Mänskliga rättigheter

Det sjuka är inte att folk inte följer de "mänskliga rättigheterna", det sjuka är att det ens finns något som heter det!

Att man måste stifta en LAG om mänskliga rättigheter, det i sig självt säger ju allt om vår värld. De så kallade mänskliga rättigheterna är helt normala självklara rättigheter som en människa ska ha. Man ska till exempel inte ha människor arbetande femton timmar per dag med en lön på trettio kronor i timmen, och sedan när jobbet är klart inte betala ut lönen. Man ska inte låta folk bo tjugo personer i ett litet skjul utan rent vatten. Man ska inte låta folk lida!

Mänskliga rättigheter gäller de som inte behandlas som människor, boendeförhållanden, folk som har anställda som jobbar för en skitlön i skitförhållanden på ett skitjobb. Sånt som inte ens borde förekomma.

Att man behöver ha en lag för något som BORDE vara självklart, men som uppenbarligen inte är det, det visar hur vi människor skulle bete oss annars, utan den lagen. Man behandlar andra som man själv vill bli behandlad, det är det uppenbara som alla vet men ingen verkar bry sig om.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback