Number one..

..No-lifer!! yes I'm. jag sitter i mitt rum med tända ljus, Westlife-Mandy har lyckats slumpas fram på i-tunes och jag gör sånt här.. Men jag bjuder på den. Here you go, för er som orkar läsa:

PERSONLIGT:
Vad heter du: Mickanpickanpuckelpist (kims nickname on me)
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig: Hugo? oj nej det va iofs min brorsa. Johanna då, mitt mellannamn
Vart bor du: Brommaaa
Hur lång är du: 178 meter .. .nääää. centimeter såklart.
Ögonfärg: molerade. alltså blågröngul med röd prick i ena
Hårfärg nu: brunett, såå hett

KLÄDER:
Vad använder du just nu för jacka: Min mango-jacka jag köpte där för typ två år sen. me like.
Vad använder du just nu för skor: converse
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu: muchas ropas si (mycket kläder ja, på spanska va det där)
För hur mycket köper du kläder för i månaden: typ inte så mycket, om jag inte har lyxa-till-mig-månad
Vad har du för skostorlek: 40 (men 38 i mina nuvarande ballerina)


SENASTE PERSON SOM..
du pratade med: min bror som kom in och kommenterade mitt mys med de tända ljusen
du gick på bio med: helle, pernilla, carro, oskar, anders, adam
du gick på stan med: tove
du kramade: anna
du pussade: min hund, a real person, inners inne liksom
du hade sex med: oliverpoliver
som såg dig gråta: jag själv
skällde på dig: vet fan inte, antagligen los padres


HAR DU NÅGONSIN..
sagt jag älskar dig? och menat det: Ja!
bråkat med ditt husdjur: ja absolut, ibland är vi riktigt oense
drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: hmm. tror ej det, fast jag är lite småsenil så..

STUFF:
Är du ensam nu: ja, min hund gick just ut ur mitt rum
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: helles alla låtar hon sjunger. senast Skala banan
Vill du gifta dig: ja om några år
Vill du ha barn: ja om några år, OBS max två barn!

EXTRA STUFF:
Tar du droger: no
Vad är du mest rädd för: mycket.  men kanske mest att någon nära ska dö. och massa mer
Vilka kläder sover du i: INGA (ojojoj)
Vart vill du gifta dig: ute på en fin äng
Vem hatar du verkligen: alla äckliga kaxiga småglin som TROR att dom är coola
Varit kär: jag är
Kör du bil: övningskör
Har du ett jobb: jadå. leo för fan
Gillar du att ha folk omkring dig: ja folk jag vill ha omkring mig, inte stora folkmängder i affärer typ
Är du ett hälsofreak: ibland
Har du någon tatuering: jag hade ett A inristat i låret, men tror det har försvunnit


DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU..
gråtit: Lite kanske, dont remember
köpt någonting: Ehm. Jag tror faktiskt inte det
varit sjuk: ja.. i HUVET (Som alla skulle sagt)
sjungit: jamen absolut. Jag sjöng I want to break free (med queen) för leo idag
sagt jag älskar dig?: Ja
velat säga till några att du älskar dem: Ja
träffat någon ny: Hur menar den som skrivit det här?
saknat någon: mm
kramat någon: jaoo
kysst någon: Yes


VILKEN..
tidning läser du: SvD (jag är såå public servie- slav!)
buss åker du oftast: förut när jag hade Lillie, min medis-häst, åkte jag 177 mest
frisyr har du: cool
dag fyller du år: 4 juli (amerikas nationaldag suckers)

SENASTE..

film du såg: das undergang (öh. undergången.. om hitlers sista dagar i bunkern typ. bra film)
sak du stal: Lite godis från vårt gotteskåp här hemma
mat du åt: bloodpuddiing med massa sylt
gången du åt en 7-eleven korv: Ingen gång

de nada?

Anna: Leo är liten, typ midget, med blont (mot den hö:färgade sidan) hår och jävligt stort flin (när  han väl flinar!) I will get a pic for ypu my dear friend.

Kattunge-update: Katten ger starka symton på damp. Den kastar sig mot vårt matbords ben och fan vet jag vad den gör det för. den försöker klamra sig fast som nån jäkla tarzan. och sen tappar den greppet, ramlar ner och galopperar klumpigt iväg. Den kommer till och med o möter mig i dörren som alla andra djuren här i familjen.

Fick ett kort från min gamla bildlärare (whaat) som frågade om jag ville vara hundvakt i sommar.. Haha lite randome men ändå.. 

Och imorn är det fredag. Fast week. Nästa vecka är vi lediga måndag onsdag. yes yes yes.. mohaha

Dagens

grej är att rektorn idag pratade i högtalarna i skolan och sa att vårt gymnasium har blivit så bra omnämnt i elevundersökningar (andra plats bland alla kommunala skolor i sthlm I think) så de hade köpt glass åt oss som vi fick efter maten. Very niiiice.

Leo-update: Yesterday, all my troubles seems so far away (nej inte beatles va). Leo var glad hela tiden, från dagis till mammans hemkomst. Han bajsade inte, han gnällde inte (förutom att han ville ha tre liter ketchup på sin mat) och han grinade inte! Yes Yes Yes! När han åt höll han iofs på att kvävas när han satte en korvbit i halsen medan han skrattade åt mig när han slängde skeden på golvet och jag plockade upp den. Men korvbiten kom ut efter att han harklat sig rejält några gånger (lite panik där ett tag. . ) Hans lärdom för dagen av mig var: Blåsa "vissna" maskrosor så de där vitgråa ullet på dom flyger iväg. Sen lekte vi lejon tills hans maaaama kom hem.

Katt-update: Den är allmänt ettrig, men dock söt.

Igår efter att Anna vart här och jag skulle gå til sängs lyfte jag på täcket och där låg min glädje för det kommande livet. En lapp med mycket betydande ord på som min Antis hade skrivit! Anna du är bäst!


dagens ord

Någon sa ordet "slug" i nån mening. Jag började gapskratta för jag tänker på någon mickel räv eller liknande från Hey Baberiba. När Helle inte fattade ordet slug försökte vi ge synonymer och hon kläckte till slut synonymen "listig" , som påminde mig ännu mer om hey baberiba och räven. Dom orden är fan inte ofta man hör.. DÅ vet ni.

Anna kom förbi mig nu ikväll också. Mycket trevligt. Hon gasade hit på sin snygga moppe (som iofs tar tre tusen gånger att kicka igång, men ändå) och vi såg på¨Ugly Betty och Miss Universum 2007 (fy fan vilka fula töntiga brudar.. hur orkar man?) vi stängde av efter tio minuter av MU2007. Men det mesta med Anna är iofs roligt så.. Trevligt att du kom min sköna!


vår framtid

Kära barn, er framtid ser mestadels svart ut. Förutom en lång utbildning (helt onödigt) för att senare göra karriär (som aldrig händer) och ha ett bra jobb (det finns inga) så kommer ni föda barn allt senare. Som förälder är man väl runt 60 år när barnen är 10, och sen dör man och barnen har inga föräldrar. ALlt pga en falsk dröm om att utbilda sig och skaffa drömjobbet. GLÖM DET, vakna och inse verklighet. Det ända vi får höra i skolan, hos syon och våra föräldrar är att vi kommer få skitsvårt att få jobb, allt kommer kosta skjortan och våra barn kommer få Down Syndrome för vi väljer att föda så sent. Så ja, grattis dagens ungdomar, framtiden ser ljus ut!

Grönan, Ikea

Igår var jag, mina kusiner, min farbror (kusinernas pappa), hans tjej (som är mamma till en som gått i samma klass som mig i tvåan trean) min familj och Oliver på Gröna Lund! Jag har inte varit där på typ fem år så det va ju på tiden. Det började med att vi satt inne på Grönan och väntade på dom medan dom satt utanför och väntade på oss. Så efter en halv timme kom vi på att båda familjerna va där så vi möttes inne på grönan och min kamera tappades i marken och cepade sig (pappa får fixa), så jag va lite sur ett tag pga kameran, men sen körde vi igång 5-kampen. Jag va sämst, Oliver bäst och alla andra där emellan. Sen åkte vi Kvasten och Bergochdalbanan. BODB (bergochdalbanan) var skitkul, kvasten va jäkligt kort.. Pappa vann tillslut en sån här skitstor gott och blandat kartong (4 kg eller vad det är) och jag fick gosedjuren oliver vann till mig. Yes. Sen sprang vi hem och kollade Oceans eleven..

Idag var jag och mamma på IKEA! härlig affär, shoppade jääärnet fan!

Min fråga idag är: Vad är fiskmåsars problem när dom sitter på lyktstolparna och på gräsmattan vid LILLSJÖN, mitt i ghettostan liksom, som en annan jävla skata.. Ska dom inte va till sjöss?

(anna håller i med kommentarer, mu bien antis-sötis)


Pirates 3

Igår hade jag två nya upplevelser. Dels Pirates of the Carribean 3, och dels att vi såg den på nya Fontänen i vällingby. Bion var säkert fräsch, men det va inget" wooooow" är man kom in, som man hade väntat sig eftersom det har  vart ett jäkla snack om den nyrenoverade bion. Filmen var  väl inte helle "wooooow", men ändå bra! En trea är ju en trea liksom.. Have to see.. Och nu har man gjort det. Ring mig om ni vill höra slutet.

(det är inte så skitkul att skriva blogg när man bara har slöa läsare som inte kan knappa in ett ord på sina tangenter för att kommentera.. )

stureplan by night..

Ja, i torsdags tog min familj en extrasväng över stureplan på väg hem från min moster. Det va roligt. Alla kostymklädda män stod och tryckte på en utebar under svampen. oj så mysigt. mohah.
Idag har jag varit i stan med först Mamma och min hund, sen Tove och sen kom vår jobbarkamrat in också. Det var trevligt.. Köpte en fin morsdagpresent som den perfekta dotter jag är. Yes Yes. Ikväll blir det Pirates och imorn blir ska jag på Gröna Lund (hör och häpna) och ha femkamp med kusiner och pojkvänner.. Där har jag inte vart på typ fem år så.. kan ju va kul. Ja så GLHF till mig.


dagens tävling

Min morfars gubbkompis hade varit med i raparberpajstävling. Manligt värre..

En massa saker typ

Lite baby-update: Kattungen (vi tror att det är en tjej, men still lite tvåkönig) är lite halvblind och springer runt och dansar i trappor och skriker som få. Leo är på G igen. På väg hem från dagis satt han och bajsade i vagnen. Det lät så i varje fall. Satt och klämde som fan, men man kan väl inte få ut så  mkt när man sitter ner så, när jag kollade blöjan så var det förståligt att det inte va så mycket bajs.

På hemvägen från dagis traskade vi upp ålstensgatan och två småtjejer kommer springande förbi mig, bakom mig hör jag en desperat röst som skriker "vääntaaaaa" och tjejerna fortsätter springa. jag kollar bak och ser att det är deras kompis som skriker att dom ska vänta. Tjejerna fortsätter springa, börjar gå raskt, viskar till varandra, kollar bakåt och sen fortsätter springa. Tjejen som skrek skrek igen och igen. Fy fan, vilka mobbungar som inte väntar! USCH kan man uppfostra sina barn så dom förstår att mobbing är fel, man väntar på sin kompis (om hon inte är skitdryg med flit, men då är det en annan sak)

På väg att hämta leo (allt händer kring honom, our new king.. eller?) så hade jag, för att inte komma försent att hämta honom, fått gått fram till min engelskafröken (OBS LÄSKIG), viska i hennes öra, på ENGELSKA, och fråga om jag fick gå för jag behövde verkligen det. Mitt under ett uppspel i klassen (vi hade faktiskt gått över tiden så) och när jag sen då satt på t-banan ser jag att jag sitter snett emot magnus betnér med familj. Coola tider!

Idag fick jag även hemläxa på Milans respektive Liverpools laguppställning till matchen ikväll.. Pirlo, kaká och nån mer på G kan jag nu! Plus att jag har lärt mig tre olika brasor och att sätta ihop nån liten kokplatta i naturen. yey.

Veckans citat från spanskan:
Lärare: "Jag ser inte Linda och Sheila..?"
Elev: "Dom skulle vaxa benen tror jag.."

Lärare: "då påminner du rickard!"
Elev: "men han har ju alzeimer så han kommer ju inte kunna komma ihåg. 
förlåt jag har en svår sjukdom, då pratar man så här mycket som jag gör". (vi har kul på spanskan. ;P)


en till till

MATE (= Mickan Anna Tiselius Estréus) Det hör ihop!

lite mer

Hade hälsoundersökning idag btw. Hon satt och predikade och fick mig att "lova" att jag aaaaldrig skulle dricka för mycket alkohol och aaaaldrig ta en cigarett eller snus eller något. I typ en kvart.. Hallå liksom. Hon frågade när jag senast drack och vad jag drack.. "en 3.5:a" sa jag.. Rätt så klyftigt! Så nu sitter man här och äter godis. nej nästan.. har väl ätit lite. UUUSCH! fy på mig. inte bra. dålidt dåligt. plus att vi har randig eftermiddag på onsdag (lediga) men så har dom satt in friluftsliv, så vi måste sitta i skolan i två timmar och vänta på att vi ska få ha våran en timme ute i skogen och bygga vindskydd! yeeeeeeeey. lucky me, huh?!

not much

aina körde just förbi MITT HUS! fyra polismotorcyklar med blåljus och en polisbil med blåljus. SO COOOOOOOL! Egentligen skulle jag vilja följa efter och se vad som hänt. men palla..

Satt fast ett bra tag på t-banan påväg hem från skolan idag. först stannade den och chauffören sa att dom skulle fixa nåt litet fel, så dom släckte ner och vi väntade och sen startade den och körde en halv meter och så stannade den igen och samma procedur fick göras om. När vi sen äntligen kom fram till nästa station släckte dom hela vagnen och sa att man skulle ta tunnelbanan ur trafik pga vagnfel. Så fick man kliva av och vänta fem minuter på nästa. Yippie kayey mother fucker.

Har läst boken Svenne av Per Nilsson. Very good book! Har nu lånat Tio små negerpojkar, den ska ju vara bra..

(kul med så mycket kommentarer, verkligen! INTE, era sopor kom igen!)

idag

har jag tränat. idag har jag känt doften av syrener. idag har jag ätit godis. idag har jag sett VÅR I SVERIGE!

det sista..

.. för dagen/kvällen är gjort. jag har rensat mitt i-tunes från musik jag aldrig lyssnar på! Good work. har tyvärr fortfarande 1763 spår, och alla dessa går INTE in på min ipod. suck och stön.


NRJ

I know fjortis.. (det var bara fjortisar där dessutom). Det va helt okej artister, man va väl där för att se SNOOK och MIMS typ. Dom gjorde väldigt bra ifrån sig.. Glatt att se! Lite extra detaljer om kvällen var en kille som helt plötsligt satt på trappan där vi stod och spydde som en jävla gris, sen somnade han ett tag och plötsligt var han borta. Sen kom några fjortisar och ställde sig i spyan utan att märka nåt. Dom är ju så smarta.. Sak nummer två var att precis under oss började två killar bråka och det slutade med att den ena killen slog den andra med en glasflaska i ansiktet så han började blöda. NRJ, the place to beeeee..

lite things

kristihim en så länge har varit väl behövt! i Onsdags kväll var jag och fikade med söt-Sophian. Igår var dagens mission att cykla till CityGross, som jag aldrig varit på, och handla kvällsmat och lite smått och gott. Det gick väldigt bra och jag fick ett mycket bra intryck av den affären, som hade typ allt. Yey. Sen gick jag och Oliver hem till honom och snodde med oss fyra filmer och sen vidare hem hit igen och kollade Hidalgo (bra film), lagade pasta pesto/ pasta redning och hallomi (den gnissliga osten) inlidad i bacon. Vi satt sedan ute och njöt denna måltid! Vi höll oss sedan ute i en och en halv timme och pratade, gick in och såg HappyFeet (bra film), kollade lite Viva La Bam och sedan såg vi Bilar (också bra film). Miraklet var att JAG VAR VAKEN under alla filmer fram till kl ett då Bilar slutade. I'm very proud!

Jag har funderat lite på följande:
Om man ska gå på en konstert på ett bands turné, vilken spelning är då bäst? Deras första eller deras sista spelning? Deras första ger dom ju järnet på som startskott, och sista likadant för att det är sista.. Svårt det där!

Kom också att tänka på de två sköna väktarna Sophia och jag stötte på påväg till insparken. Vi va i Brommaplan och Sophia hade inget kort, vi tänkte då att om hon frågar om hon får låna min mobil när jag har dragit mitt kort, så låtsas jag ge henne mobilen, fast i själva verket ger jag henne mitt kort (all denna möda för att två väktare stod två meter innanför spärrarna och glodde på oss). När vi gjort vårat lilla drama och båda var innanför spärrarna och vi skulle passera väktarna sa dom: Det där va ju inte så himla smidigt..  Vi "hehe:ade" oss lite och sa att "jodå det va det visste" och så skämtade vi lite och fick sen gå. På vägen hem från insparken, på t-banan, kommer samma två väktare igen och när dom ser oss säger dom: Har inte ni kommit längre?! Haha fy fan, ofta dom kände igen oss, och ofta dom va så sköna! Det va roligt..

tack

tack kristus för att du flög till himmelen på en vardag! Kristihimmelfärdslediga dagarna behövs verkligen kan jag känna.. De här två veckorna har vart kaotiskt mycket prov (säkert ingenting mot vad som kommer i tvåan) och om inte två nationella i matte, ett svenska, ett naturkunskap och ett nationellt prov i spanska på tre timmar vore nog så ska vi nu imorn har LÖPTEST på gympan. kan någon döda mig? om inte detta vore nog så skulle jag idag suttit barnvakt, men så va han sjuk och vi slapp engelskan så vi fick sluta vid tolv o vi tänkte åka in till stan, och då får jag reda på att min familj väntar sig mig gå ut med hilma snarast möjligt, utan att jag fått veta det så jag får hoppa av i alvik och ta t-banan tillbaka och gå hem... how wonderful!

Jag har iaf ätit jordgubbar med glass som jag fick av min söta Anna, det muntrade upp lite! Det och kristihimmelsfärdsledigt! Plus att jag käkade frukost i skolan imorse, den va god!

dagens update

jag har hållt i min, eller om vi nu ska sälja den, kattunge. den fräste (okej, fräste va lite och ta i, utan mer gapade och försökte se farlig ut), som iofs inte är så konstigt eftresom den har legat i en mörk garderob med sin snygga morsa i några veckor nu. men nu så står den på kanten av korgen och praktiskt taget skriker. fin katt det där..

vi gick igenom spanska nationella hur det ska gå till tills imorgon. man ska ha mat med sig under förmiddagen, då kommer frågan : Får man ha med sig färska räkor?
mohaha så rätt..

Förövrigt har jag haft en ypperlig dag med ett skitstor arbete tillbaka och ett prov. imorn fortsätter det.. yeeey

melodifestivalos

Ja här skippar man en fest för att kolla melodifestivalen och vad händer.. jo Sverige får typ tre poäng. Muy bien Sverige, jättebra gjort! död att alla öststater eller vad det är gaddar ihop sig och röstar på varandra. visserligen gör skandinavien det också men öst är ju fan sju gånger så många. det blir ju inge kuuuuuul. The Ark va iaf coolast I must say. Jag hoppas ni håller med. Jag måste även erkänna att jag satsade trettio spänn och vann 170 spänn. Jag gissade rätt på Serbien som etta och Ukraina som tvåa. Najs. Anna körde på Sverige, Grekland och Ryssland. Inte illa med ryssland där alltså. resterande familj (mina päron) valde Georgien (whata?), Finland (wannabe-sug) och Sverige. Lyckat där..

För er som vill veta behöver jag inte gå tillbaka till tandställningstandläkarna mer. Mina gaddar är nu färdigsjysterade (stavning?) och matte nationella är över varav det senaste huvudräkning och breddningsuppgift gick rätt åt helvete. Jag brukar säga så men här är jag very sure att det verkligen gjorde det. Härliga tider!

dagens kommentar..

som folk vet, eller inte vet, så är en av mina två katter borta sen ett tag (vi har dock fått en kattunge nu av den katten som är kvar så.. vi har två katter igen. fattar ni.. ?!) och vi diskuterade det i skolan idag. Jag sa att den va borta sen några månader och helle knäcker kommentaren:
"Hon kanske hade fyllt 18 och skulle flytta hemifrån.."
haha orka skön kommentar.

Plus att jag blev besviken på min bäbis Leo i tisdags. Han va tyst och snäll hela tiden tills efter han hade ätit och mamman skulle komma om en kvart. Han började helt randome gråta och skrika och kräla på golvet och tillslut fick jag tag på honom och gick och satte mig typ en decimeter framför tvn. Satte på Aristocats med honom i knät. Då blev han tyst. tills jag skulle sätta ner honom så han kunde sitta själv, då skrek han igen. så fick sitta med honom i knät och glo tills mamman kom hem. då sprang han till morsan och bara skrattade och log och va så himla glad. PALLA SKITUNGE! man känner sig verkligen uppskattad. jävla småungar. Jaja.

hejhej

har very very much skolarbete just nu så därför är uppdateringarna lite sega. Jag ber om ursäkta och ska snarast möjligt åtgärda problemet!

(Nickie ta reda på vad som hänt med aina i din port liksom!)

aina update

 Nickie är en hejjare på att fota må jag säga!

Catti har skickat in sina till mig, men dom jävlarna går inte att öppna här i bloggen. död.

min glädje

Åh jag blir så glad av folk som bara säger hur mycket dom tycker om en! Sophia, älskar dig! Anna, älskar dig! Oliver, älskar dig!

back..

..from Barcelona! En trevlig stad med dryga människor. Det som gjorde mig glad var att när jag kom hem har både Nickie och Catti skickat jäättesnygga Aina-bilder!! (aina i spanien är rätt så fula) så har saknat svenska aina,.

Nu ska jag gå och låsa in mig inför världens jävla plugghelg! Hoppas ni andra plugga MINST lika mycket..

Tack Oliver för att du är min rätta!
Tack Anna för att du ger mig lyckan!
Tack Sophia (min söt), Elvira, Nickie, Helle mfl mfl för en världslyckad kamratskap!