29 juli Tisdag

Jag tror minsann att detta blir sista inlägget innan Alanya. Hare bra här hemma folks, så blir det kanske nån update i Turkiet om jag hittar en dator, annars när jag kommer hem.

CIAOOO


Me and my broooo i Frankrike (jag har just delat ut alla hans Bromma-tidningar, därför får han vara med.)

svar på tal

ANNA:

Jag ska schteka lika mycket som du gör i värmen (just nu är det dock 38 grader i Antalya, my gosh!) och självklart ska du få ett kort, din adress är i väskan! Ditt kort kom idag!! TACK! Det ser mysigt ut på bilden, och jag ser fram emot BILDER från Nerja också från din kamera! Love


28 juli Måndag

Nu har jag varit och lekt med Catti en stund innan hon skulle jobba. Trevligt att ha henne hemma igen! Sen tog jag min favvomoppe hem till mig och har nu tryckt i mig en mozzarellamacka med pesto (mozzarellan kan ev ha varit lite gammal. menmen). Ska snart till Oliver och laga fläskfilé och imorn kommer dagen spenderas åt förberedelser och att laga pannkakor på kvällen.

Batman var jättebra btw! Det kan jag tipsa er om, och Heath Ledger var grym (dock rätt Jack Sparrow-inspirerad, men ändå!)

27 juli Söndag

Idag cyklade jag hem från Oliver vid 9otiden på morgonen och åt frukost hemma. Har sedan fixat med mina bankkonton så jag har lagom med pengar med min till turreland, packat typ allt jag ska ha med mig, skrivit ut biljetten och beställt taxi hit klockan 04:30 på onsdag morgon. Härligt! Så nu är vi i princip på väg.. höhö.

Kvällen ska spenderas på resturang och sedan på bio med Oliver och hans vänner, tror vi ska se Batman. Jag kommer dock att cykla till bion själv i och med att jag är för snål för att slösa remsa när man bara ska till Vällingby.
      Imorn ska jag tvinga Catti att leka med mig och sedan har jag fått i uppgift att dela ut Felix tidningar som han jobbar med, men nu drog han till landet och jag var den enda som kunde ställa upp. Jag ska ha MYCKET betalt för det, snorunge! Hehe. Det kommer säkert gå till tisdagen också, och sen är det väl bara att förbereda det sista innan man får gå och sussa inför resan.

Någon dag sen skulle jag och Oliver kolla på filmen American history X men efter en halvtimme var jag tvungen att avbryta och be honom stänga av eftersom jag blev så fruktansvärt upprörd över filmen. Det är en film man ska se innan man dör, men vi får se hur det blir med den saken. Den var bra, men den var så upprörande och allt Edward Norton gjorde var så fruktansvärt att det tog priset..



Håller på att plöja ut Stieg Larssons sista bok Luftslottet som sprängdes och har tryckt en hel Tom&Jerry-påse (godis) som jag hittade i garaget. Så nu ska jag kompensera min obehärskning med att ta en joggingtur i hettan. Vi får se om jag kommer hem levande eller om jag förintats i en svettfläck någon stans på vägen..

26 juli Lördag

Nu ska jag packa smycken. Känns lite tidigt att börja packa kläder, men smycken kan man alltid packa. Köpte idag även diarré-tabletter i fall att, och tabletter man kan äta i förebyggande syfte samt bakteriedödande alkogel man kan ha på händerna innan man äter om man ej kommer åt något ställe att tvätta dom på, och massa ipren. Så nu är det laddat!

Ikväll ska min familj och Oliver gå på Boulebar (jag bjuder) och sedan ut och äta. Trevligt, och varmt! Ska nog ta på mig något fint, och drinka mycket i baren, bara för att..

 Såhär ser jag ut när jag äter i Frankrike..

.. och såhär ser min bror ut. Han är lite söt. Jag fick ett par CalvinKlein-trosor av honom från Spain!

renar invaderar o hon gifter sig med läraren


Ett gäng renar invaderade en familjs altan. Lite udda..

Jessica, 16, bor redan tillsammans med 50-årige Clive i stad
Hon, 16 år, gifter sig med sin 50-åriga religionslärare.. Härligt!

Man hittar mycket på aftonblader hörni..

25 Juli Fredag

Jag har duschat två gånger idag och det kommer bli en tredje i och med att korsdraget som jag försöker framkalla i mitt rum inte vill komma, så duschen är det ställe man får svalka sig på.
     Gårdagen var jättemysig i Rålis med lite middagspicknick och idag lika så på Kärsön med Tove, pannkakor o glass till frukost. Var där i tre timmar sen cyklade vi ut till Drottningholm o vände.

 
 
    
     Provade min solskyddsmousse för håret från SashaJuan. Jag är så fruktansvärt känslig så har nu solskydd för håret, för läpparna, för kroppen och bör skaffa en för ansikte/ögon också! Plus en after sun kanske.
     Har nu skrivit lite packlista för Alanya, som jag ska fota åt er så ni kan få se den extra bra. Den äger er!



Resten av dagen lär jag väl sitta här och vänta på att min bror ska komma hem efter tre veckor i Spanien (hoppas han har köpt nåt trevligt!) fast han kommer inte förens ikväll så kanske går till Bryggan och tar en Xider Kaktus bara för att vara lite cool och för att den är god. We'll see..

* Hella, Sofie, Carro, Pernilla, Anna, Bellan: Ha det så bra i Maggan..
* Catti: Kom hem!

  


24 juli Torsdag

SpinnPulsen igår var det svettigaste jag vart på. Tur att jag (som alla andra) hade med mig en liten handduk att torka mig med då och då. En kul upplevelse, och jobbig! Gjorde sen den goda kycklingsalladen (kyckling marinerad i ugn med en sallad på isbergssallad, ruccola, tomat, gurka, melon och solrosfrön. Till det en kesoblandning med chilisås. Till efterrätt en fruktsallad med lite honung samt grädde blandat med lite kakao och kanel.)

Idag har jag kollat klart på alla avsnitt som kommit ut av Greys Anatomy och frukar att det är slut for ever i och med det sista dubbelavsnittet som släppts. Snyft!

Nu har jag vattnat blommorna i värmen och ska återstående tid innan picknick ikväll måla mina tånaglar, ev sy en klänning, göra i ordning maten, steka pannkakor till Toves och min frukost vi ska ha imorn på Kärsön, läsa, duscha och klä på mig.

Then you know! Plus att jag vill bada..


23 juli Onsdag

Buhu jag har förlorat mitt extra-sommar-jobb. Det var en annan dum brud som var lovad att jobba från och med torsdag så jag får inte jobba då eftersom det blir för många som jobbar samtidigt. Too bad, men rätt så skönt med lite riktigt sommarlov utan något planerat som jag inte hunnit ha än denna sommar.

Idag blev vi dessutom bjudna på yachtklubb/resturang här i Nacka Strand av cheeeefen. Lyxigt värre, och jäkligt varmt.

Hörni, nu tar vi det en gång till; ikväll ska jag spiiiinna på Friskis (om jag nu får plats på passet) och sen har jag bestämt mig för att laga en ceasarsallad special a la mickan. Det ni! Kan KANSKE gå ut med innehåll senare (när jag vet vad jag ska ha i förutom kyckling och sallad..)

22 juli Tisdag

Nu sitter jag på jobbet och spelar lite dota och ja.. sånt stuff. (tänk er texten med botten anna)..

Idag ska jag och oliver bara åka heeem efter jobbet. Imorn ska jag spinna och på torsdag ska jag på picknick med de som kan. Nice! Och jag måste köpa en deo.

Dagens tips: Digestivbar. Supergoda!

Nu wainar Oliver att jag ska jobba, så det ska jag.. På återseende!


20 juli Söndag

Känns inte som att övermånga läser såhär mitt i sommaren, men jag uppdaterar snällt ändå!

Har varit på landet hela helgen med pappa och Hilma. Övningskört och shoppat lite. Efter att idag suttit på buss i tre timmar har jag nu lagat mig lunch, aktiverat mitt nya braiga bankomatkort och ringt och spärrat det gamla. Ska nu ge mig ut att powerwalka/springa och sedan köpa mat tills ikväll som jag ska laga till mamma.

Veckans uppdrag:

  • Lära mig tvätta i tvättmaskin inför Alanya
  • Lägga in mina tider och grejer från pulsklockan i datorn
  • Boka bana på Boulebar
  • Få ihop en picknick med klassgänget
  • Gå på bio
  • Jobba
  • Laga mat och mata katten

Nu vet ni exakt vad jag ska pyssla med, så det är time för mig att dra på mig träningskläderna och sticka..


16 juli Onsdag

Två jobbdagar har gått och jag stretar vidare mot några till. Ett ganska lagom jobb som ligger sjukt fint vid vattnet i Nacka Strand, men man får gå upp rätt tidigt för att komma dit.
     Igår var jag och grillade hos Catti (fy fan vad gott det är med marshmallows!). Hade gått upp vid 05:30 pga att jag inte kunde sova, åkt till jobbet vid åtta, jobbat till fyra och dragit direkt till träning på Friskis (skivstång, körde core i måndags, och ska spinna imorgon! Jag provar verkligen på olika pass..) och sedan direkt hem till Catti och sen hem till sängen. Hektiskt, men kul!

Idag kan jag meddela att buss-strejken är över och att Rainbow (en attraktion på Liseberg) har brakat ihop och en hel del människor blev skadade.

Dagarna som kommer ska jag jobba, och på fredag drar jag nog själv till landet och är där över helgen, annars kommer jag aldrig ut dit, och nästa vecka blir det jobb igen, och sen är det ALANYA!

med solbrillorna och ut i gräset när det är sol och lusläs min blogg när det är regn, så flyter lovet på!


En speciell människa som äger en bilmek i Sandhamn hade dessa öppettider uppsatta..

14 juli Måndag

I fredags debuterade jag som klubb-myndig. Jag, Oliver, Eric och Oskar gick till en rätt B klubb vid centralen, som vi i och för sig stod på gästlista på för att komma in gratis (så av den anledningen var det bra!) och spenderade kvällen där. Runt halv två rörde vi oss hemåt (jag lyckades övertyga boysen om att INTE ta en taxi hem, utan att t-banan gick alldeles utmärkt). Det enda var att jag fick gå barfota hem pga fruktansvärd smärta efter mina högklackade skor, och lite kyla pga lämnat ytterkläder hemma för att snåla med garderob. Men annars var det kul!

Inget speciellt nytt har hänt. Missade Sofies 18årsfest i lördags pga att pappa bjöd på resturang direkt hemkommen från barca. Jag har fåt lite fason på min mage och kan äntligen gå på toa normalt (känner mig dock något onyttig när jag inte käkar det jag brukar, men man får blanda lite så ska det mnog gå bra!)

Denna vecka bor jag färmodligen hos Oliver eftersom lägenheten står tom (förutom han och jag) och jag ska jobba på hans jobb, så blir smartast så. Det är nu man vill ha en bärbar dator så man kan ha sin egen. Med en bärbar kan man ju göra skolarbeten och kolla film och allt på, så funderar på att införskaffa en sådan när jag har tjänat ihop lite mer pengar. Vi får se..

Sommaren med sin ordentliga värme tycks aldrig riktigt vilja komma, så det ska bli skönt att åka iväg om två veckor. Idag blir det lite ärenden med pappa (mina bankkonton kan mina föräldrar inte nå på internet längre insåg vi igår när vi skulle flytta över lite pengar från mitt konto, så jag måste fixa en egen internetbank, kanske även uppgraderar till VISA-kort, och ikväll blir det core-träning.

Har planerat att jag har en femhundrakronorssedel till träningsbyxor, remsa, vattenfast mascara + borttagning.

11 juli Fredag

Idag var min sista jobbdag. Jag blev överöst med beröm om hur nöjda dom var med oss och att en återanställning garanterat kommer och att dom jättegärna ville att jag skulle jobba nästa sommar igen. "Ni är ju skolungdomar nu så det kostar inte oss arbetsgivare någonting att ha er anställda, vi får snarare pengar för er, men sen när ni inte är skolungdomar längre kostar det arbestgivaren 17000 kronor per anställd, men det hade vi absolut betalat för er om det hade behövts". Yeah!

Jag försöker få igång min nya pulsklocka, vilket går sådär. Ska ut och prova den på en liten promenad med min hund nu tänkte jag. Sen ikväll vill jag ut och fira att jag har jobbat klart. Vi får dock se hur det blir  med den saken..

Lite bilder från min 18årsdag:
 Detta fick jag av hon som jag jobbade med (ett tag en kärring). En kexchoklad var det i. Fyndigt!
Nu kommer några bilder där alla ser så jävla slitna och fulla ut, men som dock är tagna precis när vi satt oss till bords:
   

Det var det. Ha en trevligt fredag så har jag det med!

10 juli Torsdag

Imorse vaknade jag AV MIG SJÄLV (innan min klocka ringde) halv sex på morgonen. Är man sjuk eller är man sjuk?! Arbetsskada säger jag bara..

Jag har nu gett mig själv stränga order om att inte äta så jäkla mycket fibrer som jag gör. Blir så hård i magen så ni vill inte veta, så idag har jag försökt att hålla mig ifrån allt sånt "nyttigt" så gott det går. Tråkigt men jag måste hitta den rätta kostsammansättningen för mig, så sökande fortsätter.

Det var en tant som kom förbi på kyrkogården och just hade fått en gravsten på sin mans grav. Det var deras bröllopsdag idag och då hade den kommit. Och hon sa det att det var orättvist att han hade gått bort eftersom dom hade varit så friska hela livet och idrottat och haft kolonilott och var inte äldre än 70 år. Men sen la hon till att så är det, hon hade friska barn och friska barnbarn med bra utbildning och hon och hennes man hade ju fått ett sånt långt fint liv tillsammans i alla fall osv. Man blev så glad av det, för hon var verkligen tacksam för den hon hade. Så ska det va!

Vi hade en kistbegravning idag så vi hade grävt en grav som vi sedan fyllde igen över kistan. Ganska spännade att få vara med på. Mickan the gravedigger!



Dagens outfit för senaste solveckan:

Avklippt kyrkogårdsförvaltningst-shirt instoppad i ett par uppvikta Fristadsshorts. Hottas upp med ett par Converse.

9 juli Onsdag

Jag  har två dagar kvar på jobbet och nu ska jag grilla!

8 juli Tisdag

Blir man något trött eller. Här har jag stressat från jobber och ut med hunden och ge djuren mat och in med moppen och ut med cykeln och cykla i illfart över Trandebergsbron och in på Friskis helt jävla svettig och får "Tyvärr är passet fullt" slängt i ansiktet. GOSH! Men men, fick mig en rejäl motionsrunda på cykeln i alla fall.

Nu skulle jag laga blodpudding men så blev jag så sjukt sugen på fil med müsli och Allbraun att jag var tvungen att ta en liten skål innan. Håller ni inte med om att fil/yoghurt är det godaste som finns! Och mycket flingor ska det vara..

Sista grejen; har jag inte fattat det här med cykevägsregler eller? När man cyklar på cykelbanan i stan så är cykelmärket i gatan ritat bara åt ett håll, och många tittar lite surt på mig när jag kommer cyklandes, OCH jag är den enda som cyklar från det hållet. Är det "enkelriktat" på cykelbanorna så man håller den trafik som gäller på gatan eller vad?

7 juli Måndag

En dålig jävla dag ser ut som följer:

  • Går upp klockan 05:50 och blir direkt ombedd av min pojkvän att hålla käften så han kan sova vidare.
  • Tittar ut genom fönstret: Det regnar!
  • Cyklar hem klockan 06:25 för att hämta min moppe, då hoppar kedjan av cykeln och jag får inte på den igen.
  • Det regnar hela dagen på jobbet och jag lyckas till och med somna i fotöljen under lunchen.
  • Min äckliga jobbarkompis äter upp alla mina kakor som jag hade med mig för jag fyllde år i fredags. Han åt allvarligt alla utom två, som gubben som jobbar där åt. Så gör man fan inte, man tar en kaka, MAX två, och sen är det bra när någon bjuder!
  • Kommer hem och stressar som fan för att hinna gå ut med hunden, plocka iordning mellis tills imorn, byta om och CYKLA iväg till Kungsholmen och träningen som ska börja 17:30 på en alldeles för liten cykel.
  • Inser när jag nästan är i alvik att jag aldrig kommer hinna och att det är omöjligt att cykla på fittcykeln.
  • Kommer hem och tittar på träningsschemat och inser att träningen började 18:30, så jag hade hunnit med jäkligt goda marginaler. Men nu hade jag redan klätt av min träningskläderna och tagit lite fil och flingor till middag istället.
  • SKITDAG!


6 juli Söndag

Nu har jag, efter en bakishelg, pallrat mig iväg och tränat och sedan lagat en middag i min ensamhet bestående av råris, makrill på burk, svarta bönor och broccoli. En njutbar måltid vill jag lova..

I fredags var det mycket lyckat med 16 stycken kära vänner till middagen och sedan fylldes det på med framför allt pojkvänner och dess vänner. Allt som allt kom vi i säng runt halv fyra, vilket var duktigt av mig att vara vaken så länge med tanke på mina tidiga mornar i veckan. Dock sov jag sedan i bilen när vi på lördagen åkte ut på födelsedagslunch till Värmdö, jag sov när vi på kvällen spelade Guitar Hero och jag sov när vi efter det tittade på Hajen 3. Så jag tog igen mig lite där. Sen sov jag idag till klockan tolv, gick upp och åt lite frukost och städade golvet lite och sedan gick jag och vilade lite till.

Nu ska jag fika lite med mamma och sen ska jag hem till Oliver och äta choklad och sova (igen!) tror jag. Bara en vecka kvar på jobbet nu. FIRA!

        

4 juli (18åring from now!)

idag fyller jag 18 år! Hurra för mig. Jag fick ett "kexogram" av kärringen (som är rätt snäll ibland) på jobbet. Ni får se bild imorgon. Har cyklat som en galning så ska slänga mig i duschen och sen ner och skära grönsaker. I will see some of you folks later.. Jag förmodar att lite bilder kommer under helgens gång från idag.



En gång kände jag mig tvungen att märka min banan som jag skulle ha på morgonen, eftersom det var den sista bananen som fanns hemma och hade jag inte gjort det så hade garanterat någon annan snott den..

tråk

5 saker som finns på din att-göra-lista idag:

1. Handla

2. Planera lite mer inför mitt kalas

3. Bränna skivor
4. Göra matlåda

5. Sova


Vad gjorde jag för tio år sedan?

8 år gammal, vad gjorde man? Hängde väl i stallet kanske. Vem fan kommer ihåg vad man gjorde när man var 8 år??

Ställen jag bott på:

Abrahamsberg, Norrtälje, Traneberg (alvik), Olovslund

Fem saker jag skulle göra om jag var biljonär:

1. Köpa en stor båt
2. Köpa ett fint landställe

3. Resa runt i världen

4. Köpa en lägenhet

5. Shoppa saker jag vill ha och skänka pengar till djurens rätt!


3 juli Torsdag

Sen jag jobbat på mitt otroligt icke-stimulerande jobb så har jag fått så mycket att berätta, vilket är lite konstigt men kör på!

Idag skulle jag diskret fisa lite eftersom jag kände hur mycket luft som samlats i min mage,så jag stod en bit bort och klämde lite. Gubben som jobbar där höll sedan på att berätta något så jag sprang till dörren och öppnade för att höra vad han sa (dom stod precis innanför dörren) och plötsligt känner jag att min jävla fis har hängt med mig till dörren, och där står dom och som tur va så ingenting, men jag slår vad om att dom  precis som jag kände hur jävla illa det luktade.
     Därför blir dagens tips: Prutta en bit bort och gå ett varv åt andra håller så prutten försvinner ditåt, gå SEDAN tillbaka till sällskapet du befann dig med.

När jag åker moppe (som jag gjorde idag eftersom jag bara kände att jag inte orkade cykla. Har annars lyckats göra det hela veckan som gått) så börjar jag ibland, lite utan att tänka på det, att sjunga högt. Så sjunger jag lite och när jag möter någon så sjunger jag lite lägre, så bara jag hör, och det tycker jag är spännande eftersom den andra personen inte har en aning om att jag, likt en liten schizofren flicka, sjunger för mig själv i min stora hjälm. Kul tycker jag!

Dags för storhandling inför mitt kalas imorgon! Tänkte ut och springa idag i mitt nya träningslinne men har lite mensvärk så skyller på det och skiter i att springa helt enklet. Får bli imorn eller i helgen. Eller nästa vecka. Vi får så.. Spännande!


2 juli Onsdag

Jag jobbar med en kärring som är gift med chefen för hela kyrkogårdsförvaltningen och den där fula 91:an. Jag vill dö!

Kärring-jäveln kutar ut ur lunchrummet INNAN rasten är slut, och alla andra två jävla asslickers springer snällt efter. Jag sitter kvar i tio minuter och kärringen kommer in och använder en väldigt dryg ton: "Vi har bara en halvtimmes rast vet du..". OCH?! vill jag bara skrika men säger snällt okej och går med ut och börjar "jobba".
     Där ligger nästa problem; VI HAR INGENTING ATT JOBBA MED! Det finns liksom inget att göra så va fan har hon så jäkla bråttom till?

91:an är lika störande han. Han ger ifrån sig ljud hela tiden! Antingen sträcker han på sig och gör "sträck-ljud", eller så gäspar han med ljud, eller så går han och knäpper med munnen, eller så VISSLAR han (jag HATAR människor som visslar!) eller så ojar han sig (för att han är trött? Eller bara för att han inte har något annat att säga) eller bara knäcker sina äckliga jävla fingrar. Den här veckan har han även lyckats läsa ett reklamblad för Gotland varje rast vi haft, alltså sammanlagt i tre timmar.
     Tips till honom: Träna på att bli lite social istället för massa fula läten eller låtsas läsa samma tidning 23 gånger.


1 juli Måndag

Igår var somsagt min släkt här på födelsedagsmiddag. Jag fick massa fina presenter som jag till och med valt ut själv, så det var perfekt! Av pappa och mamma fick jag även en Dom Perignón (skitfin champagne för er som är sega) som vi slurkade i oss. Det är kul att fylla 18 år..



Idag har jag träffat min mys-Catti och fått prata av oss lite. Höhö kan bli så när man är tjej.

Dagens tv-tips: ALLSÅNG!

Amen gud va bra, nu lyckades jag radera ALLA bilder från min mobil. Bra där. Men som tur va så fick jag över dom på datorn först. Rätt bra att rensa mobilen lite..

Här jobbar vi för fulla muggar. Jag sitter lutad mot en gravsten och tar foton på mig och på min kompanjon. Det regnar. Detta var en av de första dagarna. Ni får update i bilder hur jag ser ut när det är lite soligare..

 

Mera bilder och annat skoj, typ ett längre intressant inlägg, kommer när jag har tid. Ciaooo

INTE sån present

Och för fasen, med "andra tillbehör" på temat sex och hälsa till presenter så menar jag INTE EN DILDO! Det är ganska ute att köpa en sån, speciellt om man har pojkvän. Tycker i alla fall jag! Höhö stackars er som nu redan har köpt det..;P