tredje uppdateringen idag

Jag funderar lite på att gå på Erotica-mässan i Alvik som började idag.. Låter rätt spännande. Landets bästa strippor, massa sexleksaker och en hel del annat skönt. Ojoj liksom. Eller inte.. Det närmsta jag har kommit sånt sexigt skit är ett par handbojor, en godispenna (som förövrigt smakar skit! smör) och massa sex på ett utedass.. Ja, vill ni veta mer så är det bara att säga till..

Som ni märker har jag just nu INGET LIV! Jag sitter och SPANAR runt på Facebook. Har till och med gått in på Playahead och kollat (där går liksom gränsen) och nu gör jag en ny uppdatering i bloggen för sjuttioelfte gången denna dag. Hoppas ni njuter.. (Magnus Uggla sa att en blogg ska uppdateras minst sex gånger per dag för att vara attraktiv så.. ja jag jobbar på det)

31 okt. onsdag forts.

Idag hade jag och Leo en himla trevlig stund. Det första han gjorde när jag skulle klä på honom ytterkläder på dagis var att börja dra av sig dom och böla för att han inte ville ha dom på.
     Sen skulle vi gå till parken, och jag hade till och med med mig min hund som han älskar, och ändå sitter han och mumlar "vill gå hem". SUCK! så då går vi hem och leker lite tills han helt plötsligt börjar gråta och skriker att han vill ha kex. 
     Dom har tretusen olika kex hemma så medan jag provar att visa olika kex för honom och fråga om det är det kexet så skriker och gråter han bara mer och mer. När jag väl hittat rätt (jävla mumin-kex) ger jag honom ett, då börjar han grina igen och han får ta själv. Han tar då fem stycken i en näve, slutar böla och sticker in till TV:n igen.
     Samma sak upprepas en gång till. Sen vill han ha mat, när jag tänker börja laga säger han att han vill att pappa ska laga och så gråter han lite till och från fram till att pappa kommer. (som tur va lyckades jag hålla honom glad när pappan kom, så allt såg frid och fröjd ut!) Så imorn gör vi ett nytt försök. Ska ta med honom på promenad med hunden och nickie och hennes hundar +brorsa..

Vi kollade även på Pippi där en ko bokstavligen åt upp deras kläder.. Hur fan får man en kossa att äta kläder??
Den där jävla Tommy (Annikas bror, eller är det en syster?! ) skrattar som ett retard. jättesöt..

Perni och jag satt och diskuterade hur mycket liv vi hade och kom fram till att hon skulle plugga nu och jag skulle gå och försöka hitta ett liv (typ småäta eller kolla film) medan typ Oliver är på krogen. Hej jag har ett liv egentligen, det är bara att jag inte alltid visar det. Öh.. Tur att dagarna framöver är lite mer att göra iaf.. Får Kim (hon på bilden i föregående inlägg) på middag imorn, då får man ju tagga till.

31 okt. onsdag

En sak som jag tycker är väldigt jobbigt är när man går in i en butik och inser att man är själv där inne. . Man känner sig så jäkla uttittad av butiksbiträdet! Snacka om att hej-jag-är-butiksbiträde-och-fäljer-varje-rörelse-du-gör men-tänk-inte-på-det. Usch det går liksom inte..

Jag gillar att min brorsa tar sig tid när han duschar att skriva på glaset i duschen. När man kommer in i badrummet efter honom står det saker som "pall4" och liknande på det immade glaset. Haha orka att han ens gör det.. Och mamma som så fort jag har likadan frisyr och hårfärg som nån säger "åh henne va du lik".  Hon tycker jag är lik Anna Pihl (serie på tv) för att vi har samma frisyr, och en dag hade jag fläta, ja då va jag lik Pochahontas. Suck liksom.. Min hund såg ut som Vargen i rödluvan när hon låg på rygg och ville bli kliad och min katt sitter i ett hörn av köket och jamar för sig själv. The normal family..

Idag har jag tränat. Blev lämnad åt mitt öde av både Helle och Carro. Men som tur va klarade jag mig igenom att all alone. Nu har jag ätit en väldigt nyttig lunch bestående av Keso med ananaskross i, ett ägg och ett äpple. Ska dra vidare till Leo och tvinga honom att sitta i vagnen länge för att vi ska gå till en lekpark väldigt långt bort så tiden går.. mohah. men han gillar det så, tur är väl det.

Blir Leo imorn också, en lunchpromme med nickie och hundarna. På fredag ska jag med morfar på polismuseet och sen äta stekt strömming och mos på källhagens (då vet ni) och sen ska jag träffa lite trevligt folk hos tova.

Dagens bild:

image50Kim i sitt skåp i ABA

lexicon

image49

29 okt. måndag

I helgen var jag på landet, sista helgen innan vi stänger där för vintern. Det var mysigt. Gjorde inget särskilt. Igår var jag och mamma på Hälsomässan. Det var en väldigt inspirerande upplevelse, där det impulsköptes en del. Och även startades en prenumeration med massa förmånssaker för endast 59 kr. Man blir ju för glad ibland.
Idag var jag inne i stan med Catti och hittade saker för för mycket pengar, så jag fick hänga bort några saker som jag kanske köper på Onsdag då jag tänkte träna med Helle. Idag köpte jag TVÅ par leggins och ett par mjukisar på REA. Me like. Sen var det en gubbe som stod och spydde på plattan och när vi skulle hem fick vi med nöd och näppa plats på t-banan. Förseningar pga halka på spåren.

På hälsomässan såg jag en liten kille med 96-byxormodell med det stod 95 på dem istället för 96. Haha äger ju!

Och idag gick jag och undrade om det skulle vara några EMO:s på plattan eller ej, eftersom det regnar. Och ja, det va det. Men dom hade förflyttat sig inomhus. Där satt dom och mös med varandra. Men min fråga är nu: Varför sitter alla EMO:s ner på marken för? det är lite halväckligt, plus att man kan få urinvägsinfektion..

Ett nytt hatobjekt denna höst känns som SVEA-mössorna som alla fjortisar har dragit fram ur sin storasyster garderob och satt på sig. Och inte nog med det, dom har ju mössjäveln på bakhuvudet som några andra knäppon liksom. Hörni, nog för att man kan ha en mössa inte bara för att den ska värma, men man behöver ju inte stå tre timmar framför spegeln för att få sin mössa att sitta perfekt med håret osv (man ser att ni har gjort det! SUCK PÅ ER)

Nu ska jag gå och mysa i mina nya mysiga mjukisar och ladda, för jag ska baka KANELBULLAR imorn!


26 okt. fredag

sofie, helle, alla som va med, VI KLARADE SAMHÄLLEN!!! ojojoj, den satt jäkligt fint! och med lov på det.. Kan det bli bättre?! Nej! NU ÄR DET HÖSTLOV! och idol. wohow. (tont jag vet)

Har på de senaste dagarna hört detta om facebook, att dom får använda bilderna man lägger upp till vad dom vill. Vad är det om liksom?
      Jag brukar va rätt noga med att kolla igenom regler och grejer innan jag accepterar, men när man trycker upp Facebooks regler så ser man ungefär 13 sidor framför sig, och då bestämmer hjärnan automatiskt att "nej detta håller inte" så man skiter i att läsa och bara accepterar. Har dom gjort så med flit, att ha så många sidor att ingen orkar läsa igenom och då inte kan upptäcka denna lilla detalj att bilder och allt som skrivs tillhör dom och går inte att radera helt från deras databas, eller råkar dom ha såååå många regler och shit så det blir sååå många sidor?     
     Tänk om dom har startat Facebook bara för att kunna få in massa bilder och skit och sälja vidare. Om ett år kanske man dyker upp på något omslag för nån porrfilm eller liknande (okej inte för att jag skulle hamna där men somebody schnygg bikinibrud kanske. Det hände ju för en tjej och hennes bild)
     okej man kan spåna hur mycket som helst i det här utan att komma fram till  något rätt svar ändå. Who knows vad som händer, bara FB-ägarna. Lite läskigt MEN palla bry sig. Dom berättade i tidningen hur man kunde avregistrera sin FB, men bilderna finns ju fortfarande kvar på deras databas så vad spelar det för roll om man går ur liksom. Nej, skit i att lägga upp bilder bara. Eller gör det ändå. Palla va oroa sig för allt..

NJUT AV FÖRSTA LOVKVÄLLEN (som iof är på måndag) jag drar till landet imorn och kommer hem på söndag!

25 okt. torsdag

  1. Nickie kommer hem imorn!
  2. Anna, DU ÄR FORTFARANDE SNYGG!
  3. Min moster och mamma har lite polare i london som dom tycker jag kan bo hos. Uh som om liksom..
  4. Ja, MatteC ska försökas iaf!

Imorn är the day och the day! The day när hela klassen kommer bli sågade totalt. Debatten om våra samhällen. Hallelujamoment! NONONO! först ska man ta emot kritik från den andra gruppen, sen ska läraren sitta och kritisera. Herregud, vi kommer ligga ner på golvet, så nertryckt kommer man bli! Nu är det akut hej-kom-och-hjälp-mig! Plus att alla åt godis runt mig idag hem från träningen och vi har engelska imorn! ÅNGEST!

Sen är det iaf höstlov! då ska jag baka bullar. kom och ät dom med mig alla som vill! Plus att jag vill göra mycket saker på lovet. Så kom gärna med trevliga förslag, jag är på! mohah. Tex. shoppa! jag ska nog shoppa mycket. har lust med det! Så det är ju alltid nåt. SHoppa sig glad efter samhällen. Tjoho. Puss på er


24 okt. onsdag forts

LOL sophia-bilden vill inte.. PALLA:. suck. jag hatar sånt här ibland. Jaja blir mer bildspecial (som alla dagar) imorn. Nu har jag suttit och diskuterat min framtid efter gymnasiet, huruvida jag ska läsa matteC och att jag kan åka till London och jobba. Jahapp, härliga tider! Inte alls ångest... (jag vet ju inte vad jag vill eller ska göra. hur ska man veta det?!)

anna snyygg

image48
ANNA DU ÄR SNYGG OCH COOL! FOR REAL, WHAT EVER YOU SAY..<3

24 okt. onsdag

okej BAJS nu skulle jag lägga upp ett SNYGGT foto på anna här för att hon var så ledsen över att jag bara lägger upp fula på henne. skulle även lägga upp en bild på mig och sophia som ser helt retarded ut, men så GÅR DET INTE/ SKITSEG att lägga upp foton på denna jävla skitblogg (nej jag vill inte skaffa bilddagbok fjortizar, känns som att man ser fööör mycket av mitt liv då) så ja.. jag ska prova igen senare, och då är det bäst för denna dator (jag blir arg på datorn när ingenting funkar! skitdator)

Idag hade jag sovmorgon! och såklart så fick jag ha hunden idag, suck och stön.. men det blev en trevlig powerwalk (jag vet att jag kallar alla promenader jag går powerwalk) innan frukost. Sen sticka till skolan och då är t-banan försenad typ tio minuter så där står jag anna carro catti och max och fryser i åkeshov. plus att vi kom försent. skitkul! men ändå.. *SL JAG HATAR ER IBLAND*

Nästa vecka är det höstlov!

23 okt. tisdag

Idag ville leo ha mat för en gångs skull.. Fiskbullar och ris. Och när jag skulle ställa in maten i mikron och värma så börjar han gallskrika nej. så jag tar ut den igen och han blir glad och slänger i sig tre portioner KALL MAT! mums Leo mums! (nu har jag fått betalt och suttit klart veckans dagar med leo. YEY!)

Kom att tänka på att det är höstlov nästa vecka.. (jag tänkte tjata om det varje dag tills det blir höstlov!) Och vad ska jag göra på höstlovet undrar ni säkert nu.. Jo, jag ska vara hemma! Och jag hoppas på riktigt ihärdigt regn, gärna lite blåst, mycket blöta leriga löv på marken, mörker! En långhårig hund att ha ansvar för under några dagar vore inte helt fel heller! Fan palla åka utomlands när man kan ha det så bra här i Sverige! (jag vet att ni håller med!) + att det är halloween!!

Ett litet urval från halloween hos Nickie nån gång:

 Nickie, anna, molly(hund), jag (ja vi va utklädda)

 Elvis och den schnygga pumpan

 Sophia elvira pumpa-kompisar

image47 
2 hot 4 u

22 okt. måndag

Höstlov NÄSTA VECKA! hej här går tiden fort.. har till och med klarat av matteB-provet idag. Satt i två och en halv timme. Så jag är klar i skallen nu ja..

image42 
fina störda+sophisen, kim, marren

Hade även Leo-dag idag (även imorn). Vi var i stallet och hängde lite med alla coolingar där. Jag längtar lite tillbaka till ridningen, så jag satt och råstirrade inne i ridhuset och var jätteintresserad av allt, medan leo mest satt tyst och gjorde ingenting (Ja jag va där för hans skull). Så det var himla trevligt, eller hur Leo (hoppas fan att han läser min blogg, annars blir jag sur!) jag är även helt förlamad i vänster arm av att ha släpat runt leo på den..

På rättskunskapen har vi fått i uppdrag att besöka en riktigt (OMG) rättegång! spännande! Helle gick direkt hem och laddade med lite B&J! Det är så det ska va! själv hade jag inget gott hemma utan fick nöja mig med min bananrandiga kaviar.. Mjammi!
 Helle "äter ben&jerrys"

Hittade lite bilder:

 Retards

 Hittade en gammal bild när anna var gravid i tredje månaden



21 okt. forts

image39

21 okt. söndag

Nu har jag suttit två timmar på Sandys där marie jobbar och pluggat matte med anna.. Hej och hå, nu kör vi imorn! G here i come! Igår åt jag och Oliver pizza, som jag har längtat efter. Har även laddat ner Blades of Glory nu. Den är SVINKUL! så det är nice.. Var ute med min hund och powerwalkade lite i morse också.. Himla skönt, speciellt när man går i Judarn och inte möter allt för många hundar! mmm me like. Nu ska jag och pappa laga Wallenbergare (typ god mat) och sen ska jag njuta av sista kvällen innan ångestveckan efter matteprovet! Yey. .

Dagens bilder: (jag hoppas ni fattar att man ska klicka på bilderna när dom är såhär små så får ni upp dom större)

 Vi taggar innan vi ska slå alla 91:or på Ettornas afton

 I blackeberg, svep det sista

 Utanför skolan, i väntan på att få komma in och skrika på dom

 ettorna PÅ KNÄ!

 2:or och 3:or skriker!

19 okt. fredag forts

Haha ja Marie, du satt den! Att brygga mäsk i skåpet i skolan slår fan allt. Att brygga mäsk över huvud taget slår fan allt.
     Vi var iofs bäst på det! Lät all jäst ligga kvar i botten och trodde att det va jättebra och drack utav helvete. "Om du vill spy för första gången, då ska du dricka mäsk" sa pappa till min lillebror efter att han fått reda på att vi hållt på med det!
     Var väl inte helt lyckat, men fan va kul det var! Anna och jag som sprang runt på götgatan i SLÖSLASK så skorna var alldeles genomvåta och försökte hitta mäsk-affären. Vi tog oss sedan direkt hem till Nickie där vi alla söta (se bilden nedan) var samlade och gjorde en fin blanding i en stor hink som vi ställde nere i Nickies källare i ett gammalt skåp och hoppades att ingen skulle hitta. Och det gjorde ingen heller. Sen delade vi upp det, och en jäkla massa blev det, och det levde vi, billigt och bra, på en lång tid! Härliga tider säger jag bara..!! <3

image33

Dessutom tycker jag inte att Peter Jihde är så dålig i Idol som alla säger. Han va riktigt kul idag.. Så det så!

19 okt. Fredag

Nu är det härliga fredag.

Jag och Catti har just vart och trönat. Känns bra! mötte Anna på b-plan som hade gjort samma sak.. duktiga! jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. har inget spec. topic idag.. Ineget spec. som hänt.

Kan säga att vi har MatteB-prov på måndag. DET ÄR SVÅRT!

håller på att ladda ner filmer för att sedan (VEM KAN?) ladda ner dom.. somebody help me, för hur ska man lära sig bränna ut dvd:er med alla speciella program som kan göra dom mindre och ta bort onödigt skit osv. vidare..

Idag är jag även skitsugen på aba videobutiks godis! Får se om jag orkar cykla dit sen..

Leo och jag lekte på bra idag.. Måste dock skriva en att-göra-lista för oss så man inte bara sitter och glor på pingu och cyklar runt i hela huset på en liten ful minicykel som han även försöker köra på mig med.. Den jäkeln!

Anyway, ha en niiiice fredag + helg! får se om update kommer, man vet aldrig när! ;P

18 okt. torsdag

Nu har jag just suttit hos en snorig, hostig och kall Leo och försökt leka så långt ifrån honom så möjligt för att undvika sjukdom. Det gick väl sådär.. Så vi får se om mitt immunförsvar håller eller ej.. Upp till bevis!
Vi kollade även på Teletubies och jag la märke till två saker jag inte gjort förut:
* Den röda jäveln gör några fula karate/dansmoves varje gång den snackar!
* Det är ett väldigt pedagogiskt program. Dom upprepar allt dom säger sju gånger på bäbisspårk.

Glömde säga att Gustav i klassen vann cocosbollsätartävlingsfinalen mot stormästaren Jens som haft titeln i två år nu.. Gustav åt 18 stycken! Rätt bra faktiskt!

Dagens partybild(er) blir: (imorn kommer en från nollningen tänkte jag. sen får det va nog med såna här snygga bilder)

 hos annieperni (mycket very nice)

 hos annieperni (muy very nice)

 i aba (typ mesta partyt ever)


17 okt. onsdag

Har just kommit hem från årets "ettornas afton" i skolan. Det är en fest för ettorna i skolan. De visste dock inte att tvåor och treor skulle komma. Vi 2 och 3 samlades utanför en liten ingång till ett trapphus i skolan och när alla var inne i den korridoren en våning upp från ljushallen, sprang alla in tillsammans och ställde sig runt ljushallen på det planet och skrek "ner på knä". (91:orna var dock ovanligt sega och skulle kaxa sig och ställde sig upp igen. SUCK, 91:or är fan inget och ha, det har vi verkligen konstaterat) och sen läste någon blackebergseden och ettorna fick läsa efter. Sedan var det disco med ett sämst live-band och sen en DJ. Varmt, trångt och rektorer. En skolfest helt enkelt. det säger väl allt.

Såg på Knocked Up (på smällen) igår. Med hon från Greys anatomy. Den var helt okej.

Jag skulle vilja kunna se stjärntecken. Men jag kan inte. Det är helt omöjligt. Men man borde kunna..

Imorn har vi studiedag och den ska gå till att plugga matte, fika med mamma och sitta barnvakt. Sedan är det fredag och sen är det helg!!

Jag älskar också min oliver mycket!

Dagens
partybild:

 jag och annie

16 okt. tisdag

Det första jag fick höra idag i skolan var "hämden är ljuv" pga fotona jag la upp igår. Jag är lite rädd..

Vi fick även massera våra spott-körtlar när vi hade vatten i munnen, så vi skulle få en salivblandning. mjammi.

En sak (till) jag hatar är när folk skickar liknande kedjebrev där det står någonting gulligt eller klokt först, så man blir glad, och sedan avslutas det hela med; skicka detta till minst tio personer annars kommer du få olycka i tio år! alternativt om du inte skickar detta till alla du känner kommer du att förlora någon du älskar!
vad är det för jävla BULLSHIT! jag vill ungefär hata någon som kommer på såna här skitgrejer, vare sig det är mail eller sms. och ni som skickar vidare, tror ni seriöst att det kommer att hända något om ni INTE gör det??
Okej, jag blev också rädd att det skulle hända något förut, när jag gick i TVÅAN I GRUNDSKOLAN! När man är så här pass stor är det ju nästan lite pinsamt att bli påverkat av sånt här skit fortfarande. Det är var jag tycker..

Dagens i-landsporblem: "Jag måste sitta ytterst, mina ben är så långa. Jag har för långa ben för att kunna sitta normalt på t-banan egentligen, jag måste sitta helt konstigt för att kunna sitta med andra människor".. Jobbigt alltså..

Igår kväll och idag satt jag och strök under allt bra i Cosmopolitan. Det är faktiskt bra att göra det, och inte bara geekigt, för när man ska läsa artikeln igen för att det stod smarta grejer i den så måste man läsa om allt för att hitta dom grejerna. men har man strukit under kan man direkt kolla där och hitta de smarta grejerna. SMART, jag vet!

Nu har jag skjutit upp mitt matte-pluggande tillräckligt genom att baka en jättemuffins i en pajform (hallon och chokladsmak, lite improviserat) så jag ska väl ta mig samman och kolla lite i matteboken, inte för att jag kommer förstå något, men då har jag ju iaf försökt, och får helt enkelt inse den mörka sanningen, jag satsar på G i matteB..

 En sån här lång bilkö satt jag i en gång..

15 okt. måndag

Vi ska skriva en utredande text på svenskan och jag har valt att skriva om varför klamydia har ökat så drastiskt de senaste året. Jag fick tips om en bra studie som gjorts där man undersökt ungdomars och sexualtitet. I den studien konstaterar dom bla. att det var fler killar än tjejer som tyckte att sexdebuten var positiv. KONSTIGT där.. ÖH

vi kollar på Hot Chick på SPanskan. den är SVINKUL!

Helles att-göra-lista:
*Ladda ner låten
*fixa leg
*Fixa H&M-kort
*Äta
*Läsa snabba cash

Catti:
Jag ligger alltid steget före dig. LÄR DIG! (cosmo äger)

Mina problem är just nu att jag biter alldeles för mycket på naglarna och vill köpa ungefär allt jag ser utan att ha dom pengarna.

Min helg i bilder:



 Catti lodar lite på FeetFirst innan manifestationen på fredagen.

 efter manifesten var vi i kyrkan vid Kungsan och tände ett ljus.

 På lördagen va jag med min älskis (bild från hemvägen från danmark. ganska stor måltid)

 Jag, helle och Geraldine köade till CHOKLADUTSTÄLLNINGEN (det här va kort kö)

 Provsmak och slut på helg.


14 okt. söndag

När jag var ute på promenad med min hund i skogen hittar jag ett bussäte liggande i gräste. Det första som ploppar upp i mitt huvud är då: Hur fan får man med sig ett jäkla bussäte från bussen? och varför tar man ens med sig det och sen slänger i skogen? kind of intresting..

En töntig grej jag tycker är när folk sitter och fjortis-klappar (lite slött tror att dom är coola) med i låtar som man inte ens ska klappa med i.. Som på idol gjorde dom det hela tiden. SLUTA TÖNTA ER OCH LÅT DOM SJUNGA I FRED!
Men en söt sak är när man får se lyckliga och stolta föräldrar efter att deras son/dotter sjungit i idol. Man blir så glad. Stylisterna på Idol är dessvärre ett stort frågetecken på.. Vad håller dom på med?

För att sammanfatta helgen har jag ätit på mongolien bar med oliver och mattias (danmark-reunion) och vart på chokladmuseeum (dock för mycket mörk jobbig choklad) och även pluggat och nästan FÖRSTÅTT (det är inte ofta i matteB kursen) det jag gör. JAg belönade mig själv med att köpa nya Cosmopolitan, min favorit!

12 okt. Fredag

har just varit på manifestationen mot gatuvåld i kungsträdgården. det var mycket folk, lite hagel, bra "talare" och fin musik framförd av Shirley Clamp. En tyst minut skulle även hållas, och under denna tysta minut är det så jävla respektlösa folk som står och shhh:sar och skrattar och endel till och med pratar. HEREGUD MÄNNISKOR, vart fan ligger problemet?? Under en tyst minut SKA man vara tyst, man SKA visa respekt, annars skulle det inte hållas tysta minuter. JAG BLIR SÅ ARG!

Dagens i-landsproblem: MIn  mobil burrar så jäkla mycket när den är på burr i klassrummet så den hörs, när den är på LJUDLÖS liksom!


11 okt. Torsdag

Jag förmedlar dagens tips, som kom upp på lunchen idag, från CATti:
"Om man klämmer på apelsiner och mandariner så blir dom mycket sötare.."
Eh what? dom går lättare att skala, visst, men sötare? sen när?

Nu till det ämne alla bloggar säkert skrivit om de senaste dagarna, Gatuvåldet och dess konsekvenser. Att Riccardo var verkligen det som fick droppen att rinna över för de flesta. Man har varit fruktansvärt förbannad på alla jävla onödiga slagsmål och liknande på gatorna, och polisen är inte helt inne i vad som händer. Det krävs att någon ska dö för att polisen ska ta till åtgärder (dessa killar som dödade Riccardo var anmälda och fanns i polisens registret sen innna) och det har även väckt ett helt lands åsikter. Imorgon fredag hålls en manifestation i Kungsträdgården kl 17.00!

Vi lagade
tre rätters middag på Friskvård och hälsan idag. I skolkök! Jag har aldrig vart inne i ett skolkök. Det var en upplevelse. Allt är så väldigt stort. Maten var god och våran lärare blev skitsur för att det inte fanns någon kiwi kvar till henne när hon vart borta i typ en halvtimme. Palla. Var och tränade nu efter det också, det var kul faktiskt. Har INGA läxor tills imorn. Typ första kvällen, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu.. Haha jo, så no lifer är jag inte, men man blir ju lite ställd utan nåt plugg alls. det känns som man har missat något. Har dock extra-matte imorn på min enda sovmorgon så börjar kl 10. Jaja, helt okej.

Puss på er hoes.


10 okt. Onsdag

En sak jag hatar är Horoskop. Det är så jävla töntigt att hålla på och läsa dom vareviga dag och få dagens inställning helt efter vad som står i dom (*host* HELLE bla. *host*). Det är nån snubbe som sitter och kommer på en massa skit som skulle kunna passa in på varenda människa, inte bara just det stjärntecknet. Tex "du kommer vara tvungen att göra ett viktigt val idag". ALLA kommer antagligen vara tvungna att göra något viktigt val idag.. "Du ska ta vara på dina nära och kära, något oväntat kan hända". Det kan ju hända VEM SOM HELST! 
     Tänk efter, det som står i dom där horoskopen är vardagliga saker. Och ändå blir folk helt påverkade av dom. Skaffa ett starkade psyke och STÅ EMOT, va inte så jäkla skrockfulla..

...Som då leder mig in på en annan sak. Just skrock. Tex. har många i min klass mani över att man absolut INTE får ha nycklarna på bordet! SUCK på er. jag har det varje dag hela tiden och INGENTING händer. Men har man den inställningen att  något kommer hända för att man råkade lägga nycklarna på bordet, ja då kommer det kanske hända nåt. Det blir vad man gör det till..

Idag spelade vi innebandy med Raggsockor i skolan.. Det va väldigt kul. Alla skulle ha med sig sockor och så spelade vi bandymatcher i dom. Till och med jag tyckte bandy va lite kul idag. Och det är inte ofta..

Vi hade även en jättestor orkester (ja dom hade med sig alla instrument som en orkester har), dom var säkert 30 pers, och spelade filmmusik för Blackebergs Gymnasium i  Ljushallen. Dom spelade Sagan om ringen, Star Wars och Pirates of the carribean. Mäktigt!

9 okt. tisdag

Dagens i-landsproblem: Jag säger prova, men det heter ju egentligen pröva.. det är ju knäppt.

Leo fick idag själv hålla min hund i kopplet och när jag ropade på henne kallade jag henne antingen Hilma eller Hilmis, och när han då skulle ropa ropade han Hilmas. En snygg blanding av Hilma och Hilmis.

Idag ringde också Hilmas kennel, och jag blir alltid lika nervös när jag hör att det är dom. Man ska säga rätt, låta lagom kunnig och vuxen samt visa att Hilma har kommit till det perfekta hemmet! Och det har hon nog visserligen men jag blir ändå helt på tårna och skrattar smörande mycket och verkligen håller med aaallt dom säger osv. Lite patetiskt där alltså, men så är det.

Vi var hos veterinären idag med Hilma ang. hennes fällningar av pälsen och när vi skulle gå kom en av veterinärerna ut och stod och väntade, "En hund med misstänkt skabb är här så jag tänkte att ni kan få gå ut först innan dom kommer in, så Hilma och den slipper träffas". JA TACK!

image22
Jag och Hilma (i den röda cirkeln) på hundens dag i Kungsträdgården!


8 okt. Måndag

Pappa och jag ställde oss nu när jag kom hem från Leo och gnodde ihop HEMLAGADE köttbullar! Sen när ställer man sig, eller ens kommer på tanken, att göra detta en måndagkväll?!

Idag när jag har hämtat Leo och går med honom i vagnen kommer jag på mig själv att le och hälsa glatt på alla jag möter som har barnvagn. Som att vi är nån jäkla klubb med barn liksom.. Jag vet inte varför jag gör det, jag bara gör det. Som om vi har något gemensamt, och man då ska (och vill frivilligt) vara extra trevlig och hälsa.. Endel hälsar glatt på mig (samma syndrom som jag?) och andra bara ler lite och går snabbt förbi. Mohah dom tror säker att jag är en alldeles för ung mamma, 17 år och har ett barn på 2 år.

Jag har ett favoritpålägg som heter Kalles Randiga kaviar. Det kan man ha på alla slags bröd (inte som marmelad som man måste ha ljust onyttigt mjukt bröd för att det ska smaka gott) och det är lätt att lägga på mackan. Det har nu kommit Kalles Randiga kaviar Banan, som är kaviar och banan blandat i en härlig randig kaviar. Pappa hade köpt den till mig, som den randigkaviarälskare jag är, och jag var ju tvungen (fast jag höll på att kräkas av tanken) att smaka denna underliga blandning. Och ja.. den smakade intressant. Faktiskt inte så superäcklig som man trodde, det gick att äta. men jag föredrar vanlig randig kaviar..

Dagens fråga blir alltså, hur har man kommit på att blanda kaviar och banan?


7 okt. söndag

Helgen har flutiti på fint.. har ej hunnit uppdatera. kommer i morn! nåt speciellt ointressant ämne hade jag tänkt mig då så.. kika in then!

4 okt. Torsdag

Fråga: Är det bara jag som äter saltgurkan på McDonalds hamburgare?

Imorse hade jag ställt väckarklockan en timme för tidigt. Den ringer och jag ser att klockan bara är 06:15 och för att bara få av det där tjutande ljudet trycker jag på Snooze. Sen ställer jag om klockan på 07:15 och lägger mig ner igen. Fem minuter senare ringer den jäveln igen. Då har jag glömt att stänga av och sätta på alarmet så den fattar att den ska byta tid, så den har ringt på snoozen. SUCK! så  jag får stänga av alarmet och sätta på det igen. SEN kan jag lägga mig ner och hinner knappt somna om innan klockan är uppstignings-dags!

SÅg även sista avsnittet på säsong 3 (ja det är säsong tre som går på tv just nu) av Greys Anatomy! KAOS säger jag bara. Keep looking guys! Började se första avsnittet på säsong 4 också (det som just kommit ut på datorn) men jag somnade. Men bra va det!!

Min sista fråga är: Hur går det med LOST? det kan väl fan inte få LOV att fortsätta länge till nu..

 Men söta är dom..

3 okt. onsdag

Idag hade vi cocosbollsätartävling. Gustav i vår klass vann! Han åt 14 st snabbast alla gånger! Ojojoj, det ni..

När jag gick av t-banan idag till skolan var det en man som bara gick rakt fram och knuffade till en i skolan som som första reaktion skriker efter honom: Jag knullar din mamma, det vet du!
Haha ofta liksom.

Läste också att ni killar ska stå upp och kissa och vi tjejer måste acceptera det för det blir ett bättre kissande för killar när dom står för urinröret blir sträckt då.

Sprang runt träsket idag på gympan (var bara jag, anna och josefine som gjorde det. alla andra va inne och spelade bandy/körde stepup) och jag hade förbättrat min tid med nästan tre minuter!! Undrar om det kommer att hålla i sig tills nästa tisdag när vi ska ha "uppspringning". Lets hope so!
Har dock en satans träningsverk från gympan igår. Hej kom och hjälp mig säger jag bara!

Grattis Anna på din födelsedag. Äntligen 17. Och vad innebär deeeet...... INGENTING! men grattis ändå, snart är du ju 18 och DÅ får du göra saker!

OC

Idag såg jag första avsnittet (både på serien och i mitt liv) av OC!! Ojoj, det va bra. sorgligt men sant. så nu har jag något att göra på dagarna. Bättre sent än aldrig!

Fick även ett sms av sophia där hon berättade att hon var väldigt kissnödig. Så det har jag somsagt antecknat nu!


bilder från utställning

Lite från utställningen som jag älskar:

Max favoritbild:

Catti kommer på att det stora svarta är en sanddyna:
Den mörka sanningen och hans envishet (han sitter typ en vecka på samma ställe):
Mina alternativa skor (observera att jag är cool och dom är köpta i danmark):

2 oktober tisdag

(Shit tänkte inte på att helle läser här.. sry helle, sry helles papa att jag RÅKADE avslöja your real identity!)

Idag  har varit en kort dag. slutade halv elva med gympa. KONDITIONESLEKAR. Skoja inte att jag typ ville spy på någon när vi va klara, heljobbigt. Sen hade Catti och jag sär-matte med oss själva för att reda ut några tal, och nu är jag hemma och har ätit en macka. (och.. jag vill inte säga det men, två ballerina kex. USCH PÅ MIG) inte för att jag är något hälsofreak men .. jag har problem med småätandet, och bara när jag är hemma. Knäppt.

På torsdag är det kanelbullens dag för dom som inte vet det..

Nu ska jag försöka plugga lite och sen iväg till Leo och klättra i klätterställningar och åka kana. HAH, ni är avundsjuka!

(jag bara väntar på att bli sjuk. Ungefär tre fjärdedelar av befolklingen är ju det just nu så.. frågan är inte OM, frågan är NÄR jag kommer bli det också..)

Farligt syndrom

Jag känna att jag och min katt ibland har lite samma syndrom; Ätandes på det vi kommer åt..

Ikväll har jag lyckats trycka i mig en toblerone-bit, två romerska bågar (visserligen ganska små men ändå) och mazarin. Hur går det till?

Min katt sitter i köket och väntar på bättre tider, när jag kommer upp en timme senare sitter hon kvar på samma ställe och ser lika glad ut. Ibland undrar man..

Iaf, småätande. Speciellt på kvällar, men annars ungefär  hela tiden när man är hemma. INTE BRA! I must stop! (och min katt)

father of the year



.. helles PAPA! (jag vet den var lite random)

1 oktober måndag forts. 2

Jag gillar alla retarded företag som skickar ut brev med "tar du studenten 2008?! då är det här något för dig!"
NEJ era mongon jag tar inte studenten 2008, jag är inte -89.

Sen kommer nästa: "Välkomna till club moberg, gratis entre mellan 22-23 och halva priset i baren!"
Somsagt, JAG ÄR INTE -89!! Jag får inte dricka sprit, jag är inte 18.

HUR tänkter man när man skickar ut sånt till alla -90:or i hela Sthlm? Snacka om att sätta sig själva i konkurs när man inte når fram till rätt målgrupp, utan klantar till det och skickar till ett år fel.. Smaart hörni!

1 oktober måndag forts.

leo har lärt sig vad jag heter!!! Ela säger han.. naaaaw haha lyckligaste stunden på länge. ;P  och har jag tur nu så får han vattkopper inom en snar framtid.. han hade lekt med någon igår som hade vattkopper. yey. det dåliga är att jag inte får några pengar om han är sjuk. men men. det finns för och nackdelar med allt.

News number two: Det cirkulerade runt lite ainas här i krokarna och när vi skulle gå över vägen kom det en med sirener på so mkörde typ i hundrafyrtio här.. och det gör man inte i vanliga fall kan jag säga. Snabbt gick det. jag sprang efter (aaa det trodde ni va.. jag gick faktiskt en runda så jag sammanträffningsvis kom till nockeby torg) och där stod två bilar. Såg tyvärr inte vad dom höll på med men antingen var det posten eller engströms som blivit utsatt. OJoj snillen spekulerar här alltså..

 me best friend. har dock avtagit lite men när jag vart på det där museumet kommer jag väl vara besatt igen.. We'll see.

1 oktober måndag

Jag skulle bara vilja uttrycka mig lite om Andra Avenyn som startat på SVT. Dom hade casting för andra avenyn som en serie, och nu har två huvudpersoner blivit uttagna och serien den riktiga Anda Avenyn har börjat. och ja.. den suger. Skådisarna är B, speciellt hon som är en wannabe cool emo/rockare.. suuuuuck på henne. Roxannaaaaaa oooh så cool hon är. SÄMST!! alla i den serien är sämst! så.. då vet ni. don't look, or look and have a laugh!

Nu sitter jag här och trycker i mig macka och blåbärssoppa och ska iväg och hämta lillskiten LEooo,.. Hipphurra.
Såg de sju första minutrarna av Oceans 13 igår.. Den va bra. (ja jag somnade, men det va för att jag va trööött och inte för att den va dålig) och sen såg jag även Boston Tea Party. Det va kul!

Iaf. Leo here I come!