tema på presenter

Nu har jag kommit på ett tema på presenter om man har ångest över att inte veta vad:

  • Hälsa och sex: Typ hälso- eller sexböcker, tidningar, tillbehör, annat tänktbart
  • Fina saker att ha på sig: Kan involvera smycken, kläder, underkläder, skor osv.
  • Personliga saker: Det får ni hitta på själva eftersom de är personliga. Typ en glittramer t-shirt eller kanske ett nyckelband (jag vet iofs att ni älskar mitt emo-dödskalle-nyckelband) osv.

Nu har ni så mkt tips så jag inte kan ge er mer. Höhö.


En gubbe som hade sin hund med en hatt på nån slags låda han gick och drog på i Frankrike..

30 juni Måndag

Idag har jag upptäckt ett nytt fenomen: ljudboken!

När man är ute och jobbar eller nåt så är det väldigt skönt att ha en bok att lyssna på i mp3n. Dagens rekomentation av bok (som man även kan köpa på riktig bok om man inte orkar med ljudbok) är Carolina Gynnings Ego Girl. Den var över förväntan och jag har fått en helt annan syn på henne nu. LÄS!

Nu ska jag fixa iordning innan släkten kommer och ska gratta mig..

29 juni Söndag

Hemma från Sandhamn. En kul helg med en lånad stor motorbåt och min första "krog" jag var på utan att vara 18 år. Dykarbaren. Grattis till mig! Satt ute och drack rosévin (bara för att jag i båten innan sagt att det var en sommardricka som var sååååå inne nu) och sedan klämde vi oss inomhus och skulle besöka toaletten, då jag fick en medelålders kvinna som toakökompis. När jag kom ut igen var det kö utanför så vi passade på att sitta lite till ute på terassen bara för att..
     Idag såg vi starten på Gotland runt och efter en god lunch i Sandhamn åkte vi hemåt. Man är lite trött, sjön suger ju som man brukar säga. Höhö. Sandhamn är väl dock lite överskattat, men det är mysigt i området och ett skitgott bageri och lagom drag på kvällen så det får ett medelbetyg helt enkelt.

Veckan som kommer ska jag jobba, träna, ha släktkalas och kompiskalas och fylla 18 år på fredag! Det är mycket nu.. Så ikväll blir det fotbollsfinal och lite godis hade jag tänkt mig. Blir lite roligare uppdateringar och lite bilder i veckan. KUL!

27 juni Fredag

En vecka done på jobbet! Idag fikade vi från klockan nio till klockan ett, sen slutade jag halv två. Det var nice! Jag är skittrött nu (klockan är inte mycket) efter en dag i stan spenderad på födelsedagspresenter till mig själv från min familj med Anna och sedan en middag med Tove. Imorn blir det Sandhamn och Gotland-runt-starten på söndag.

Gud vad jag inte har någonting att skriva om känner jag. Tråkigt! But that's life..



Så sorgligt att den kommer från snyggast, men that's life too. Det läggs tydligen upp roliga saker där och så kommer det upp när man söker. Men lite kul är den allt..

Galen idoldeltagare


26 juni Torsdag

Idag fick jag motorstopp med moppen påväg hem från jobbet. Det enda jag hade i tankarna var pappas lovord: "Det är bara att vrida bak bensinspaken så har du en reservdunk du kan köra på ett tag" men moppejäveln startade inte för det. Jag ringer honom och får till svar "jaha nej jag trodde att den hade det. Mopparna brukade ha det". Okej, tack så mycket, kanske skulle ha kollat så att MIN moppe hade det innan du sa sånt.
     En jäkla tur för honom var att bensinen tog slut nära hemma. Kul om jag hade befunnit mig i Hässelby..
     Det löste sig genom att min bror cyklade ner med en bensindunk. Thanx!

Idag gjorde vi klart alla gravar så han som jobbade där sa "jaha, då kanske man ska ta semester nästa vecka då, va fan ska man göra här nu? Gå här och hänga bara.." Så det känns positivt för mig och min otroligt sociala arbetskamrat (han sitter vid rasterna och läser tidningen först två gånger framifrån, sedan bläddrar han baklänges tre gånger och tillslut sitter han och intensivläser alla annonser tills rasten är slut) att vi har två veckor kvar att "gå där och hänga". Härligt!



En liten råtta i en bur.. Den hette Farmor och var min kusins råtta, men den är död nu.

sex #27 och 28

Sexvetande #27 var så jävla tråkig så jag tar den bara lite snabbt:
Kvinnor kan ha minskad sexlust upp till ett år efter att de slutat med p-piller.

Sexvetande #28:
Tyska forskare har upptäckt att en kvinnas sexualdrift avtar så snart hon hamnat i ett stadigt förhållande. Efter fyra år tillsammans ville endast hälften av kvinnorna i studien ha sex lika ofta som deras partner ville.

25 juni Onsdag

Efter att ha legat i gravarna och plockat skit och lyssnat på radio hela dagen åkte jag hem till Anna och åt lite middag med henne, sedan ville båda vi sova så jag åkte hem och ska ta det piano. Igår gick cyklingen till Kungsholmen skitbra och snabbt, dock var passet så jävla dåligt så jag gick efter halva, men rekomenderar att cykla!
     Ni som löd mitt råd igår och köpte en miniradio kan jag nu följa upp det genom att rekomendera kanaler att lyssna på. På morgonen tycker jag att Mix Megapol har ett bra morgonprogram (med Katrin Schulman och nån snubbe) och bra blandad musik, runt tiosnåret zappar man till P3 och lyssnar in det till klockan ett då man kör P1 (OM det är en bra sommarpratare, annars kan man skita i det) och sedan tillbaka till P3 och lyssnar till klockan halv fyra då man stänger av.

Dagens TV-tips: (Sverige höll jag på att skriva.. vilket skämt!) Tyskland - Turkiet klockan 20:45 på fyran.

För er alla (med mig) som inte visste det så har Jessica Alba fått barn. Efter Nicole Richie. Är det nån jäkla babyboom i kändisvärlden eller? Kom igen nu Paris Hilton och Lindsay Lohan, tryck ut en unge nu så ni inte ligger efter de andra.

24 juni Tisdag

För er som inte har något för er i sommar: Gör en god köttbullemacka med polarbröds tunnbröd, philadelphia, köttbullar, ruccola och eventuellt rödbetssallad om man tycker det. En riktig aptitretare så man bara vill ha mer mer mer.. Och eftersom det är sommar och i alla fall inte jag har något åkkort så kompenserar man det vita brödet och den eventuella rödbetssalladen med en cykel/gångtur istället för tunnelbana som man inte har råd med på sommaren.
     Ett till tips för er som är ute och jobbar eller liknande; införskaffa en miniradio. Billigt och varierande (när det är bra mottagning, annars kan man bli lite sne).

Jag har glömt att berätta att jag har fått jobb på Friskis&Svettis nu, som värd. Jag ska alltså vara "ansiktet utåt" i deras lokaler, synas så folk känner att det finns personal där. Jag ska även ta biljetter till passen, städa, informera osv. I och med detta kommer jag att som förmån få ett träningskort där jympa och gym ingår, och spinning kan läggas till för en liten penning. Jag kommer därför att försöka kombinera jympan med gym i höst, vilket jag aldrig gjort tidigare. 
     Som "uppgift" under sommaren (fram till utbildningen i augusti) ska man ha provat på 10 olika utsatta pass. Det är dom jag känpar för fullt med just nu. Jag kan recensera de sen, för er som går på Friskis, så ni vet om det är något att ha. Idag blir det puls-pass (med cykling till och från Kungsholmen i och med att jag är för snål för att åka tunnelbana).

Dagens citat av Patrick Ekwall: "Jag är ingen märkesbög..." Sure Bellman att han inte är det, han om någon är väl en jäkla utseendefixerad märkesbög skulle jag vilja påstå. Men det är bara det intrycket jag fått av honom genom TV-rutan.



En fin bild på käre Patrick och någon av hans märkesbögiga kompanjoner kanske,.



Jag är helt sjukt trött på kvällarna av att börja 07:00 på mornarna (går alltså upp 05:50 varje morgon) så jag slocknar i princip direkt när jag vart och tränar eller liknande (typ halv tio på kvällarna.) Så ser fram emot en sån kväll ikväll igen. Missar både Sofies middag och bio idag för detta jäkla puls-pass, men det är sista för sommaren och när det börjar igen så har jag redan haft min utbildning, och man måste ha gått på passen INNAN den, så det är inget mer med det..


Jag gillar Gry och Martina

Jag tycker att Martina Haag är så jävla cool och sig själv och rolig!



Jag tycker att Gry Forsell är så jävla snygg och fräsh och lagom!



23 juni Måndag

Idag har jag dödsförklarat många på kyrkogården. Blommor och ogräs alltså. Oj vad jag och min kompanjon från Östra Real har slitit. Det är den enda vi ska göra i tre veckor, rensa gravarna från ogräs. Men men, ganska chill ändå. Dock var det lite stelt runt lunchbordet, ingen sa nånting. Men sen kom snacket igång, lite i alla fall..

Snart bär det av till Alanya!

Dagens sexvetande # 26:
Penislängden är inte alls lika viktig som vidden. Ju tjockare den är, desto bättre känner tjejer den mot de känsliga slidväggarna.

Jag tycker det var en sån rolig kommentar på denna löpsedel efter Sveriges förlust:



helle 18


Catti fick ju ett så fint inlägg när hon fyllt 18 så det är såklart du också ska ha ett (lite sent eftersom jag ej vart hemma)! Snart är det bara jag kvar som är underårig, men det närmar sig mina vänner! (och jag är inte sist) Let us tagga together!

"'fjällturken' too seriouse"


22 juni Söndag

Hemma från midsommarfirandet som även vi fick fint väder på. Har sovit i tält hela helgen vilket har varit mysigt. Vi drack även en alkodricka som såg ut som en parfymdricka som är helt ny i USA. Wow så coolt, och god var den.


    

Har inte varit överaktiv med träningen men i förra veckan hann jag med ett KiBalans-pass och att cykla konstant i en timme i motvind och idag blev det en powerwalk i en timme. Nästa vecka ska jag hinna med ett dans-pass och ett puls-pass.

Annars i veckan ska jag jobba om dagarna, till Sofie på födelsedagsmiddag, träffa Anna innan hon drar iväg och gå på parkteater med Tove. Sen ska jag eventuellt till Sandhamn i helgen, beroende på om vi har en segelbåt att åka med eller ej.

Jag tycker att alla kommande vecka, kanske redan imorn, ska gå och köpa sig en tidning. Vilken tidning man vill, men skit i att det är onödigt, det är sommar och då får man vara onödig och då ska man läsa veckotidningar. Jag köpte mig en Elle och den var mycket bra!

19 juni Torsdag

Nu har jag sedan klockan åtta imorse (då jag blev uppschasad av pappa) varit väldigt effektiv. Fick i mig lite frukt och sedan satte jag mig på cykeln och cyklade till Hässelby strand och tillbaka. Jag skulle se så jag hittar till kyrkan på måndag. Allt som allt, men lite felåkningar, tog det en timme konstant cyklande. Så jag har helt klart fått motion för dagen. Sedan var det direkt iväg till vårdcentralen för vaccination mot livmoderhalscancer. Och nu är det dusch och den landet.

Får kompensera upp lite dagens sexvetande för den vecka jag vart borta och de dagar jag nu är på landet. Kommer mer och regelbundnare nästa vecka!

Dagens sexvetande #21:
I en global sexstudie som Durex gjorde år 2005 visade det sig att greker hade mer sex än alla andra nationaliteter. På en god andraplats kom kroaterna.

Sexvetande #22:
I en studie på University of Florida visade det sig att narcissistiska personer hade fler tillfälliga sexuella kontakter än andra. Självupptagna människor visade sig resonera kring sex i termer av makt snarare än omtanke och kärlek.

Sexvetande #23:
En svensk kvinnar har i genomsnitt ungefär sju sexpartners under hela sitt liv.

Sexvetande #24:
Är du tävlingscyklist borde du allvarligt fundera på att byta sport. Kvinnliga cyklister som cyklar med än 15 mil i veckan får minskad känsel i könsorganen.

Sexvetande #25:
I en studie av 290 par, alla under 30 år, visade det sig att det män som inte rökte hade sex dubbelt så ofta som rökarna. Dessutom sa de sig njuta mer av det.

n

bra där sverige, bra där!

Idag har jag hängt med Tove och träffat Kimmie en snabbis. mys. Imorn blir det landet och lite sånt. I will see you!

18 juni Onsdag

Hjälp jag fick ett mail från Helgon.net där det står "Vi saknar dig" och mitt användarnamn. Jag hade till och med glömt bort att jag var medlem där, och så påminner dom mig. Obehagligt. Vågar man gå in där? Mja, jag har nog med Facebook och bloggen för tillfället. Sorry Helgon, ni lär få sakna mig ett bra tag till!



17 juni Tisdag

Har köpt hem lite alkohol från Frankrike, va skitskraj att dom skulle ta mig i tullen så jag lät min bror rulla väskan (mohah nää). 

Precis när vi checkat in väskan i Frankrike så sa Felix "jäklar kolla vad dom dunkar ner och slängs omkring på rullbanden" och jag fick skitångest eftersom jag glömt att linda i flaskorna i nåt. Jag satt och höll tummarna när vi fick vårt bagage på Arlanda att inget hade gått sönder, och det rann inte om väskan när den kom så det kändes safe. Dock luktade jag sen på den och det stank. Öppnade den och där låg det lite glassplitter och en ciderdryck uthälld och upsugen av alla kläder i väskan. Hoppsan, inte så rutinerat! Men nu vet jag till nästa gång, glöm för i helsike inte att linda in flaskorna..

Nu har jag ägnat två timmar åt Leopojken, vilket var ganska så kul, men uttröttande. Han kom springade när jag kom till dagis och sen har vi ägnat större delen av tiden till att säga "bajs" och asgarva och sedan bygga lite pussel. Mys mys.

Nu ska jag laga maaaat, tänkte mig fetaostköttbiffar med grönsaker eller matvete till. Temptation!


16 juni Måndag

Nu ni jävlar i mig är jag hemma igen efter en veckas utlandssemester. Lite sol, lite moln, lite bad, lite god mat, lite shopping och allt som hör en sådan resa till. Lite bilder comes later.

Det jag har erfarat är att jag blev sjukt irriterad i dag på planet när vi landat på Arlanda och kaptenen ber alla ha kvar säkerhetsbältena tills skylten släcks, så knäpper en kärring upp sitt bälte. Jag bara satt och hoppades på att vi skulle krocka med ett annat plan där på marken så hon fick äta upp att hon tagit av sig bältet för tidigt.

Sen har jag även lärt mig HATA "snack" innan olika sporter. Alla jävla fotbollssnackhörnor och skit på TV. Vad vet dom? Glenn Hysén sitter och spekulerar kring hur någon fotbollspelare KÄNNER just nu. Hur i hela sjutton skulle han kunna ha en ynkaste aning om det?? Det kan han inte! Och dom sitter och spekulerar hit och dit och hur lagen BORDE spela och hur tränarna nu kommer att tänka och hej och hå.. Give me a break för helvete och sluta sitt och spekulera, låt oss bara titta på matchen och få njuta (Om Sverige nu kan sluta släppa in mål i sista tilläggsminuten)

Veckan ser ut som följer:
Jag är hemma fram till torsdag och passar Leo och tar det piano och på torsdagen åker jag till landet och firar midsommar. Kommer sedan hem på söndag och börjar jobba på måndag och tre veckor framåt.

Aur rovair (tror ni jag har blivit fransktalande nu va.. nähä ni, och inte kan jag stava det heller. Men lite lär man sig alltid)

8 juni Söndag

       

Såhär såg det ut på EM-minglet i Djursholm igår. Det stod till och med poliser utanför han som hade festens hus, för att kolla så ingen felparkerade. Höhö. Där kom vi dit och kände ingen och tryckte i oss lite mat och checkade fotbollen på storbild och drog sen. Mjao sånt gillar vi!

Igår år jag Mcdonalds nya "chocolate dream" glass. Vanlig glass med chokladtopping och lite halvsvampig brownie i botten. Helt okej god, men inget man springer och längtar efter. Kostade 20 kronor.

Imorn drar vi till Frankrike (nära Nice, Monaco och Italienska gränsen. Och Menton). I will be back next monday, om inte annat. Ha en bra vecka och bra skolavslutning alla Blackan-barn..

Zlatan skön!


6-7 juni Fredag Lördag

Igår blev jag bjuden på Grönan, vilket var väldigt trevligt:  

När vi sen skulle dra oss hemåt på kvällen kom vi ut  lagom till..
Massa AINA-motorcyklar  
AINA-ponies  
och ridande livgardet

Sen kom vår kung och drottning

och även sessorna

och efter hela skiten kom alla livvakter i respektive bilar och några fler AINA

En spännande dag helt klart!

En för igår: Dagens sexvetande #19:
Enligt en studie blev heterosexuella kvinnor lika upphetsade av att se erotiska filmer med endast kvinnor i som de blev av filmer med både män och kvinnor.

Och en för idag: Dagens sexvetande #20:
Vilken är den bästa ställningen om du vill gå helt upp i samlaget? Bakifrån! Då ser ni inte varandras ansikten och det hjälper er att vara mindre självmedvetna och bry er mindre om att tillfredställa varandra.

Imorn blir det sista dagen för bloggandet innan jag drar till rivieeeeran! See you then!

Typ sista Grönan-bilderna

     
(klicka på bilderna för större exemplar) Tilda?, Max, Helle, Carro, Adam medverkar på dessa fina bilder..

 
Helle och hennes nya kompisar bollen och lilltjejen..


Man ser lite dåligt men det är Catti, Max, Ander, Adam som är väldigt glada över åkturen!

sex #18

Dagens sexvetande #18:
Du bränner i snitt mellan 100 och 150 kalorier när du har sex.

sex #17

Dagens sexvetande #17:
Både män och kvinnor kan få orgasm när de sover- det är därifrån uttrycket "våta drömmar" kommer. Båda könen vaknar i allmänhet av de intensiva upplevelserna.

sluta hacka på emos?


Hittade den här i tidningen för ett tag sen och svaret är: Sorry, do not think so..

3 juni Tisdag

Idag har jag nästan helt tömt mitt skåp i skolan! Känns inte helt fel.. 

Dagen startade idag kl 05:15. Jag och Helle anlände till City kl halv sju där vi sedan joggade. Vi joggade på Skeppsholmen och runt där i morgonsolen vilket var en härlig upplevelse. Sen fick vi en god frukost, låt oss kalla det goodiebag, att mumsa på efteråt.

  

Dagens sexvetande #16:
Många kvinnor har bäst sex mitt i sin menstruationscykel. Under andra veckan (dag 11 till 15) bubblar kvinnor nästan över av hormonerna östrogen och testosteron, vilket gör kvinnor extra känsliga för beröring.


sex #15

Sexvetande #15:
Om du masserar i små cirklar strax under en killes fotknölar kan det ge oanade effekter. Enligt zonterapin får det hela nedre halvan av hans kropp att börja pirra.


2 juni Måndag forts

Nu har jag varit och spanat in min blivande arbetsplats i sommar, och även passat på att övningsköra lite. Hjärtat satt i halsgropen så fort jag såg skymten av en annan bilist, men det gick förvånansvärt bra i alla fall. Så nu jäklar!


2 juni Måndag

Jag har nu bestämt mig för att bara ta ett av jobben jag fått på grund av att detta är mitt sista sommarlov och jobbar jag dom två veckorna jag fått även på det andra jobbet kommer jag knappt ha någon ledig sverige-tid, så jag tänker inte ta det jobbet. Får räcka med mina tre veckor på kyrkogården helt enkelt.

Idag har jag köpt en sommarklänning och ett par skor (som jag fick åka enda till Kista för att köpa eftersom de var slut i hela stan) och nu är det dags för en powerwalk i hettan.



När jag satt på tunnelbanan mot Akalla (Kista) så kände jag mig inte helt säker. Det är inte mina hoods, då blir  man direkt lite osäker. Alla satt och pratade på olika språk, en tant sitter och hostar hela resan låtande som någon slags TBC-sjukdom, en gravid platinablond tonåring kommer på, en tiggare lägger fram en lapp på sätet där det står på skitdålig svenska att han har en lillebror på 7 år (jo säkert, han var typ 40 år själv) som var sjuk och killen bredvid mig säger något till mig men jag orkar inte höra för att jag har ipod i öronen, då kör han in armbåden i sidan på mig för att jag ska lyssna och säger "Varför jobbar han inte, han såg ju frisk ut". Jag nickar och kör in hörlurarna igen. Suck och hjälp. Det var en liten ny upplevelse utanför gröna linjens portar.

Veckans planer:
Imorgon: Helle och jag ska jogga i stan klockan 06:30, skola, Leo
Onsdag: Skola, Leo
Torsdag: Förhoppningsvis ingen skola, Studentmottagning med Oliver hos hans kompis, sommarfest på kvällen med Kim (någon mer som jag inte känner till som ska med?) 
Fredag: Nationaldagen
Lördag: Eventuellt EM-mingel på Schweiziska ambassaden med storbild och tilltugg
Söndag: ?
Måndag: FRANKRIKE!

1 juni Söndag

Nu var det lite dåligt med uppdatering här. Har i fredags ätit tacos och haft det trevligt hos Helle, i lördags sett filmen PS. I love you (vilken jag inte tycker var särskilt upphetsande) och sedan försökt ligga stilla på en filt med Oliver och sola, som slutade i att han bjöd hit sina kompisar och vi grillade till kvällen. Rätt så trevligt, fast jag var lite otaggad till en början. Idag har spenderats ute i solen, har bränt mig lite på axlarna, och promenerats med Tove samt grillat till lunch. Nu är det fotboll men jag gav upp lite.

Det är en jäkla massa folk som badar insåg jag idag och jag tycker det är lite konstigt för bara för att det har varit varmt i luften i två dagar så betyder inte det att det är varmt i plurret. Men men, folk kanske badar fast det är typ två grader i vattnet, bara för att. Vad vet jag..

Ni får två dagens sexvetande för att ni inte fick nån igår:

#13:
 Du behöver inte ta det personligt om din kille är en av många män som somnar direkt efter att ni har haft sex. Orgasmen aktiverar det parasympatiska nervsystemet ( det kan vi ju nu, vi som haft MIRJA), som kontrollerar kroppens sömn- och hungerfunktioner.

#14:
Homosexuellt beteende har observerats hos både sjöfåglar, får, orangutanger och en del andra djur. År 2003 uppfostrade två pingvinhannar på Central par zoo i New York, som hade varit ett par i några år, en pingvinunge tillsammans.


Skittråkig egentligen, men det är en pingvin, och dom är rätt så söta i verkligheten!