?"

Dagens kommentar:
Vi pratade om media och huruvida dom är påverkade av värderingar eller ej. Om någon man intevjuar och skriver med i tidningen, säger något, är det då en värdering. Jonas skulle då visa på en värdering.
Jonas(lärare): "jag är jurnalist och står vid wolrd trade center när planen kör in där och går fram till någon och frågar 'how do you feel right now?'"
*går fram till Fabian och håller fram "micken" helt seriöst*
Fabian: "horney"

Engelska-nationella är gjort! en del iaf. Skönt. Nu ska jag sticka och  hämta Leo. Dom jävlarna har lyckats LARMA PÅ när dom gick i morse så jag måste slå in nån larmkod nu när jag låser upp. HJÄLP, jag blir nervös!

image109
Jag var cool en gång och skulle köpa godisremmar efter TigerLou-spelningen..


mera klipp

Nu ska jag serva er med lite kul klipp här så ni har något kul att göra ikväll (och jag med, nationella prov i engelska imorn! OCH barnvakt.. ) Fast nej, det är inte så jobbigt! allt ordnar sig, det är det jag håller på att intala mig nu. Jag kan inte göra särskilt mycket åt engelskan, och Leo går fort.. Wih! Sen är det ju helg liksom!


ID med Hans Falén, det är kul om man sett det på riktigt..


Den här ni.. Kunde ni gissa?

 
Jävligt grym video. jävligt grym Justin Timberlake. Jävligt dålig kvalité. Men NJUT!

bleeding love- musik



Bleeding love, refrängen är skön men KOLLA INTE PÅ VIDEON. typ töntigaste ever..

15 nov .torsdag

Idag fick jag killarnas toalettdörr på mig. Det var trevligt. Han som slängde upp den stod och stirrade på mig i två minuter medan jag sa " det gick BRA" tjugofyra tusen gånger. Det var trevligt..

Vi hade tre stycker från AA som förelöste i vår friskvårdsgrupp idag. Det var jätteintressant och de var mycket duktiga! Jag trodde det var massa snack om gud och liknande dom höll på med, men icke.

Nu ska jag träna. Update later.

14 nov Onsdag

Idag hade Helle med sig två par skor till skolan. "Men jag har ett par varma på mig, och om dom skulle bli för varma så har jag med mig ett par andra" var hennes försvar till det hela! Ja, helle är helle..

Två jäkligt sura saker:

  • Max ska cykla hem en natt, och på en helt öde väg cyklar han över övergångsstället när cykelstoppljusen är rött. Gissa vad som händer.. Jo AINA stryker självklart omkring i krokarna och ser Max. De åker ifatt honom (hej vi har inget liv) och han får böter på 1500 kr.
  • Anders är född 13:36, EN MINUT från 13:37

Igår var det ju snökaos vid Nynäshamn, flera träd föll över vägen och det var nästan en halvmeter snö. Bokstavligt talat allt stod stilla. Bilister, taxi, bussar, lastbilar, pendeltåg, allt!
     En dam dom pratade med i morse i radio var påväg hem från Djurgården I sthlm där hon jobbade igår kväll, och runt 17:30 fastnar hon i kö:n vid Nynäshamn. Imorse var klockan 07:00 när jag slog på radion och då pratar dom med henne, och hon sitter fortfarande kvar i samma kö. Hur är det möjligt? De fick evakuera skolbarn i skolbussar och militären fick komma med bandvagnar för att försöka komma fram och dra upp folk som kört i diket och liknande. 
     Folk sitter EN HEL NATT i kö. Äta, nej! Sova, nej! Kissa, ja vid vägkanten! Bajsa, nej! Nej men allvarligt, det är lite sjukt kan jag tycka..

image100
Såhär snöigt kan det va. Här skulle jag och Sophia (som sen tyvärr ej fick följa med pga vissa omständigheter *host*full*host*) gå med nickie och elvira tror jag, när dom skulle be nickies brorsa köpa en sak *host*cigg*host*
image101
Sophia vid samma tidpunktimage107
Kvällen inleddes såhär trevligt hos Marie
image102
To cool for you
image103
skiiiiitpackaaaad
image104
Trolleritrollera
image105
Marie och Kim hade sedan lite eget party i ett hörn
image106
Vi var linslusar
image108
och sen slutade sen såhär

(ja ni det här blev ett helt bildspel, när det egentligen bara var en snöbild som skulle vara med)


Parlamentet - Björn Gustavsson


soet

image99



13 nov tisdag

Idag var jag och Anna och hade en impulsfika i stan. Det var saknat, min anna!

Max kastade första snöbollen för i år, och gissa på vem han siktade?! MIG såklart.. jäkla max

Nu ska jag kolla en movie här kl 21. Pallar inte plugga. Har ont i handen. Hoppas på att engelskan går bra imorn.

image98

första försök med youtube-film


12 nov. måndag

Okej jag blev väl lite överuppspelt i förra inlägget, men iaf, en Fotbollsgalanresumé : The Ark är bra, Marta är cool, programledaren hade lite för kort kjol, hey baberiba ÄGER! och jag älskar oliver!

"Men tänk om FBI står här utanför en morgon.." Pappas kommentar på att jag ladda ner.

Sophia ringde just, det va mysigt! Annapanna hade spillt på sin tröja idag i skolan, Hela sp2e blev stoppade av papparazziz på vägen till skolan efter Agenda igår! Busy day liksom..

image97
Saknar Tove! Dumma USA, ta hem henne..

WOOOOW

GAAASH!!!!!!!!! MICKE PERSBRANDT OCH ZLATAN PÅ SAMMA SCEN!!!! Jag blir heeeelt till mig, jag höll ungefär på att krypa in i tvn!!!

image94 MY SÄXY MAN

image95 HAPPY

image96WOW

fotboll

Ja här sitter jag i pausen av fotbollsgalan och trycker i mig en skumboll, som jag egentligen HATAR. men är man en småätare med ett otroligt sötsug så får man ta vad man har..

Det jag tänkte på var att jag ser Fredrik Ljungberg sitta vid ett av borden på galan, han blir nominerad, men han får inte priset. Fan! Nu har han äntligen tagit sig tid att komma till lilla skit-sverige, när han är en världsstjärna som har HELA världen för sig, och så får han inget pris. Tänk då nästa gala, då kanske han inte kommer, han kanske dissar Sverige totalt! Det blir jag lite orolig för här. Varför skulle han hålla på att åka till Sverige hela tiden när han verkligen har hela världen annars, som en av välrdkändisarna han är.. Han måste tycka om SVerige, så vi inte förlorar våra stoltheter här! Okej han är inte den glansigaste fotbollspelaren, men va fan, han är ju KÄND!

image93
Ljungberg som liten grabb, jag kände honom vettni..

Okeej, det äääär min brorsa! men vadå, han är ungefär lika bra som ljungis så. Fick bli han!


12 nov söndag

I lördags var jag, sofie, annie och perni hos helle och åt en utsökt middag. Vi drog sedan till Bellan som hade fezt. (catti och anton sprang för att hinna med vår buss som gick från bplan, och när dom var ungefär fem meter ifrån bussen så åker den. I feel sorry for you guys). Vi kom fram och gömde våra grejer fint och sen var det party. Öhö jag gillar att låta så cool. Iaf, sen mötte jag catti och anton (en timme senare. ;P haha) och max och hans kompis och sen kom det lite fler trevliga typer. Annies vattenpipa funkade ju sådär men dansa gick himla bra, och kul var det! Kom på att jag bara hade kollat bussar till halv två så fick dra ihop mina grejer (sen kom nåra smarton på att dom nog också skulle dra då, så där gick lite tid;P) och så fick vi springa utav helvete till bussen, men vi hann!!
     Tack bellan och alla andra för en utomordentligt trevlig kväll! (hade ingen kamera så ska försöka sno nån annans bilder, utom helles för jag är lite rädd att hon har en hel del fula på mig, "what goes around comes around" som hon så snällt sagt, och lägga upp här)

Igår var det Agenda (
http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=964364 take a look, spola typ till 01:40)

Idag har inte hänt särskilt mycket. Har tränat, dock är min handled särig (JA MAX DEN ÄR DET!) och jag hade därför lite svårt att göra bla. armhävningar. Då vet ni det..

Snart är jag 18, det är bara ett halvår kvar (nu kommer jag få tre tusen kommentarer av dom som orkar att dom fyller låååångt före mig, men ändå!) och det är snart jul och hej och hå. Okej jag har inget vettigt att skriva, kommer jag på något bra kommer det lite senare ikväll!

 Denna fina lapp satte min bror upp när alla skulle hem från pappas 50årsfest!

tv

Idag var SVT:s Agenda och filmade i vårat klassrum. Igår intervjuades sofie och jonna i vår klass och blackebergs rektor mfl. Sänds på söndag kl 21.15. Ni kan ju alltid spela ni..

tråkigt

Man ska ha under 30 kryss för att vara "normal"

(x) Jag har dragit ut 3 eller fler tänder
(x) Jag har brutit något
(x) Jag har börjat blöda väldigt mycket
(x ) Ibland önskar jag att jag dog
(x) Jag är rädd för döden
( ) Jag tror att det finns spöken & hus/gårdstomtar
( ) Jag har sett ett spöke eller en hus/gårdstomte
Totalt: 5

(x) Jag har ramlat av en stol
(x) Jag har skrattat så att jag inte kunnat stå upp
(x) Jag har gråtit väldigt mycket
( ) Jag har rymt hemifrån
( ) Mina föräldrar har slängt ut mig ur huset
( ) Jag tror på Gud
Totalt: 3

( ) Jag använder nån form av eyeliner/kajal
(x) Jag använder mascara
( ) Jag använder skarpa färger på mina läppar
( ) Jag dricker inget annat än vatten
(x) Jag är galen i godis
(x) Jag är tuff
(x) Jag är över 144 cm
(x) Jag är över 155 cm
Totalt: 5

( ) Någon har sagt att jag är liten inom det senaste året
( ) Någon har sagt att jag ser längre ut på bild
( ) Jag är blondin
(x) Jag är brunett
( ) Jag lyssnar bara på punk
(x) Jag har ljus hy
(x) Jag blir lätt brun
Totalt: 3

( ) Jag väger mindre än 50 kg
( ) Jag har en eller flera piercingar
( ) Jag har en eller flera tatueringar som inte går att tvätta bort
( ) Jag har trampat i hundbajs när jag var barfota
( ) Jag hatar choklad
(x) Jag älskar godis
Totalt: 1

(x) Jag har gråtit när jag tänkt på ett minne
(x) Jag har skrattat när jag tänkt på ett minne
(x) Jag är känslosam
(x) Jag brukar känna mig som en idiot
(x) Jag undrar varför jag föddes ibland
( ) Jag tror att Eva och Adam var dom första människorna på jorden.
Totalt: 5

(x) Jag har sett samma film 3 gånger i rad
(x) Jag har lyssnat på samma låt 6 gånger i rad
(X) Jag har dödat en spindel
(x) Jag har försökt dränka massa myror
( ) Jag har kissat på mig av skräck när en eller flera insekter krypit på mina ben
(x) Jag har skrikit av skräck när en eller flera insekter krypit på mina ben
Totalt: 5

( ) Jag är allmänt ointressant
( ) Jag är tråkig
(x) Jag får andra att skratta
(x) Jag skrattar ofta
Totalt: 2

FUCK, 29 poäng. Fast vet ni, jag är för cool för att vara såkallat "normal" i detta test, vad är det för knäppa saker?

korv och fredag

Idag är det fredag. Jag har vart i stan med catti och shoppat lite. dock inga julklappar, kom på att jag vill ha julstämning när jag köper det.

Vi fick även korv i skolan när vi slutade: (klicka på bilderna)



 perni
catti anders
helle
jag perni
sofie catti
helle
carro
anders perni
anders perni
sofie
carro
anna
blg helle catti
perni anders

About me

(De svar med tjockstil är dom jag väljer)

Hångel / pussar    (mysigare med pussisar)
Morgonpigg / morgontrött     (sov aldrig med mig om ni är morgontrötta)
Högklackat / lågskor     (Är man lång så är man, är man bekväm av sig så är man)
Piercing i naveln / piercing i läppen      (läppen är helt okej hett)
Nybäddat / icke nybäddat       (känns fräschare)
MSN / skype      (MSN 4 life)
Förhållanden / strul      (Tryggheten slår allt)
Finnar / fräknar      (Svårt val..inte)
Vit choklad / mörk choklad      (fett jag vet, men gott så gott. Mörk endast när man är nyttig)
ICA / Coop       (Mysigare på ICA, men coop funkar)
Surt / sött      (blä, inte gilla surt)
Lakrits / choklad      (är choklad din passion?)
Tuggummi / halstabletter      (same shit, jag tuggar på båda)
Kärlek / vänskap      (Det måste man ha båda av)
Sova / äta       (För svårt val)
Frukost / lunch      (jag brukar längta till frukost när jag går och lägger mig)
Majs / gurka      (majs är ju lite fylligare och smakrikare måste jag säga)
Ladda upp en bild / kolla på folks bilder      (Gör man det ena måste man ju göra det andra känns det som)
Linser / glasögon      (Smidigare med linser, dock ej vid förkylning)
Bevakare / vänner      (Utan vänner, utan allt)
Småbarn / tanter      ( fy fan, jag hatar båda. Dom ska va jäävligt gulliga för att jag ska gilla dom)
Stockholm / göteborg      (Okej, jag hatar göteborg)
Japan / kina     (har inte så stor uppfattning men Kina är ju påväg att gå om USA så..)
Läppstift / läggglans      (Läppstift är inte min grej än, men det kanske kommer att bli)
Självmord / bilolycka      (Bilolyckan väljer du ju inte själv)
Feber / ont i halsen       (Ont i halsen förstör din ät-förmåga, och det gillar jag inte)
Kallt / varmt      (Man vill kunna klä sig lätt ibland, och mycket myskläder ibland)
Vatten / oboy      (Oboy är så sliskigt, men klart kan det va gott ibland)
Öl / saft      (Öl är för fyllekvällar mest, annars kör jag nog saft än så länge. Men öl är inte HELT fel)
Vinter / sommar      (På sommarn längtar man till vinter och tvärt om)
Snö / regn      (Dom är mysiga på olika sätt)

image77

svar på tal

Haha Annas kommentar när hon såg bilderna på Leo:
Åh. han var ju söt. Jag trodde han skulle va ful.

Mina barnvaktsungar är ALLTID snygga, tro ingt annat! det är ett av kraven innan jag antar jobbet som barnvakt..

Helle: DIN MAMA , ofta du kollar på deeet. Jag gillar iaf när hundar luktar varandra i rumpan.. eller?

Max tyckte det va kul med snö. han är störd. iaf när det gäller sånt. och så har han en ny tröja varje dag, spana iiiin!

8 nov torsdag

Idag när jag satt på t-banan påväg till skolan satt jag bredvid två småbarn i fem/sexårsåldern kanske, och deras pappa. Bakom mig satt den här klamydia-affischen (två händer varav den ena har en röd kondom på sig och så är det en tjejhand över som "knullar" och det står "det är skönare utan klamydia"). En av barnen frågar då pappan "blää vad är det dääär?? pappa vad är det där?" och pekar på affischen med kondomen. Haha så jävla klassiskt att barnen verkligen fråga "vad är det där" och pekar på en kondom. Pappan löste det hela bra genom att säga att det var en medicin.. Och det är ju delvis sant. Eller ja, helt okej sant iaf. Sen sa han att vi tar det om 10-15 år.  Haha rätt!

Har varit och tränat nu, hårt som fan, för att jag tänkte hoppa träning imorn och julklappsshoppa lite istället efter skolan.

Ikväll är det kustbevakarna, det ska jag försöka se!

Såhär såg det ut när leo och jag var hemma hos mig igår:
 Leo tittar på några av mina foton
 Han hittar sedan min korv som jag haft som mobilsmycke (har dock gått sönder)
 Helle och sophie (dom nördarna jag satt i datasalen med förut) med deras hunddagis

8 nov skolupdate torsdag

Klockan är 14.57. Helle, sophie och jag har suttit här i datasalen i Blackebergs gymnasium en lång tid. vi ska sitta här en lång tid till. Till 16:10 rättare sagt. det lär ju inte hända att vi gör det, men vi kan låtsas. Vi gör ett arbete om tobak. Väldigt givande, tur att vi får göra det i tvåan i gymnasiet, eftersom det är väldigt få som vet om det här med tobak. SUCK!

Så detta inlägg är mest ett få-tiden-att-gå-inlägg som ingen egentligen har någon nytta av att läsa. Kan iofs försöka hitta en kul bild jag kan lägga in, så blir det lite kul iaf (har fått klagomål på att jag inte lägger upp så mycket och roliga bilder) så när jag kommer hem så.. Ska göra detta till en blandning av en blogg och en bilddagbok, så ni får allt i ett-kit! OjOj, mickans blogg överraskar om och om igen. Och utvecklas..


Our sexy school. Dom bygger lägenheter (som ni ser på bilden. Denna bild är rykande aktuell) ungefär en meter infrån skolan, så det lär ju bli kul för dom som flyttar in där att behöva ha inskyddssyn på ALLA sina fönster för att inte nyfikna skolelever ska sitta och stirra på ungefär allt dom gör.

(SOS ALARM folk gick in i vår BOKADE datasal!!!!!! (som vi är ungefär sex pers i från vår grupp, och det finns ungefär 26 datorer), men ÄNDÅ!)


7 nov. onsdag

Idag var vi och såg This is England med skolan!


Det var en väldigt väldigt bra film. Man blev tagen.. Fick sitta i Love-seat (kärlekssoffa) med min annabästaste
 och känna lite på hennes nya saker hon köpt i England (ja hon är fashionista, hon kom till och med med en KAFFE när vi skulle hem från skolan..) och känna lite lukt av Oatley Havredryck äpple. Maomums! (spana gärna in hennes BD, jag vet lite fjortis  men hon är faktiskt rätt så cool!!, sjalvlysande.bilddagboken.se)

Har nu varit med Leo. Jag lyckades lura in honom hemma hos mig. Väldigt skönt. Så vi satt och gav min hund godis och kollade på massa bilder på datorn. Sedan var han jätteglad och lekte och tyckte om mig och skrek mitt namn när mamman kom! plus plus plus i kanten kände jag då, och nu kan jag gilla leo lite till!

Målade naglarna igår också.. Orkade dock inte ta bort det svarta avskavda innan så det blev lite genomskinligt lila över det svarta. Måste nog göra om det kan jag känna nu.. Höhö

utmaning

Utmanad av Anna:

* Ladda upp ett kort på dig antingen när du är i skogen, ditt rum eller på en fotbollsplan:

*Ladda upp ett kort på dig och din närmaste vän:

*Ladda upp ett kort på dig och din närmaste vän när ni va mindre:

*Ladda upp ett kort på dig och något djur:

*Ladda upp ett fult kort på dig själv:

*ladda upp en bild på ditt namn:


6 nov. tisdag

Tack Anna för din fina kommentar om mig som snygging! Vi supportar varandra.. ,P

Idag hade jag catti och helle  en stor diskussion kring ämnet kuddar. Jag har nämligen läst att för att spara på ryggen ska man, om man sover på sidan, ha en kudde mellan knäna. Sen är det även skönt att ligga med huvudet på en kudde och ha en annan kudde under armen som ligger överst (alltså som att krama den kudden).
     Helle tyckte däremot att man skulle ha två stora kuddar och en liten, för att har man bara två stora så blir det en glipa mellan dem, därför lägger man en liten kudde emellan dom. Hon tipsade även om att om man kan ligga och sova helt på rygg så är man helt avslappnad! (själv tror jag inte jag kommer kunna andas ordentligt om jag ligger på något annat sätt än på sidan..)
     Catti hade inte så mycket eget att säga, hon höll mest med..

Vi diskuterade även julen. Jag tycker julen är så väldigt tråkig nu för tiden. allt blir så utdraget, man har inget att göra känner jag. Och jag HATAR kalle anka!!
     Helle kom då med tipset att man kan lägga julpussel och gå julpromenader osv.
     Catti tipsade om att man gärna ska ha silvergran (eller kungsgran!) och helle höll med.
Så nu är jag väldigt taggad inför julen!
     Har nu också kommit på att jag ska köpa mina julklappar så fort som möjligt. För nu när jag ser något fint i affärerna blir jag så begränsad för jag vet inte hur mycket pengar jag behöver till julklapparna. Men har jag köpt dom, då vet jag att jag har de pengar jag har att röra mig med. Så på fredag kanske det blir julshopping..

Imorn ska vi se This is England med skolan. Guess where.. På Fontänen såklart! Wei, största skolbion ever!

5 nov. måndag

Jaha, här har jag suttit och fyllt i en lite fakta-grej om mig själv (helt jävla ointressant för alla som läser, men ändå) och så fuckar sig datorn så det försvinner. Så ledsen hörni, denna otroliga fakta om mig gick ni miste om nu pga denna jäkla dator.

Pappa tycker jag ska önska mig en mobil i julklapp. Funderar på en sony ericsson W580i. Vi får se..

Hörde just på radio, bara btw, och det var tävling att gissa låtar man hörde. En ensam kille sitter och tävlar mot typ fem tjejer i en bil. SUCK, vem vinner liksom.. Fem skrikiga tjejer mot en cool kille. Ja, fast de va tjejer hade de tyvärr mer kunskap eftersom de va fem, men va fan, det är ju inte fair play! Men det verkade inte dom puckona fatta..

Dagens i-landsproblem: Hur mycket ska man egentligen fylla i längst fram om sig själv i sin almanacka? Fyller man i telefonnummer, adress och hela skiten känns det som att någon kommer ta min kalender och köra någon utpressning eller liknande för att jag ska få tillbaka dom, och det blir ju mycket enklare för dom att göra det då om dom har mitt nummer och adress och allting. HMM. men samtidigt är det ju större chans att man får tillbaka den om man har allt ifyllt om man tappar den.. Så frågan är om man ska ta risken och hoppas på att någon snäll tant, och ingen utpressare, plockar upp almanackan..

Fick lite nostalgi när jag såg telefonkatalogen för skolans elever idag. Från den dag när man var liten och satt och busringde från dom där katalogerna. Det var tider det. Va ettrig man var. jag HATAR busringare, men jag TYCKTE att det va kul ett tag. Nu har jag dock mognat, som tur är! (jag såg dock helles onda planer smidas i huvudet på henne när hon fick tag i katalogen. Hon memorerade alla nummer direkt, så lägg av telefonerna ikväll folks)

(dom har börjat sälja lussebullar på seven.. yey snart är det jul)

image64
en gång ramlade jag i snön.. Det va kul, och klantigt eftersom jag hade tänkt fälla Kim, men lyckades halka själv istället..

4 nov. söndag

Sista dagen på lovet!

Kom på att
det snart är jul, vilket innebär att julkalendrar av alla dess slag börjar säljas (årets TV-julkalender är inspelad på bla ålstensgatan. My hoods liksom) och där med också chokladkalendrar. Chokladjulkalenderchoklad faller mig på smaken väldigt bra.. Alla verkar hata den utom jag, me like it mucho! Billig skitchoklad, visst, men god är den..

Idag sov jag hos Oliver  (till halv ett. jag är sjuk), har börjat få förkylningskänningar (nästan FEBERGRÄNS), och pappa kom och hämtade mig vid ett då vi skulle åka och kolla ny mobil till honom (och ev också till mig. wow). Vi åkte till Bromma Center (gamla B&W och det, nuvarande Coopforum) och sprang runt i alla elektronikaffärer där. Jag har hittat två som jag väljer mellan tror jag.. Båda sony ericsson. Så får vi se om jag nån gång kommer ta steget och köpa en också.. Köpte även Playa Del Sol (VÄLDIGT ROLIG SERIE) på DvD och ett par lite varmare dojjor för 39 spänn. Me like cheap shit!

Håller på att ladda ner Napoleon Dynamite och The Benchwarmers.

Får se hur jag känner mig imorn, om jag går till skolan. Men det tror jag, har rätt kort dag.

image63
Jag och papa i en Beck-film.. Martin Beck var lite sur just då, men pappa och jag höll stämningen uppe..


3 nov. Lördag

En jättetrevlig Halloween-fest igår med massa hääärliga människor! Först chillade vi lite i en lokal hos Tova och Emma (dom hade gjort jättefint med pynt och grejer)
 image54Såhär fint var det, och ett EMO fick man på köpet också..

Sen åkte vi tunnelbana och tolva (vi höll på att bli utkörda från tolvan för att alla sprang över spåren för att hinna till den. SUck, ofta en konduktör kan slänga ut 25 pers.. njaa.. ) till Petras casa..
image55Waiting for the tub

Sen kom vi dit och det var jättetrevligt där med! En väldigt lyckad kväll!

(klicka på bilderna för större storlek)

 Petra beautiful
  Emot Nickie(lägg märke till skärsår) och snickarn elvis
 Hang around på perrongen elvis, nickie, petra, emma
 Tova och Ville
  Häng. Ville, Rebecca, Josse, Tova mfl
 Mickan

När vi sen gick hem SNÖADE det jättefint.. När snön sen la sig på marken blev det till jättehärlig slask. Det va trevlans..

2 nov. fredag

Idag när jag skulle på museum med morfar mfl. GLÖMDE JAG MOBILEN HEMMA I LADDAREN! seriöst, jag fick panikabstinens. Det var dom värsta tre timmarna jag vart med om.. aldrig mer!

Varje gång Leo skulle böja sig fram och slicka tallriken igår när han åt pruttade han lite.. Fy fan vilken unge alltså..!

Jag Marie Kim Nickie Elvira såg på Green Street Holigans igår.. Ja, den va sådär. lite seg, men vissa scener va jättebra! Nu ska jag klä ut mig till BP-spelare (ev med fjortisbandana
Lockbete@PA också) och ska sen till Tova Emma och Petras hell&vin (halloween för er som är lite sega) fest.. det ska bli spännande.

image53
Såhär kan man ju också tänka sig en utklädnad. Klass 8b i Abrahamsbergsskolan som alltid kom sist på danstävlingen.. Me like. Vi var iaf zexiga!

1 nov. torsdag forts.

Idag hade Leo och jag en vädligt trevlig stund faktiskt. mot alla odds (det första jag får höra på dagis är att han har vart grinig). Vi lekte i parken, och tittade på en katt när den bajsade. Sen gick vi hem och åt kall lasagne, kolla lite på Bananer i pyjamas och läste en hel del böcker! Han var rolig, slickade sin tallrik och skrek alla namnen i boken skithögt! jag garvade och han skrek. Det va kul!

Nickie that makes me happy to hear! Då vet man att man har en läsare man tillfredställer.. Här kommer en fin bild på nickie och mig (I know we're hot!) för att hon är så snäll!

image52

1 nov. torsdag

Haha nää Helle. PA är jävligt kul när man vill se på aba-fjortisar (tips till alla!)
Och kimmie, pappa VILL att du ska va värre än jag så han slipper inse att jag sitter mer vid datorn än han och därmed är BÄTTRE än honom i dataväg.. MOhah han är ägd, för det är jag!!

Idag på träningen var det två jävligt små tjejer (ålder? fjortisar är så små nu för tiden) och garvade och viskade åt en tant som var ganska liten och stod och stretchade lite innan passet. När vi sen drog igång så var dom här två fjortissnuskona så JÄVLA SÄMST! dom va helt spaghettiga i kroppen och kunde inte en enda rörelse, och på kuppen orkade dom ingenting heller. Palla stå och garva åt någon innan passet och sen inte kunna ett skit själv. SUUUCK. plus att dom va puckelryggiga båda två. skitdåliga hållningar..

Ikväll får jag kim på middag och Nickie kanske dyker förbi om man har tur. Även marie hurtbulle som ska simma innan kanske kommer. We'll see.. Men det blir trevligt i vilket fall som helst! :D

Undrar vad jag ska göra med Leo idag när nickie banga promme pga damp. Kanske ta tolvan till en lekpark vid solvik. så går tiden där.. Hmm får se i vilket mood han är i idag.

image51
Jag gillar att vi ser helt retarded ut på denna bild. Vi åker Djurgårdsfärga, jag sophia och anna! <3