BECK- den svaga länken

Ikväll har jag, Anna och Helle vart inne på Sergel (like always) och sett nya BECK. Det började med att det fanns typ 600 biljetter kvar när Helle och jag kom när det var ungefär 45 minuter tills filmen skulle börja och Anna var inte där. Kände lite smått panik att vi inte skulle få biljetter, men lyckades övervinna den paniken och gick en snabbis till nya TopShop (en jäkligt nice affär/varuhus för övrigt) där Anna stod och tryckte i ett provrum. Efter shoppning med 10% rabatt på CSN-kortet (som jag har slängt för jag fattade inte grejen) så gittade vi tillbaka till bion och beställda biljetter. Anna var väldigt taggad på att se Peter Beck (=Martin Beck, hon tänkte på Peter Haber), Det va en sur fittig kvinna/tant (svårt att åldersbestämma) som satt i kassan. Sen var det godisköp och tillbaka till bion och in i den stoora (skitstor) salongen (salong 1).
Handling: Denna Beck-film handlade om en våldtäkt som slutade i död. En flicka våldtogs och mördades och hennes föräldrar hittade henne. Sen kom fler våldtäkter upp och man började spåna runt i vad som kunde ha hänt. Gunvald fortsatte dejta Ingrid (becks dotter) och Beck får reda på det och lackar. Sen är det lite oväntade törnar som gjorde filmen väldigt bra! Säg bara till om jag ska avslöja slutet!
Betyg: En mycket bra Beck-film (till skillnad mot de senaste). Denna och Skarpt läge är bäst. och det är bara dom som gått på bio också. Se dom två! Den här var värd. Vi var dock väldigt rädda att gå hem sen. Och i detta sällskap var det här den roligaste kvällen på länge!! Helle Anna Mickan rules the hoods jao..

EM funkade ju bra..

Ja då har vi det bekräftat. Sverige suger i fotboll, dom kan bara när det verkligen verkligen verkligen gäller, HOPPAS jag! Och Zlatan är en bedrift, han kommer in och tror att han äger alla och kämpar typ inte ens --> typ osynlig. I sin liga får han spela skiten ur sig och där gör han minsan mål den jävlen. men han hör till. och Ljungberg. Jag saknade Henkie-boy!

Har hostat ner mig hela natten, sov typ tre timmar så fick ta sovmorgon i morse (började nämligen åtta).

Nu är det BECK på bio. Recension kommer..

(drick inte 52 glas tequila på en kväll nä rdu är 16 år. du hamnar i koma och dör. Det gjorde en kille från Tyskland. han dog idag..)

Jobbiga liv

Jag läste just en kille som skrev om hur trött han var på folk som "såg ner på sig själva och har dålig självförtroende och klagar på sina problem". Fan jag blir upprörd. ALLA har problem, vissa fler än andra. ALLA har nog rätt kasst självförtroende innerst inne, ALLA VILL klaga över sina problem. Grejen är bara att det är bara vissa som gör det. Majoriteten låtsas som att allt är bra och glider runt och spelar coola och hej-jag-har-bästa-självförtroendet. Det är jobbigt.   Man måste få klaga och måste få skratta, varje dag, annars tar problemen över!  Så låt alla ha sina problem, och klagar dom för mycket så sluta ta in vad dom säger då, men låt dom klaga.. Jag vet att jag gör det själv. Tack alla som gör livet mer värt. Ta bort allt som gör livet mindre värt. och andas.

udda människor

Varför är man alltid så rädd för annorlunda människor? Jag är det. Typ folk som klär sig "konstigt", alltså vuxna/gamla människor som klär sig udda eller beter sig udda. Munspelsmannen var läskig ett tag, för han beter sig väldigt udda, men nu älskar folk honom och så även jag. Jag såg på hundra höjdare alldeles nyss, och där var det en "Micke Jagger-wannabe" som drog runt på pendeltåget. Jag skulle va skiträdd, och det sa även en tjej dom intervjuade, att hon aldrig pratat med honom för han var läskig. Varför tycker man det är så läskigt egentligen? Jag har inte hittat nåt svar, men man borde vara lite snällare i sin bedömning och inte så himla rädd. Dom lär väl inte göra dig någonting. Men jag tycker det är jobbigt när såna "udda" och främmande människor kommer och börja prata med mig. Jag undviker gärna sånt folk. (Gud vad jag generaliserar, "sånt folk", men ändå.)  Men munspelsmannen is my boy. han är söt och kul! annars är jag fett rädd. TÖNT-FEGIS!


recension mm

Jag ska börja med att recensera filmen Anna Frisk.
Handling: Anna Frisk är flygvärdinna, har en kaotisk familj och blir kär i en ful kille på "marken".
Omdöme: Dålig. Hon var övertrevlig och hennes kille var ful plus att den slutade helt särigt mitt i filmen typ. Det enda roliga var när killens lilla pojke kom in när dom hade sex på golvet..
Betyg: typ en sol av fem

Hjärtat pumpar sitt yttersta, kroppen är stel och den bredvid sitter på spänn. Det kallas övningsköra. Jag gjorde det igår för typ tredje gången. Jag var rädd. Mitt hjärta körde på hårt. Pappa var rädd (nej, jag va iofs rätt bra). Han ville inte låna ut sin bil till mig att köra, så jag fick köra mammas (hon och felix är i london så..Say good bye to your car mammi). Jag va rätt så grym. Backade och svängde samtidigt, svängde ut på vägen igen, körde på tvåans växel osv. Pappa var lite orolig när jag glömde att kolla vart stolpen stod när jag skulle köra ut. men va fan, jag klarade mig. Så.. här är jag. Hel och levande!

Dagens i-landsproblem: Om någon har skrivit på ens sudd så blir man svart och fingrarna när man tar suddet och ska sudda.


huliganer och jobb.

Ja Brasiliens landslag är ju i Sverige (ullevi tyvärr. det är ju fan att inte sthlm ska kunna ha största arenan), och vad fan händer första träningen dom har. Jo först springer ett antal ungdomar in på plan och fröstor, sen står 300 ungdomar och blockerar deras buss när dom ska åka från träningen, och börjar kasta pinnar och flaskor på den. "Det är fan inga supportrar, det är  bara ungdomar som vill ha sina fem minuter i rampljuset" Sa polisen. Så jävla pinsamt att brasiliens intryck av sverige förstörs av några äckliga fula töntiga ungdomar som tror att dom ska va coola. DÖD!

Sämsta jobbet: Dragspelsmannen på brommaplan. Jobbar typ från halv åtta på morgonen till nio på kvällen. står och spelar nån dålig melodi på dragspel i denna jävla kyla. och vad kan han tjäna? typ tio spänn om dagen. okej, det är gulligt och det är ju också ett jobb, men gud. hur orkar man.. Men en ros till honom ändå då.

Jävla copycat..

Vi har dagens nya copy-cat. Polisen tillkallades i går till en lägenhet och i lägenheten hittar dom en PONNIE (inte ponie). En man har haft hästen där ett tag, golvet är fullt av bajs, kiss och halm och det luktar mer än apa i lägenheten. Han är tidigare dömd för djurplågeri, men nu började tycka att det va nog! Fastighetsägaren kräver nu mannen på ersättning för renovering av lägenheten så den ska bli bebolig igen.. Asså palla göra precis som Svankvinnan. Jävla copy-cat. Iofs är dom två typ lika störda. Ha svanar (skitfarliga och VILDA!) och en häst (öh, hur fan fick han in den för det första....) i en liten lägenhet. Psykakuten nästa!

(haha catti sa direkt att "Jag läste en artikel som nog intresserar dig imorse" och Helle hade tagit med hela tidningen! Muy bien. Ni vet mina intressen, vad som intresserar mig att ta med i bloggen. haha!)


DÖD ÅT DATASPEL!

Det enda dataspel som borde finnas är The Sims. Det är lagom, inget slagsmål, lite kärlek, lite bygge och man kan PAUSA OCH SPARA ELLER STÄNGA AV när fan man vill utan att "sabba" för någon annan. Gosh, detta jävla spelande med WoW och CS och allt vad det heter. Palla säger jag bara. När man väl börjat spela blir man för det första tydligen helt fast, man blir uppbunden när man väl satt igång datorn, iom att man spelar i lag och förstööör för någon annan om man stänger av. Snacka om fast vid datorn. Man sitter vid datorn den tredubbla tid man egentligen skulle ha suttit, minst! (vissa säger tom. upp sig från arbetet/skolan för att sitta hemma och SPELA!). Vad är grejen? Man blir bara fast och uppbunden till någon helt onödigt. Visst det är ett intresse, men va fan. Ut och spela fotboll eller nåt istället.. Det finns så mkt annat än att spela data här i livet! Man får ju psykiska, OCH fysiska mén när man sitter så jävla mycket vid datorn. Det blir ju ens liv att spela. Jag tycker (OBS! JAG tycker!) fokusera på något verkligt i stället, på något som finns i ditt liv. Tänk på framtiden. vad händer då, om man under hela sin ungdom har suttit inne och spelat dator.. man kan vara tjock, ingen livskamrat, inga kompisar man träffar i verkligheten ("för att man träffar dom på datorn.." hallå, på datorn ja. Det handlar om att umgås!) man har inga framtidsplaner.. Nu hörni, ska ni inte sitta och muttra att jag hatar alla som spelar dator, och att jag inte vet något om dataspel. Nej, jag vet inte mycket om dataspel, jag pratar bara om min uppfattning av det. Det är säkert skitkul och allting, men jag blir så arg på att man blir så uppbunden, man kan inte bara stänga av eller spara.. De lärare och föräldrar som ville skulle få en "utbildning" inom tex. Wow och CS, få veta hur man gör, skapa en egen "gubbe" och få spela det, så dom får "insikt i ungdomarnas liv, få se tjusningen i det". Ja, snart blir väl hela världen fast. Man kan väl lika bra börja själv.. ELLER, så står man emot!

(Oliver jag älskar dig!)

det här med killar..

Varför är killar så omogna? Varför ska killar alltid balla sig så jävla mycket? Varför är killar så högljuda? Varför ska killar alltid tävla? Jag kom att tänka på det idag när jag gick hem från skolan, och fyra killar gick framför mig och skrek och gestikulerade och "skrattade" (eller vad fan gjorde dom, det lät fan inte äkta) åt varandra så hela jävla Blackeberg hörde.. Godmorgon, för det första är det fler än ER i stockholm, och alla vill ju inte höra vad ni snackar om för ointressant. Dessutom kan man väl gå runt utan att balla sig. Alltlid, antingen för sina kompisar, eller för någon tjej, men alltid ska det ballas. Fan tagga ner lite killar, man behöver inte va så cool hela tiden. Visst, det är coolt att va cool, IBLAND! Men man måste ju kunna relaxa lite också. God! Det är därför jag är så nöjd med min pojke, han är coooool, utan att försöka göra sig så jäkla cool inför allt och alla! Man ska dock inte bli för "ocool" och inte bry sig om nåt. Det ska va en lagom-variant (jag älskar Sverige för ordet "lagom"). Vem är coolast, vem skriker högst, vem kan synas mest.. Det är ju typ sånt livet går ut på för vissa (observera vissa, inte alla). Killar ligger, vad är det, fem år efter tror, jag i utvecklingen. Det är vetenskapligt bevisat! Då vet alla det utan någon speciell anledning (som att ingen visste det innan). Jag känner visserligen många tjejer som är jävligt högljuda, men killar ska fan alltid va värst alltså. Vi borde skicka alla världens killar till Fearfactory, där kan dom tävla, skrika, balla sig och va hur jävla omogna dom vill hur mycket dom vill! Ah problemet är löst.. Ser fram emot nästa program då.

(Nej Jag är inte feminist, nej jag hatar inte killar, nej jag säger inte att alla killar är så och alla tjejer inte är så. Alla har sina fördelar och nackdelar. Så enkelt är det. Jag drog bara upp NÅGRA i detta inlägg. Puss på er!)

(För er som undrar.. Min baby pratar med mig. Eller pratar. han "uuuar" typ. Men ÄNDÅ! muy bien. Plus att han va skitglad när tolvan kom idag, åt som en häst och stod och snackade i typ en kvart för sig själv.. Naajz. Jag försöker undvika blöjbyte så mycket som möjligt, men jag måste nu börja byta varje gång vi kommer hem. Fan! )

Så kul va det..

Jag och mamma skulle titta på Anna Pihl (jag vet, ascoolt). Pappa hänvisar direkt till lilla tvn i köket på grund av att han ska se ett program om GEPARDER! (sen när blev han intresserad av geparder?) så där sitter vi snällt och tittar på denna lilla (eller iaf mindre än den andra) och när jag sen ska gå ner och packa upp min gympaväska, ja då ligger den jäveln och sover! Så kul var det programmet, och för det fick vi sitta där uppe. Pappor alltså. Vad får dom allt ifrån?

nytt liv.. igen+ KÄNDIS!

Ja det är ett jävla tjat om att man ska starta "sitt nya liv". Det har jag sagt i ungefär ett år nu varje söndag.. Men händer det nåt? Nej. Så nu jävlar (okej, det kommer gå som vanligt. men man kan ju försöka iaf) har jag köpt träningskort, köpt lite nya grejer och lite nyttiga AllBraun-flingor och torkade fikon. Goodbye snask-liv, Hello snyggare-och-nöjdare-med-mig-själv-liv..

Idag när jag gick i godan ro genom Sergelgången får jag ett lyckorus när jag ser att Henrik Schyffert håller på att spela in Veckans Nyheter mitt i gången. Han står och dansar (som han alltid gör) med nån gubbe han haffat bland alla. OMG liksom. Han är cool. Det va coolt. Jag känner mig cool. Jag försökte fota (för att jag är nööööörd och cooool och kändiskåååååt) men sen så misslyckades det och jag kände mig lite föör töntig. Hade ju bara mobilen. Men smsade alla jag kände (öh, typ anna som älskar min kändiskåthet, sophia som tittar på veckans nyheter, och oliver som också har sett det..) och berättade om min upplevelse. Så här fick alla andra också höra. AVGUDA MIG!

(Fuck mars. VÅR sa jag! inte snö. VÅR!)

väder och "hon" har gjort det igen..

nu är man skitglad (jag är verkligen skitglad) för det är så sjukt skönt väder. och man trallar och bara njuter och jag har liksom redan packat undan mina feta vinterjackor och skor och tjocka  vantar och skit. Men en typiskt april-grej är att det förmodligen kommer komma snö då. SOm ett första-april-skämt, fast på riktigt! Det ska dessutom bli kallt i helgen igen. Men.. Håll ut  mina vänner! Jag klassar detta som vår, detta väder vi har idag och har haft hittills. Så ta inte fram tjockis-kläderna igen. Stå på er. Vintern ska inte få blåsa oss på våran efterlängtade vår en gång till! Nu jävlar står vi upp. Så se upp vintern, don't mess with us!

(Svan-kvinnan har gjort det igen! Hon som hade elva svanar i en etta på kungsholmen har slagit till igen. Man såg henne stoppa ner en svan i en IKEA-kasse i förrgår vid en strand i stan. Hon sa senare att den var skadad. Det är inte olagligt att ta med sig svanen till veterinären då. men vi vet ju vad som hände förra gången. Dom råkade ju få stanna HEMMA hos henne istället. Skön kärring, vad vill hon liksom. Skaffa ett gosedjur istället va fan..)

att citera kommentarer..

okej. jag ska lägga av. det går fan inte. läste mitt inlägg jag skrev innan detta. det är ju inte kul om man inte va med (tror jag inte). Så är det alltid. Man ska aldrig försöka citera "kul" saker.. haha. men ändå. man kan ju alltid prova.öh

en dålig, några bra grejer.

Det dåliga är folk som står och tjuvläser ens sms man skriver eller har fått. Tänk om det är personligt, som man bara vill att den man skriver till ska se. Då står nån jävel och tror att det är skitkul och försöker läsa utan att säga till. Don't do it. jag skiver faktiskt sex-sms. hallå. vill ni veta vad jag gör i sängen eller? (eller hur, vem det nu va som sa det.?!. ) Så så är det.. don't mess with me liksom.

Andra kul saker idag. Vi va på armémuseum. Hej och hå. Det blir vad man gör det till. Roligt alltså. vad annars. fan ska man nu ändå på museum så får man väl lalla till det lite så jag helle philip max trallade runt och svarade på frågor och fotade och särade oss.

Kommentarer:
"Åh kolla, jag kan skriva mitt namn i periodiska systemet (kollade på en plansch med periodiska systemet)."
"Åh.. Jag med!"
"mickan då, går det? finns cp ?"

"Emo-Mickan" (mitt nya nickname. eller?)

"Mickan det är alltid du som blir mobbad. Jag tycker lite synd om dig.."
"dadadam.. Daaaaagens skämt.."

"Åh nu kommer AINA.. Neej, en wannabe-AINA. " = Ambulans

Hej jag är alltid utsatt och mobbad! wiih! varför är det kul att retas med mig? för att jag dampar? förmodligen.. yey. och för att jag inte blir arg på riktigt? antagligen det också. :P

(Om man får en snetändning efter knark, så blir man ofta aggressiv och får ångest.. Gissa vad folk vid mitt bord sa då.. "mickaaan.." och kollade menande på mig. BAH! wtf. jag är söt. jag blir bara ful på bilder och är cepe. Men vadå, jag är söt ändå. and I know all of you like me.. I like all of you iaf )

reaktion på analoga tv-nätet

Ja, igår stängde dom ju ner det analoga tv-nätet (eller det anabola tv-nätet, som min kära och ibland puckade men dock mycket älskade bror sa helt serisöst till mamma) och INGEN AV VÅRA TRE (jag vet, asmånga!) TV-APPARATER FUNKADE! OMG alltså, jag som hade planerat hela min kväll, och så skiter sig allt iom att jag inte kan kolla på Anna Pihl (polis polis potatisgris) och Hundra höjdare (äger för alla med den humorn, som jag älskar, som vissa säger är dålig. wtf liksom). SÅ .. det va en hård kväll. Då läste jag lite, kollade datan en sista gång och gick och laaaa mig och sov! jag har sovit typ tio timmar både måndag och tisdag! wei wei jag äger ALLA i sömn just nu (observera just nu). God natt!



(nääää.. luring. tror ni jag ska gå och lägga mig klockan sju eller.. don't think so. eller?)


U-båtar

Det är nog det läskigaste jag vet! Inte nog med att man är helt jäkla inspärrad i en avlång ful äcklig korv med stora jävla lås på alla dörrar och inga fönster, så är den UNDER VATTEN också! Help me. Ofta man sätter sig i en jävla undervattensbåt och låter sig sjunkas ned till typ flera hundra meters djup, när man vet att händer det något så kan jag inte komma ut härifrån because of dom stora låsen, och skulle jag mot förmodan komma ut så ja, då är jag 200 meter under vattnet så kan bli liiiite svårt att simma upp där va. Alla organ lär ju sprängas av trycket redan när man tagit sitt första simtag upp mot ytan, om man nu inte hinner bli uppäten av en haj först. No no no, aldrig aldrig aldrig att jag skulle va i en sån snuskig båt, inte ens för en stor summa pengar! Let us all live on the save side OVER the water, not in a fuckin' u-båt..

(jag har känningar av febergränsen. PÅ RIKIGT everybody den här gången. inte så kul faktiskt. men men.. to be continued)

vår och igår

Igår var jag hos Kim med alla gamla (bästa) vänner och Kimmies gympakompisar. Jag, nicks, steph åkte och hämtade en vattenpipa hos en kompis. Vi kom sen till kim tidigt, vid sex, iom att hennes päron skulle komma vid halv ett. Hennes föräldrar spände ögonen i oss och sa trettiotre gånger att "ni vet vad som gäller, INGEN utöver de som är bjudna kommer in i detta hus.." osv. (Förra festen vi hade hos Kim spårade ur lite . ehum, den ökända nockeby-festen som den kallas bland dom som va där. höh) Vi skämtade lite och dom drog. Då åt vi massa goood mat och hade trevligt. Sedan tog vi fram min skitsnygga cd jag bränt till kim (Kim's fekke-cd) och den gick rätt bra under hela kvällen. Vissa tog fram alkohol, andra körde utan. Vi brände nog hur många tjocka kalorier som helst igår iom all dans. Mycket nice. Ut och in på altanen för vädring och vissas del rökning. Sen kom Kim's killkompisar från gympan och då flög cigarrerna fram. Alla dansade och va glada och rökte vattenpipa och lallade. När alla satt i ring och spelade gitarr och sjöng så var det dags att gitta hemåt. Så vi plockade undan lite och sen drog vi. På brommaplan kom min kära oliver och mötte mig och vi trillade hem hit och va glada. Idag när jag vaknar är det massa massa massa SOL ute. jag blev direkt glad och har bara njutit av att det är vår ute. hann visserligen inte gå ut nånting medan solen var uppe, men ska ut nu snart istället tror jag och känna lite vår-luft (som tydligen är bäst att springa i.. men palla säger jag! tror jag) Och i fredags lagade jag och Oliver Schweizershcnitzlar (okej helt cepe stavning) och hemgjorda potatisklyfter och massa godsaker. Fett skillz.

vissas pinade skoltid!

Mobbning förekommer så lätt, över allt, där man minst kan tänka sig och där man mest kan. Det kan handla om utfrysning, ibland inte ens medvetet, eller massa skitsnack (som man inte ens har någon fakta baserat på) osv. Jag kommer på mig själv att göra det. Man tar för givet att vissa är knäppa och nördiga och inte kan vara med en, utan att ens känna personen. Förstå hur det känns.. Att bli dömd direkt, utan att knappt ha öppnat munnen. Det finns så mycket sådant i skolorna och gymnasiet så det är inte klokt. Tänk att ha gått i en klass ett halvår, och man känner fortfarande ingen särskilt bra. För alla dömer ut en direkt utan att ens försökt prata med en. Det bildas alltid massa gäng och nivåer i skolan. Jag trodde att gymnasiet var mer jämställt, att folk var med alla, hade växt upp lite. Men det var tydligen fel. Det är visserligen ingen öppen mobbning som finns, men just det där med utfrysningn och skitsnack är med överallt. OKej, har man försökt prata med alla, och vissa visar sig inte försöka att kommunicera ett piss tillbaka, då får väl personen skylla sig själv. Men man måste ge alla en chans, och sen är det upp till personen att ta vara på den och göra något bra. 
           Jag lyssnade på ett radioprogram idag också. Det handlade om en kille som var 17 år och bög. Han har varit mobbad hela sin skoltid, och i gymnaiset slutade det med att en lärare ringde hem till honom och sa; kom inte till skolan, det är folk som vill döda dig! Alla vet vem han är (bögen) i den stad han bor, men han känner knappt nån. Förstå hur ensam man måste känna sig. Hur livet bara rinner ifrån en. Hur man inte kan ta vara på det. Tänk efter själva nu, utan att man tänker på det så snackar man skit, man dömer folk utan att känna dem. Man gör det utan att tänka. Det är sjukt, hemskt och man borde tänka på sånt. Man borde sätta sig in i en sån persons vardag, som utfryst och dömd, då förstår man hur jävligt det måste kännas.
          Det här är så mycket enklare sagt än gjort. Man måste vara stark själv, våga stå upp för att alla ska få en chans att visa vem dom är. För det mesta är man för svag, vågar inte säga emot kompisgänget, och man gör ingenting. Man låter allt rulla på, glömma andra,  bara  man själv har det bra. Jag lovar att man känner sig dubbelt så bra om man pratar med den man aldrig skulle prata med "i vanliga fall", som ingen annan pratar med. Får man skit för det av "kompisgänget" och skitsnack börjar, då är det DOM det är nåt stort fel på. Om alla bara skulle tänka lite mer på det här skulle folk nog inte må lika dåligt, och pina sig igenom sin skoltid..


lättnad..

för er som inte har koll, så har min baby (som jag skrev om förut som var helt jävla omöjlig) börjat GILLA mig! himmel och pannkaka, kan ni tänka er. Det är väldigt väldigt skönt och jag är sjukt lättad. Jag ska säga er, att förra veckan var första gången jag hämtade honom själv på dagis, och han följde med utan att gnälla. Natten till idag skulle bli min andra, och ska ni få höra, jag drömde MARDRÖMMAR om när jag hämtade honom. Att jag hade min hund med mig och honom i vagnen och så kom det en gammal tolva (som är typ två meter höga, dom är det på riktigt) och jag fick inte upp vagnen och min hund fastnade i tolvan osv osv. Allt gick så dåligt det kunde gå. Så nervös är jag typ.. Herregud, är jag sjuk eller?! Men det gick bra idag ändå. Det jag är mest orolig för inför hämtningen är att han antingen inte vill följa med utan bara är jobbig, eller att jag inte ska se vem som är han. Det är ju fan skitsvårt, alla småbarn ser lite lika dana ut när man ser dom i ett rum i stor grupp. Ojoj. men jag hittade honom idag igen, och han va lite gnällig och ville inte ha på sig overallen men sen började jag babbla om nån jävla hund han har hemma (han älskar hundar) som kan hoppa, och sa att vi skulle hem till den, och då satt han stille och tänkte på den. jag upprepade hundsaken femtiosju gånger liksom, men det fattade ju inte han. Han gick på den lätta. HAH! sen va det blöjbytet för första gången, det va ju.. intressant. Han vägrade att ligga stilla (man ska lägga honom i handfatet för dom har ett ganska stort handfat) men då satte han på kranen och det blev blött i hela handfatet. Det slutade med att jag höll honom och fick av blöjan och på med en ny. TUR ATT HAN INTE HADE BAJSAT! så.. Nu är vi kompisar, och jag är lättad och kan börja tjäna stora pengar! My life has began! öh..

Förväntan..

Det är det som förstör. Denna dumma jobbiga förväntan, men ändå den man blir som mest upprymd av, det är alltid den som förstör det man har sett fram emot. Man har i princip alltid för höga förväntingar på saker och ting. Man vet att något ska hända på kvällen, man ska bort, på fest, va med någon eller liknande, och man ser fram emot det över-mycket och har stora förväntningar på hur bra det ska bli. Men när saken väl händer, då har man förväntat sig för mycket, blir besviken, och kan inte ta vara på det som är. Det är så dåligt, och så tråkigt! Varför blir det alltid så.. Man är så upprymd först, och har tankarna fulla med förväntan, men sen när man gör det man sett fram emot, då är man bara besviken hela tiden över att det inte va som man tänkt sig, och man tar inte vara på det man har. Usch, jag blir arg över att det är så. Över att man själv är så.. Över att allt blir så jävla fel hela tiden. Man ska bara se fram emot det, i lagom mängd, i normal mängd, inte ha skyhöga förväntingar på att det här kommer bli världens bästa kväll eller stund. Det ÄR ju världens bästa kväll eller stund, bara det att om man hade tagit bort de där ÄNNU högre förväntingarna hade man förstått det också..

Dessa huliganer..

När jag läste om alla kravaller i Köpenhamn, kommer man automatiskt att tänka på alla fotbolls-"supportrar". I själva verket är de huliganer i högsta grad som endast går på matcher eller liknande för att slåss och förstöra. Hur kul kan det bli? Snacka om att smutskasta sitt lag, och sig själv. Snacka om att ge samhället och fotbollsklubbarna sjuka extra kostnader för förstörelse, som man lika bra skulle  vara utan. Sporten har blivit för seriös. Domare får flaskor i huvudet när de dömer, i vissa länder dödar man t.om. spelare eller domare om det gjort bort sig, och nu börjar man slåss. Vad har SUPPORTRARNA med själva fotbollen att göra. Visst, de hejar på sitt lag. Men huliganer kommer till matcherna för att slå ner andra supportar. Lite mer fokus på sporten kanske vore  normalt. Man får avbryta matcher, spelare och domare blir skadade och hotade, arenorna förstörs, klubbarna får stå för extrema kostnader, lagen får spela inför tomma läktare och ibland t.om. avstängda. Allt därför några dumhuven inte har fattat grejen med att gå på FOTBOLLS-match. Man kollar på FOTBOLL, som namnet säger. De får jättegärna slåss, men måste man göra det på allmänna fotbollsmatcher? Det är väl bättre att ta det på nån enskild jävla bakgård om det nu är så jäkla viktigt att slå ner folk, och med folk som är MED på det. Under fotbollsmatcherna blir oskyldiga människor skadade, och poliser därtill. Det är ju kul att polisen får något att göra, men det här är extremt. För några år sedan spelade Djurgården- Hammarby (eller om det var AIK) och förberedelserna var helt extrema för att undgå slagsmål. Vid matchens slut eskorterade man det ena lagets supportrar (huliganer) till en speciell nergång till tunnelbanan, medan de andra laget fick vänta i en speciell "bur" som deras läktare var inhägnad i. Supportrarna i "buren" blev helt galna, och börja slänga sig mot stålställningen som omringade läktaren, och fick den tillslut att rasa. De kom i fatt de andra eskorterande poliserna och supportrarna och tumult utbröt. Flera poliser och polishästar blev skadad, och självklart dessutom supportrar för lagen. Herregud, skaffa ett liv! Snart kommer fotbollen vara helt inför tomma läktare på små grusplaner någonstans där ingen känner till. Hela samhället blir liksom indragna i denna smörja av våld och brott som begås, för ingen nytta. Varför ska VI ta ansvar för några sjukt störda övervåldsamma människor som vill slåss? Fan, gå och slåss någon annan stans, eller LÄGG NER!


hallå..

kommentera mera ffs!
hej catti. nu får du läsa. och alla andra som inte läser. läs. och kommentera, fan det tar ju typ en halv sekund jaoo

Rumpan

Idag har min och Helenas största påkomst varit att allt går snabbare och bättre i rumpan. Alvedone ska man helt trycka upp i arslet så den går direkt ut i blodet och värkar direkt, lika så med termometern som går dubbelt så fort som i mun/armhåla, den sitter där den sitter och man får en säker temp. Så varför inte börja göra allt i och med rumpan.. Stoppa upp mat, dricka, klippa sig, steka fiskpinnar med, använda platt-tång. ja ni fattar. Jäkligt nice (eller najs, för dom som tror att det står Nice, staden i Frankrike)! Så från och med i dag ska alla ta tempen och alvedonen i RUMPAN och ingen annan stans.. Varsågoda och börja!

FFRI

Jag kan börja med att översätta, för de som inte vet, att FFRI = Fina Flickor Röker Inte. Jag har inte helkoll på om det endast är "blondin-tönt-bellas" (nej jag är inte avundsjuk på henne) påhitt, eller om det är en större grej. Men det är oftast riktiga partyprissar som är tupp-stolta över att vara en FFRI. Att de sen super ner sig tills de spyr och röker vattenpipa tills borden är helt sönderbrända, det är liksom inte väsentligt. Men.. Vad fan spelar det för roll om man är en sån "fin flicka som inte röker", om man sen är slampig, super och röker vattenpipa. Som att det är bättre. Att röka vattenpipa innehåller ju också tobak. Då är man ju inte rökfri. Nikotin eller ej, men tobak är alltid tobak. Orka tro att man är någon bara för att man har slängt ur sig nån ful grej FFRI. Det är ju jättebra att inte röka, och det där med FFRI är väl himla positivt eftersom alla tydligen vill vara som bla Blondinbella, så folk lägger ner rökandet. Men att se upp till henne, när man inte ens känner henne, vad fan ser man hos henne då? Vad fan ger det för nån "nobody" nånstans som alltid läser Blondinbellas blogg att sluta röka. När människan inte ens gör det för sitt eget bästa, utan för att Blondinbellas motto lyder Fina Flickor Röker Inte. Då tror man att man har fått en bekräftelse från Blondinbella, att man är som hon. Men liksom, hur orkar man ens. Fine, jättebra att inte röka men sluta fan inte för att nån blonderad fjortis inte gör det.. Okej, detta inlägg skulle inte handla om henne, utan om det här med att lägga ner rökning men sen ändå köra på med allt annat. Men iofs, varför inte. Jag vet inte varför man börjar röka, men från allra första början så är det, garanterat, för att det är "coolt". Ingen tycker det är gott första gången. Människans normala reflex är att inte använda saker som smakar fel eller är farliga, men hur mycket "EnRökfriGeneration" tutar i oss om hur dåligt det är att röka, så fortsätter ungdomar världen över att tvinga sig att ta djupare och djupare halsbloss, och sen har man fått in vanan och det blir en skön grej.  Det är lite konstigt det där.. Men that's the way it is, ren fakta. tyvärr..

vad har hänt..

Hela lovet har jag trånat efter en Ben&Jerry's- Phish food. När jag igår äntligen införskaffar en sådan, så var den inte sådär över-god som jag kommer ihåg den. (Iofs hade jag käkat en jävla stor middag och tiramiso (palla stavning) innan..) Jag blev lite besviken faktiskt. Så nu har jag bestämt mig för att prova lite nya smaker inom Ben&Jerry's. What comes next?!

Sen är det kul att läsa folk som bloggar och kör på.. " Det har kommit in nya kollektioner på NK" av folk som bara måste vara någon, och då ett försök med nåt jävla Hej-jag-handlar-alltid-på-NK-grej. Kom igen va fan.. Palla NK. Det är ju bara dyrt. Hur kul är det, att köpa EN T-SHIRT, och sen är hela studiebidraget OCH jobbpengarna slut.. Vad är grejen. Det är väl roligare att kunna ha kvar lite pengar, men ändå köpa en hel del prylar. Jag säger bara H&M (okej, just nu har dom en väldans konstig stil) och liknande ftw. Cheap Monday's grundare är bäst, han vill göra snygga hållbara byxor som inte kostar alltför mycket pengar. Det är så det ska låta. Fan hellre lite alternativ än exakt kopia av alla andra..(nej jag är inte emo)

va fan..

nu blir jag riktigt förbannad. Ska man nu göra nya Beck-filmer, så ska det väl ändå va lite klass på dem. Det är ju ändå BECK vi snackar om.. Men icke. Av alla nya Beck som kommit ut (Skarpt läge, flickan i jordkällaren, Gamen och Advokaten) är Skarp läge den enda som är bra! och den är riktigt bra! De andra suger ju hårt. I flickan i jordkällaren och Gamen är det ju inte ens ett mord, i Advokaten (som jag såg idag, med HÖGA förväntingar) var ett mord (wohow!) men fan va seg den va. Bara en massa babbel.. Det enda som va kul var när den fula äckliga rödhåriga nya tanten (som kommit in att jobba med beck i de nya filmerna) skulle bli arg för hon hade missat mördaren i sin dator ,och hon spelade så jävla töntigt. Fan inte ens Gunvald var något att ha i filmen. DÖD åt Beck. Fan, kom med nåt i klass med Spår i mörker eller Skarpt läge, annars får det va!