Tisdag 31 juli

Lite funderingar:

En finsk bok måste vara dubbelt så lång som samma svenska bok med tanke på finlands tre tusen extra bokstäver dom lägger till i ett ord. tex svenskans "naturlig" heter på finska "luonnollinen ". God morgon liksom. Snacka om att få gå upp extra tidigt för att hinna läsa på mjölkpaketet på mornarna.

Detta är en brat: brat (betyder skitunge på engelska) är en benämning på ungdomar från den svenska överklassen  med en utmärkt kläd- och livsstil.
Ordet används oftast om ungdomar som saknar egen inkomst  men lever väl på sina välbärgade föräldrars, säskilt pappans, bekostnad.

Vem äter mest glass? STRUTsen.

"De är multimiljonärer, men brad och angelina skämmer inte bort sina barn. de bar samma tröja TVÅ gånger!" men ojojoj. bar två småbarn samma tröja tvåååå gånger. med ett halvårs mellanrum. Nej fy fan vad äckligt och snålt. Jävla Brad Pitt, du skulle inte gift dig med den snåla Angelina Jolie. Hon låter ju för sjutton sina barn använda samma t-shirt twice!!! Suck vart går gränsen av vad man kan skvallra om. Hur ointressant är inte nyheten att brad och angelinas barn bar samma tröja två gånger..

Igår bjöd jag min familj på varsin glass, och min hund fick en bägare med en och en halv kula vanlijglass.

Vad är vitsen med minigolf? En bana med hur jävla många "hinder" som helst. Och helt omöjliga är dom också. Långtråkigt, tålamodskrävande och helt jävla omöjligt att vinna. Senast jag spelade det fick jag avbryta mitt i spelet pga raseriutbrott. Sen dess har jag legat lågt med just minigolf..

Varför blir alla kändisar ihop med kändisar? Seriöst, kom på EN kändis som inte är ihop med någon som är känd. Det går inte.. Och det är skumt.

Fredag 20 juli

I veckan såg jag The Omen(skräckis), The hills have eyes (skräckis)och ridskolan (svensk porr).

The omen:
En lagom läskig, lite obehaglig psykisk, historia om en känd man vars barn dör och han tar ett annat utan att säga det till sin fru. Det kommer sedan fram att detta barn är Djävulens son.

The hills have eyes: Den mest obehagliga film jag sett på länge. Äckliga missfoster (förlåt) som ser ut så pga amerikas "test" av kärnvapen över New Mexicos öken. Dom bor där och lurar dit folk och helt enkelt äter dom.

Ridskolan 4 : En komedi med skitdåliga skådisar (som antagligen är meningen för det är rätt kul) och sunkiga miljöer. Ett par startar ett hälsohem och man får sedan följa de första gästerna (fyra blonda tjejer). I filmen förekommer inte överdrivet mycket sex men tillräkligt för att man ska få se något. Lite väl närtagna filmningar ibland men annars en rätt rolig film (och för dom som vill se porr så funkar den rätt bra då också)

Torsdag 19 juli

Fråga ett: Varför är flugor så jävla ettriga? vad tjänar det till att vara som dom, att så fort man smäller bort dom så är dom tillbaka. och så håller dom på tills man DÖDAR dom. ´varför?

Fråga två: Hur kan man få orgasm utav att ENDAST bli smekt och masserad på brösten?

Fråga tre: Varför är det originella pratet med någon man inte känner ,eller inte är så nära vän med. Väder och Vind? Det roar mig att höra andra och en själv enbart prata om hur vädret är, har varit och hur det kommer bli. och sedan säga hej då och gå iväg..

Onsdag 18 juli

När jag satt på bussen, på väg till mitt kära landställe för att slita i kiosken i några dagar, så tänkte jag att jag går lite längre bak och sätter mig så jag får lite lugn och ro. Så det gjorde jag och det var ungefär tre till som åkte med samma buss som jag. Och precis innan bussen ska åka kommer en kille på och går bak och sätter sig på samma sätesrad men på andra sidan mittgången i bussen som jag. Okej det gjorde väl inget, men problemet var hans hörlurar. Herregud, man hör ju precis lika mycket när man sitter tre meter IFRÅN dom som när man har dom på sig. Vad är grejen? Han kan ju lika bra sitta med ett par högtalare och lyssna. Hörlurar är till för att MAN SJÄLV ska lyssna UTAN att störa andra. Dom där jävla hörlurarna är ju som ett par högtalare. och problemet är att det är dom hörlurarna som är populärast just nu. suck. skaffa en ipod!

Måndag 9 juli

Jag har lyckats beställa världens porr-bok som handlar om Jenna Jamesons (väldigt känd porrstjärna för dom som inte vet, för dom dom mig) liv. Där medverkar en hel del bilder och det är inte mycket tyg på den kroppen. Så den ska vi snabbt gömma undan i bokhyllan när den är utläst. I alla fall, det jag har reagerat på är att när hon är med en annan kvinna/tjej (vad ni tycker låter bäst) och "tillfredställer" sig så kallar hon det för sex. Hon säger att hon har sex med en annan kvinna. Jag vet inte vad ni tycker, men att ha sex är väl när en kille kör in sin *** i tjejens ***** och kn-llar? När två tjejer har "sex" smeker dom ju bara varandra (om dom nu inte använder en strap-on, en konstgjord penis som man drar på sig som tjej och sen har sex med någon annan i). Därför tycker inte jag att man kan kalla det sex när två tjejer "är" med varandra. Då är det mer hej-vi-är-två-tjejer-som-leker-och-smeker-varandra!

Tisdag 3 juli

Igår skulle man, som den träningsmänniska man är, ta tag i uppdrag: utegympa. Jag får med mig pappa och vi bestämmer att vi ska gå på ett pass i Ängby. Klockan fyra kommer vi fram till att vi ska äta middag innan gympan, så jag gräver fram två "xxl"pizzor ut frysen och trycker in i ugnen. Vid kvart i fem har vi tryckt i oss EN av pizzorna, den andra ligger på eftervärme i ugnen och ingen av oss orkar en bit till. Vid kvart i sex (gympan börjar klockan sex) känner jag fortfarande hur min mage håller på att bearbeta pizzan, och jag kommer på att jag inte har några gympaskor. Så i sista minuten rycker jag åt mig ett par innerskor och springer ut till bilen där pappa väntar. Väl på gympan var det inte dom ledare jag tänkt mig, så humöret sjunker lite. men än är vi laddade. Ledaren börjar skrika om att "Än får ni inte bada". Ursäkta, men vem fan vill bada på Ängby, som står med på EUs svarta lista över farliga badplatser?! sen drar gympan igång och musiken är inte helt bra. Man är nära på att bryta alla ben i kroppen när man snubblar över alla dessa tuvor på gräset, och sen när man ska ner på marken och köra styrka ser man allt äckligt canada-gäss-bajs som folk har sprungit runt och trampat i. Men man slänger sig ner ändå, på en fläck UTAN bajs, och kör sitt race. Som grädde på moset, mitt i konditionsövningen där man ska upp med vart annat ben osv, PRUTTAR en jävla gubbe framför mig. Där går gränsen. Herregud. samtidigt som några knäppa åskådare står och FOTAR alla som gympar. som att utegympa har blivit nya åskådargrejen. ja ni.. sen åkte pappa och jag till solvik och slängde oss i det härliga ( svinkallt för fan) vattnet..

Måndag 2 juli

(Jag har börjat med att skriva dagen och dagens datum som rubrik, så man lätt kan hitta)

Jag va på George Michael med mamma och pappa och oliver (vi fick biljetter av mamma som hon köpt) och det var braa.. PLUS att jag såg Henrik Hjelt (hur han nu stavas) från Parlamentet, där.. wei.