31 jan lördag: middag och bio

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Jahapp, igår var jag på middag och drack massa gott rödvin och åt dog mat, idag har jag varit och sett Valkyria på bio. Ikväll vill jag sova.


31 jan lördag: sugen på dessa

Är sugen på dessa två:




31 jan lördag: ikväll är en tråkig kväll

Blä ikväll har jag inget att göra och det ska bli tråkigt men samtidigt lite skönt. Men mest ångest över att känna sig.. på nåt sätt. Nästa helg är det Järvsö i alla fall, det ska bli kul!

30 jan fredag: morgonupdate och Leo-citat

Här skulle jag vara lite ambitiös och blogga samt lägga upp lite bilder såhär på morgonkvisten meeeen bildfunktionen vill inte funka så, ja så kul var det..


Får bli en bild på Svampbob istället då, fast jag inte tittar på det.



Igår när jag kom till dagis och Leo såg mig sa han: "Åh snygg!" och pekade på min skjorta. Haha han är söt han.


29 jan torsdag: Smitning från lektionen

Våran geografi-lärare gjorde en kul grej idag. Det var tio minuter kvar på lektionen och alla började packa ihop och trodde att vi skulle gå gå men då säger han: "Nej men ni ska väl inte göra en smitning nu heller?! Det ska vi gå igenom senare..". Några sekunder går och han säger: "Nu är det senare, eller hur?!".

"I alla fall, så här går en smitning till: När det är runt tio minuter kvar på lektionen och jag känner mig lite trött och vi har gått igenom allt vi ska så brukar jag då säga: Jaha nu är det tio minuter kvar på lektionen, jag ska nog gå och ställa mig vid fönstret och fundera på vad vi ska göra de sista minutrarna. Det är när jag går till fönstrt och funderar som ni då smiter blixtsnabbt bakom min rygg"

Alla nickar.

"Då provar vi då.."
Sträcker lite på sig
"Jani, jag ska nog gå till fönstret och fundera lite på vad vi ska göra de sista tio minutrarna nu.."
Han går till fönstret, öppnar och sticker ut huvudet där. Hela klassen springer.

Han har sina goda stunder, Sven vår vän!

29 jan torsdag: update

Idag drog en del till Höglekardalen, hoppas ni får trevligt!

Själv har jag åkt pulka med Leo (eller han har åkt pulka och jag har fått dra upp pulkan för backen och dra den hit och dit) och han har varnat mig många gånger för vargen och för monster osv. "Akta dig för monstret", "Akta dig för vargen" när vi går förbi lite mörkare partier i skogen och så.

Annars doftar det äpple-och kanelugnspannkaka här hemma, det ska bli mumsigt!

Imorn är det två lektioner, sen blir det gym och sedan ska jag fika med Tove. På kvällen ska jag på middag och sedan kanske ut med Elvira och co. om dom inte hunnit gå hem innan.

29 jan torsdag: katten i kylen



Igår jamade våran katt så jäkla mycket för att hon ville ha mat (som hon reda fått, och nej hon får inte för lite hon har bara problem med minnet) så vi bestämde oss för att stoppa in henne i  kylen så kunde hon leta mat själv och lämna oss andra ifred..

29 jan torsdag: Oliver påpekanden och mina svar

Pratade med Oliver idag och han hade tre saker att säga mig angående min blogg:

1. Han tyckte aldrig han nämndes
2. Han tycker att jag ser helt dyngfull ut på alla bilder
3. Han påpekade att cheferna kollar upp en på Facebook nu för tiden när man söker jobb


Svar på detta:

1. Jag nämner dig stup i kvarten din pruttunge så waina inte, folk vet att du är min livs älskade!
2. Jag gör mig inte alltid så bra på bild, what can I do?
3. Det är i och för sig något att tänka lite extra på men samtidigt: ska jag inte få leva mitt liv, skriva vad jag vill och lägga upp vilka bilder jag vill bara för att någon kommande chef där jag söker jobb eventuellt googlar mig på internet?!


28 jan onsdag: sätt tönten på plats

En sista grej innan jag nattar:

Kan någon bara sätta den där jävla Kim i Made in Sweden på plats så han inser att han är en liten skit som tror att han är nån jäkla superstar. Han beter sig som största divan! Jag är upprörd, att han ens gör det där är så jäkla sjukt. Så jävla töntig överkänslig divig ful pojkspoling som tror att han är nåt för att han har en rätt skrovlig (bra tydligen?) röst. LÄGG AV och lyssna på de tre producenterna istället, dom vet i alla fall vad dom snackar om och dom är  jävligt balla till råga på allt!



Jag känner mig  förövrigt skitsnygg ikväll, varför ska man alltid känna sig skitsnygg på kvällarna när man ska gå och lägga sig? Störande!

28 jan onsdag: anmält mig till högskoleprovet

Har anmält mig till högskoleprovet den 28 mars nu. Det blir en ny upplevelse, och framför allt en ny erfarenhet!

28 jan onsdag: zappade TVn och ska nu göra..


Tog en kopp te och en knäckemacka och gick ner till TVn för att titta på Made in Sweden. Insåg att det började klockan nio och sappade då till AnimalPlanet där det handlade om lejon som jagade och fångade zebror (vilket jag inte kan titta på, tycker det är synd om zebrorna!). Hittade sen ett program med Luuk direkt från Debaser som heter Popcirkus. Dom träffade Johan Palm och hans galna fan, det var kul, Luuk är så ironisk.

Ska nu:

(jävla fittblogg jag kan inte göra punkt/sifferlista för den fuckar!)

* Anmäla mig till högskoleprovet
* Försöka boka tid med Syon (som jag får göra imorn i skolan)
* Ta ett digestiv




28 jan onsdag: fint hår

Sitter här och rensar bland mina bilder och äter lite mörk choklad. Har sovit med knut i håret i två nätter och idag tog jag ut den och vóila, en fin lite volum-lockig frisyr visade sig. Fantastiskt! Fick massa beröm från folk jag inte trodde skulle bry sig/lägga märke till/orka berömma etc, sånt är så uppskattat!







Nu ska vi se om Catti kommer ihåg vad hon skulle påpeka om dessa foton i mina kommentarer....

28 jan onsdag: gå ut en vardag

Tove frågade om jag ska med ut ikväll och Sophia frågade samma sak (om jag skulle med ut och "klubba" som hon ville) (nu fick jag deja vú) och mitt svar är: Ni är lite tokiga!

Jag är inte helt van vid tanken att gå ut på en vardag med skola dagen efter, känns knäppt. Visst låter jag tråkig?! Men så är det, är helt fel att göra så i min hjärna. Men när skivorna drar igång får jag väl lära mig hur det är att gå ut på vardagar med skola dagen efter. Spännande!


27 jan tisdag: underbart lycklig video


Tårögd, undrar om den är sann?!

27 jan tisdag: carros mms



Ett sånt här gölligt mms fick jag av Carro efter hennes födelsedag då jag hade ritat detta linne till henne

27 jan tisdag: blondie sjunker i status och öppna huset var folkrekord

Blondie har just sjunkit lite mer i status då jag kollat några avsnitt av hennes "TV-dagbok" som finns på Youtube efter att Oliver skickat en länk med kommentaren "Fy fasen alltså^^". Och jag är beredd att hålla med honom, fy fasen! Hon pratar som en treåring och hon resonerar som en treåring och hon är tillgjord som en skådis (som hon kanske tror hon är i och med att hon får spela in en TV-dagbok).

Hur som helst, har varit på öppna huset nu. Rektorn trodde det var rekordmycket folk i år. Mycket frågor var det i alla fall och man märker hur intresserade föräldrarna är och ställer tusen frågor medan deras barn helst vill gå någon annan stans och står och tittar åt ett helt annat håll när man pratar med föräldrarna ibland. Hehe.

Nu ska jag göra nåt annat, /M

27 jan tisdag: update från cattis house

Nu sitter jag hos Catti med Carro liggandes över datorn. Har varit och pysslat om Oliver och nu ska vi snart på öppet hus. Ikväll ska jag kika på lite utbildningar (vår syo var och snackade in oss lite på olika utbildningar. Har inget mer Greys, har sett alla som kommit ut. Jag bölar varje avsnitt!

26 jan måndag: Oliver ska få friskhetskur och morgondagen

Oliver är fortfarande sjuk så imorn tänkte jag svänga förbi med en bli-frisk-kur bestående av ingefära som han ska skiva och lägga i varmt vatten och sedan dricka samt apelsin och kiwi imorn. C-vitamin och ingefära borde göra lite susen i alla fall. Har hört något om vitlök också. Hmm why not? Men det bästa är ju att sova ordenligt (man har tredubbelt så hög risk att bli sjuk om man sover för lite).


Vi i Sandhamn i somras


Ikväll blir det lite ananas-paj igen tror jag samt sista avsnittet som kommit ut av Greys (kollade både näst sista Greys och senaste Ugly igår. Grymt!) och lite läsa bok. Lugnt och skönt. Börjar åtta imorn med datorkunskap. Är lite nervös för läraren är lite galen, men det ska nog gå bra!

Sen blir det hem och ut med hunden, förbi Oliver, hem till Catti och äta lite tidig middag och sen tillbaka till skolan och stå och vara trevlig på öppna huset. Ska bli kul!

26 jan måndag: lös hund

Idag när Leo och jag skulle gå över gatan i korsningen kom en hund springande kors och tvärs på vägen, fram till Leo och nosade lite på honom och sen vidare (på vägen) mot trafiken längs Västerled.

Den hade inget halsband och jag förstod ganska snart att den hade rymt i och med att den sprang själv, rätt stressad, på gatan mot trafiken (som är en del runt klockan fem). Hade dock fullt skå med att få Leo över korsningen och lugna honom från hunden som sprang rätt fram till honom så hade inte en chans att få tag på hunden (och utan halsband är det ännu svårare som ni kanske förstås). Strax kom en man springandes och det var antagligen hussen.

Mamma ringde en kvart senare och sa att polisen hade gått ut och informerat/varnat för den lösspringande hunden runt Västerled, att man skulle ha uppsikt så man inte körde på den eller liknande. Stackarn! Hoppas den kommer hem hel, för allas skull!

26 jan måndag: bibblan med Leo

Jag gjorde ett smart drag idag och lät Leo välja mellan stallet, biblioteket eller att gå hem till mig. Han valde bibblan och dit gick vi. Brommaplans bibliotek är rätt laddat med mycket böcker så vi hängde där en bra stund och han tyckte det va jättekul och hans föräldrar blev lite imponderade av min smarthet att gå dit. Dom ska nu skaffa ett lånekort till honom. Tänk vad jag inför mycket i den familjen.

Hur som helst så blev vi lite uppslukade av alla böcker så att vi fick vi lite bråttom hem. Jag fick därför powerwalka supersnabbt (till och med Leo sa: wow vad snabbt det går) i alldeles för mycket kläder så nu har jag dubbeltränat idag. Good work!

26 jan måndag: hålla oss ute i detta otroliga väder med träningsvärk

Har lite träningsvärk från passet igår och gymmet imorse. Men det är skönt! Nu måste min kropp vila lite, så det ska den få göra. I två dagar hade jag tänkt. Sen blir det jogging på torsdag (om det går att springa utomhus, denna halka är farlig märkte jag senast idag) och gym på fredag. Sen blir det såklart passet på söndag!

Hur som haver, idag har jag fått uppmaningar om att jag ska hålla mig borta från huset för Leos mamma är sjuk. Jahapp, grått, mörkt, rått, regnigt, halt väder och vi får inte gå in. Känns som att det blir stallet..

26 jan måndag: min ritade tröja



Hade min tröja som jag ritat själv på mig idag. Har äntligen lärt mig vårat strykjärn så jag kunde fullfölja strykningen på tröjan för bra hållbarhet. Så nu har en helt ny värld öppnats för mig: strykvärlden.

26 jan måndag: påminnelser, halka och Kebab-bok

Det är alltid lika spännande när det piper till i mobilen och man får en påminnelse. Jag kommer aldrig ihåg vad jag har ställt för påminnelser (därför bra att jag ställer in dem) så därför får man sig alltid en "ajuste" när man kollar mobilen. Good thing!

Halkade imorse med cykeln. Cyklade hur sakta som helst över glashal is men när cykeln var en sekund från att stanna var jag tvungen att, väldigt försiktigt och genomtänkt, trampa en gång för att den skulle hålla sig uppe men motsatt effekt skedde. Hjulen i princip vek sig och plötsligt låg jag på marken. Men jag hann ta emot mig så ingen skada skedd, och ingen såg för jag var bakom några hus. Galant!

Fick filosofi-böcker idag. Jag fick Kebab Alabab's (alternativ Kebab Alabalo's) gammla. Fin!

25 jan söndag


25 jan söndag: har läst och ätit

Har legat och läst boken ett tag nu samt ätit lite äpple och nu även mammas supergoda ananas-paj med glass. Yummie! Ska läsa lite mer och sen kolla Greys/Ugly. Kanske båååda. Sen är det sova för imorn ska jag gymma innan skolan. Seeyou!

25 jan söndag: nada to do

Nu har jag duschat och ätit middag och klockan är tjugo över sju. Vad gör man? Jag har inget att göra, och jag vet inte om jag ska gambla så pass mycket att jag ska åka till Oliver eller om jag safar och är hemma. Skulle kunna:

  1. Cykla till Oliver
  2. Läsa min nya bok jag börjat på (marley, om en hund)
  3. Göra en klipp-och klistrabok med träningsgrejer
  4. Kolla Greys
  5. Kolla TV
  6. Äta mörk choklad och dricka te (men det kan man ju inte bara göra, måste ju ha nån sysselsättning till)

Ja och nu tog mina idéer slut. Kul kul..

Veckan ska jag i alla fall hämta Leo, stå på öppna huset i Blackan på Tisdag (be there!) och gymma lite då och då.


25 jan söndag: bilåkning, träning och en bild

Igår var en trevlig kväll och idag har varit en dag med en hel del bilkörande. Skulle ta bilen in till morfar i stan (vid Humlegården) och sen till Friskis. Dock åkte vi fel på väg till morfar och hamnade helt konstigt och sen i bussfilen på Odenplan osv. Men tillslut kom vi fram, fikade, fixade och sen var det favvo-passet på Friskis. Skjutsade hem Helle efter.

Ikväll ska jag göra något som jag inte vet vad. Oliver är sjukis så det är tråkigt!

På återseende, /M


En bild där alla ser lite lagom galna ut..

24 jan lördag: tre saker utöver det vanliga


KLOTTER

Igår när jag skulle åka till jobbet gick jag på tunnelbanan i Brommaplan och kände direkt hur det började sticka i näsa och hals. Jag började gå för att komma längst fram i vagnen och insåg att det var klotter överallt. Stora tags över hela fönstrena, dörrarna, väggarna. Det gick knappt att andas där inne och flera stycken stod med halsduken för munnen för att slippa få in spraypartiklar i munnen. Några jävla offer måste ha klottrat ner precis innan jag gått in i vagnen för den starka lukten luktade verkligen färskt. Äckligt och motbjudande och idiotiskt!

KOMMENTERANDE TUNNELBANEFÖRARE

När vi sedan åkte hem från Boulebar stod tunnelbanan still ett tag i Odenplan och chauffören säger tillslut: "Ja det va nån idiot som.. (hör ej vad han säger).. så nu måste jag gå in och fixa i datorn för att vi ska kunna åka vidare. Det finns ju efterblivna i hela stan alltså.." Skön kille, man fattar ju att dom kan bli lite trötta på alla jäklar som typ håller i dörrarna eller liknande.

MAX HARD CHOICE

Max kläckte ur sig en kul grej i lunchen här om dagen. Han kom med tallriken till vårat bord och satte sig tillslut. "Vad ska man välja liksom, geekbordet eller hurtbordet?!" Vi var då hurtbordet och Jan och kompani satt och snackade dataspel och var därmed geekbordet. Han valde hurt, good choice!

24 jan lördag: boulebar och mycket igår, annat idag

Igår var det skolan, direkt till gymmet, tillbaka till Oliver och dumpa träningsväskan, in till Friskís och jobba, Boulebar, sen middag och godis/chipsmys. Mycket jag hann med och allt var trevligt och gick bra!


Vi boulade och dom som hade banan bredvid oss var proffs och hade med sig egna bollar. Dom gav oss även lite nybörjar-tips. Yeah liksom. Förövrigt var det rätt mycket fulla firmor som var där. Men det va nice!


Sen vann jag hur som helst med 13-4!

Idag har jag varit och handlat med pappa och ikväll kommer Olivers familj på middag.

22 jan torsdag: de sitter fast

Jag hade ju tänkt att gå och mysa hos Oliver ikväll men så ringer han nu och säger att det är en tankbil som har vält mitt över Hemmesta-bron (den enda bro som leder till Värmdö där Oliver jobbar) så dom sitter helt enkelt fast. Minst en halvtimme till kommer bron vara avstängd så ja, vi får se när de kan ta sig hem helt enkelt.

Gör lite te och ska nog läsa lite Spelet så länge/ kolla Greys.

22 jan torsdag: panda-video



 Vid 0:35 så börjar det roliga.. Jag trodde pandor va lite mer tillbakadragna..

22 jan torsdag: körkortsuthämtning och dagens..


Catti fotade mig idag när hon och jag (och Carro några meter) gick för att hämta ut mitt körkort. Yeah now it is real!

DAGENS Vill ha: Skor från en nätsajt
DAGENS Klädsel: Killjeans, killtröja (eller snarare Olivers tröja), tjocktröja, halsband, armband, örhängen (och?)
DAGENS Smink: Kajal
DAGENS Frisyr: Utsläppt ruffs, hatar helt nytvättat
DAGENS Händelse: Körkortet
DAGENS Låt: Får bli Rihanna- disturbia (som vanligt)
DAGENS Planer: Åka och handla (på villkoret att jag får ta bilen för att det regnar) och sen kanske Oliver
DAGENS Saknad: Körskolan (lite)
DAGENS Dummaste Glömma ge Ellen pengar för skivan
DAGENS förvånade: Att jag trots lång väntan ändå tränade
DAGENS Behov: Inget speciellt
DAGENS Bästa: Körkortet och att det är fredag imorgon
DAGENS Köp: Blir väl ett schampo snart  då
DAGENS Humör: Happy day


21 jan onsdag: diskussion på samhället och pimpning av skiv-schema

Vi diskuterar massa jobbiga saker på samhälls-lektionerna i och med att vi läser kriminologi där nu. Vi har tex diskuterar om man som psykisk sjuk har ansvar för sina handlingar. Det har framlagts ett förslag att om man begår ett brott som psykisk sjuk är man inte ansvarig för sina handlingar och kan därför inte straffas och därmed inte heller få "tvingas" till psykiatrisk vård, utan man ska få välja det själv om man vill ha det eller ej.

En person med psykiska problem har ingen sjukdomsinsikt och kommer därför förmodligen inte ta emot vård och den onda spiralen har börjat. Jag anser inte att psykiskt sjuka personer är ansvariga för sina handlingar men det är däremot samhällets ansvar att hjälpa/göra något åt denna persons beteende.

Ett till av diskussionsämnena kommer imorn!

Idag har vi även pimpat vår dag på skiv-schemat!


Carro och Sofie var de flitiga.


Catti kom och hittade hälften av alla stjärnor som använts på golvet.


Såhär såg det ut...


..och tadaaaaa. It's  magic!


Såhär blev det, minus några klistermärken som vi sen tog bort. Kommer kanske en seriösare men vi får se om någon kommer ihåg att fixa det.

21 jan onsdag: ändrat studentmössa och sadelmuff

Idag har jag ändrat min studentmössa från att ha mitt namn där framme till Blackebergs Gymnasium. Känns bättre, för jag älskar min skola och pappa tyckte det va lite "muppigt" med namnet där framme. Fast det är svårt, för jag vill ju ha namnet också egentligen. Men har initialerna där bak nu, och 09. Så det blir bra!


Har hittat en sadelvärmare till min älskade cykel. Idag var det på gränsen att cykla, svinhalt, men det va jäkligt skönt med den där muffen. Alltid nåt!



Felix fotade mig och ville därför ha en bild på sig själv också imorse innan skolan..

20 jan tisdag: Kvällsläsestund

Jag går här i min ensamhet och taggar för passet på söndag, YEAH, inte sant Helle?!


Blev ingen Oliver ikväll så ska ha min kvällsläsestund nu, vilket är väldigt trevligt och skönt när man har tid och har en bok man vill läsa!


Framsidan av boken Spelet- en inträngande analys av raggningsexperternas hemliga sällskap. Väldigt intressant!

20 jan tisdag: cool Ebba och twilight-fan


Cool Ebba (kan hon ha sådana här coola outfits på sig, trodde hon var lite mer dock-tjejig) på Elle-galan som alla andra redan sagt.. Men jag vill också för jag tycker också!

Har även hittat flera par skor jag vill ha för inte så dyr penning och har fått rabatt på H&M så jag undrar hur detta kommer sluta. Jag borde spara, men det är tråkigt!!

20 jan tisdag: blöta bilder


Mina skor läckte lite.. (på mina nya strumpor!!)


Men Hilma var nöjd, hon gick ut och ställde sig i slasket och väntade på sällskap.

20 jan tisdag: mitt körkort har kommit!

Mitt körkort har kommit!! Dock till posten i Alvik, så ska hämta ut det inom en snar framtid. Wih

20 jan tisdag: stövelväder, äppelätande och kvällen

Stövlar.se idag märkte man när man traskade hem i sina håliga så kallade vinterskor och "snön" som blivit plaskvatten på marken trängde in mer och mer i skon. Suck, vilket jäkla slask! Tur att jag har mina nya rosa stövlar då, om detta skitväder nu håller i sig.

Sitter just nu och trycker i mig en skål med ett superstort äpple i bitar, yoghurt och min egen müsli samt lite russin. Ibland överskattar jag min förmåga och tar tre stora äppelbitar på skeden och försöker trycka in i munnen, funkar sådär men efter lite vridande så brukar jag lyckas få in dom. Sen är nästa steg att försöka tugga skiten..

Ska iväg och hämta Leo-peo snart och sen blir det Obamas tal och Oliver ikväll. Myselipys!

19 jan måndag: läskig tandtråd, hur gör man?

Har nu tvättat ansiktet, haft på ansiktsvatten jag har fått någon gång, smörjt in ögonen och borstat tänderna och använt tandtråd. Problemet är att jag vet inte riktigt hur man gör med tandtråd. Jag provar trycka in den mellan tänderna men då känns det som att man ska trycka den igenom tandköttet också, sen provade jag att "såga" den in mellan tänderna. Funkade bättre, men man får inte glömma att såga den ut igen för annars är den fast.

Tycker det är lite läskigt med tandtråd, får fråga tandläkaren nästa gång hur man egentligen gör.

/ M


19 jan måndag: slängfobi mm.

Jag håller på att rensa min garderob lite. Eller vika ihop alla inslängda kläder. Det är endel. Har lite slängfobi, jag kan inte slänga.

Har dock tagit ett stort steg idag genom att slänga mina gamla slitna BjörnBorg-converseliknande skor som var helt  håliga. Har ju shoppat nya underkläder idag så borde enligt regeln slänga två stycken gamla eftersom jag köpt två stycken nya. Hade bestämt mig för två stycken att slänga, men nu tvivlar jag på den ena; den är ju ändå hel och funkar. Det enda är att den är lite stor.

Well, jag nöjer mig till en början med att slänga den ena, som jag gjort (!), och så ska jag känna på tanken att slänga den andra också.

Ikväll blire Grey's och läsning av Spelet i sängen. Börjar åtta imorn med datorkunskap vilket är segt, men det blir kul!

19 jan måndag: the four of us


From Kitticattis blogg

The four of us, very hot!

19 jan måndag: gym och lite shopping innan skolan

Att efter tjat ladda upp bilder på Facebook har resulterat i ca 70 mail om olika taggningar mm. Gosh!

Jag stannade till vid Metro och impulsköpte lite lösviktsgodis igår påväg till Oliver. När jag kom dit hade han också köpt typ ett kilo godis så vi hade ganska mycket godis. Vi fick till och med över hela Olivers påse så nu har man ett tag (okej, lär ta slut denna vecka. Svårt att hålla sig borta när det finns tillgängligt liksom).

Imorse stack jag till gymmet vid halv tio och det gick bra. Jag har fått tillbaka min gym-lust igen så here we go! Sen åkte jag till Vällingby och införskaffade två nya BH:ar (mycket bra pris på båda) och 6 par nya strumpor. Skulle sen äta lunch i skolan men nästa t-bana tillbaka gick om 18 minuter så fick hoppa över lunchen och käka hemma nu (efter min första och enda lektion idag!).

Blir lite Leo-pass i eftermiddag, nu ska jag kika på lite utbildningar och så.

19 jan måndag: lite midsommarbilder


Hittade lite midsommar-bilder från i somras:






18 jan söndag: mogen shopping behövs, utbildning ska kollas och hemifrånflyttande

Imorgon börjar vi 11:50 och tänkte ta en sväng till gymmet innan skolan. Efter den första, och enda, lektionen måste jag införskaffa nya strumpor och en BH känner jag. Moget värre! Sitter och är nära på klicket fram till ett par nya skor här på nätet, men jag är inte helt hundra. Borde save some money! Ska även se över utbildningar och kurser inför hösten -09 utifall man inte får något jobb. Sug, och det är hur många ansökningar som helst till högskolan och inga jobb så ja, det känns greaaat att ta studenten!

Nattlinne - Rosa

Detta nattlinne skulle man kunna ta för en klänning tycker jag. Men orkar man med nattlinne, better to be naked..



Har pysslat lite med mitt CV nu och ska nog fortsätta kvällen hos Oliver med film.

Blir sugen på att flytta hemifrån, men samtidigt inte. Kul och med ett vuxet ansvar som jag gillar men hemma är ändå hemma och här vill jag befinna mig lite till tror jag!


18 jan söndag: träning och några bilder från gårdagen

Träningen över. Den äger! Helle och jag kommer aldrig mer kunna gå ut och festa på lördagar då vi alltid kommer att köra detta träningspass på söndagar. Hehe.

Två bilder från Helles blogg från igår:





18 jan söndag: mys hos Carro, handling och lite andra sysslor

Jättetrevligt och mysigt hos Carro igår. Skönt med en ta-det-lugn-mys-äta-massa-gott-kolla-film-i-mjukiskläder-kväll! Ska låna några bilder av Helle senare så ni får se hur det såg ut.

Idag har jag sovit till halv tolv, käkat frulle och sedan åkt och handlat med Felix och även skjutsat honom till och från sin gitarrlektion.Utnyttjad med körkort?

Nu sitter jag och äter en nedrans god färdig-pizza (Dr.Oetker med mozzarella) och insåg just när jag sniffade lite i luften att jag har bränt min hemgjorda müsli jag håller på med. För många bollar i luften känns det som för tillfället. Ska iväg och träna klockan tre hur som helst.

17 jan lördag: olustig

Nu blev jag lite olustig till mods. Vet ej varför, kanske för att det är något specifikt som ligger och gnager eller för att jag inte har något speciellt att göra för tillfället. Borde gå ut på en powerwalk men är inte sugen, så jäkla kallt!

Får kanske lägga mig i sängen och läsa lite, bli på humör..

17 jan lördag: bilder från Marie



















Det gick bra att köra själv för första gången igår och det var trevligt hos Marie (blir bara så jäkla trött på att bilderna blir så små när jag laddar upp dom här i bloggen). Ikväll ska jag till Carro på kolla-film-kväll med lite annat peeps så det blir trevligt!

16 jan fredag: no more övningskörning!

Det känns tomt att ha tagit körkort. Så klart hur skönt som helst men att övningsköra, plugga teori och köra på körskolan har tagit upp så mycket av mitt liv på sistonde, speciellt den senaste veckan med halkbanan, teorin och uppkörningen, och nu är det helt abrupt slut. No more. Känns jättekonstigt!


Detta fina fick jag av Carro igår!

16 jan fredag: jag gamblar

Hörni jag gamblar! Haha har jag inte hörts av inom några dagar så sitter jag fast någonstans med en bil utan bensin. Och Anna med.

Seeyou later, tar med braiga blixten till Marie så ska vi se om vi får några fina bilder..

16 jan fredag: no gas

Jag är  lite besviken just nu då jag upptäckte (som jag misstänkte) att det inte är mycket bensin kvar i bilen. Pappa trodde absolut det skulle räcka ett tag men the thing is att han sa det om min moppe i somras också och vad tror ni händer? Ja jag får motorstopp pga nada soppa.

Suuuuuuck!

Kan kanske ta bilen till gymmet imorn då, vi skulle tanka imorn sa pappa.

16 jan fredag: bilder treat, dagen och kvällen



























Idag har skolan rullat på och var även inne och lämnade en chokladask till Tom (som inte var där) för att han har varit en sån bra lärare. Sen har jag hämtat ut lite nya p-piller och köpt lite sminkborttagning (ni antecknar va!) och nu har jag just klämt en Risifrutti.

Tänkte ta min första ensamma tur med bilen ikväll och hämta upp Anna hemma och sedan åka till Marie. Vi får se om jag får låna bilen/finns bensin i skiten.

Ska nog inte ut ikväll, sparar det i och med igår som som sagt var mycket lyckat.

16 jan Fredag: gårdag på Treat

Ja vi körde på Treat (mitt emot Norra Real. Elvira, du var inte däääär!! Frans var där!). Åkte hem till Helle innan och hängde lite och sedan mötte vi upp Catti, Anders, Anna, Sofie och åkte in till Treat där Carro mfl (typ 15 pers till) befann sig. Trevligt kväll!!









kommer lite fler bilder sen..

15 jan torsdag: Let's move, dresscode






Kör på fodral från Weekday (skitsnygg i ryggen, lite skärning där. Glömde fota det), glansiga leggings från Gina och skor från H&M. Jag är nöjd!


LET'S MOVE! Helles place it is, sen blir det Treat för hela slanten.....

15 jan Torsdag: körkortsbilder och fira med Leo


Här är mitt provisoriska körkort!


Den  här kartan ritade jag till mig själv (har ritat av från Hitta.se) så att jag skulle hitta till Vägverket och teoriprovet i stan.


lOch detta firade jag med efter teoriprovet. Haha idag blev det mina hemgjorda bullaaaar!

Ska iväg och fira med Leo nu. Kanske ska köpa lite godis till honom för att fira. Hmm, fast jag får se. Då kanske han nästa vecka vill ha godis igen och så ska jag förklara att jag inte tagit körkort då och då kommer han inte fatta och börja gråta och det kommer bli kaos. Men ändå..

Ikväll ska jag ut och fira Carro och fira mig själv. Haha. Vi ska til Treat (?) och sen Berns (Svindyrt inträde så lutar åt att inte gå in där, men ändå). Ska börja med middag hemma i alla fall.

15 jan torsdag: KÖRKOOOOOOOOOORT!

JAG HAR TAGIT KÖRKORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I måndags körde jag halkan, i tisdags skrev jag teorin (fick 61 av 65, nöjd!) och idag körde jag upp. Snacka om att köra allt på en och samma gång. Men jag har pluggat som tusan och kört nästan varje dag så det var väldigt skönt att få det här avklarat nu! Är hur nöjd som helst med min bilskola och Tom som jag körde med.

"Oh kör du en Audi!?" va det första vägverket-gubben sa. Han var för övrigt väldigt trevlig som tur var!

"Vill du köra hem eller ska jag köra?" Frågade Tom precis när jag fått lappen som är provisoriska körkortet. Det blev helt klart Tom som fick köra hem. Jag ville pusta. Haha


15 jan torsdag: promenad och Made in Sweden

Såg både Semestersvenskar och Made in Sweden igår för er som undrar (och det förstår jag att många gör!). Made in Sweden var bra och de tre är rätt så sköna.

Har idag tagit en promenad runt Judarn med mamma och hunden och ska nu göra mig redo.


14 jan onsdag: Akta dig för vargen, svår TV-kväll

"Akta dig för vargen, Mikaela" sa Leo när vi passerade en mörk skog idag. Det var rätt gulligt sagt måste jag medge!



Ikväll är det svårt, eller snarare mycket på TV som jag för en gångs skull tänkte titta på. Semestersvenskar klockan åtta, och klockan nio är det Lars Winnerbäck-dokumentär på ettan och Made in Sweden på fyran. Blir nog Made in Sweden, sorry Lars!


14 jan onsdag: bara för att så bokade jag in oss

Bara för att så har jag bokat in en timmes Boule för Oliver och mig nästa fredag (fick ett värdebevis när vi var där senast). Kan vara kul att göra något annorlunda, inte varje dag (förutom jag) som man spelar Boule och dricker drinkar i stan. Så det blir förhoppningsvis trevligt. Jobbar på Friskis innan så då är det bara att åka direkt efter det! 20:00 it is.

14 jan onsdag: träning och lite bilning och ett foto från BB (boulebar såklart, inte Blondie)

Träningen över för idag. Blev ett medel med Sofi och Helle. Ett hårt medelpass var det, jag blev trött!

Nu har jag ätit pasta pesto med parmesan och en liten saffransbulle. Ska ner och duscha och sen blir det lite körning innan det är time for Leo.


Här bah va jag med på Boulebars hemsida. Vart gömde sig fotografen, jag märkte i alla fall inte att han fotade..

13 jan tisdag: ätnligeeen

BTW äntligeeeeeeeeeen har nya UglyBetty- och Greys Anatomyavsnitt släppts. Det var på tiden!

13 jan tisdag: dagen och morgondagen + lite klagomål

Efter en dag med  blodgivning, projektpluggande och Leo-passande (där vi satt i soffan och det plötsligt börjar lukta död jävla huggorm och Leo börjar sniffa lite. Jag kollar på honom och frågar om han är pruttat och han börjar garva. Nice, den värsta jäkla prutt jag varit med om, från ett litet barn!!) så ska det bli mysigt att gå till min Oliver.

Imorn är  jag ledig och jag ska då köra på förmiddagen, träna vid lunch, köra efter det och sedan hämta Leo (mitt nya Leo-år har börjat, höhö). På kvällen är det programmet Made in Sweden som "Idol-juryn" håller i. Det ska bli kul!



En sak jag är lite sur på bara innan jag avrundar här är att dom jäkla tunnelbanorna inte kan vänta tre sekunder extre för att låta ALLA som kommer från tolvan hinna gå på. Vill dom att man ska hänga utanför tolvan så att man bara kan slänga sig av på perrongen och slänga sig in i tunnelbanan som står inne?

Den står med öppna dörrar och tolvan kommer. Tolvan stannar och t-banan står kvar. Tolvan öppnar dörrarna och t-banan står kvar. Folk börjar gå ut och rusa över till t-banan och t-banan står kvar. En tiondel av tolvans passagerare har hunnit på t-banan och t-banan stänger dörrarna. IDIOT! Jag vet att ni har ett tidsschema men som sagt, några sekunder till så att alla hinner på tunnelbanan kan nog inte skada.

13 jan tisdag: Mål skall sättas upp för 2009, and a dreamboard

Jag har fortfarande inte kommit upp med några särskilda mål för år 2009. Därav ska jag idag, mer än att göra projektarbete, jobba på lite tankar kring detta år som just tagit sin början. Isabella gjorde en smart sak, en dreamboard, där man klipper ut bilder, artiklar etc. som man vill uppnå och sätter upp på ett samlat ställe någon stans. Motivationen infinner sig när man ser det och man har de uppsatta för att inte glömma! Detta är något jag tänkte pyssla lite med också under veckan.


12 jan måndag: gillinge-halkan

Då har jag halkat klart för idag. Det var roligt och lärorikt. Vi fick prova på att hänga upp och ner i en bil, att krocka, att slira på is osv osv. Våran lärare Roffe (en riktigt söderkis) satt och pikade oss i kom-radion medan vi körde och jag och killen jag körde med i vår bil satt och drev med honom tillbaka (utan att han visste det givetvis).

Tillslut lyckades Jonathan (min kör-buddy) få upp en sån jäkla fart och en sån spinn att vi åkte ända tills isens slut på banan där bilen då fick grepp på asfalten och det blev en helt annan effekt som höll på att sluta i en el-stolpe. En nära-döden på riktigt. Då har man provat på hur det känns på riktigt också. Höhö.

Hur som helst, mycker lärorikt och jag vill från och med nu inte krocka, inte hamna upp och ner och helst inte ens köra när det är halt.

Sen har jag skyndat mig hem och kollat Guldbaggegalan. Johan Glans är en riktigt hejare på att vara rolig tycker jag.

11 jan söndag: gå först och ta straffet?

När man äter middag hemma hos oss måste man alltid överväga om det är värt att gå först från bordet. Vi har nämligen som en liten regel, eller straff snarare, att den som går först får ställa in allas tallrikar i diskmaskinen.

Det brukar alltid vara Felix som går först, asocial unge, och därav har regeln uppkommit för att han ska straffas lite för att gå från bordet direkt. Idag valde jag dock att gå först, och försökte smita iväg lite smidigt men alla ropade direkt "appappapp" och höll fram sina tallrikar. "Glöm inte att skölja också" hör man inne från matbordet. Jaja..

Nu har jag knaprat lite pepparkakshus och ska bege mig till Oliver.

11 jan söndag: lite mer Boulebar och gymfunderingar











När jag var på gymmet senast kände jag bara "trååååkigt" och var helt inställd på att lägga av med gymmandet. Jag har dock kommit fram till att jag ska ge det en chans till, så nu tar vi nya friska tag och hoppas på det bästa!

Imorn är det lite skola och sedan halkbana på Gillinge för min del. Spännande spännande..

11 jan söndag: gårdagen och kvällens samt no more emo-shit

Igår va Oliver och jag och gymmade (vi gymmade skitdåligt, men vi va där i alla fall) och sen åkte vi hem hit och åt en härliger middag.

Efter det gick vi till Eric där alla Olivers homies befann sig. Efter ett tag åkte vi in till Gamla stan och Pans nattklubb (som redogjorde att på lördagar är om extra hårda på åldern) där det alltså var 20-21 år annars. Hade man kommit in om man hade vart enbart tjejer kanske? På honom lät det i alla fall som att man lättare kom in på fredagar, så bättre lycka nästa gång.

Vi åkte då till Ice och kom i väldigt god tid (tror det var vi som gjorde att alla klungor som stod där runtikring vågade gå in också. Hehe) och det var helt okej. Dock blev våra sittplatser bortgivna och det gjorde mig lite angry bitch, så va lite neggo igår. Men va kul att ha varit på Ice i alla fall. Måste ju utforska nattstockholm lite. Drack inte särskilt mycket (väldigt bra för att vara mig) så tog hem en lite fullare Oliver istället.

Måste dock jobba på mina emofyllor/ingen-alkohol-också-emo, det kan fucka upp stämningen lite. Så det blir ett av årets nyårslöften hade jag tänkt mig: fuck the emo-shit!

Nu ska jag ut och springa innan reprisen av Let's dance börjar och senare en övningskörning med motorvägspåfarter som fokus. Sen ska jag köpa lite favvo-godis till Oliver som "sorry för mitt dåliga humör för no reason igår". Det blir bra!

10 jan Lördag: Boulebar med Wille



Boulebar var trevligt som vanligt. God mat, lite boulespel och en Wille Crafoord som visserligen hade en ganska lam spelning men ändå. Blev helt okej bilder, fick till och med lite beundran över min blixt från de vi satt bredvid.

10 jan lördag: Huvustaden i Irak?

Hahah måste bara citera en otroligt smart tjej i programmet beauty and the geeks som jag zappade mellan idag. Det var någon slags utslagningstävling med frågor och en av tjejerna fick frågan: Vad heter huvudstaden i Irak?

Tjejen såg inte ut att få upp ett skit i huvudet så hon bad domaren att bokstavera. Han bokstaverade I-R-A-K och hon såg fortfarande helt tom ut.

I have to go for Afghanistan svarar hon tillsist.

OH MY HOLY GOD! Hahaha

9 jan fredag: telefonsamtal

Försäljare: "Hej jag söker Kristina"
Jag : "Hon är inte hemma tyvärr"
Försäljare: "Okej.. När är hon anträffbar då?"
Jag: "Eh imorn"
Försäljare: "Okej, då har vi tyvärr stängt"

OCH?? Som att jag bad att få prata med dom imorn liksom.. Haha

9 jan fredag: svettig bilskolekörning

Nu har jag svettats sönder under två timmars bilkörning med stört hög rumpvärme i bilen och träning av motorvägspåfarter där man ska komma upp i 110 och ha koll på allt. Gosh liksom!

Anyway, det är fredag och det känns inte som det. Knäppt. Kort vecka.

Nu ska jag klä mig till Boulebaren. cya

9 jan fredag

Ny dag har grott. Idag vet ni redan vad jag ska göra så tänkte inte upprepa det utan ni får läsa i inlägget från igår. Har varit på en halvtimmes promenad med min vovve nu på morgonen och även fått ett brev om eventuell (om mina tider passade med deras schema) återanställning hos Kyrkogårdsförvältningen. Shall I?

Ha en bra fredag everybody!

8 jan torsdag: tröttheten smyger sig på och morgondagens planer

Jag är sjukligt trött och vet inte varför. Blev inget gym, Oliver bangade. Jag åkte in till St.eriksplan och insåg att jag inte alls ville gymma själv så jag åkte hem och tog en joggingrunda istället. Har nu ätit och laddat ner Twilight soundtrack så jag sitter nöjd, förutom tröttheten.

Imorn är det fredag, veckan har gått fort (beroende på att vi endast gått två dagar i skolan kanske). Efter skolan imorn har jag en dubbel körlektion, sen ska jag snabbt hem och duscha och sen ska pappa bjuda mig på middag på Boulebar där även Wille Crafoord spelar kvällen till ära. Har hittat en yberbra blixt i en låda här hemma så ska prova den imorn tror jag, och se om den är så yberbra som jag har fått för mig (jämför med min lilla vanliga digitalkamera blixt så allt är nog bättre än det).


Wille och Salem al Fakir

God natt!

8 jan torsdag: anna, jag och hamstern

Bjuder på bilder av Anna och mig när vi va... Små?






8 jan torsdag: dagens

En icke-givande skoldag har genomgåtts och nu väntar lite teori på körskolan. Fest! Sen ska Oliver och jag gymma. Hurt!


7 jan onsdag: Anders på TV!

Smsade Anders: "Du är på TV! Grammisgalan på fyran." Anders ringer några minuter senare och är förvirrad. Jag förklarar att Kleerup fick pris på galan och var på scenen, därav "Anders" i och med att vi pratat om hur lik han är Kleerup på lektionen idag. Långsökt tyckte Anders, kul tyckte jag!


7 jan onsdag: langar lite Twilight


7 jan onsdag: körkortsplugg, singstar här för att stanna och lite Jonas-kommentarer som vanligt

Jag sitter här och spelar mitt underbara körkortsspel och inser efter att jag inte kan komma undan det att Singstar är något man gör, oavsett om man inte gillar det. Det finns överallt, vart man än går, och är tydligen jättepartyspel. Hmm, jag är fortfarande tveksam. Men kanske bättre än Guitarhero?

Anyway, back to work!

Jonas startade terminen med massa babbel:

Jonas om presenterna från hans 5-åring: "Så har dom gjort nån stjärna, målat den gul och tryckt ner ett ljus i den och sen slagit in den. Ärligt, hur kul är det?"

"Har jag snor under näsan? Känns lite ofräscht.."

Jonas spekulerar kring huruvida Anders i klassen är like Kleerup: "Artisten Kleerup  ni vet. Om Anders skulle få lite mer skägg så skulle han vara väldigt lik honom. Jag kom på det när jag såg en bild av honom i tidningen i morse. Och så skulle du få Carolina Gynning då också. Avundsjuuuuk"

osv osv. Snackpåse är vad han är, men rätt kul kille!

7 jan onsdag: skönt videoklipp



Hahah jag tror jag dör. Skön tjej. Nödvändigt samtal hon har med sig själv. Hon posar inte alls, hon läspar absolut inte..

6 jan tisdag


6 jan tisdag: köra, plugga, träna

Ska snart sticka iväg och övningsköra, sen blir det träning klockan tre tror jag, om jag hinner tillbaka tills dess (vilket jag nog gör). Ska plugga både körtkort och skolarbeten idag också, så hinner jag inte in till Friskis så får det bli en joggingrunda.

Anna åker från Thailand idag och jag vet att hon har längtat efter de 10 minusgraderna här hemma i Sverige. Welcome home!

5 jan måndag: att träffa personer man känt förut

Jag är så sjukt genomfrusen och sitter typ och skakar här, har gjort det hela kvällen. Det köptes pizza på Vedugnen till middag idag,  helt okej liksom..

En kul grej är när man träffar folk man känt för länge sen eller gått i samma skola som eller liknande, och man inte vet om man ska hälsa eller ej. Det hände mig igår. Jag såg henne, hon såg mig, båda låtsas som att man inte känner varandra och tittar bort. Jag bestämmer mig för att ändå le lite i alla fall, och tittar upp mot henne och försöker få ögonkontakt. Hon har dock redan nöd-tagit sin mobil och börjat pilla med för att slippa pinsam situation när hon går förbi mig. Hehe kul det där, ska man hälsa eller ska man låtsas som ingenting?

Va uppe tidigt imorse så ska gå och knoppa nu, Oliver spanar hockey där nere verkar det som. Men det ska bli skönt att krypa ner i sängen må jag säga.

God natt.

5 jan måndag: Kenny vad du skräms..

Jag och Oliver kom upp på vinden idag när vi flyttade och jag gick först in bland alla förråd i halvdunklet, där jag möts av....





...Jävla Kenny Bräck (i naturlig storlek) som står och stirrar på mig i ett av förråden. Jag fick hjärtslag och trodde jag skulle kissa lite i byxan. Dumma Kenny! (och vilken jäkla människa kommer på att stoppa in Kenny i sitt förråd. För att skrämas? Ja mig funkade det på, tills jag insåg att det var Kenny)

5 jan måndag: twilight in my heart och övrig dag samt Carro på bild

Efter att ha sett filmen Twilight vill jag lägga mig i soffan men den på tvn och aldrig mer titta på något annat. Jag vill äta upp skådespelarna och se scenen när Bella och Edward (i sin solbrillor) kommer till skolan och alla bara tänker "Oh my god". Dom är så snygga tillsammans, han är så snygg, hon är så snygg, vampyrfamiljen är så cool, att hon lyckas charma honom efter att Bellas kompis sagt att han är snygg men ingen kan få honom är coolt. Allt är underbart, sexigt och spännande. Jag måste beställa filmen nu, så jag kan titta varje dag!

I övrigt har jag i dag haft körlektion, fikat med Tove och hjälpt till att flytta i fyra timmar. Nu är jag lite sugen på mat.





Carro och jag fikade innan filmen igår då jag första gången drack choklad med marsmallows i. Tack för en trevlig kväll!

4 jan söndag: bajsblogg

blir så jävla trött på den här jävla hemsidan som inte funkar. Jag uppdaterar men ingen uppdatering syns i bloggen. Fuck it. Men så ni vet, jag uppdaterar och jag försöker.


4 jan söndag: kört, gymmat och Twilight

Har kört en timme bil i morse och nu senast varit och gymmat. Ikväll ska jag få min födelsedagspresent av Carro; vi ska på bio och se Twilight (bättre sent än aldrig). Efter alla hyllningar som den har fått ska det bli spännande.

Imorn är det körlektion, sen fika med Tove (nytt försök, förhoppningsvis inte inställt. Hehe) och sen ska vi flytta lite grejer från min moster.


3 jan lördag: lilljul hos gudfar and all the gifts



Oliver fick denna: Man trycker på rumpan på den så ploppar det ut bruna godisar ur hålet.


Mascara, väl behövligt och av bra kvalitet för en gångs skull (jag är lite snål själv)


Fina örhängen


Smart bluetooth till datorn att föra över bilder från mobilen etc.


Denna fick jag tyvärr ej, men min gudfar har den hemma och jag tycker den är skitsnygg!

Nu har jag, Oliver och Felix kollat slutet på Scream (som man endast tänker på Scary Movie när man ser) och nu ska jag hoppa i säng.  Imorn blir det övningskörning, gymmet och bio med Carro.

3 jan lördag: today

Nu har jag varit i stan och shoppat lite julklappar till min gudfar som vi ska på "lilljulafton" idag. Dom har rätt kul grejer på Designtorget. Har även övningskört (bland annat med koner som pappa kommenterade "det är bara två små barn som står där nu") och pluggat körtkortsteori idag. I've got a life!


En jävligt snygg  bild på Helle får ni idag..

2 jan fredag: obamatee + brännskada?





Jag fick en Obama-tshirt av Carro idag. Coolt! Och sen brände jag mig igenom byxorna. Ocoolt!

1 jan torsdag: nyår och dagen

Ett nytt år, nya möjligheter! Jag ska fundera på mina mål för detta år och återkomma med dem någon dag framöver, om jag kommer på några bra.

Nyår lagade jag god middag här och sen tog vi det ganska lugnt. Första nyåret jag tagit det lugnt, vilket var ganska skönt! Fick tillfälle att titta på fyrverkerier och inse att min hund inte bryr sig ett skit om raketer om man själv inte bryr sig. .

Idag har jag tränat med Helle och Carro, sen träffat Catti och sen vart på bio och sett Yes Man. Kul film, lite lagom sådär..

Nu kommer Carro på middag, see you..





Hilmis och jag alltså (från Helles blogg!)