29 mars Lördag

Ojojoj såg ni Let's dance igår eller?? Nej det gjorde inte jag heller. Jag tittade på filmen Tjenare kungen (skitbra film!) men lyckades sappa precis när dom sa vem som vann i Let's Dance. Tina Tina lilla Mat-Tina. Sött sött!

Idag har jag sett på 27 Dresses med Oliver, den var helt okej. Svennen Malin Åkerman är med, status status. Höhö tänk vad stolt man blir när någon från Sverige gör något bra internationellt, då är man stolt över sitt pyttelilla land.




Orka få massa modeller med klänningen på omslaget till filmen till sin ära..


Igår hoppade jag på tunnelbanan på väg hem från träningen, och ser min bror och hans kompis så lite längre fram. Jag väljer dock att sitta kvar på mitt säte och sätter mig med dom på tolvan istället, men så smiter dom jävlarna av tunnelbanan och jag inser vad dom ska ta sig till.

Jag skickar ett sms som lyder: Höhö ska ni köpa snus eller? I can see you liksom:P Satt på er t-bana. Ses hemma, glöm ej disken. Puss

Jag får till svar: Haha så jävla sneaky, jag såg dig och du "gick på dt" men du inget mysprat med madre och padre haha

Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka hans sms, lite svårläst, skrev han med kodord som inte jag var för dum för att förstå?, men en sak vet jag i alla fall, att dom blev BUSTED AV MIG! mohahaha

Nu ska jag äta med mi familia och sen bär det av till Hellepelle. See you later!

Bilder

(klicka på alla bilder så blir dom större)

Bellans maskeradfest i torsdags:


Medverkande på bilderna: Helle (aka.disco), Sofie (aka. Bellans brud), Carro (aka. kontor/flygvärdinna), Catti (aka.disco), Anna (aka.pimp), Pernilla (aka. annas ryska ..), Anders (aka. Jack Sparrow), Disco-naglar

Hos Adam igår:
    
Medverkande på bilderna: Anna, Catti, Sofie, Max, Bellan, Helle, Fabian, Pernilla, Adam

Mitt snygga nyklippta hår (VERY BIG DIFFERENCE!) :

Medverkande på bilderna: jag, mitt rum

28 mars Fredag forts.

Idag har jag hunnit med att klippa mig, byta mina byxor och träna. Rätt bra alltså!

Läste i tidningen idag att Blondinbellas pappa hade bett Jensen Gymnasium att betala Blondinbella pengar för att hon hade, enligt honom, marknadsfört skolan i sin blogg. Hon har alltså skrivit att hon ska till skolan, det är det. Ursäkta mig Blondinbellas pappa men för det första; har inte Blondinbella tillräckligt med pengar redan? Hon är inte direkt i nöd.
   För det andra, hur skulle det se ut om alla skolor måste betala alla som har blogg (och det är många) och säger att dom ska till sin skola, och därmed skriver skolans namn. Det funkar ju liksom inte, det fattar väl du också. Din dotter är TYVÄRR inte så jävla speciell som du tror, man särbehandlar inte elever, eller lägger extra pengar på dom, för att dom råkar ha en blogg som dom råkar skriva skolans namn i.

Kan inte Blondinbella be skolan om pengar själv? Orka att pappa Blondinbella måste göra det..

Som tur var sa skolan att det skulle vara helt absurt om dom skulle betala elever för att dom nämnt skolan i deras bloggar. Och det är ju precis vad det skulle vara.

Hörrö farsan, ska du inte, som advokaaaat, ta och stämma Bellasuger.se också, nu när du ändå håller på. Patetiskt är vad det är!

28 mars Fredag

Igår  var det SUPERTREVLIGT hos Adam på Taco-night! Trevliga människor, avslappnat, god mat, lite lagom mickan-mobbning, avslut med prat i vardagsrummet. Jättetrevligt verkligen! Bilder kommer senare.

Då ska ni även få en första skitaktuell bild i den här bloggen, på mitt nyklippta hår. Haha kommer nog inte göra några drastiska förändringar men klippa upp det tänkte jag nog göra. Ja vi får se hur det blir helt enkelt. Ska dit nu snart.

Sen ska jag in och byta mina jeans och sen är det träning kl 15.

Ikväll är det Tjenare Kungen på femman klockan nio! Jag har inte sett den så passar pefekt för mig..

hörs senare, glöm för bövulen inte att kolla in här med bilder och allt då!


27 mars Torsdag forts

Leo va så jävla tjurig idag så  jag ville typ dumpa honom i någon gammal äcklig nerkissad sandlåda! men det kunde jag ju inte utan var tvungen att släpa hem ungen.

Jag var liksom jättesnäll och gick till en park långt borta, och så säger han efter en halvtimme då han har sprungit i alla fucking vattenpölar som finns, "Jag vill gå hem" och börjar småböla lite.

Jaha, då börjar vi gå hem och så ser han en lite sketen park som han vill gå in i så ja det gör vi och har jättekul i typ fem minuter, sen ska vi sätta oss i vagnen och börja gå vidare hem och då blir han helt apatiskt och sitter och glor utan kontakt när jag försöker skoja till det lite och köra lite tokigt med vagnen och massa sånt.

Så när vi kommer utanför dörren så öppnar pappan och då vips så börjar sktiungen att gråta! SUCK! skönt att lämna ifrån sig honom, få sina pengar och springa hem och glömma hans äckliga humör för dagen.

Nu ska jag nog läsa lite mer i Stieg Larssons andra bok, Flickan som lekte med elden, och sen ska jag dra mig uppåt mot Tacosarna som kallar.


27 mars Torsdag

Nu sitter jag här och klämmer i mig havregrynsgröt med kiwi på. Mumsimums. Har varit och gått igenom lite samhällsarbete med min grupp klockan elva, och nu ska jag ta tag i städningen av huset och sedan fortsätta skriva rent lite på mitt arbete. Sen blir det Leo och efter det ska vi hem till Adam och äta Tacos.

Jag har egentligen inget intressant att skriva idag... ÄN SÅ LÄNGE! mohah det kommer det kommer, om man har tur! Det intressantaste jag kan komma på just nu är att det är springtime utomhus, men det vet väl alla redan så det var ju inte så himla intressant.

Ut och hångla lite i vårvädret pojkar och flickor, själv har jag inte någon att göra det med just nu, för min lilla pluttpojke är på jobbet, men kanske imorn! Då tar jag igen för idag också, så tro inte att ni ligger före mig inte.. nänä

image385
Här är en bild på min klass i ettan, SP1e, som prompt skulle ta ett klassfoto på avslutningen på stora trappan där alla treor om ungefär en minut skulle springa ut. haha är vi mongo eller, men måste man ta ett kort så måste man!

26 mars onsdag forts

Bloggen har inte velat logga in, men nu så äntligen!

Mamma och jag var i stan och åt på Böner och bakat och sen blev det lite lite shopping (som jag inte borde).

Har även suttit med mitt samhällsarbete i tre timmar, och tror fan inte jag kommit nån vart. Så det känns bra..

De två mest hatade jobben måste vara lapplisor (parkeringsvakter) och SL-kontrollanter.

Idag kom det kontrollanter för att sätta dit folk på tuben som vanligt. Jag hatar SL, eller borde jag säga staten, som höjer priserna mer och mer för varje måndag som går. Vem fan orkar köpa en remsa för 160 spänn?! Vem fan har råd att köpa åkkort eller biljett nu för tiden?! NOBODY! ingen har lus att betala det för att sitta på en skitig tunnelbana och SKONA MILJÖN!

Vi som är så miljöinriktade i Sverige, varför inte GYNNA dom som åker kollektivtrafiken istället, och SÄNKA priserna istället för att höja dom!

Jag tycker att folk ska planka mer än vanligt, bara för att protestera. Men nej, då håller dom på att lägga pengar på något så onödigt som NYA SPÄRRAR. Why?


image384
Här kommer en bild på some classmates: Anna, Helle, Philip, Max. Alla ser lagom roade ut av besöket på armémuseum


Imorn ska jag hinna med:
*städa halva huset
*Träffa min samhällsgrupp och diskutera hur långt vi har kommit
*Barnvakta Leo
*Motionera
*Ev. smita förbi banken

Fredag ser ut som följer än så länge:
*Klipptid 11:15
*In och byta ett par byxor
*Träna
*Banken om jag ej hann det på torsdagen)
*bio med oliver?

Lördag:
*Träffa Mallan
*På kvällen till Helle

Söndag:
*träffa Mallan (om jag ej gjorde det på lördagen)
*Ev träna

blondinbellakommentarer

Lite underhållning till en uttråkad Helle och andra som inte har något för sig. Lite kommentarer från Blondinbellas blogg, man kan ju säga att hon är bäde hatad och älskad..

  • DET är så JÄVLAAA syyynd om dej bruuden, "blondinbella" hej jag är fin!? DIRVERU med mej du liknar min vänstra, du är så jävla patetisk bruden att det inte är sant, folk läser inte din bloog för att det är intressat det du skriver, lr vad fan du har har köpt lr vad du har ätit, det är för att dom tycker så jävla synd om dej o vill ha något att skratta åt, du är en rikamansbarns unge o får pengar helt i onödan! aso ååååååh, bruuden du gör mej laak, på guud, en vacker dag :) sötiis, JÄVLA AACNEE FACE VETTU VAD CLERASIL är, om du ens vet vad de e ;) dra åt helvete .
    KYYYYYYSSSSS

     
  • Stå på dig tjejen. Du är ett geni som lyckas. Skit i idioterna som tror att jantelagen kommer få dem att må bättre. Hoppas resan går bra. Får du lite tid över borde du kolla in en sjukt sexig och rolig blogg om tjejer som står på sig och går emot kollektivet.

  • "All media och bloghysteri" Vem fan leker du? Du är bara en blond och billig jävla bimbo, gå och gräv ner dig själv ditt jävla äckel!

  • "Efter all media".
    Jag tycker synd om dig! Hur kan dom göra på detta viset? Varför kan inte folk låta dig vara ifred.

    ...jojuste, då försvann visst din inkomst


     
  • Jag tycker det är väldigt otrevligt att behöva läsa när folk uttrycker sig med hat. Det handlar bara om avundsjuka. Klart att vi är avundsjuka på "Blondinbella" som gör nåt skoj och dessutom tjänar cash för det. Och vem skulle inte vilja shoppa för 10 000 i månaden? Eller iaf ha 10 000 att betala sina räkningar för...

    Hade det varit min blogg hade jag aldrig ens godkänt sådana kommentarer.

    Jag tycker att ni som läser och kommenterar tar och skärper till er. Det handlar om en tjej, som är 17 år. Hon är vacker och smart. Kan ni inte ta det?

    Engagera er i nåt annat i stället. Hemlösa hundar eller what ever!

    Men sluta skriva hatiska påhopp, det är riktigt lågt och patetiskt! Skaffa dig ett eget liv i stället!

    Och hör sen!

Ur Schulman's blogg (www.schulmangruppen.se):


FAKSIMIL FRÅN BLONDINBELLAS BLOGG

Calle: Jag skriver en grej om Blondinbella nu. Att hon ser ut som en jävligt fräsch 70-åring
Alex: Nej, Calle. Skriv inte om henne.
Calle: Jo. En kort grej, bara. Om att hon ser ut som en piffig tant. En raffig Östermalms-tant.
Alex: Nej. Det är synd om henne. Hon blev tydligen skitledsen över det där Katrin skrev om henne. Om Miss Piggy.
Calle: Det är inte synd om henne. Hon har Sveriges största blogg. Vet du hur många som läser hennes jävla blaj?
Alex: Nej.
Calle: 340 000 personer!
Alex: Ok. Skriv något kul. Kör tant-grejen.

Lite mer ur deras blogg (HAHA!):


Sluta larva er nu. Blondinbella och Miss Piggy är inte ett dugg lika. Ok?

Jag vill avsluta med att säga att detta är bara för underhållnings skull, jag står inte på någon sida om henne. Eller jag kan inte säga att jag gillar henne, för hela hon är lite störig och provocerande och hon känns lite jobbig, men man skulle ju inte banga på pengarna hon har (?).


bellan maskerad/fest



från i torsdags hos Bellan..

26 mars Onsdag

Vaknade klockan sju i morse, låg och läste i någon timme och sedan satte jag på mig kläder och gick ut på en timmes promenad med hunden innan frukost. Hann även boka klipptid tills på fredag. Har nu just käkat frukost och ska snart in till stan med mamma. Mera update när jag kommer hem!


M <3 O

Idag är Oliver och min ettochetthalvårs-dag! LOVE YOU!

björn G


25 mars Tisdag

När man kommer in på en tom buss eller en tom resturang eller en tom tunnelbana så får jag sån beslutsångest om vilket säte jag ska sätta mig på. Jag har liksom ALLA säten att välja på, och då gäller det ju att ta det bästa, men vilket är det bästa?
 
Man börjar spekulera kring om man ska sikta på fönsterplats, ett rent säte, säte långt fram/långt bak, säte nära dörren, säte för sig själv osv osv. och så står man där och kan inte bestämma sig.

Det är frustrerande så det slutar alltid med att jag slänger mig ner på en plats och så när jag satt mig inser jag att "det här var ju den sämsta äckligaste platsen, varför valde jag den" men då är det lite sent att ställa sig upp och börja leta bättre säten..

Jag tycker för övrigt att det är mycket lugnare och skönare att åka buss. Det känns mer "nära till hem" än tunnelbanan, som går under jorden och alltid låter och skramlar och det är mycket folk osv. Ja, på något sätt gillar jag bussar mer.

I går åt Sophia och jag sushi och sen åkte vi hem till henne och kollade So you think you can dance (helt okej, som idol ungefär) och filip och fredrik. Sen satte vi på filmen The Kingdom (helt okej den med). Det förvirrande under kvällen var att tv-tablån såg ut som en söndags, men det var ju måndag. Dock var den röd så det kan ju förklara saken, men ändå.

Provade även Guitarhero för första gången igår, och det var kul kul kul!



Läste i Metro på bussen hem och läste i en artikel om hur svenskar åker utomlands och släpper alla hämningar genom att spendera pengar, supa och ha sex. I artikeln stod: "Unga svenska partyresor går numera främst till Bulgarien och Alanya i Turkiet". Wei Alanya here we come!

Nu ska jag ner och göra våfflor. Ni har väl inte glömt att det är våffeldagen idag!

24 mars Måndag

Tränade idag klockan elva. var inställd på ett intensivpass men så hade dom bytt till ett medel, men det var bra ändå!

Blev inspirerad (som man alltid blir och så håller det ungefär två dagar) av Katrik Schulman och hennes "bli maddona-snygg till 1 juni" så nu ska jag fan i mig vara nyttig. Nu ska jag hålla mig duktig i veckorna! mohah vi får se hur länge det håller..

Jag ska nu intala mig själv att ta vara på den lediga tiden och passa på att inte göra nånting, istället för att springa runt och vara rastlös. Läs en bok va fan..

Ikväll ska jag möta Sophia och köpa sushi, sen ska vi åka till henne och mysa lite och så sover jag över där,  vilket var länge sen.

DO  NOT FORGETT THE VÅFFELDAG TOMORROW!


lika som bääääär

            

Mina iakttagelser för dagen: Är inte Britneys lillasyrra Jamie Lynn Spears och Emma Watson aka Hermione slående lika?!

blondinbella-parodi


23 mars Söndag

Snabb uppdatering:
Ja vad ska jag skriva som är intressant? hmm.. Nej nu känner jag mig tom. Ska nog gå ner och läsa artikeln om Henrik Schyffert i tidningen, tills Miss secret agent börjar klockan 21:00.

Jo en sak som är lite tokig är att man är så van att höra alla kändisars efternamn, det är liksom det namnet som är igenkända för. Så om man bara hör förnamnet kan man inte alls tänka sig att kändisen i fråga heter det, man känner inte alls igen det.

Som Henrik Schyffert; säg bara Henrik så låter det inte alls som han. Eller Fredrik Reinfeldt, bara Fredrik låter jättekonstigt och passar inte alls på honom, han heter ju i allas munnar Fredrik Reinfeldt.

Ja ni fattar, det är lite tokigt.

22 mars Lördag påskafton

Idag var det tänkt lite filmkväll här hemma hos mig men sen kom alla på att det var påskafton och ingen kunde och så hörde Carro av sig och frågade om man var intresserad av en fest, så va fan! jag och kim kör lite middag och mys här hemma och sen möter vi upp helle och catti och annie? och oliver och arvid och så sticker vi dit och ser vad det är för ett ställe. Så det ska bli trevligt!

Barnvakten i natt gick bra, jag kollade miami inc., sov en timme och kollade sen Rat Race tills pappan kom. Så nu är jag lite rikare. Och idag var vi hos farmor och fick påskpresent och då blev jag ännu lite rikare.

Imorn kommer hela släkten hit på påsklunch, sen är det lovveckan som drar igång. Har fått en del planerat så; happy me!

Ha en bra påskafton allihopa, och känn er inte dåliga om ni äter för mycket. Titta bara på mig, idag åt jag TVÅ BULLAR och godis och saft hos farmor. och det var bara hos farmor, sen har jag tryckt i mig ett och annat hela veckan och helgen här så.. hehe don't fear!


image383

ur en blogg

Ur bröderna Schulmans blogg (nu anger jag källan och gör samtidigt reklamn för dom) :

Jag får ett mejl av en läsare:

"Hej Calle!

Vill börja med att säga att jag tycker er blogg är jätterolig. Och så är jag mycket nyfiken på 1000apor.se. Vad ska jag göra för att få komma på 1000 Apors öppningsfest den 3e april?

Vänliga hälsningar

Marie"

Jag mejlar tillbaka. Men jag skriver inget. Skickade bara den här bilden:


film

Idag såg jag filmen som vann en jäkla massa Oscar i år, nämligen No country for old men. Den var bra, dock lite obehaglig.



Har bestämt åt oss nu att Oliver och jag ska gå på bio lite som en ettochetthalvårsdagsfirande. Funderar på att se Ps. I love you. Vi får se..

21 mars LÅNGfredag

Jag är en sån här person som blir så nervös när jag ska ringa någon. Just att prata i telefon tycker jag är väldigt jobbigt och jag vet inte riktigt varför.

Jag vet inte om jag är rädd att det ska bli tyst, eller att man ska säga något knäppt eller inte ha något att säga alls, men någonting är det som gör att jag blir helt uppe i varv och måste sätte mig ner med telefonen och ta tre djupa andetag och fokusera på att inte läsa något annat samtidigt som någon i andra änden svarar och jag då ska säga mitt namn men råkar säga det jag läser istället, sånt där kan jag vara rädd för.

Hur töntigt som helst men ja, den ångesten får jag. Mest när man ska ringa folk man inte så ofta pratar med, då känns det så konstigt, stelt och seriöst. Men det går ju alltid galant så, har försökt börja göra det till en rolig och "vuxen" grej som visar att jag är vuxen och ringer viktiga samtal, gud vad jag är cool!



Mitt andra problem är att när jag har köpt godis äter jag och äter utan någon spärr, och tillsist inser jag hur illa jag mår av allt godis, men då är det försent, då har illamåendet redan slagit in och där ligger du med magen full av socker och godis. Usch I have to learn!

Tredje grejen är att jag lät som en jävla feminist när jag skrev det där inlägget om sex, som sedan spårade ur lite och mera handlade om porrfilm. Jag är ingen feminism men ett jämställt samhälle skulle inte sitta helt fel.

Schablonbilden av en feminist är att hon är lesbisk, inte rakar sig någonstans på kroppen vilket gör att varje gång hon lyfter armarna släpps håret där ut, har kortklippt hår, glasögon med markerade bågar (gärna svarta) osv.
   Det är den bild jag får av ordet feminist, och det är lite sorgligt, jag vet men det är den grymma sanningen. Feminister är bra! Jag tycker mycket om manliga feminister, såna män avgudar jag!


och jag hade tydligen fel bild..

Gårdagen var rolig! Bellan hade gjort jättefint och god mat och party party och fina utklädnader osv osv. Bilder kommer säkert under veckans gång..

Nu ska jag återgå till lammsteken och sedan, runt 22:30 ska jag sticka iväg och sitta barnvakt till klockan två på natten (helskumt, vart ska pappan gå? ragga på krogen? få sig ett ligg? I don't know och jag tänker inte ta reda på det heller, om han inte säger det självmant).

20 mars Torsdag forts

Nu har jag ägnat senaste timmarna åt att ligga och läsa andra boken av Stieg Larsson och växelvis sovit nån timme. Känner mig mycket bättre, dock inte helt bra men det har aldrig hindrat någon!

Fick just i mig tre plättar med pannkaks-sirap på, det är snuskigt gott!

Har läst igenom bröderna Schulmans blogg, det är rätt så underhållande. Nu får dom ännu mer cred och ännu mer reklam vilket kommer bidra till ännu mer kändisskap för dom. Men jag bjuder på det! Varsågod!

20 mars Torsdag

Imorse när jag kom till skolan runt åtta stod två lärare där utklädda till påskkärringar med huckle, kvast, smink och hela baletten och delade ut godis till alla elever som anlände till skolan från ett jättestor påskägg. Gulligt tycker jag, och det roliga var att det var två manliga påskkärringar!

Jag tycker det är så roligt med folk som sitter på tunnelbanan och reser sig upp när man inte ens ser nästa station, som dom ska av på, och går och ställer sig vid dörrarna. Varför? Tror dom inte att dom ska hinna av om dom sitter kvar tills man åtminstonde SER stationen, eller vill dom stå längst fram vid dörrarna så dom kommer av först?

Idag vaknade jag upp lite sjuk. Det var inte så kul, för man känner sig så äcklig! Oliver sprang upp och ner i trappan här eftersom han var försenad och så missade han tolvan och så kom han tillbaka och skulle hämta sina glasögon och allt vad han gjorde, så då var jag vaken runt sju där ja när han sprang runt. Men det gjorde inget, han va söt.

Ikväll är det ju bellan-party på Ekerö och min "utklädnad" är kirrad. Skönt att ha det fixat i alla fall.. Dock hoppas jag att jag är lite friskare tills ikväll, funderar på att skippa den, får se.

Snart är det påsk! Jag hittade ett påskägg som pappa hade försökt gömma genom att ställa det på det mest obviousa stället, nämligen i fönstret i hallen. Så det såg ut som en prydnad, vilket man då tror är ett tomt påskägg och därför inte går och kollar, men jag som alltid tänker steget längre gick och kände på det och visst fasen var det proppar med godis. Lyckades lirka ut två bitar. Mitt godissinne är fantastiskt!


sex, hur skamligt är det?

Hur skamligt är det egentligen att prata om sex, att berätta om sex, att titta på sex, att ha sex? I dagens samhälle är det något pinsamt, något lite tabu. Man vill ha sitt sexliv för sig själv, och det vill även jag (var bara tvungen att svara på de här frågorna för att revoltera lite mot sextabun när jag hittade dom, det ger en lite kick liksom) och med dagens porrfilmer har människor ibland fått en fel bild av sex.

Appropå porrfilm ska ni killar nu få reda på två sanningar:
*Nej vi vill inte att ni sprutar oss i ansiktet eller någon annan stans på kroppen, sperma är äckligt!
*Vi vill inte att ni kör på utav helvete utan att fråga eller bry sig ett dyft om vad tjejen vill.

Dessa två scenarion framställs dock alltid som det centrala i porrfilmen, så nu vet ni att porrfilmer inte alltid stämmer in med verkligheten. Att porrfilmerna är så grova som dom är nu för tiden är ju för att vi vill ha dom så, porr är till för att göra oss upphetsade och detta grova betéende i porren gör oss tydligen det eftersom det är mest sånt som produceras nu för tiden. 
   En författar påstår att dessa porrfilmer speglar samhället och dess jämställdhet, där vi då kan dra en slutsats att dagens samhälle inte har någon jämställdhet som helst!

(Jag gör ett arbete om detta i skolan, och jag kan säga att det är intressant att läsa journalister och andras åsikter om pornografin. Endel är helt för porren, och endel är helt emot. Svart och vitt, inget lite grått mitt emellan)


En av de mest kända porrskådisarna Jenna Jameson

Nu till dessa förbjudna frågor (som dock inte går så långt in på djupet så va fan, det är inga breaking news) :

Har du haft sex? ja
Med hur många? 1
Ångrar du någon utav dem? nej
Var du kär i alla? ja
Är/har du varit en player? nej
När blev du av med oskulden? när jag just fyllt 16 I think
Har du någonsin haft fyllesex? möjligt, men det var med pojkvän så är inte så skamligt

Har du haft sex i..
ett badkar/dusch? ja
på ett tak? nej
tåg/bil/buss? nej
en toalett utomhus eller inomhus? ja båda
på festival/konsert? nej
i en park? nej jobbar på det
i ett hav/ en sjö? nej
bastu? nej men snart så

När var din första kyss? I rålis?
Hur gammal var ditt äldsta hångel? jadu, 23 tror jag
och yngsta? 90:a?
Hur många seriösa förhållanden har du haft? 1
Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? alla
Vad tycker du om kärlek? bra såklart! vad är det för en puckad fråga?
Romantik? som sagt..
Har du flashat/strippat nångång? nej för fan, inte offentligt
När kramade du någon sist? idag
Saknar du någon speciell person? jag sitter rätt nöjd, men klart man saknar folk då och då!
Har du svårt för att bli kär? nope jag är helt nöjd
När kysste/hånglade du med någon sist? i måndags I think
Ångrar du det? nej
Är du singel? nej
När fick du senast en komplimang? heeeeeeela tiden! höhöhö
Har du träffat någon internet person? tror inte det, dock av misstag stötte jag ihop med någon har jag för mig
Har du hånglat med någon av samma kön? ja

19 mars Onsdag

Här sitter jag och äter lite frukt-och nötblandning. Har just kommit hem från träningen och känner mig lite täppt i näsan. Men vem bryr sig?!

Dagen har glidit på bra, har börjar med logaritmer på matten, höhö det är... kul.

Ikväll ska oliver sova här, och imorn har jag den här dagen med två lektioner med två timmar emellan så ja, det blir chill. Sen ska jag, Catti och Helle in till stan och smyga runt lite efter saker till våran fantastiska utklädnad som vi ska ha på kvällen hos Bellan. Jag tänkte väl ta med kamera (fast jag har inte helt bestämt mig, fan alltså om det blir snott) så ni lär väl få se på nåt sätt.

Nu ska jag jag gå och rycka lite i min garderob och äta lite mer nötblandning till mellanmål, innan det blir middag om sisådär en timme. Vi får tydligen gäster, något som jag inte visste. Men det blir nog god mat då i alla fall.

Glöm inte Hannibal ikväll på TV! ciao


18 mars Tisdag

Nu har jag använt mig av förbjudna metoder för att gå ner Melodifestivalen-cd:n, Adam Tensta och Maia Hirasawa.

Jag fick mycket kritik idag för att jag inte hade saltvattensprayen i håret, men jag kände imorse att om jag nu hade sprutat i det skulle jag sen ha tryckt på mig en mössa och cyklat till tunnelbanan i snålblåst och snöregn, så det skulle nog inte varit någon skillnad om jag använt det eller ej. Ska ha det imorn, eftersom jag då får skjuts av min käre far.

Snart är det påsklov och jag är inte så överexalterad över det. Känns inte som att jag har något alls att göra, och jag är en sådan människa som blir sjukt rastlös vilket kan gå över i att jag då blir sur osv osv. Därför känns det lite tråkigt. Men det kommer nog ordna sig bra, i värsta fall får jag väl ligga i min säng och försöka intala mig själv att "man ska inte ha något att göra på lov, man ska ta det lugnt", vilket är sant men jag har så svårt att bara göra ingenting.

*En positiv grej är att Oliver och jag har vår ettochetthalvårs-dag den 25 mars, vilket också råkar vara våffeldagen. Så käka våfflor och pussas lär väl vara den dagens planer, vilket jag ser fram emot!

*Ännu en positiv grej är att jag äntligen får leka lite med Sophia. Vi skulle röka lite vattenpipa men jag har dock sålt min andel i den vattenpipa jag och Max hade tillsammans så det kan bli lite svårt. Men vi får hitta på något annat!

*En negativ grej är att Anna Tisse är så himla upptagen i sitt liv att hon inte är hemma en enda dag på lovet!

Nu ska jag avsluta denna kväll med Klass 9A och sedan springa till sängs, en ny dag väntar i morgon!



Har just sett klart Klass 9A och en brandman som bara varit brandman i någon vecka då han var med i en gasexplosion i Göteborg för ett antal år sedan var i deras klass och berättade. Han var helt bränd i hela ansiktet och händerna och kroppen vill jag inte ens tänka på, och hans vän som körde brandbilen dog.Hela klassen lyssnade knäpptyst på hans berättelse, och jag beundrar såna som honom som är så positiva till livet fast de har en sådan traumatisk händelse i bagaget. Sådana människor ger en hopp och styrka, samtidigt som man får sorg inom sig när man tänker på vilken otur han haft!

När man tänker på hur jävligt vissa har det, hur dåliga förhållanden vissa lever i, så ska man vara ganska glad över att bo i Sverige och få gå i skolan. Bara en sån sak att det inte finns en enda giftig spindelart eller ormart (förutom huggormen som inte är alltför farlig) i Sverige till skillnad från till exempel USA.

Man säger det om och om igen men aldrig tar man riktigt åt sig utan fortsätter att klaga och tjata om allt man inte har eller tycker är jobbigt,men tänk ett steg till, så dåligt kanske man inte har det! Och ändå kommer man att fortsätta tycka att sina "jobbiga saker" är för jävliga. Dock kan man säga som Snook gör: mina problem är så pass små att dom knappt räknas som problem, men dom gör lika ont ändå!

Mänskliga rättigheter

Det sjuka är inte att folk inte följer de "mänskliga rättigheterna", det sjuka är att det ens finns något som heter det!

Att man måste stifta en LAG om mänskliga rättigheter, det i sig självt säger ju allt om vår värld. De så kallade mänskliga rättigheterna är helt normala självklara rättigheter som en människa ska ha. Man ska till exempel inte ha människor arbetande femton timmar per dag med en lön på trettio kronor i timmen, och sedan när jobbet är klart inte betala ut lönen. Man ska inte låta folk bo tjugo personer i ett litet skjul utan rent vatten. Man ska inte låta folk lida!

Mänskliga rättigheter gäller de som inte behandlas som människor, boendeförhållanden, folk som har anställda som jobbar för en skitlön i skitförhållanden på ett skitjobb. Sånt som inte ens borde förekomma.

Att man behöver ha en lag för något som BORDE vara självklart, men som uppenbarligen inte är det, det visar hur vi människor skulle bete oss annars, utan den lagen. Man behandlar andra som man själv vill bli behandlad, det är det uppenbara som alla vet men ingen verkar bry sig om.




bloggspråk

Idag fick jag tillbaka en svenskanovell och min lärare hade kommenterat att jag skrev väldigt bloggspråk ibland, vilket passar en del gånger och inte passar andra gånger. Höhö, undrar vad jag fått det ifrån.. Och undrar vad han egentligen menar med det?

17 mars Måndag

Nu har jag vart med tjuriga jobbiga Leo i snöblask och suttit och laddat upp lite bilder på Facebook. Även fast man vet att alla bilder lagras hos dom så gör man det, orkar man verkligen ta lagringen så seriöst? Det blev ju sån uppståndelse i tidningen när det kom ut, men som att någon bryr sig?

Ska nu ta tag i engelskan och lära min hund leta påskägg. Sen är det Anna Pihl, en timmes plugg och sedan Filip och Fredriks nya hundra höjdare i USA. Spännande, får se om man orkar hålla sig vaken..

Tack Oliver för att du åkte hem till mig relativt fort i fredags!

Ska lägga ut ett urval bilder från Kims fest och sedan Björn Gustavssons senaste uppträdanden på melodifestivalen!

  
Medverkande på bilderna: Kim, Elvira, jag, Sebastian, Jennifer, Patrik mfl mfl

 



15 mars Lördag

Igår var trevligt, dock slutade det med två fingrar i halsen, men va fan så kan det gå ibland.

Mötte Elvira, Patrik och Sebastian på brommaplan och så utgjordes vissa bestyr och sedan knallade vi till Kim och var där runt halv elva. Vi gled runt lite och kollade om vi kände några, och vissa ansikten kände man igen.

Efter lite vattenpipa och annat småsnack så var det dags att dra i sig det man hade med sig, och sen var det ännu mer party party. Fler kom (kända ansikten!) och vid halv ett kände jag att jag inte mådde helt bra och tog därför mitt pick och pack och började gå hemåt. Och där slutar historian.

Lite bilder kommer nog imorgon I think!

Nu ska vi snart få gäster så passade på att slinka in här och uppdatera innan dom kommer. Blir melodifestivalen för hela slanten. Jag är taggad, heja Linda Bengtzing?

Jag har bränt Alicia Keys cd så vi har någon "middagsmusik", I will see you all later.

PS. Jag är sugen på Ben&Jerrys Phish food! DS.

magnus betnér



är bara tvungen att lägga upp den här, kanske har gjort den förut, men han äger!

14 mars FREDAG

Fredag fredag fredag! En dag i skolan rullade snabbt på (dock med en del mobbning av en som börjar på H och slutar elle och en som börjar på C och slutar atti) och sen stack vi in till stan och chillade runt lite. Såg Linda Bengtzing live! wohow. Smart av henne att uppträda så en dag innan melodifestivalen, jag tror allvarligt folk kommer rösta på henne mer om dom såg henne idag. Hon stod på nån grej på hötorget typ.

Köpte sminkborttagning och saltvattenspray.

Nu har jag varit på mitt vanliga fredagsnöjde City Gross och handlat. Nice bajs, är hungrig och lite seg. Men får tagga upp mig tills senare ikväll, yes I will!

På tunnelbanan idag hörde man han som körde säga: "Just nu är det väldigt mycket folk i den främre vagnen. Jag förstår att ni vill vara nära mig men jag måste tyvärr be er att gå lite bakåt så jag kan gasa på lite mer."

Now I will move on to something else to do. Ses på stan (NOOOOT)

Btw, idag avslöjades blondinbellas pojkvän "Mr X" för hela våran klass. JOhanna hade nosat upp honom på en sida där han och blondinbella hade varit någon stans så nu länkade vi den länken till blondinbellas gästbok så ALLA kan se honom. Mohah hon har INGENTING hemligt längre! (hon lär väl inte godkänna kommentaren, men ändå!) Alla tjejer i klassen var i extas och tyckte det va så spännande att se honom, killarna tyckte mest vi var efterblivna pinsamma no lifers. Well, är man det så är  man, inget att göra åt liksom!

13 mars Torsdag forts

Nu sitter jag här och har tvingat mig själv att ta en kopp te, så jag inte springer och drar i skåpen i köket.

Lite observationer/funderingar:

*Blondinbella ville inte gå in på vad hon tjänade på sin blogg, men hon la villigt till att hon shoppar för ungefär 10 000 kronor i månaden. Okej, bra blondinbella, vi fattar absolut inte vinken att du är rik och tjänar skitmycket!

*Jag ser folk sitta och blunda/sova på tunnelbanan och det ser så skönt ut! Jag vill också kunna göra som dom, men när jag försöker sluta ögonen känns det så knäppt. Varför vet jag inte, men jag kan bara inte sitta på tunnelbanan och blunda. Lika lite som jag kan gå in på ett café och sätta mig och äta själv.

Jag läser just nu boken om "Alexandramannen". Ni som inte hört talas om denne kan jag informera er om att det är en man som har kallat sig Alexandra på olika chattsidor på internet och lurat till sig tjejer att ha sex med honom.

Han har gått tillväga på så sätt att han har sagt sig heta Alexandra och vara en modell. "Hon" dyker på flickor (jag kallar dom flickor för många var 12-13-14 år) på chattsidor och frågar om dom vill tjäna snabba pengar. "Alexandra" ber dom sedan skicka sexistiska bilder på sig själva och övertalar dom med hjälp av tjat att träffa "hennes" vän ( i själva verket han själv) som gärna vill umgås med tjejer och betalar bra för det! Alexandra varierar lite mellan att säga att denne man som hon känner vill ha sex med tjejerna eller bara umgås.

Somsagt, flickorna är nästan alla under 15 år och när han blev dömd var det 58 tjejer från olika delar i Sverige som vittnade mot honom, alla utsatta av denne man. Han har alltså lyckats lura till sig sex av 58 olika tjejer. Hur är det möjligt? Många av tjejerna befann sig i utsatta positioner med föräldrar som bråkar, lite med pengar, sket i allt hemma och ville prova på något nytt etc.

Nu är han dömd av malmö hovrätt till 10 års fängelse och livstids utvisning. Men boken är intressant för er som intresserar er.

Well, ska dra ett greys anatomy-avsnitt innan jag går och läser och stänger av här för idag. Imorn väntar frukost i skolan (våran frulle i skolan är grym. För ynka fem kronor får du äta ciabatta+ massa andra soters bröd, fil, yoghurt, müsli, te, kaffe, oboy, juice osv. En riktigt baddarfrukost för endast fem kronor. Amazing!) och sen blir det lite olika lektioner, lite av varje helt enkelt.
   Efter skolan ska jag köpa sminkborttagning och bokmärke som jag egentligen skulle gjort idag, och sen får jag se om jag tränar eller om jag inte orkar det, kanske har mycket träningsvärk från passet idag. Vem vet?!
   Sen ska jag i alla fall möta upp Elvira på brommaplan för att vi gemensamt ska ta oss till Kim´s casa för att spendera resterande kväll där.

13 mars Torsdag

Idag bjuder jag på lite bilder. Vaknade skittidigt (kan i och för sig bero på att jag somnade klockan tio igår kväll) även fast jag börjar klockan tolv idag.

Har redovisning på engelskan, kommer bli sååå seriöst, sen ska jag kirra ett nytt bankkort eftersom jag fick hem ett brev där det stod att mitt kortnummer KAN ha hamnat i orätta händer. EH okej? SÅ jag måste spärra mitt nuvarande och får ett nytt gratis. Alltid nåt, men lite omständigt. Så tänkte kila ner till banken så får dom hjälpa mig. Sen ska jag väl va hemma och läsa/kolla Greys Anatomy och gå med min hund tills jag ska in till stan och köpa sminborttagningsmedel och ett bokmärke till pappa och sen ska jag (och catti?) träna klockan sex.

Då vet ni exakt hela min dag! Känns det inte härligt?!

Dramaten i fredags:

  
Meverkande på bilderna: Helle, Bellan, halva klassen

Min kära bror tejpade fast den här lappen när han fick syn på yoghurten mamma hade köpt:
 
Roligt!


Pappa har haft konferens på Ålandsbåt och köpte detta lilla parfymset till mig och mamma:

Gulligt!


Min katt var också glad, hon fick slicka ur all fil i mammas glas:
  
Gulligt?

12 mars Onsdag

Onsdag = lillördag!                                            OCH?

Jag har varit i skolan från åtta till tjugo i fyra. Man blev lite trött. Skolan är tråkig, verkligen! Det vi ägnade oss åt sista lektionen var att klura lite på vad vi skulle klä ut oss till på bellans fezt. Jättesvårt, och extra svårt för dom som har noll fantasi (=typ alla som diskuterade! speciellt Helle, hon ville va pirat. hahah inte alls som alla alltid är! men det kommer säkert sluta i att vi alla klär ut oss till det ändå. Lätt och bra! Funderar på blingbling-pirat-tema. Lite annorlunda)

Okej, som att någon bryr sig. Kim har black and white-tema på fredag, så det är i alla fall inte alltför svårt! Känner dock typ ingen där så ja, vi får se hur det blir. Kanske smugglar med mig någon trevlig människa dit. Hehe.

Det här med att tävla:

Man kan tävla så jäkla mycket nu för tiden. Alltid slår mig samma tanke: Äsch palla, jag kommer ändå aldrig vinna! För att i nästa sekund tänka: Men tänk om alla tänker så, eller tänk OM jag skulle vinna.. Och så kan man inte bestämma sig om man orkar fylla i något frågeformulär eller liknande, eller om man helt enkelt ska ge upp det innan man ens har försökt.
   För tänk OM man vinner..

Så nu ska jag fortsätta klura på utklädnad till Bellan! MOhah okej så lite liv har jag inte, men jag kommer nog sitta och knåpa lite med det, vi får se! Och så ska jag läsa ut min bok för mina böcker jag beställt har kommit idag! Wihow, så det blir till en läsekväll ikväll!


tråk 11 mars tisdag

Matten vet jag inte hur den gick. Men skönt att ha det gjort i alla fall! Hann på ett tidigare pass klockan tre så tränade på ordentligt. Skönt! Fick dock så bråttom att jag fick BYTA OM PÅ PERRONGEN! Fast bara halvt, så tyvärr var jag inte naken. Bytte typ strumpor bara. Men ändå! Kom hem och läste lite ur min bok.

Fyra bloggar jag spanar in, förutom privata bloggar, är Henrik Schyfferts blogg, Katrin Schulmans blogg, Blondinbellas då och då och Kenzas då och då. Wow då vet ni vilka proffsbloggaren Mickan spanar in..

Helgen:
Fredag: skola, träna, hem till Kim
Lördag: Mys med oliver, familjegäster på kvällen
Söndag: leta påskägg och fira pappas födelsedag hos min gudfar

Well jag vet inte vad jag ska skriva så jag struntar i att skriva mer. ciao

10 mars Måndag

SHit Catti, inte okej!! I'm very sory..

Anyway, idag har jag inte haft någon större lust att uppdatera. Tror tyvärr att, FAST DET INTE  BORDE DET, matteC-provet imorn har dragit ner mitt humör. Trots detta har jag valt att inte sitta och plugga någonting idag när jag kom hem. Tittade lite på några tal och insåg att jag har inte orken eller motivationen att sitta och räkna igenom boken för ett prov, så jag hoppas innerligt att jag får godkänt på provet imorn och är förhoppningsvis (om det inte går helt åt helvete och jag inte kan svara på G-frågorna) lättad när det är gjort!

Lyssnade lite på radiostationen Mix megapol och dom hade något dom kallade Mix match vilket innebar att man kunde ringa in och bli spådd av nån tant som satt i studion.

Bara det, att ringa in och bli spådd. Att RINGA in och bli spådd. Nog för att man kan tro på spådom, men spåkärringen måste väl för guds skull ha träffat personen den spår, den måste väl se på den och inte bara dra något random i radion.

Ja random! Folk, både killar och tjejer faktiskt, ringde in och så satt tanten där och sa hur det hade varit för personens kärleksliv och hur det skulle bli. Till en tjej sa hon att hon hade haft en lärare som hade skrämt henne lite i kärleken. Tjejen sa att nej det känner jag inte igen och försökte sen prata över det hon sa, men spåkärringen skulle då försvara sitt misstag och säga att ja alla kan ju vara lärare, han kanske var lite lärare till sättet. WHAT?

Anyway, har klämt i mig en hel massa kanelbullebitar från en kanellängd och kollat på  Anna Pihl. Leo och jag var för övrigt och kollade på lite hockey idag. Han tyckte det var underhållande. Nu ska jag gå och slötitta en minut i min mattebok, och sedan uppta läsandet i Stieg Larssons "män som hatar kvinnor". Börjar komma in på sluttampen nu, då den är lite spännande. Tog dock 350 sidor innan det hände något särskilt. Men men.

Såg filmen Juno igår. Den var helt okej!

Längtar till Olivers säng just nu, och efter att träffa Anna och Sophia ordentligt och efter att åka till Alanya!

God natt!!

9 mars Söndag

Jag har just insett tre saker:

  1. Tandborstar med "klickfunktion" från London är mycket tåligare än svenska klicktandborstar.
        Med de svenska kan man knappt borsta för ens det klickar, vilket jag inte klarar av utan skiter i att det klickar och borstar på utav helvete ändå (jag har fått väldigt känsligt tandkött så jag ungefär börjar blöda så fort jag tar på det eftersom jag borstar tänderna så hårt) så Londonklicktandborsten är jag nöjd med, den kan man ta i lite med i alla fall utan att det klickar, vilket känns bra!
  2. Jag har köpt en tungskrapa vilken har blivit min favoritsak! Känns väldigt bra att använda!
  3. Jag har insett att min mobil inte har radio!

Helgen har varit ligga-hemma-med-pojkvän-och-få-lite-gäster-helg. Var ute på långpromenad i lördags med lite fika med som vi satt och tryckte i oss i skogen, och idag ska jag träna och plugga lite mer MatteC (jag känner visserligen att jag har en viss kontroll, men vår lärares prov är dundersvåra!) och äta en tallrik havregrynsgröt.

Appropå havregrynsgröt kunde jag inte äta det förut. Jag tyckte det var ungefär det äckligaste som fanns, och var jag tvungen någon gång öste jag på med övermycket sylt. Nu för tiden är det inget gott med sylt på, jag käkar med endast mjölk och tycker det är skitgott. How psyco am I?


bilder

Hos Fabian på lunch:
   

sophia på sexochsamlvenad:


Dramaten:
    

6 mars Torsdag

Idag har jag haft denna håltimmesdag som jag alltid har på torsdagar, så flängt lite fram och tillbaka. Ätit min gröt nu och ska strax iväg till Leo. Vi går nog till en park, det är ju himla fint väder!

Imorn ska hela klassen gå och se genrepetitionen på pjäsen Hamlet på Dramaten. Det är tydligen en "stureplansvariant" på Hamlet så det ska bli spännande. Innan den ska jag ut och springa, om jag inte gör det ikväll. Får överväga och se lite.

(såhär ser "reklamen" för Hamlet-pjäsen ut)

After the play ska vi gå och äta en smörgås på Bönor och Bakat och sedan ska jag hem och förhoppningsvis följa med och handla på City Gross! Jag gillar den affären och så får man välja vad man ska köpa hem om man är med och handlar.. Jo jag har ett liv, även fast jag följer med och handlar på en fredag, jag lovar!

Nu har jag just sett ett avsnitt av Greys Anatomy så det är dags att stiga upp ur datastolen. Har även beställt två böcker åt pappa i födelsedagspresent, och två böcker till mig själv. Kunde inte motstå! men det är ändå ganska bra saker att lägga pengar på, no more kläder blir det i alla fall innan sommaren, förhoppningsvis!

I will see you around! (Lite bilder kommer förhoppningsvis imorn)

5 mars Onsdag

Idag har vi haft en lektion, två och en halvtimmes håltimme och sedan sex och samlevnad hela eftermiddagen från halv ett till fyra. Jag trodde det skulle bli lite kul så, men det blev snarare tvärt om.

Våran rektor pratade lite först, han är ju sexrådgivare, och han var duktig! Sen kom två äckliga brudar (den ena va tydligen transsexuell så jag förstod aldrig om hon var en kille eller tjej eller om hon ville va något annat eller vad hon snackade om) och den andra bruden hade ingen bh så där stod hon med strutarna åt olika håll.
   Dom hade inget upplägg på framträdandet, dom kom in på helt andra spår än sex och samlevnad och pratade om så ontressanta saker att alla höll på och gå där ifrån. Folk satt och tisslade och tasslade och dom två på scen frågade om vi hade koncentrationssvårigheter och om vi var så dumma så vi inte fattade vad dom sa och därför pratade med varandra istället.
   Många dumma frågor ställdes och när klockan slog fyra reste sig folk upp och klappade i händerna och gick ut, mitt när de två på scenen stod och pratade. Lite väl respektlös kanske, men gud! Dom sög verkligen!!

Nu ska jag ta mig samman och gå ut och springa, sen blir det LITE spanskaplugg och sedan sticker jag till Oliver. Ciao

kakrecept

image364

4 mars Tisdag

Jag kommer ihåg en gång när jag var kanske13-14 år och stod i en möbelaffär och insåg att "jag vill ha en WE-tröja". Denna tragiska tanke slog även ut på mig också, och där stod jag, fast besluten att kunna köpa en.

Pengar-problemet tänkte jag lösa genom att snällt fråga mamma och pappa om jag kunde få ta ut min månadspeng på 200 kronor för några månader lite tidigare. Alltså för fyra månader, då skulle jag få ihop till 800 kronor som tröjan kostade. Dom sa dock bestämt nej och jag blev argare och argare och tillslut var jag skitsur och rent av krävde att dom skulle ge mig pengar.

Det slutade med att jag, som tur var, fick gå och va sur, för inga för tidiga uttag av månadspengen fick jag göra. Och som sagt, tur var väl det, för en sån ful tröja för ÅTTAHUNDRA KRONOR, som var inne i ungefär ett halvår, skulle jag nu i efterhand känt att det var det värsta slöseriet jag gjort!

Tänk att "trender" i kläder och märken kan påverkan en så, speciellt när man är lite yngre och vill vara cool.. Too sad. Jag kommer att tänka på detta när jag ser alla småbarn springa runt med för stora märkesväskor och märkeskläder som dom tror att dom är såååå snygga i. Stackarna, men snart kommer dom inse!



Nu ska jag sticka och hämta Leo. Hade engelska förporv till nationella. I DID NOT HERE A SHIT citerar jag en klasskompis, och det stämmer så bra!

citat

Dagens citat:

~Jonas ska berätta om vårat teaterbesök på fredag
"Vi ska ju gå och se Hamlet på Dramaten kl 11:00 på Fredag, och då gäller ju lita vanligt vett som att inte komma försent eller kräkas i salongen för att ni har druckit massa öl innan."

3 mars Måndag

Jag har förändrats! Förut var jag beroende av min almanacka, utan den kände jag mig allmänt off och visste inte hur min vecka såg ut eller hur jag skulle planera. Jag är en ständig "planerare".

Nu för tiden har jag nästan aldrig med mig almanackan till skolan och skriver inte upp några läxor alls. Hur kommer jag ihåg allt till skolan? Hur kan jag leva utan den bara sådär, helt plötsligt? Skitskumt! Dock är jag fortfarande en ständig "planerare" som måste ha koll på allt och lägga upp dagarna så man vet exakt vad man ska göra varje timme fram till läggdags.

Fick den här av pappa, och jag tyckte väl den var sådär. Först trodde jag det var seriöst och blev lite upprörd och ledsen för "dennes" skull, men sen när jag fick se bilden insåg jag att jag hade blivit lurad i mina seriösa känslor:

Försvunnen hund 

Jag vet att de flesta av er gillar hundar, och gärna

vill hjälpa till med att hitta en försvunnen hund.
 Vår granne har blivit av med sin älskade Chihuahua, och är desperat till att hitta honom igen.

Hon reser mycket och älskar då att ha hunden med som sällskap.


Härom kvällen satt hon och tittade på TV och kallade på hunden, men han kom inte.

Då såg hon till sin förskräckelse att bakdörren var öppen.
Hon har satt upp lappar överallt, men ingen har svarat.

Om ni ser en ensam Chihuahua, var vänlig och kontakta ägaren snarast!

 

Ikväll blir det Anna Pihl och Klass 9A, fast det kanske är imorgon nu när jag tänker efter. Får se efter. Ska även smaka en kopp av vårat te vi köpte i London, sen ska jag ägna mig åt att läsa MIN EGEN BOK äntligen! Vi har haft en svenskabok och en engelskabok paralellt men har lyckats läsa ut båda, så det känns VÄLDIGT skönt! 


London 2008

London callings is over!

Igår kom jag och mamma till Arlanda exakt 21:30, precis som var utlovat av piloten, där pappa och Oliver stod med banderoller och champagne. Nja nästan, dom var i alla fall där och hämtade oss, jättemysigt var det tyckte jag!

Vi anlände på onsdag kväll till Heathrow och hoppade på ett expresståg till Paddington station. Därifrån var det inte särskilt långt till hotellet i Lancaster Gate. Det jag reagerade på under den lilla tiden vi vart i London var att folk inte kan respektera den GULA LINJEN vid bagagebanden. Till och med ett barn skulle haja att man ska stå BAKOM den linjen och titta efter sitt bagage, men icke. Alla stod i princip på bandet där väskorna åkte så man fick slå sig fram för att få en kik efter sin väska.
   Hotellet var över förväntan och vi checkade glada in och gav oss sedan ut på jakt efter lunch som vi hittade och satte oss, som trogna "vår-fantaster" svenskar ofta är, i endast en tröja i Hyde Park och åt. Det blev lite kallt. Sen gick vi till Queensway och åt en äcklig pizza.

Torsdagen blev turistattraktionernas dag. Fantastiskt utsikt i London Eye (där en kille hade "hyrt" en av kabinerna och friade till sin tjej i den, och hade en servitris med som dukade upp champagne mm till dom). Trafalgar och Piccadilly och även Soho (som hade endel sex-kvarter. hjälp!) klarades av den dagen. Jag tror vi hann med Covent Garden den dagen också!

Fredagen blev Portobello, Kings road och Oxford street.

Lördag Portobello market och Kings road igen och lite sånt.

Söndagen åt vi fish and chips på en pub och sistaminutenshoppade lite innan det var dags att bege sig till flygplatsen.

Resans fundering: Ska man prata med den  man åker hiss med? Man står i en hiss och någon annan kommer in så kanske man säger hej, men sen blir en sån pinsam tystnad. Jag vet liksom inte om man ska kallprata lite eller bara stå och glo eller vad man ska ta sig till. Mamma tyckte man endast behövde hälsa, sen kunde man hålla käft.

Resans favoriter: Covent Garden och Portobello.

Resans bilder i urval:

      

Klassiska platser vi fotat på och även vårt hotell. Me and my mum is like the best models på såna här platser!