30 sept söndag forts.

Jag hörde lite folk ute på gatan och tänkte att jag skulle kika ut lite diskret och se vilka det var, dom skrek så jävligt. Och när jag står där och sakta och försiktigt ska kika ut genom fönstret slår jag huvudet rakt i mittenkarmen så det tjongar till ordentligt. Spy of the year, here I come!!

Jag har bestämt mig för att bli lite CD-haxxor (jag vet att det inte stavas så och jag vet att det är fel sammanhand att använda det ordet. det ordet används i CS när man skjuter igenom nånting, tex. en vägg, och ändå dödar någon) för jag har fått igång min dator till nedladdning igen så tänkte börja bränna ut lite skivor också. Har därför införskaffat ett stor cd-fodral (en sån där bok typ, som man bläddrar i) från ÖB. Jävligt nice.

Är även lite IKEA-sugen också.. Man kan få det suget ibland, att man vill åka till IKEA och bara gå och små-mysa och plocka lite små-grejor.. mmmm mmyyys


30 sept söndag

Helgen har sprungit iväg.. igår bakade jag kakor och åt tai-mat.. nicebajs. Idag har jag sammanfattat all rättskunskap och ska försöka mig på att översätta en artikel till spanska i preteritum. How nice.
Jag måste även ta tag i mitt övningskörande.. ska bestämma en dag jag ska köra på, så  man har ett schema.

Läste även i tidningen idag att på äppelmarknaden i Kivik hade man gjort en jättestor Linné-skulptur av äpplen. det gick åt 30 000 äpple. Och det enda man läser i tidningarna är att det är äppel-brist.. Gud så bra att ni gör en tavla för en invigning av 30 000 av äpplena man skulle kunna använda till vettiga saker som att äta istället..

 Dagens bild blir på mig och min bror för att vi är coola.

29 sept lördag

Gårdagens i-landsproblem var:
På vårt samhällsprov fick vi såna här randiga papper med jättestora rade som sitter ihop så det bir fyra sidor, som en bok. Jag fick två såna. Frågan var då om jag skulle lägga In det ena pappret (med fyra sidor) i det andra så man skriver som en bok och läser som en bok. eller om jag skulle skriva det ena papprets fyra sidor först och sen börja på det andra pappret.. Det va väldigt klurigt. Det slutade dock med att jag skrev ett papper i taget.

I går efter skolan åkte jag, catti, max och adam in till stan och kollade på fotoutställningen som jag va själv på här om dagen. det var trevligt. bilder kommer lite senare. Sen lyssnade vi på när försvarets bombgrupp sprängde ett gram sprängämnen på plattan. (gjorde hål på en en-krona och kunde lyfta 75 kg.) ETT GRAM!

Idag skulle jag på polismuseet men det ösregnar så jag avvaktar till imorn/ nästa helg. Nu blir det baka en kaka/ äta kebab. Har inte riktigt bestämt mig. Ikväll är det iaf Psyko på tv, som jag inte har sett. Börjar visserligen halv 12, men ändå. Man kan ju alltid försöka.

27 sept Torsdag forts.

Idag hade vi en het diskussion i matsalen angående Carolina Gynning. Hur vida hon är bra eller dålig, har gjort sig en karriär eller inte..
     Endel tyckte hon har gjort en karriär, som startade i Big Brother, och där måste jag sticka in lite för jag tycker inte man kan kalla att vara med i BB att göra karriär. Hon har nu på senare tid gjort en helt okej karriär med Förkväll (som visserligen sög), Idol och nu senast ska hon tydligen få ett eget program. Plus att hon skriver krönikor i någon tidning ibland. Det kan jag hålla med om är en bra karriär hon har gjort sig, men BB, nej det är ingen karriär.

Nästa fråga är om hon är en blåst blondin eller om hon har något innanför skallbenet?
Där var åsikterna också delade. Hon gör sig dummare än hon är, pga en image. Vissa tyckte inte hon var puckad över huvud taget och vissa tycker hon endast är en blåst blondin med stora bröst.
    och ja, jag vet inte riktigt vart jag står i den frågan. Har ingen riktigt uppfattning, hon kan väl verka lite halvblåst ibland, men hon är rätt rapp i käften.
    Jag gillar dock Carina Berg mer..

27 sept Torsdag

Det jobbigast som finns tycker jag är när man ser uppsatta lappar över allt där det står att "vår älskling är borta! har du sett henne?" och en bild på en oskyldig katt tar upp hälften av pappret.
     Usch, jag får så ont i hjärtat! Stackars katt som sprungit bort från sitt trygga hem och nu är ute och irrar dag som natt, rädd och utsatt. (ursäkta om jag låter blödig och djurinsatt men.. djur är så jäkla hjälplösa, dom är liksom ingenting utan oss människor som ger dom mat och ger dom ett hem. dom kan ju också känna rädsla, så man kan ju sätta sig in i det) och kattens familj som oroar sig och vill ha sin misse hem igen!
     Jag vill hitta alla bortsprungna katter och ta hem dom till deras hus igen!

image13

26 sept Onsdag forts.

Idag slutade vi kl 11 så jag bestämde mig för att åka in och kolla på djurbilderna på Nybroplan. Så det gjorde jag i all hast. Dom var väldigt fina! Pernilla frågade om jag fått nån mer insikt i "hur gör djur" och ja.. jag säger som jag sa till henne: Den där "hur gör djur frågan" är dock fortfarande lite luddig, men med dom bilderna, lite texter på sidan förespråkande att vi ska vara rädda om vår miljö, och ett eget tänkande så kan man väl lista ut lite grundstaplar till frågan iaf. Hur leoparder ser ut när dom går på ett träd i solnedgång, hur jävla stora flockar pingviner det finns, och hur randigt det blir när många zebror är tillsammans. Också hur elefanter ser ut under vatten. Så ja, det va helt okej fakta-runda (observera att jag tog alla de där slutsatserna från mitt eget huvud och tänkande. kind of clever)

 En av bilderna från utställningen.

Så den bildutställningen kan jag rekomendera!
Har nu vart hemma och pluggat samhälle och ska iväg och träna (för första gången prova på ett intensiv-pass. Detta ska bli spännande) och sen ska jag laga Pasta Pesto.

För övrigt så lagade jag pannkakor (som skulle blivit en romantisk middag om inte pappa och felix insisterat på att få vara med och äta pannkakorna också) till oss..

26 sept Onsdag

OMG har just fått reda på att det va Elvis som startade herman-kakan.. Huahua, you're such a trendsetter!! ;P

25 sept Tisdag forts.

Har kommit fram till en sak. Föräldrar säger alltid "om det blir för sent, ta då en taxi!" om man ska ut nånstans. För säkerhets skull. Men att ta en taxi = utsätta sig själv för den största faran om det är en opålitlig förare. Du sitter i princip inlåst i en bil. Nu har tom. Taxi Sthlm såna förare, som i slutet vill att folk ska typ ligga med dom. En i klassen hade tagit en taxi hem från insparken och när hon skulle betala tog föraren tag om hennes huvud och kysste henne. Och detta var alltså en gubbe.

Hello. Det är fan nästan lika säkert att gå hem, som att ta en taxi.
Vart är samhället påväg?

25 sept Tisdag

Idag är min och Olivers årsdag!

Jag fick ett tips från en hemlig miss H att skriva med mera mellanrum, denna H tyckte det var jobbigt att läsa sådana långa stycken som var i en av de senaste. Din önskan, min lag!

Alla klagade på att Jonas stod i vägen idag på lektionen för det han hade skrivit. Det slutade med att han satte sig i fönstret. "Nu sitter jag här, ser ni då?!" några sekunder senare "oj det här va ett nytt ställe, här har jag aldrig suttit"

Kinerserna ska inför OS i Peking nästa år bla. lära sig att stå i kö (tex i tunnelbanan) och få bort ovanan att spotta så fort dom rör sig utanför huset. De ska bygga nya tunnelbaner och få grönare gräsmattor. Vilka reformer för OS..

Gustav, Anders och Fabian står och kramar varandra (med gustav i mitten och anders/fabian runt om) mitt i klassrummet.. (vad får killar saker ifrån??) Gustav efter ett tag: "Grabbar, det börjar bli obehagligt.."

image11
Som avslutning har vi här min före detta dagisklass jag fick ta hand om en dag i stan.. Ja, bilden säger allt om hur dom var!

24 sept Måndag forts.

I inlägget jag skrev innan var det ju lite kaotiskt. När jag sedan hastade hem efter den lunchen för att gå ut med Hilma, kom jag ut och det var helt lugnt. Allt var stilla. Harmoniskt! (tills jag kom till olovslundsskolan förstås)

Sen har min cykellampa blivit stulen. Jävla as, skaffa er pengar. Man snor inte av folk. Jag blir arg! Då kanske jag tar en lampa av någon annan cykel till min cykel och så måste den personen ta en lampa av en annan cykel osv osv. Ni sätter ju igång en kedjereaktion assholes!! (btw varför heter det SNOR en lampa, och SNOR i näsan?)

SÅg på Victoria Beckham special idag. det var konstigt. hon var konstig. väldigt tillgjord. men ja.. det va fancy i slutet när david kom. med massa papparazzis o sånt coolt.


och nickie jag håller med. aba va typ sär. men det här är typ värre. haja liksom..


24 sept Måndag

I helgen har jag mest.. Lagat mat. Rostbiff, köttfärssås och spaghetti (brände sönder en hel kastrull. skillz that killz), potatiskroketter osv osv. En gourmet-helg helt enkelt. Min kalender har även varit borta. Jag har vart mycket orolig för att jag hade tappat den. Mitt sista hopp var Skåpet i skolan. Och tadaa, där låg den! Me happy!

Vid fick lunch-rast vid halv elva idag. Matsalen öppnar kvart i elva och det var redan några personer som köade när vi ställde oss i trappan. Mer och mer folk kom och tillslut var både uppgångstrappan och nedgångstrappan fyllda med elever och alla med en mer eller mindre stark "komma-först" instinkt. PRICK kvart i elva, när alla mattanter har gått och pysslat med precis ingenting där inne, kommer en av dom och öppnar de två dörrarna. Självklart går dörrarna utåt så alla elever trycker sig bakåt för att inte hamna bakom dörren (då får man ju inte mat först). När dörren väl är öppen väller, eller folk försöker välla, in genom dörren och ett kaos utbryter pga av att alla (självklart äckliga finniga killar) trycker på bakifrån så folk fastnar i dörren och i princip blir nertrampade och borttryckta från kön. När man väl lyckats komma in till tallrikarna har man klarat etapp ett. Sen är det bara att börja leta bord att sitta och äta vid.. När vi nästan ätit upp och tittar ut genom matsalen är kön precis lika kaotiskt som för tio minuter sen när matsalen precis öppnade. När jag sen ska försöka komma förbi alla och gå ner till mitt skåp är det helt osigt och svettig luft i trappan till matsalen pga denna vilddjursjakt på att komma först. Detta tyder på en sak; Att denna fantastiska schema-läggare har lyckats lägga hela jävla skolan på samma mat-tid! Guuud så bra. okej, det är inte lätt att vara schema-läggare, men för fan.. Tagga till! 1500 elever som ska ha mat samtidigt är väl lite väl. Så slapp får man inte va att man inte orkar sprida ut luncherna. det är ju viktigast i skolan. om folk inte får mat kommer det bidra till stökigare lektioner och allt kommer bli sämre.. så! Bygg ut matsalen eller byt schema-läggare!

(Imorn är det min och olivers årsdag!)

21 sept fredag

Idag ska vi diskutera fenomenet Fredag!!
Thank good it's friday.
så, då var den diskussionen klar.

Gick i skolan till ett, avslutande lektion med en hyperspeedad jonas som babblade på om hur mycket fastighetsskatten som sänkts gynnar honom med hus i bromma och två andra fritidshur och en rätt bra lön. Okej JOnas, då vet vi.. sen åkte jag och catti och sofie in till stan och knatade runt lite. sen åkte vi hem och här sitter jag nu, har just lyckats få ner The Departed soundtracket (fanns typ tre miljoner låtar att välja på. alla olika) men efter att ha laddat ner typ sju stycken så hittade jag den jag ville ha. Wohow for me. Så nu är allt frid och fröjd, ska snart träna och ikväll ska jag nog se SAW som går på tv. Mycket nöje everybody!

20 sept Torsdag

Asså vad är flugors problem? Dom har heeela vida världen i sin makt, hela jäkla luften, helt för sig själva utan några killer-maskins kallade människor, men ÄNDÅ så ska dom envisas med att flyga rakt in i ögat på en.. orka va så jävla dumma och ettriga att man gör det. suck, håll er minst två meter ovanför marken flug-jävlar.

Sen såg jag ett litet emo-barn idag. typ fem år. Stackars liten.

Imorn är det fredag, vi slutar ett, jag ska inte sitta barnvakt. Halleluja moment.

19 sept onsdag

Idag har vi vart lediga.

Var det någon mer än vi offer i Aba som körde detta shit med Herman-kaka? Man fick en deg, och så skulle man tillsätta en massa skit så det blev en stor deg och sen dela upp den i typ fem bunkar och ge fyra stycken vidare till några andra, och den man hade kvar själv skulle man grädda och så. jag tror jag misslyckades (tyckte det va så kul så jag ville ha deg av alla och tillslut fick jag så mkt att jag inte kunde tillreda den, för man skulle ju tillsätta rätt mycket utöver det man fick av kompisar). Men för dom som lyckades blev den fett god. Kim lyckades. Anna hade oliv-olja i sin istället för vanlig olja, så den smakade lite.. inte efterrättskaka. och min blev nog aldrig klar. Men det va en lite kul/lustig idé. Som ett kedjebrev. Appropå kedjebrev så hatar jag såna. Jag fick alltid panik när jag fick dom, och så skulle jag försöka skicka vidare men jag glömde alltid nånting, typ skriva mitt namn längst upp på listan eller liknande, så det var rätt misslyckat. och nu för tiden vet jag att dom bara är tidstagande skitsaker så.. Don't send it to me babes

18 sept Tisdag

Idag är blackans inspark, and I wont be there. tjiho. Fick höra en kul grej om förra årets inspark. Carros kille Gustav kom dit och kön va typ oändligt lång och dom skulle inte få komma in pga för mkt folk (how smart att sälja så många biljetter då.. ) så egen företagare som han är började han köpa upp andras biljetter och sälja vidare dom till folk där. haha klockren sysselsättning utanför en insparksfest.

Igår  var det ju som alla vet (HOPPAS JAG!!) klamydia-måndag, där man får testa sig för klamydia gratis. Då har jag en liten fråga.. Såna tester är väl gratis även när det inte är klamydia-måndag?! Hur tänkte dom där?

Jag läste även i tidningen idag att Bromma Gymnasium hade haft deras "A-vecka" som det så fint händer där dom typ klär ut sig och leker lekar. I en av lekarna hade de äldre eleverna fått de yngre att dricka ättisksprit och en person hade fått uppsöka sjukhus pga det. "man kanske skulle haft lite bättre koll på vad som fanns i dom där glasen" var rektorns kommentar. Nice try att gottgöra saken. Öh?

En annan notis i tidningen var att några elever i en skola hade försökt HÄNGA sin KAMRAT genom att knyta fast ett hopprep i lekställningen. Någon hade dock fått stopp på det hela. För det första, SJUKA JÄVLAR! för det andra, vadå sin "kamrat". Försöker man hänga någon tror jag fan inte man kan kalla varandra för kamrater. eller?

17 sept måndag forts.

Leo hämtades med nöd och näppe i tid på dagis. Vi knallade ner till Äppelviksstallet och parkerade vagnen vid cykelstället. Jag förklarade tydligt för honom att man måste vara tyst i ridhuset så inte hästarna blev rädda och han nickade och pekade på dörren. Det första han gjorde när han såg hästarna inne i ridhuset var att skrika "itta hätar". Jag schhh:ade ner honom och viskade en gång till att man måste vara tyst och viska, och så höll jag fingret för munnen på honom så han skulle fatta. och det gjorde han så bra. han satt och viskade "assa hätar" "ina hätar" och pekade på varenda häst. Sen gick vi ett varv i stallet och hälsade på Domino (han var sig lik btw, gammal äppelviks-elev som jag är). In i ridhuset igen och satte oss längst upp på läktaren, då han började prata väldigt högt och säga "era hätar" (mera hästar) och peka på dörren. Då var det dags att inta vagn-position igen och knalla hemåt kände jag. Väl hemma insåg jag att mamman kommit hem och istället för att gå in ville leo gå till parken (nu liksom, när jag nästan ska gå hem. nää skulle inte tro det) och stod och drog i grinden. sen lurade jag honom mot ytterdörren genom att be honom peka på alla äpplen på trädet (lättlurad jävel) och så fick jag in honom. då la han sig på golvet och grina och hade tappat sitt äpple. äpplet funnet och saft av mamsen fick han. Äta var inte på tal om. Pilla ut lite majs och hälla halva tallriken i knät däremot var ju precis vad han ville pyssla med. Sen spillde han ut halva saften över mig och avslutningsvis när jag sa hej då (o han kom springandes och jag trodde jag skulle få en kram) fick jag ett litet lätt slag i huvudet och sen sprang han vidare till sin äckliga syster som tydligen var såååå hiiimla rolig att leka med. här anstränger man sig för att vara rolig men vad fan får man liksom. en jordgubbsstinkande tröja/bh och ett slag i huvudet. well, tur att dom betalar så bra. Mission complete för idag!


17 sept måndag

Min vecka:

Måndag: började kvart över nio (SOVMORGON) och slutade tio minuter tidigare. Barnvakt Leo. Plugga.
Tisdag: Går två lektioner, slutar 10.25. Träna, Barnvakt Leo, förfest inspark (nej jag har ingen biljett)
Onsdag: Lediga. Stan med mamma. Träna. Plugga
Torsdag: heldag 8-16. Barnvakt åt gamla barnvaktsbarn.
Fredag: slutar kl 13.00! HELG!

Min krönika kom med som en av de fyra hela klassen fick läsa. Mitt ämne var: Anusblekning! Om ni har tur så kommer krönikan upp här..

Jag sitter ju Leo-vakt två ggr i veckan. Jag tänkte att en av dagarna är "aktivitetsdag" och en av dagarna är "filmdag". Alltså idag tex, det är en aktivitetsdag har jag bestämt. Jag tänkte att Leo och jag ska gå till Äppelviksstallet och titta. Imorn har jag honom igen, då blir det kanske en hundpromenad och sen film.

VARNING EVERYBODY!!!
Pledge this (eller vad den nu hette) med Paris Hilton ÄR verkligen så dålig som kritikerna har sagt. Seriöst, vissa såna töntdåliga filmer kan ju va kul att se för att dom är så dåliga. Den här filmen, den orkade man inte ens se klart på. Tyvärr så tvingade vi oss till det ändå pga vi hade hyrt den för dyra pengar (öh?) och ja.. den sög helt enkelt.

Update kommer om stall-besöket senare..


15 sept lördag

det blev en.... Peace of cake BEN'N JERRYs! den är muuuy bien everybody!

14 sept fredag

det va lite delade meningar kring Ben'n jerrys här.. Helle tycker som vanligt Phishfood, men att jag ska smaka den nya så hon slipper slösa pengar på den och sen inse att den var äcklig (smart tänkt helle) och nickie kör stenhårt på kakdegen.. Det här kan bli hard alltså. jag får verkligen försöka satsa rätt kort!!

Vår klass har planerat nollning med våran "lill-klass" sp1e. Några från vår klass var inne och pratade med dom i går, och vår mentor kom in under halva informationen. Vi har beställt typ sju flaskor sprit redan. Och idag, en fredag på våran sista lektion, klämmer Jonas (mentor) ur sig att "ni ska inte ha denna ´get together-lekstuga´, det har skolledningen beslutat" och fortsätter och berätta om alla andra skolers (norra real, elvira för helvete) misslyckade och farliga nollningar, som TYDLIGEN (ingen hade nån aning om detta, tydligen bara han själv) hade folk fått åka till maria pol även på nån blackeberg-nollning. WHat liksom? ofta ingen vet det.. hmm. Iaf så har skolledningen beslutat att inga små "picknickar" får förekomma, för eleverna och för blackebergs rykte. man har därför gått ut med lappar i sp1e om att en nollning ev har planerats av sp2e. Oh thanks everybody. "vi har inte fått er att låta som en dålig klass i detta brev". nej nej, absolut inte. Varför har inte övriga klasser fått hem brev om att de HAR BLIVIT NERSUPNA OCH NOLLADE SÅ JÄVLA HÅRT då?? för att blackeberg vill inte förstöra sitt fiiina rykte och medge att det har hänt, dom vill hellre glömma, och istället verka sååå duktiga och gå ut med lappar och varna att det har planerast, så föräldrarna kommer tycka: oooh så bra att dom har sån koll och är så seriösa och varna! SUCK på blackebergs skolledning. silferstolpe för helevete, du har ju inte ens slitz längre. you are a nobody. plus att våran "mössdag" för etterna, som va skiitkul för oss förra året, blev helt misslyckad i år pga rektorn mfl typ slår ner dom som har en enda ballong i handen, som på allt inte ens har vatten i sig. bra där, förstör bara, gör det!

Hörde att en undersökning sa att samhällselever har mer sex än naturare. ojojoj, fakta fakta..

13 sept torsdag

nu har jag tränat två gånger idag. sprungit på morgonen och friskat&svettat mig på eftermiddagen. så jag partade med lite ballerina-kakor. how nice! vi har bestämt nollningsdatum och imorn är det fredag. Tjiho för det. då ska alla ha "snäppat upp sig lite" för vi har skooolfoto. Sen ska jag shoppa (vad vet jag inte, tror det ska försöka bli ett kamerafodral och ett par strumpor), sen ska jag träna i ghetto-brommaplan och sen mina damer och herrar ska jag köpa.... BEN&JERRY'S!!!! hade ett löfte att jag skulle köpa en ny smak som jag ej smakat nästa gång jag köpte. men det lutar tyvärr mot en Phish food imorn. Vi får väl se.. Men vilken smak är egentligen godast??

12 sept onsdag

"Ungdomarna förnedras och sups fulla på nollningen, sen läggs bilder på de halvnakna eleverna ut på Internet" skriver tidningen Metro, och har de värsta nakenbilderna från internetsajten på sin FÖRSTASIDA!


I tidningen idag ligger nakenbilder på första sidan. Man kan ju inte undgå att läsa under bilden och "nollning" är huvudordet i artikeln. Näst intill nakna tjejer och killar "nollas" på bilderna och tidningen klagade på att nollningslekarna går överstyr och bilderna på nakna tonåringar läggs ut på en sida på Internet där 14000 hade vart inne och tittat. Okej, det är fruktansvärt, men utöver att dom blir utlagda på Internetsida, tidningen publicerar bilderna på FÖRSTASIDAN! Här klagas det på att bilderna läggs ut på Internet (är det ovanligt? Vad väntar dom sig liksom, att dom sitter och klistrar in bilderna i ett fint fotoalbum som skickas runt i klassen..) och så publicerar tidningen de värsta bilderna på sin förstasida. Det är väl för fan ännu värre, där hela svenska folket och föräldrar och folk man INTE vill ska se bilderna, lätt läser igenom och vet precis vad det handlade om. Det räcker väl med förnedringen på Internet. Och nu i nollningstider, det enda som skrivs om, är de hemskaste och mest sjuka nollningarna som gjorts som det skrivs om. Att lägga fram nollningar på det sättet känns ju inte helt fair play. Nollning handlar om att "inviga" ettorna i den nya skolan. De får göra en kul grej med klassen (sammanhållningen ökar) och en hel del utmaningar. Sprit ingår säkert i många av nollningarna, men dom kloka nollarna gör klart från första början att INGEN behöver dricka spriten. Visserligen finns det tillgänglig, men man har ett alternativ.


Man har hört om nollningar där eleverna fick ögonbindel och klä av sig, sätta på sig sopsäckar och gå runt och sjunga sånger. När dom senare tog av sig ögonbindlarna upptäckte dom att plastpåsarna var genomskinliga. Den mest omtalade är väl när en kille hoppade ner och dog på "svampen" på Stureplan. De som nollar har ett ansvar, dom är 17-18 år och borde ha en uppfattning om vad som är för riskfyllt, vad som är snäppet över gränsen, vad som är för förnedrande. Man måste kunna ha det omdömet att man förstår det, när man tar ut en hel klass på nollning.


Nollning ska inte smutskastas och förbjudas så hårt som skolorna och massmedia går ut med, folk måste bara skaffa ett omdöme. 


10 sept måndag

Vi började prata om att ha hemklassrum i skolan, och kom fram till att man inte vill ha klassrummen högst upp.
"äh, dom kommer matte/data ändå få. dom behöver lite motion. dom är ju helt jävla hyperaktiva när dom sitter och dricker joltkola hela dagarna."

På klassrådet fortsatte diskussionen och vi kom då till klagomål på toaletterna. fabian hade då några hemliga toaletter som inte så många vet om..
"Det är ett helt toalettlandskap där nere. man kan låta hur mycket man vill och va där alldeles ensam."
Jonas (mentor): "Ja jag gick förbi där, och fabian hade till och med dörren öppen"

vi har fotografering på fredag och detta var kommentaren av vår mentor:
"Nästa vecka har vi fotografering. då får ni ta och snäppa upp er lite."

Hej, kul va! Nu har jag kollat MeanGirls (lika bra som alltid) och ska nog gå och knoppa snart. va tvungen att uppdatera (vissa påtryckningar av en viss person. Börjar på H. men me like) Hämtade Leo idag igen. han va snäll hela dagen tills precis när pappan parkerade bilen utanför huset. då kröp han inte under matbordet, vägrade äta och gallskrek. Great!

8 sept lördag

igår satt ja barnvakt åt leo igen. (jag vet på en fredag) och han ville kolla på saltkråkan (öh fattar en tvååring överhuvudtaget nånting av den filmen, när hälften utspelar sig en kyrka under ett bröllop där prästen stå och viger dom i tjugo minuter). Iaf, när jag satt och kollade på denna eminenta (hur var ordet?) film så kom en scen där Malin (farbror melkers dotter) och Pelle (en liten pojke. Malins bror eller son, hajade inte riktigt vad) pratar. Pelle (som är typ 5 år gammal med pott-frisyr) sitter och gayar sig i en GUNGSTOL av alla stolar, med en stackars cockerspaniel i knät och säger: "du malin, är du mkt ledsen för att det regnar" o ch "malin, saknar su peter myckiety". för helvete barn skuta sig malin och spela så jävla lillgammal!!!

6 sept torsdag

"jag drömde att min hund blev kidnappad. jag vaknade och du vet man är helt uppe i varv.. "
"och så låg en död mus bredvid mig" i natt igen
(jag skulle berätta om min dröm och helle fyllde i. Här om natten hände nämligen detta. Min katt jamade utav helvete och kom upp i min säng och jag tänder lampan, och där ligger en jävla stel äcklig mus intill min säng)

"helle ibland när jag gäspar så dreglar jag"
"okej mickan" intresseklubben antecknar på Företagsekonomin

(hörni jag vet att citat är helt okul för alla som inte var med vid tillfället, men ni får skratta lite ändå)

Mina planer för fredag (IMORN) och helgen: imorn ska jag gå en jäkla massa lektioner i skolan (jag vet inte hur dom lyckas trycka in så många och ändå slutar vi kvart över två) och sen ska jag sitta barnvakt. jag ska sen springa hem och göra iordning för oliver som fyller år (typ ta fram massagebänken, jag går ju friskvård o vi har passande nog på hans födelsedag fått i läxa att massera någon hemma) och sen ska vi ha lite myskväll. på lördag är det SVERIGE - DANMARK!!!!

För dom dom fortfarande läser så gjorde jag dagens grej idag. Jag gick till biblioteket och lånade ett engelska-lexicon (med massa ordspråk och skit. hur jävla tungt som helst) som jag konkade med mig hela dagen för att kunna göra några uppgifter hemma. väldigt nödvändigt!! (ni är bara avundsjuka för att jag kom på den smarta iden innan er och hann låna lexiconet före alla) så nu har jaghellecarro vart och tränat och jag har suttit en timme med det där fantastiska engelskalexiconet och bara njutit av hur bra det var att jag lånade det!! Har masserat idag på friskvården. helkroppsmassage. hej jag somnar i skolan. Nu ska jag fortsätta pyssla. seeyouall


onsdag 5 sept

Shit det är nästan fredag!! Då fyller älsklingspälsklingsoliver år, 19 stora fina år. Det ser jag fram emot. Innan jag ska fira honom då har jag kirrat två timmars Leo-barnvakt. very nice. iaf cashen! det behövs. Idag fick vi sluta en timme tidigare så.. Nu ska jag pyssla. Och sen ska jag gå på KiBox.


tisdag 4 sept

idag slutade vi 10.25! ville bara säga det..

när man är sådär jäkla trött som man kan bli efter att gå i stan så vill man bara sätta sig ner på t-banan och viiila. då kan ett problem finnas. SMå äckliga överspända killar som ska hålla på och balla sig inför varandra. I en för stor mängd kan detta bli väkdigt störigt. specillt om man också egentligen vet vilka dom är och vet vilka jobbiga pojkar det är. MAn sätter liksom inte på mobilens HÖGTALARE i en full t-banevagn med nån jävla skitlåt på köpet. man skriker inte ut de fulaste ord dom kan så alla hör och gör inte high five tjugo sju gånger för att man säger något cooolt och braa och ääägigt. Att sen stå och slå och låtsasbråka lite coolt är ju bara droppen på omogenhet. GOSH!

Jag TYCKTE synd om helle som skulle gått hem med två ungar dragandes i vagn, men nu lyckas den snyltaren ordna till sig skjuts. Himlen har liksom öppnat sig. halleluja! och catti som har en pojkvän som glömmer mobilen hemma när han går till skolan. SUCK på honom ;P

Ikväll är det också idol 2007, med massa halleluja-moments!

måndag 3 sept forts.

Idag slutade vi tolv, imorn slutar vid 10.25! VA AVUNDSJUKA! Har nu också sett Jackass the movie 2. Den var... lite tokig. Krönikan vi skrev på svenskan är nu inlämnad, och då glider vår lärare smidigt in på "kroppsspråk". SUCK måste han.. Är också sjuk nu, how fun. or not.. förstör liksom lite i vår fina träningsdagbok vi håller på med i skolan. Plus att det regnar ser jag nu. fint. rätt så mysigt iofs, om allt annat i livet är bra. och det är det ju nu. how good. I hope. (gud vad jag har blivit engelsk) har fock bitit upp båda sidor av mina kinder, så det är inte särskilt skönt. Nu vill man liksom bara ha en mysig helg framför sig (okej det kanske man har men det är en jävla tid tills dess) och tända ljus och mysa och mysa och mysa. Ja, en myshelg i regn helt enkelt. MYS! Nu ska jag byta lakan! seeyaaa

måndag 3 sept

Mamma och pappa satt och tittade på TV.

Mamma sa: "Jag är trött och det börjar bli sent. Jag tror att jag vill gå och lägga mig". Hon gick ut i köket för att göra iordning sandwiches till nästa dags lunch, tömde popcornbunkarna, tog ut   kött ur frysen till dagen därpå, såg efter hur mycket cornflakes det   fanns kvar i kartongen, fyllde socker i skålen, satte socker och skedar på bordet och gjorde kaffebryggaren klar till att brygga.Sen la hon kläder i torktumlaren, satte på en ny tvätt, strök   en skjorta och sydde fast en lös knapp. Hon tog tidningarna, som låg på golvet. Hon samlade ihop leksaker, som låg på bordet, och la telefonboken   ner i lådan. Hon vattnade blommorna, tömde en tvättkorg och hängde   upp en handduk, så att den fick torka. Hon stannade vid skrivbordet och skrev en   lapp till skolan, la fram små pengar till barnen och samlade upp en bok, som hade gömt sig under en stol. Hon skrev ett födelsedagskort till en väninna och satte ett frimärke på kuvertet, skrev en minneslapp och la båda bredvid sin portmonnä. Sen tvättade hon ansiktet, tog på nattkräm, borstade sina tänder och kammade håret.

Harry ropade från vardagsrummet: "Jag trodde att du var på väg att gå och lägga dig?"

"Jag är på väg", sa hon. Hon hällde vatten i hundskålen, släppte ut   katten och såg till att alla dörrarna var låsta. Hon tittade till barnen, släckte deras lampor, hängde upp en blus på en stol och la några smutsiga strumpor i tvättkorgen och pratade kort med barnen, som satt uppe och gjorde läxor. I hennes eget sovrum ställde hon väckarklockan, la fram kläder till nästa dag och tog överkastet av sängen. Hon skrev 3 saker till på minneslappen.

I samma ögonblick stängde Harry av Tv-n och sa till sig själv, "Nu vill jag gå och lägga mig..." och det gjorde han.

Skicka detta till 5 fenomenala kvinnor!


lördag 2 sept

Här har jag vart på trevligt tjejmiddag i djursholm, och kommer hem runt elva och vad fan möter jag (observera i mitt eget hem).. FJORTISAR! och inte en fjortis, utan många fjortisar. Ojdå, brorsan. hade inte räknat med att jag skulle komma så tidigt va. anordnar fjortis-party här bara för att mamma och pappa och jag är borta. när jag kom så började det viskas och alla skulle gå på en sekund. Jahapp, I am the partypooper, men den rätta partypoopern för så många fjortisar (allvarligt, alla var vit-blonda, jag skulle inte sett skillnad på EN enda!!) på ett ställe (speciellt inte i mitt hem) är inte bra.. så nu drog dom någon annan stans. som tur va.. undrar om dom var fulla??

lördag 1 september

I natt var jag och helle med live om övergången till september. vi satt i råcksta och väntade på t-banan (en halvtimme). coolingar! det var ett kul party hos annie (och perni inneboende för tillfället..) förövrigt igår. mycket trevligt folk. lite mat, lite kladdkaka, lite vp, lite dans, lite chilligrillen. lite spyor och sen bar det av hem. Anna och Pernilla; en jättekul kväll!! :D ikväll blir det tjejmiddag igen. hej och hå, ut och gå.